Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la BIHfan » 18 avg 2011, 12:30

jasko_juve je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Pape najavio i rek'o da ce pozvati Begovica protiv bjelorusa. :)
izvor???
SC.Sport, inace najsmjesniji portal. Jedan dan objave kako Susic ne namjerava zvat Begovica, danas druga prica. :roll:
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 18 avg 2011, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 avg 2011, 12:34

Smjesan je ovaj Sc Sport. Nista im ne vjerujem dok Pape u ponedjeljak ne objavi spisak ;)

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 18 avg 2011, 12:40

BIHfan je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Pape najavio i rek'o da ce pozvati Begovica protiv bjelorusa. :)
izvor???
SC.Sport, inace najsmjesniji portal. Jedan dan objave kako Susic ne namjerava zvat Begovica, danas druga prica. :roll:
Pa kad Susic tako kaze,normalo da ce prenijeti tako....nije ga zelio prije 2 dana,sad ga zeli!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 avg 2011, 12:45

Da vidimo,hoce li se uvrijedjena mlada odazvati pozivu!

Pape je ispao covijek,mada ja licno Begovica protiv Bijelorusije nikad nebi pozvao.

Evo samo jedan razlog zasto i ne, napravili Begovic samo jedan kiks na ovako vaznoj utakmici i bude li to neki razlog neuspjeha nase reprezentacije ,ovi svi sto ga sad trpaju u prvi sastav,postace njegovi najveci pljuvaci.
Begovic treba da se pozove kod prve prijateljske utakmice nakon Bijelorusije.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 18 avg 2011, 12:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 avg 2011, 12:46

I na kraju kad Begovic bude sve zivo branio u te dvije utakmice, onda ce Kenu drugara poslat u pm. Bas ovaj Susic zna kako da izbjegne incident, prvo sa onim Rusima da bi izbacio Misketa, evo sad i Kenu cupavca. Pametno, ako je ustvari istinito.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 18 avg 2011, 12:47

Pape je popustio ogromnom pritisku javnosti, koji samo gledaju na kvalitet a zaboravljaju na neke cinjenice koje su se desile. Ok, hajd ako tako vecina hoce. Ja se vise bojim reakcije igraca, a posebno Spahica i Hasagica.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 avg 2011, 12:49

Pustite ponos najbitniji je uspjeh repke.Realno sa Papcem i Begovicem nasa odbrana dobija novu dimenziju.Barem smo sa njima dvojicom jaci 50% sto je i najbitnije.Jos kad se doda jedan novi Dzeko,Medunjanin.Imamo razlog biti optimisti,samo da se ne desi neka neocekivana povreda,to je ono sto nam najmanje treba.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 18 avg 2011, 12:51

dobro ti ovo bilo, sjajno, ali ko sto neko rece ja ne vjerujem sportcentru i slicnim medijima oni su objavili kako je asmir reko da se nece nikad vise odazvat dok je pape selektor, dok ne objavi avaz ili sportsport.ba spisak sa pressa ja fakat nista ne vjerujem

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 18 avg 2011, 12:51

Novi golman i novi stoper/bek pred najvazniji mec. Da, imaju kvalitet, al nije to sve uigrano. Neznam koliko je pametno mjenjati ono sto smo da sada imali. No, ne treba zaboraviti da do sada odbrana nije nesto bas funkcionisala tako da nemamo puno toga zaliti.

Meni je vise zao sto je Hasagic mozda odigrao poslednji mec za BIH. Meni ga je zao, mnogi ga pljuju a dao je tako mnogo za BIH. KENO HVALA. 8-)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 avg 2011, 12:52

BIHfan je napisao/la:
izvor???
Jesi li ti citao onu izjavu od prije nekoliko dana? Bilo je jasno da razmislja da ga pozove. Ne znam kako si ti shvatio da ga ne namjerava zvati?

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 avg 2011, 12:53

Identitet je napisao/la:dobro ti ovo bilo, sjajno, ali ko sto neko rece ja ne vjerujem sportcentru i slicnim medijima oni su objavili kako je asmir reko da se nece nikad vise odazvat dok je pape selektor, dok ne objavi avaz ili sportsport.ba spisak sa pressa ja fakat nista ne vjerujem
Ovo je Begovic izjavio na svom Twitteru.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 avg 2011, 12:57

Bilal je napisao/la: Jesi li ti citao onu izjavu od prije nekoliko dana? Bilo je jasno da razmislja da ga pozove. Ne znam kako si ti shvatio da ga ne namjerava zvati?
U ovom trenutku imam Kenana Hasagića, s kojim sam izuzetno zadovoljan i koji je sretan da svaki put dođe braniti za reprezentaciju. Godinama je tu, dobar je i nemam nikakvog razloga da ga mijenjam, istakao je Safet Sušić, selektor BiH u razgovoru za Avaz, te naglasio:

”Imati uz njega i Begovića, bila bi velika stvar, ali znam da Asmir ne bi volio biti rezerva. On je golman koji ili brani ili ne brani. Nije za klupu”.

Sušić je, i pored toga što ga nije pozivao u posljednje vrijeme, tvrdio da je Begović izuzetan golman, te da je ozbiljan momak i da voli raditi. Ipak, nije potvrdio da će računati na golmana engleskog premijerligaša Stokea u utakmicama kvalifikacija za EURO 2012 protiv Bjelorusije, 2. septembra u Minsku i četiri dana kasnije u Zenici.

“Još nisam odlučio, ali opet kažem, on nije golman za klupu. Po konstituciji, trebao bi biti jedan od najboljih evropskih golmana. Sve mu ide u prilog, ali se stječe dojam da mu je klub na prvom mjestu”, kazao je Sušić za Avaz.

Evo to bold sve govori, znaci ti ipak nisi procitao dobro intervju koji je po meni izmisljen.

PS. To za Twitter si izmislio, to je Sinan napisao u svojim LAZ.ba novinama.
FK DELFIN NEUM

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 18 avg 2011, 13:07

Pasodzigera je napisao/la:
Identitet je napisao/la:dobro ti ovo bilo, sjajno, ali ko sto neko rece ja ne vjerujem sportcentru i slicnim medijima oni su objavili kako je asmir reko da se nece nikad vise odazvat dok je pape selektor, dok ne objavi avaz ili sportsport.ba spisak sa pressa ja fakat nista ne vjerujem
Ovo je Begovic izjavio na svom Twitteru.

haj ne lupatej kakvom twitteru sinan sinanovic u sanu napisao a njegov ucenik borovina prenjeo na scssportu. kasnije je pape rekao meni se cini na ovom portalu da mu je novinar sana priznao kako je izmislio taj text

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 avg 2011, 13:12

Golman Stokea Asmir Begović dobio je poziv za reprezentaciju Bosne i Hercegovine za predstojeće susrete sa Bjelorusijom, potvrdio je u razgovoru za SportSport.ba selektor Zmajeva Safet Sušić.
Ako je tako onda mislim da je istina. SC Sport i San se moze zaboraviti.
Mislim samo ime novina govori vec sve: San.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 18 avg 2011, 13:14

Piše: M. Dautbegović
Petak, 17.06.11. 22:17.
Golman engleske ekipe Stoke Citya Asmir Begović ipak nije izgubljen za reprezentaciju dok je vodi selektor Safet Sušić.

Begović je nedavno izjavio za domaće medije kako se neće odazvati više pozivu u reprezentaciju Bosne i Hercegovine sve dok na klupi državnog tima sjedi selektor Safet Sušić.

Papeta je ova izjava iznenadila, jer, kako kaže, njemu je Begović nedavno rekao nešto sasvim drugačije.

"Iskreno, mene je ta izjava veoma iznenadila jer je meni Begović rekao neke druge stvari. Nemam šta više da kažem po tom pitanju dok ne budem imao provjerene informacije o tome šta se tačno dešava. Čak sam pričao i sa novinarom koji je pričao sa Begovićem i on mi je potvrdio da Begović to nije decidno rekao", kaže Sušić za SportSport.ba.

Bilo bi jako dobro, ne samo za Sušića i Begovića, već za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, da se postojeća situacija riješi što je prije moguće, tačnije do nastavka kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Bosni i Hercegovini slijede najvažnije utakmice, pogotovo naredne dvije koje igramo sa Bjelorusijom i potrebno je da na raspolaganju imamo sve najvažnije igrače za te susrete, a Begović svakako spada u tu klasu.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 18 avg 2011, 13:22

Nadam se da ce Asmir bar sada odrzat rijec, i ne odazvat se, jer Susic je jos selektor :D

PS. Koji BH list je to po vama vjerodostojan?
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 18 avg 2011, 13:24

BUM! eto ga.. a vala ako se sada nejavi i nedodze onda je MAGARAC!
G BUSSA BUSS

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 18 avg 2011, 13:25

Al hajmo ovako reci, i nemojte vise da izigravate zaljubljene mlade ako Begovic nekada bude branio za Junajtet il Chelsea. Hajmo reci ovako, ne odazove li se sada treba ga prekriziti za sva vremena. Imajte barem malo dostojanstva.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 avg 2011, 13:26

jestel se dovoljno ispljuvali na legendu Susica ??
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 avg 2011, 13:27

Ne zove ga slucajno. Sad ce ga jos i staviti na gol jer u Turskoj nije pocela sezona. Ako sad ne dodje, ispast ce najveci kreten na svijetu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, jasmin10 i 36 gostiju.