nismo znali. vijest stara ima hejbetblue 18 je napisao/la:Muslimovic 100% dolazi u Zeljeznicar ali samo da trenira s ekipom tako je dogovorio sa Osimom, ko zna ako ne nađe klub mozda i ostane
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
može bit,i kad uze onaj mali da šuta ,ovaj mu (jamak) pridje u uze drsko loptu, e ja bi mu samarcinu odavlio ...pile87 je napisao/la:Colic ili Svraka bili bolji, tesko.Ono sto su njih troica juce pokusavali jeste da osptruiraju crnca i da pokazu da su oni jedna mala klapa.Ako ce po toj tekmi tu su svi ublizu i onda treba kritikovati svu troicu jer su znali gubiti lotpu izmedju tri igraca al je nisu htjeli dodat crncu. Ili je Jamak stari rasistaRade Paprica 9 je napisao/la:Ja sam ga spomenuo zbog jučerašnje utakmice jer me on najviše nervirao. Opstruirao igru u potpunosti. Nije nikakvo naklačivanje al meni je jučer bio najzaslužniji za nemoć koju smo prezentirali.

- neko treći
- Kontakt:
Ne moraš momka odma napadati .nime_tm87 je napisao/la:nismo znali. vijest stara ima hejbetblue 18 je napisao/la:Muslimovic 100% dolazi u Zeljeznicar ali samo da trenira s ekipom tako je dogovorio sa Osimom, ko zna ako ne nađe klub mozda i ostane

znao sam i ja nego je to tek sad potvrđenonime_tm87 je napisao/la:nismo znali. vijest stara ima hejbetblue 18 je napisao/la:Muslimovic 100% dolazi u Zeljeznicar ali samo da trenira s ekipom tako je dogovorio sa Osimom, ko zna ako ne nađe klub mozda i ostane
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Da mu nije on uzeo uzeo bi neko drugi...nime_tm87 je napisao/la:može bit,i kad uze onaj mali da šuta ,ovaj mu (jamak) pridje u uze drsko loptu, e ja bi mu samarcinu odavlio ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Pa to Amar da je imalo autoritet ili Đurbuzović trebali su odmah zamjeniti tu "klapu". Trebamo i mi navijaci dati doznanja njima sta mislimo o tome kako se ponasaju. Svraka izgubio mjesto sada ce on sve uraditi samo ne bi li se vratio u ekipu a za Colica njega treba posuditi nekome bilo kome 

Jel Benjo Colic u pitanju ili ?DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Pa to Amar da je imalo autoritet ili Đurbuzović trebali su odmah zamjeniti tu "klapu". Trebamo i mi navijaci dati doznanja njima sta mislimo o tome kako se ponasaju. Svraka izgubio mjesto sada ce on sve uraditi samo ne bi li se vratio u ekipu a za Colica njega treba posuditi nekome bilo kome
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ma kakav Colic mali se digo a s loptom barata ko da je kockasta, ostale nebi komentiraoDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Pa to Amar da je imalo autoritet ili Đurbuzović trebali su odmah zamjeniti tu "klapu". Trebamo i mi navijaci dati doznanja njima sta mislimo o tome kako se ponasaju. Svraka izgubio mjesto sada ce on sve uraditi samo ne bi li se vratio u ekipu a za Colica njega treba posuditi nekome bilo kome

Ima njih tu dosta koji nisu ni za Pofalicki a ne Zelju, jbg kad nemas bolje moras njih gurat i podrzavat a to je ocito politika kluba i tako ce biti dok u nizim kategorijama treniraju "Babini" sinovi i dok se od djece bude lova trazila.
Mada to je sad stara boljka o kojoj se moze naglabat i naglabat u svakom slucaju zalosno...
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Nije stvar "babinih sinova" nego politika kluba prema omladincima je katastrofalna. Veliki klubovi (a za nas je i Dinamo veliki klub, realno) potpisuju sa skoro svakim omladincem koji imalo vrijedi UGOVORE, po 7 godina i još mu daju pare. Dok mi još živimo u kamenom dobu i djeca nam plaćaju članarinu, čak se i tjeraju sa treninga ako nisu platiti članarinu od 50 KM što je ipak previše! I dok je ovako uvijek ćemo imati slučajeve poput Hodžića koji ima potpisan ugovor sa Liverpool-om, Ćerimagića koji je u Gentu itd. To se do sada i nije osjetilo pretjerano, i talenti nisu previše u većim klubovima dolazili do izražaja zbog rata koji je bio i stvarno uvjeta poslije rata gdje su rijetki mogli uspjeti tipa Džeke (jedini naš igrač koji igra na najvišem nivou). Polako, vidjet ćete za jedno 7-8 godina koliko ćemo djece izgubiti zbog ovih stvari, a koji će drmati Evropom i koji će uspjeti najmanje kao Štilić. A u klubu će nam i dalje igrati polovni igrači. Imamo skoro u svakoj generaciji po 3-4 strašna talenta, ali .. Ali naši stručnjaci to ne shvataju i govore "privilegija je igrati u Želji i onaj ko ne voli Želju neće ni igrati za njega". Ma dajte molim vas. Danas svi igraju ZA PARE! Malo koji igrač igra iz ljubavi, rijetki su. Da ne spominjem slučajeve ako se omladinac koji povrijedi teže (kao što smo imali 2-3 slučaja nedavno, nisu na terenu djeca bila po 7-8 mjeseci) i kad se vrati pitaju ga: Gdje si ti bio do sada? O čemu pričamo mi? Kakva je naša politika kluba? To se mora u cjelosti promijeniti i kad to promijenimo, možemo očekivati neke rezultate. Jer se ovdje rađaju talenti veliki, a mi to ne koristimo! A da koristimo kako treba, bili bi negdje u rangu Dinama, sa nekim pojačanjima sa strane! Ali, hajde, sad ćete vi reći hoćeš Simiće, Hotiće itd., itd...propuh je napisao/la:Ma kakav Colic mali se digo a s loptom barata ko da je kockasta, ostale nebi komentiraoDARE_DEVIL_SA je napisao/la:Pa to Amar da je imalo autoritet ili Đurbuzović trebali su odmah zamjeniti tu "klapu". Trebamo i mi navijaci dati doznanja njima sta mislimo o tome kako se ponasaju. Svraka izgubio mjesto sada ce on sve uraditi samo ne bi li se vratio u ekipu a za Colica njega treba posuditi nekome bilo kome![]()
Ima njih tu dosta koji nisu ni za Pofalicki a ne Zelju, jbg kad nemas bolje moras njih gurat i podrzavat a to je ocito politika kluba i tako ce biti dok u nizim kategorijama treniraju "Babini" sinovi i dok se od djece bude lova trazila.
Mada to je sad stara boljka o kojoj se moze naglabat i naglabat u svakom slucaju zalosno...
U mom svijetu važe moja pravila
Aco, da se razumijemo, dosta talenata i ne može da trenira jer ne može sebi kopačke da kupi.
samo gdje ti je u ove obje formacije beslija mirsad !??nime_tm87 je napisao/la:fkzeljeznicar.webs.com
AŽURIRALI SMO IGRAČE, A USPUT SMO I STAVILI PRVI I DRUGI TEAM!
MUSLIMOVIC POTPISAO ZA ZELJEZNICAR 

Upravu si ...njega sam zaboravio. Bude editlopta je napisao/la:samo gdje ti je u ove obje formacije beslija mirsad !??nime_tm87 je napisao/la:fkzeljeznicar.webs.com
ima i toga ali ima dosta upravu koji odustanu radi tih "babinih sinova" nazalostOmar500 je napisao/la:Aco, da se razumijemo, dosta talenata i ne može da trenira jer ne može sebi kopačke da kupi.

Ukinuti članarine i uvesti selekciju ko prije rata , tak onda če te vidjeti prave talente a ne ovako babo mora imati firmu da bi djetetu priuštio treniranje u Želji ili Sarajevu .Treneri su tu najmanje krivi . 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Aco, ta generacije je najnetalentovanija (inače generacija Zolotića) u zadnjih 10-ak godina. Bilo je tu dobrih igrača Aco (Krajina npr. koji igra u Češkoj već odavno), pa i ostali, ali to je i problem! Do juniora sve to ode! I bio sam na utakmici finala Kup-a juniora i Željo je bio bolji, moraš priznati. Penal im je smiješan sviran, Sarajevu! Ja lično, mislio sam da je onaj Hrelja
ali kad sam vidio, ništa posebno. A šta ćemo sa generacijom mlađih juniora (koji su usput razvili ove starije 5:0, a za starije juniore su igrala 4 mlađa stanardna mlađa juniora, a među njima i Hodžić)? Znaš i sam da ako se ovako nastavi razvijati, da će Hodžić biti i bolji igrač od Džeke. Sjeti se 5-6 godina unazad kad je Ćerimagić trebao potpisati za Inter, sjećaš se? Pa smo ga nekako doveli, ali nismo uspjeli sačuvati i sad je u Gentu. I starijim kadetima smo izgubili Salčina koji je u Italiji, a velike prilike su da će i Hasković otići u Zvezdu, barem je bio na probi. Kjosevski ima ponudu otvorenu 2 turska GIGANTA, znaš o kojim klubovima govorim, Vila (za kojeg ja lično smatram da je krampa, ali ovdje ga predstavljaju kao extra talenta, a vidio si i sam šta je fulio protiv Sarajeva sve) ima mogućnost prelaska u Hajduk i još ima x ovakvih igrača Aco. Čim to dođe do juniora, odu negdje. Ja im ne zamjeram, znaju da ovdje nema para i vide da ih niko ne je*e ni 2% iz kluba. Vidiš da sam ipak u pravu! (a da ne spominjem kako se u klubovima tipa Bubamare nalaze ogromni talenti koje ne možemo dovesti. Ali pazi, BUBAMARA ŠKOLA FUDBALA, zadnji primjer je onaj mali, zaboravio sam mu ime, što je nedavno otiš'o u Bayern).

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Upravu si ...njega sam zaboravio. Bude editlopta je napisao/la:samo gdje ti je u ove obje formacije beslija mirsad !??nime_tm87 je napisao/la:fkzeljeznicar.webs.com
sumnjam u ovaj info da mirso ima samo 75 kila a odvalio skembe onaj domacinski

To je uobičajeni stereotip za koji iz prve ruke znam da nije tačan .U željinim juniorima ima djece slabog imovinskog stanja ,kojima klub pomaže .twisttm87 je napisao/la:ima i toga ali ima dosta upravu koji odustanu radi tih "babinih sinova" nazalostOmar500 je napisao/la:Aco, da se razumijemo, dosta talenata i ne može da trenira jer ne može sebi kopačke da kupi.![]()
![]()

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Ima 2-3 samo, znam i ja!DRHAUSE je napisao/la:To je uobičajeni stereotip za koji iz prve ruke znam da nije tačan .U željinim juniorima ima djece slabog imovinskog stanja ,kojima klub pomaže .twisttm87 je napisao/la:ima i toga ali ima dosta upravu koji odustanu radi tih "babinih sinova" nazalostOmar500 je napisao/la:Aco, da se razumijemo, dosta talenata i ne može da trenira jer ne može sebi kopačke da kupi.![]()
![]()
ja i AzuR SlasH pravimo jedan video o Želji tačnije o igračima tako da STAY TUNED!
EDIT: Uskoro ide jedan wallpaper Amara, Almira, Damira Gradascevica i Dine Dj.
EDIT: Uskoro ide jedan wallpaper Amara, Almira, Damira Gradascevica i Dine Dj.

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 18 avg 2011, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Napaceni87 i 16 gostiju.