Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DRHAUSE
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 14:13

vrana je napisao/la:nema tu puno diskusije, begovic je po svim igrackim parametrima ispred hasagica. niko nema pravo da se duri.
Nemaš ti pojma. :evil:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 avg 2011, 14:14

Eto Beze, da te sad vidimo...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 18 avg 2011, 14:14

Edo_77 je napisao/la:
amho je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Ono sto je po meni bitno je da je Pape trebao obaviti prvo razgovor sa Begovicem pa mu onda uruciti poziv. Bojim se da eventualnim neodazivanjem bi Asmir mogao zatvoriti vrata repke za sva vremena. A da ne napravi neku novu glupost trebalo je prvo ispipati teren.

A ukoliko Pape stavi Begovica na gol protiv Bjelorusije, ispasce da je Begovic postao prvi golman ultimatom. na taj nacin bi se Hasagic uvrijedio itekako, a neznam kako bi igraci reagovali?
kod nas sve uvrijedjene mlade... pa neka se uvrijedi... normalno je da ce se uvrijedit'... koji to normalan fudbaler prepusta drugom fudbaleru mjesto u timu drage volje, pa makar on bio i daleko bolji.. svakom igracu s klupe mora bit' krivo sto je na klupi... ako to nije slucaj, tek se tada treba zabrinut'...
Slusaj, jednim djelom si upravu, al me nisi potpuno razumio. Begovic nije na terenu izborio mjesto Hasagica, vec "ultimatumom". Druga je stvar da se pojavio na prijateljskim i postenom borbom skinuo Hasagica.

Inace se slazem da svaki igrac na klupi mora da bude nezadovoljan u sebi. Jer ako sam ne vjerujes u to da trebas igrati medju prvih 11 onda neces nikada ni igrati.
ja sam reagovao na drugi dio posta... ovo sto po tvom misljenju nisam potpuno razumio nisam ni komentarisao, ali evo sad cu.

ukoliko budemo cekali postenu borbu kako ti kazes, bojim se da je necemo nikad docekat'... hasagic je rovit vec godinama i uz to nije u formi (a kako bi bio bez utakmica)... neposteno je to sto se hasagic stavlja u isti polozaj kao i begovic, a fudbalski svjetovi su izmedju njih dvojice...

kad je u pitanju reakcija ostalih igraca... ako je to tako kao sto si opisao, onda nam ne treba selektor, odnosno ekipu cemo sastavljat' po jaranskim vezama i po stazu u repki... begovicu onda nije prioritet forma i kvalitet, neka se posveti ucvrscivanju jaranstava sa ostalim reprezentativcima...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 avg 2011, 14:16

BIHfan je napisao/la:
Mozda ovo, mozda ono. :lol:
Smijesan si, Susic lijepo kaze da Asmir nije igrac za klupe sto znaci da nece ga pozvat. To je i pticama na grani jasno bilo, to je "izjavio" da bi se odbranio na neki nacin radi nepozivanja Begovica.
PS. Cekam spisak u ponedeljak, mada vec sad znam ko ce biti na njemu ali zelim da cujem sta ce Susic reci za ove predstojece utakmice.
A i ti bi trebao da malo kontas,upravo to sto si iz teksta boldiro. Pogotovu ovo sto je Susic reko "al znam da Begovic nebi volio biti rezerva",sto u prevodu znaci,da je njemu Begovic rekao da ne zeli dolaziti ako nece biti jedinica,zar ne?!A ne to kako ga Susic (po tvom) ne zeli da pozove.
Uostalom,Susic ce mu uputiti poziv,a vidicemo koliki je covjek Begovic. I da li ce po treci put uzastopno odbiti poziv,a ako to uradi,onda ga lijepo poslati tamo odakle je i dosao.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 avg 2011, 14:17

BIHfan je napisao/la: Mozda ovo, mozda ono. :lol:
Smijesan si, Susic lijepo kaze da Asmir nije igrac za klupe sto znaci da nece ga pozvat. To je i pticama na grani jasno bilo, to je "izjavio" da bi se odbranio na neki nacin radi nepozivanja Begovica.
PS. Cekam spisak u ponedeljak, mada vec sad znam ko ce biti na njemu ali zelim da cujem sta ce Susic reci za ove predstojece utakmice.
slikaNeki ljudi nikad nece skontat. Sta reci? Ima tu dosta do glave. Nije Bog svakog obdario pameti.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 avg 2011, 14:18

Welcome back Asmir :mrgreen:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 avg 2011, 14:21

Cestitke susicu, ipak je pritisak uradio svoje, mada on to opovrgava!
Susic je uradio svoje, begovic zna sta mu je ciniti!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 avg 2011, 14:25

Sad ce njega Begonja nazvati da pita "Sule, a 'ocul ja biti na klupi ili?" :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 avg 2011, 14:30

Bilal je napisao/la:
slikaNeki ljudi nikad nece skontat. Sta reci? Ima tu dosta do glave. Nije Bog svakog obdario pameti.

Nek ste mi ti i ovaj pas od zigera pametni.
Znaci Susic kad je izjavio da Begovic nije igrac za klupe ti si znao da je on ipak njega razmisljao pozvat. Bravo.

@Pas od zigera :lol:
Cuj Asmir njemu rekao da nece dolazit ako ne bude jedinica, to nije tacno. Prije ce biti da je Susic rekao Asmiru da kolko god se trudio i bio bolji na treningu da nece moc maknut drugara Kenu sa gola. Uostalom protiv Slovacke nije mogao doci, a protiv Mexica i ja ne bi otisao da imam utakmicu za 2 dana.
Drugo je to sto je Susicu doslo u glavu jer je sigurno pogledao zadnju utakmicu Begovica i vidio da je ovaj Svjetska klasa i da ne moze vise nikog pravit budalom ovdje.
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 18 avg 2011, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 avg 2011, 14:30

MOZAK je napisao/la:Cestitke susicu, ipak je pritisak uradio svoje, mada on to opovrgava!
Susic je uradio svoje, begovic zna sta mu je ciniti!
Dobra osobina kod Susica jer nije tvrdoglav,pritisak je bio,mada ja to ne volim,al et.Susic je presao preko svega i daje mu po treci put sansu,jer ako i ovaj pu Begovic odbije,mislim da je zauvijek sebi zatvorio vrata reprezentacije,iz 3 razloga. 1.U savezu sjedi Ivica Osim,ovo mu on nece dopustiti 2. I oni navijaci koji ga sad istinski podrzavaju ce se okrenuti protiv njeg 3. Nit jedan buduci selektor nece pozivati igrace koji se zayebavaju.

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 18 avg 2011, 14:38

Mislim da je ovo dogovorena stvar.

Susic je rekao Asmiru da on prvi da izjavu u medije kako ce se vratiti u reprezentaciju i da pokaze volju a onda ga ce ga ovaj zovnuti.

U svakom slucaju dobra vijest.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 avg 2011, 14:39

Dobar je ovaj Pape. Kaze trebaju mu igraci sto imaju 4-5 utakmica u nogama, i onda u sljedecoj recenici kaze da ce Muslimovic dobit poziv. :lol:

Ali dobro, neka je barem Asmira vratio. Nadam se odma u prvih 11.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 avg 2011, 14:45

Cartman je napisao/la:Dobar je ovaj Pape. Kaze trebaju mu igraci sto imaju 4-5 utakmica u nogama, i onda u sljedecoj recenici kaze da ce Muslimovic dobit poziv. :lol:

Covijek govori za prvu postavu,a Muslimovic je ionako predvidjen kao rezerva,a alternative bolje od Muslimovica nemamo,ako znamo da je i Ibisevic povrijedjen.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 avg 2011, 14:46

Sve ovo pokazuje da dezurni pljuvaci nisu imali pravo u vezi Papeta,ali sada vidim da preuzimaju dio zasluga i da je njihov ,,pritisak,, i pojedinih novinara (Boze kako nepravilna rijec za njih) urodila pozivom. Nebitno,Begovic je potpuno igrama zasluzio poziv, njegovo je sad samo da dodje,a na selektoru da odluci ko ce braniti.Ponavljam na selektoru,on prima ,,placu,, za to i odgovara i savezu i nama i novinarima.

Ja shvatam da svi mi imamo svoje favorite,da nam je neko s klupe bolji od onog koji je na terenu,ali 1 covjek odlucuje,hvala Bogu da je tako.
Zato smirimo strasti,ovo je sjajna vijest i odlican potez u korist svih ljubitelja repke,a ko nije spreman cak i za klupu svoje domovine bez obzira na sve, onda malo mora razmisliti o svojim motivima igranja za reprezentaciju,da li je u pitanju ljubav prema domovini ili pak licna promocija.....

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 avg 2011, 14:47

Pasodzigera je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Dobar je ovaj Pape. Kaze trebaju mu igraci sto imaju 4-5 utakmica u nogama, i onda u sljedecoj recenici kaze da ce Muslimovic dobit poziv. :lol:

Covijek govori za prvu postavu,a Muslimovic je ionako predvidjen kao rezerva,a alternative bolje od Muslimovica nemamo,ako znamo da je i Ibisevic povrijedjen.
A Krstanovic? :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 avg 2011, 14:48

Denizmare je napisao/la:Sve ovo pokazuje da dezurni pljuvaci nisu imali pravo u vezi Papeta,ali sada vidim da preuzimaju dio zasluga i da je njihov ,,pritisak,, i pojedinih novinara (Boze kako nepravilna rijec za njih) urodila pozivom. Nebitno,Begovic je potpuno igrama zasluzio poziv, njegovo je sad samo da dodje,a na selektoru da odluci ko ce braniti.Ponavljam na selektoru,on prima ,,placu,, za to i odgovara i savezu i nama i novinarima.

Ja shvatam da svi mi imamo svoje favorite,da nam je neko s klupe bolji od onog koji je na terenu,ali 1 covjek odlucuje,hvala Bogu da je tako.
Zato smirimo strasti,ovo je sjajna vijest i odlican potez u korist svih ljubitelja repke,a ko nije spreman cak i za klupu svoje domovine bez obzira na sve, onda malo mora razmisliti o svojim motivima igranja za reprezentaciju,da li je u pitanju ljubav prema domovini ili pak licna promocija.....
Odlicno napisano!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 avg 2011, 14:50

Cartman je napisao/la: A Krstanovic? :mrgreen:
E yebiga sad :mrgreen:
Mogo je i Penala Jelica :mrgreen:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 avg 2011, 15:08

BIHfan je napisao/la:
Bilal je napisao/la:

Nek ste mi ti i ovaj pas od zigera pametni.
Znaci Susic kad je izjavio da Begovic nije igrac za klupe ti si znao da je on ipak njega razmisljao pozvat. Bravo.

@Pas od zigera :lol:
Cuj Asmir njemu rekao da nece dolazit ako ne bude jedinica, to nije tacno. Prije ce biti da je Susic rekao Asmiru da kolko god se trudio i bio bolji na treningu da nece moc maknut drugara Kenu sa gola. Uostalom protiv Slovacke nije mogao doci, a protiv Mexica i ja ne bi otisao da imam utakmicu za 2 dana.
Drugo je to sto je Susicu doslo u glavu jer je sigurno pogledao zadnju utakmicu Begovica i vidio da je ovaj Svjetska klasa i da ne moze vise nikog pravit budalom ovdje.
Ako ti nisi skontao iz tog teksta da covjek razmislja dali da ga pozove ili ne, onda ti stvarno nesto nije u redu sa glavom. Preporucujem hitnu operaciju ili, mozda jos bolje, transplataciju mozga.
Najpovoljnije bi ti bilo da nadjes u mesari kakav polovan. Bolje ce te sluziti od tog tvog, sigurno. ;)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 avg 2011, 15:12

Mislim da se vise nema sta diskutovati,stvar je sasvim jasna.Pape je odradio svoje ,na potezu je Begovic!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 avg 2011, 15:16

kapa dole Safete ..., pametan potez !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Iceplayer, Maverick, Muumii i 18 gostiju.