FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 18 avg 2011, 12:13

Blanco je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
reds je napisao/la:Mene čudi kako do sada Mourinho nije naredio nekom od svojih igrača(i to nekom manje bitnom) da namjerno povrijedi Xavia,Iniestu ili Messi. :|
pa pokusvaju to oni odavno al jbg nemaju srece po tom pitanju
Prosto ne mogu vjerovat kako neko moze biti toliko glup (obojica). Boze dragi...
[youtube][/youtube]

A KAD bi ti ja stavljo snimke to bi prepunilo forum ovaj,ne ipak smo mi mesari jel tako,,,nezz ko je glup
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 avg 2011, 12:15

@Blanco covjece odkud ti pravo da nekome govoris da je glup...kako si nekulturan, covjek pita nesto, ako mozes odgovori, ako ne ide nemoj nikome govoriti da je glup...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 avg 2011, 12:20

ZELJO DO GROBA je napisao/la:@Blanco covjece odkud ti pravo da nekome govoris da je glup...kako si nekulturan, covjek pita nesto, ako mozes odgovori, ako ne ide nemoj nikome govoriti da je glup...
ma ne moze drugacije neg da vrijedja ljude ovdje ccc ,isfrustriran je ,treba ga razumit
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

laki
Kontakt:

Post Postao/la laki » 18 avg 2011, 12:29

jel sinoc opet uefa urgirala, ili unicef??? :lol:

a da nije mozda sudija pomogO ... e "moj" murinjo!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 12:38

Na našem forumu nije dozvoljeno:

1. Psovke i bilo kakvo vrijeđanje članova foruma
Blanco je napisao/la:
blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real :D
Nije me stid zato sto samo zbog toga (zato sto sam navijac Reala) mi tvoja stara daje picke svaki drugi dan.
+ onaj post gdje ovaj maloumnik psuje Boga, džamiju, crkvu ... nemogu ga nać', izbrisan...al' ja ga nisam zaboravio, kao ni većina ovdje...

Pitanje: Šta i dalje ovaj šaban radi ovdje?

kremenko
Kontakt:

Post Postao/la kremenko » 18 avg 2011, 12:45

messilla je napisao/la:
kremenko je napisao/la:Pepe debil moze komotno igrat u timu sa martinom taylorom sto je eduardu nogu slomio...bili bi krvavi do poluvremena sta bi ljudili ubili !
Još kad tu dodaš De Jonga :D

Neprobojna cetvroka u zadnjem redu koju bi cinili Pepe,Taylor,De Jong i Materaci :lol: :lol:
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !

http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 avg 2011, 12:55

kremenko je napisao/la:
messilla je napisao/la:
kremenko je napisao/la:Pepe debil moze komotno igrat u timu sa martinom taylorom sto je eduardu nogu slomio...bili bi krvavi do poluvremena sta bi ljudili ubili !
Još kad tu dodaš De Jonga :D

Neprobojna cetvroka u zadnjem redu koju bi cinili Pepe,Taylor,De Jong i Materaci :lol: :lol:
gdje ti je Ramos, bez njega ne ide... :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 avg 2011, 12:59

mandraX je napisao/la:

Blanco je napisao/la:
blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real :D
Nije me stid zato sto samo zbog toga (zato sto sam navijac Reala) mi tvoja stara daje picke svaki drugi dan.
+ onaj post gdje ovaj maloumnik psuje Boga, džamiju, crkvu ... nemogu ga nać', izbrisan...al' ja ga nisam zaboravio, kao ni većina ovdje...

Pa i Villa je sinoć psovao džamiju
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 18 avg 2011, 13:14

Kako samo lagano igra,veliki majstor

[youtube][/youtube]

Gdje ces Alonso,imal je :mrgreen:

Blaugrana

Mes Que Un Club

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 avg 2011, 13:37

Ma evo ne znam sta reci nakon ove dvije tekme.Prognozirao sam i poraz Barce u prvom meču ali izgleda da je i ova Barca koja je došla s plaže bolje od frankovaca.Ne znam više gdje su granice limita za Barcinu igru.Onakva ekipa pojačana sa još dva fenomenalna igrača će da pravi lom i naredne sezone,a već je počelo.Izgleda kako je Maskerano definitivno postao novi stoper i to radi fenomenalno.Ako se ovaj progres nastavi u buducnosti od Barce možemo očekivati da igra bez golmana. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 avg 2011, 13:42

mandraX je napisao/la:

Blanco je napisao/la:

čeka polazak autobusa za Banoviće.

slika

uh... bus upravo krenuo...
odoh pregledati ima li još putnika, da ne vozim prazan autobus.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 13:44

jah što oplakah :lol: :lol: :lol: :lol:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 avg 2011, 14:20

Prije svega da cestitam momcima na tiltli.Odbrana na visini zadatka.Alves sjajno odigrao,ronaldo prosto lutao terenom,jednostavno nije mogao proci,a kasnije jos zamjeni strane i opet ga abidal ustopa :lol:
Pique odlicno odigrao,sjajno proigravanje za messia,jednostavno nemam prigovora na njegovu igru.Mascherano u odnosu na 1 utakmicu,odigrao fenomenalno,pomagao alves.Mnogi misle da je sergio precijenjen,ali se mogo vidjeti sad kolko znaci barceloni.Iniesta prosto se igra na terenu koda je ne terminu,a ne da igra protiv reala.Villa me je razocarao nije nista pokazao,pedro pravio pristisak na odbranu.A ovaj momak sto je tek dosao sa plaze je pokazao zato je ispred ronalda.I da se zahvalim na asistenci adriana.

Visca el Barça
Visca el Barça ! Mes que un club !

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 18 avg 2011, 14:25

Mesut Ozil: ​"I'm doing this because I was defending my religion because David Villa insulted Islam."
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 18 avg 2011, 14:28

nidjo_barca je napisao/la:Kako samo lagano igra,veliki majstor

[youtube][/youtube]

Gdje ces Alonso,imal je :mrgreen:
Sinoć sam tražio ovaj potez Inieste, ali nisam mogao naći. 0:09 - Pepe namjerno gura i ruši Iniestu. Mogao mu je i ovdje pokazati žuti karton. Mesaru i kompleksašu treba zabraniti igranje fudbala.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 avg 2011, 14:30

Der_Bomber je napisao/la:Mesut Ozil: ​"I'm doing this because I was defending my religion because David Villa insulted Islam."
Baš me zanima kako to da Villa ne vrijeđa islam pred Saydou Ahmed Keitom i Eric Bilal Abidalom sa kojima trenira svaki dan, a nekako nađe vremena da vrijeđa pred yebenim Ozilom sa kojim se sretne dva puta godišnje...e pa kako to sad objasniti :shock:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2011, 14:31

thenaturalone je napisao/la:Eh kad bi murinjo dobio nogu od pereza, vratio bi nadu da je real ipak ozbiljan i veliki klub, medjutim dok god tolerisu murinjovo ponasanje koje ne prilici ni ulicarima, za real se ne moze reci da je veliki klub, trofejan jeste ali veliki nije.
Ma neka ga u Realu jos koju tekmu. Pa yebote imaju i ovi sake. Ma udaraj, nokautiraj, plati nekom dozivotnu penziju nek ga odradi nokaut kako je krkan i zasluzio. Nek sve ide u 3pm. Ko je taj prostak da nekome stavlja prst u uho (a zna se sta to znaci). :evil: Eto im ga (ovim jadnim frankovcima), al namarisat dzubre pa nek se sve prekine. Ionako je to jedini nacin da se prekinu dugogodisnja ponizenja nad kraljevkim prostacko zivotinjskim timom. :evil: Umjesto da prizna i bude srecan sto igra protiv takvog, smecu smrdi masina koja ga godinama pravi budalom. Mrsssssss u 3pm. :evil:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 18 avg 2011, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 avg 2011, 14:32

Der_Bomber je napisao/la:Mesut Ozil: ​"I'm doing this because I was defending my religion because David Villa insulted Islam."
Ako je Villa to učinio onda je fakat dno dna!;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 avg 2011, 14:32

Mandrak je napisao/la:
Baš me zanima kako to da Villa ne vrijeđa islam pred Saydou Ahmed Keitom i Eric Bilal Abidalom sa kojima trenira svaki dan, a nekako nađe vremena da vrijeđa pred yebenim Ozilom sa kojim se sretne dva puta godišnje...e pa kako to sad objasniti :shock:
Stvarno nema logike. :?
Visca el Barça ! Mes que un club !

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 18 avg 2011, 14:33

Blanco je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
reds je napisao/la:Mene čudi kako do sada Mourinho nije naredio nekom od svojih igrača(i to nekom manje bitnom) da namjerno povrijedi Xavia,Iniestu ili Messi. :|
pa pokusvaju to oni odavno al jbg nemaju srece po tom pitanju
Prosto ne mogu vjerovat kako neko moze biti toliko glup (obojica). Boze dragi...
[youtube][/youtube]
e na ovom se klipu vidi razlika izmedju busquetza i pepea..pa pogledajte kako busquetz povlaci nogo nakon sto je vidio da je fulio loptu a pogledajte kretnju pepea on ide samo pravo na igraca iako se vidi da nemoze do lopte a bus je povukao nogu..i kazete pepe nije udario alvesa ovaj glumio i odma je ustao pa evo i cabi je onda glumio i on je odma ustao
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.