Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nema tamo ništa zanimljivo samo neke ****
samo sma jednom naletio na ScarFace majicu, a nigdje ne mogu naći čistu crnu za printanja imal toga kod vas tribalian 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
To braca ili sto bi velezovci rekli bratoEmir ZENICA je napisao/la:http://dnevnisatir.radio.sarajevo.ba/ (samo ovu tacku izmedju radio sarajevo izbaciti
Evo je samo za tebe
"dezinformativni" portal
P.S. ajd nadji usb zivog me zanima kako ono izgleda
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
LudLo 4 je napisao/la:
To braca ili sto bi velezovci rekli brato![]()
"dezinformativni" portal![]()
P.S. ajd nadji usb zivog me zanima kako ono izgleda
Ti portali su najbolji.Jedno vrijeme sam se bas valjao od smijeha sad su opali.Imas malo starije postove bolji su
P.S Ocu ocam ba ,samo lakapo
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Sega je prava,ismijao sam se,popravio si me pravoEmir ZENICA je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:
To braca ili sto bi velezovci rekli brato![]()
"dezinformativni" portal![]()
P.S. ajd nadji usb zivog me zanima kako ono izgleda![]()
Ti portali su najbolji.Jedno vrijeme sam se bas valjao od smijeha sad su opali.Imas malo starije postove bolji su![]()
![]()
P.S Ocu ocam ba ,samo lakapo
Mozda ja naletim dole i prije ocekivanog,al' tvoje je pice i tour po gradu ,kurve ako hoces nadji
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Napokon da i ja nekom dan popravimLudLo 4 je napisao/la:
Sega je prava,ismijao sam se,popravio si me pravo![]()
![]()
Mozda ja naletim dole i prije ocekivanog,al' tvoje je pice i tour po gradu ,kurve ako hoces nadji
Bujrum jarane kad god.Vrata Zenice su ti sirom otvorena HAHAHAHAHAH . Ma moze nije belaj,dogovorit cemo se
Volim te Celik ! ! !
Bgm,samo da pare uberem i ako mi ostane dovoljno poslije Travnika doci cu ako nitsa poslije tvoje prve plateEmir ZENICA je napisao/la:Napokon da i ja nekom dan popravimLudLo 4 je napisao/la:
Sega je prava,ismijao sam se,popravio si me pravo![]()
![]()
Mozda ja naletim dole i prije ocekivanog,al' tvoje je pice i tour po gradu ,kurve ako hoces nadji![]()
![]()
Bujrum jarane kad god.Vrata Zenice su ti sirom otvorena HAHAHAHAHAH . Ma moze nije belaj,dogovorit cemo se
nesto me ova pjesma na tebe podsjeti
[youtube][/youtube]
Dizem se u tri, jer me alarm nije probudio.
Kuntao sam kod ortaka, sinoc sam se ubio.
Popio sam boga oca, tudje picke jurio…
batine sam dobio, novcanik sam izgubio.
Probudio se slogiran, u glavi mi je ludilo.
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma ostat ce ti ne brini haha samo navrati movaLudLo 4 je napisao/la:
Bgm,samo da pare uberem i ako mi ostane dovoljno poslije Travnika doci cu ako nitsa poslije tvoje prve plate![]()
nesto me ova pjesma na tebe podsjeti
Dizem se u tri, jer me alarm nije probudio.
Kuntao sam kod ortaka, sinoc sam se ubio.
Popio sam boga oca, tudje picke jurio…
batine sam dobio, novcanik sam izgubio.
Probudio se slogiran, u glavi mi je ludilo.
Dobra pjesma,a bgm tu sam negdje haha.Nisi ni ti nista bolji,samo sutis
Volim te Celik ! ! !
Dat ce BogEmir ZENICA je napisao/la:
Ma ostat ce ti ne brini haha samo navrati movaA ako ces mene cekat ,cekat ces ti onda jos jarane
![]()
![]()
Dobra pjesma,a bgm tu sam negdje haha.Nisi ni ti nista bolji,samo sutis
P.S. mene jos nisu uspjeli prebiti
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma ti si i sad takav samo sutisLudLo 4 je napisao/la:
Dat ce Bog![]()
![]()
Priznajem bio sam isti takav,nema sta nije proslo kroz mene majke mi moje,ali sada nista sem Scoda (sky code
) Ma da kako je krenulo Balas i zenska ce navraiti me na sve poroke
jos kad dodjem tebi a ti pripremio garaant dobre domacice
![]()
P.S. mene jos nisu uspjeli prebiti
samo se ceka tvoj dolazak. Jesu jesu,samo sutis
Volim te Celik ! ! !
Ima rodjace,u jednom butiku sam video jedno 30 razlicitih verzija sa Al Pacinom tj. MontanomFrutek je napisao/la:Nema tamo ništa zanimljivo samo neke ****samo sma jednom naletio na ScarFace majicu, a nigdje ne mogu naći čistu crnu za printanja imal toga kod vas tribalian
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@Emire eee ma nisam i sada takav,prije jedno 30ak dana sam napravio takvo njesra da me stid bilo izaci vani tako da sam se manio svih poroka
Osim ako ti imas neke zeljanice fine probat cemo
Ma nisam ja nikad natekao ko ti,ono malo te safataju malo bjezis to se ne racuna
nego de mi reci ne pita te ja,koji je sad fazon da idete samo na gostovanja ?
Ma nisam ja nikad natekao ko ti,ono malo te safataju malo bjezis to se ne racuna
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahahha znaci do neki dan si bio glavniLudLo 4 je napisao/la:@Emire eee ma nisam i sada takav,prije jedno 30ak dana sam napravio takvo njesra da me stid bilo izaci vani tako da sam se manio svih porokaOsim ako ti imas neke zeljanice fine probat cemo
![]()
Ma nisam ja nikad natekao ko ti,ono malo te safataju malo bjezis to se ne racuna![]()
Ma zafrkancija ba,samo gostovanja odradjivati.Glupo mi domace
Volim te Celik ! ! !
LJUDI HITNO MI TREBA STREAM ZA TEKMU BURSA- ANDERLEHT ? ZNAČI HITNO JE DRAMAAAAAA!
- majestic24
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:LJUDI HITNO MI TREBA STREAM ZA TEKMU BURSA- ANDERLEHT ? ZNAČI HITNO JE DRAMAAAAAA!
http://www.stopstream.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
chanal 2
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;nime_tm87 je napisao/la:LJUDI HITNO MI TREBA STREAM ZA TEKMU BURSA- ANDERLEHT ? ZNAČI HITNO JE DRAMAAAAAA!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
@Carlo i @majestic
Hvala.
Hvala.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ljudi ubi me vrat , ukocio se ...ne mogu ga lijevo pomjerit...pomagajteee!!
Mislim da nema stručnih za tu oblast na ovom forumu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ljudi ubi me vrat , ukocio se ...ne mogu ga lijevo pomjerit...pomagajteee!!
FK Pjetlovi
- legenda reala
- Kontakt:
Ima ba ,ružno je spavaoreds je napisao/la:Mislim da nema stručnih za tu oblast na ovom forumu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ljudi ubi me vrat , ukocio se ...ne mogu ga lijevo pomjerit...pomagajteee!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 5 gostiju.