Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Megamon
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Megamon » 18 avg 2011, 18:10

Da nam je nekako nafatati ovog Zaratea.U Laziu je u sukubo sa trenerom pa bi ga mozda i Grospicka mogla dovesti za enormno malu svotu novca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 avg 2011, 18:14

Uz Zaratea, Hazarda i Willana mislim da bi Arsenal bio dosta jači nego lani sa Cescom i Nasrijem. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 avg 2011, 18:16

Arnelinho je napisao/la:Uz Zaratea, Hazarda i Willana mislim da bi Arsenal bio dosta jači nego lani sa Cescom i Nasrijem. :mrgreen:
Hoce li doci bez ostecenja,hoce li igrati za kikiriki?
Naravno da nece,tako da beze mastamo.Ako i bude Grospicka nekoga dovodila to ce biti sigurno neki crnjo iz Francuske ispod 20 godina.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2011, 18:18

Prosle godine doveo Koscielnog i Squillacija, i Chamkaha znaci ni traga od djece??? to je samo mit, naravno da on dovodi djecu ali dovodi ih koliko i Manchester i Barcelona kao i ostali svi... tako da bezvezna ti je ta prica..
Celik!3,2,2.

Jean Tigana
Kontakt:

Post Postao/la Jean Tigana » 18 avg 2011, 18:21

Ne trosimo prodajemo zaradjujemo i opet ne trosimo prodajemo zaradjujemo imamo Gazdisa imamo stadion imamo najskuplje ulaznice u PL u finansijskom smo plusu trofeja nemamo igramo najljepse i tim smo koji ima dusu al đe su pare :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 avg 2011, 18:25

Megamon je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Uz Zaratea, Hazarda i Willana mislim da bi Arsenal bio dosta jači nego lani sa Cescom i Nasrijem. :mrgreen:
Naravno da nece,tako da beze mastamo.Ako i bude Grospicka nekoga dovodila to ce biti sigurno neki crnjo iz Francuske ispod 20 godina.
Jbt ga kad ne kontaš "zelenku" na kraju posta. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 18 avg 2011, 18:30

. Ipak, menadžera gostiju Kennyja Dalglisha to previše ne ohrabruje.

"Ne znam kako će reagirati Arsenal bez dobrog dijela momčadi, ali na nama je da znamo kako ćemo mi reagirati. Možemo igrati protiv Arsenala i to je najbitnije. Arsenal je drugi klub po brojnosti navijača u Engleskoj. Zabavno ih je gledati, ali nažalost nisu ništa osvojili već šest godina", rekao je Dalglish, dodavši:

"Bez obzira, ovo će za nas biti teška utakmica jer Arsenal još uvijek ima veliko poštovanje. Tako tamo idemo kao i prošle sezone, mišljenjem da će biti jako teško".

Zbog ovih rijeci za mene je Liverpool broj dva u engleskoj.

A ja stvarno ne znam kako vise i sta da mislim o sezoni ispred nas. Ostali smo bez dva dobra nogometasa ostali smo sakati narednih nekoliko utakmica bez prvotimaca jack song gervinho sta da ocekujemo protiv liverpoola, sta da ocekujemo protiv manče bice ovo tesko skroz.
Da li ce Wenger sta dovesti da popuni sredinu iskreno se nadam da hoce M'villa nije los mogao bi dobro odigrati sa songom sredinu ispred kojih bi bio jack kao kreator to bi bilo odlicno rijesenje. Zaratea je Wenger mogao nafatati za desetak miliona ali nije htio ne znam zasto jer dok je zarate igrao u Birminghamu bio je odlican sad je jos bolji i cijenamu je jos bolja oko 25 milioncica tako da sumnjam da ce potegnuti za njim. ALex oxland je brzi cak i od walcotta mozete misliti kakva je on svjetlica :D :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 avg 2011, 18:31

AllGunsBlazing je napisao/la:Prosle godine doveo Koscielnog i Squillacija, i Chamkaha znaci ni traga od djece??? to je samo mit, naravno da on dovodi djecu ali dovodi ih koliko i Manchester i Barcelona kao i ostali svi... tako da bezvezna ti je ta prica..
Usrecio nas je Chamakhom i Skilacijem.Mislim da Arsenal u svojoj dugogodisnjoj historiji nije imao veca dva parmaka od njih dvojice.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 18 avg 2011, 18:35

1.Squillaci
2.Gallas
3.Silvestre
4.Cygan
5.Denilson

Eto ti moje ljestvice. :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 avg 2011, 18:40

Arnelinho je napisao/la:1.Squillaci
2.Gallas
3.Silvestre
4.Cygan
5.Denilson

Eto ti moje ljestvice. :mrgreen:
Chamakh
Squilaci
Cygan
Hoyte
Bendtner
Denilson
Alidiere
Parlour

Tek sad vidim kakav smo mi mamac za parmake :(

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 avg 2011, 18:47

Megamon je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Prosle godine doveo Koscielnog i Squillacija, i Chamkaha znaci ni traga od djece??? to je samo mit, naravno da on dovodi djecu ali dovodi ih koliko i Manchester i Barcelona kao i ostali svi... tako da bezvezna ti je ta prica..
Usrecio nas je Chamakhom i Skilacijem.Mislim da Arsenal u svojoj dugogodisnjoj historiji nije imao veca dva parmaka od njih dvojice.
Joj ti i tvoji parmaci :lol:
Al da jesu parmaci-to si sigurno u pravu.
A venger samo šuplju priča kako nisu bitne pare,već kvalitet,a evo za hazarda i ptica na grani zna da je kvalitetan,pa ga ne kupuje
Moramo mi sad dovesti dva kvalitetna pojacanja u vezni red definitivno
Zadnja izmjena: ensadek, dana/u 18 avg 2011, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 18 avg 2011, 18:48

Staviti Parloura na tu listu je sramotno. :roll:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 avg 2011, 18:51

Megamon je napisao/la:
Pa sam AW je rekao da je spreman platiti kolko treba za prave igrace, al znamo da mu nije bas za vjerovat. Uz ovaj trojac, plus jedan stoper, siguran sam da bi daleko dogurali. Koliko kostaju ti igraci, znal iko?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2011, 18:51

Megamon je napisao/la:
ALi ne dovodi djecu, pogrijesio jeste ali opet..
p.s. Gdje ces Hoyta staviti na tu listu pa momak nas igrac, nije ga Wenger doveo :lol: :lol: :lol: Jest bio los, al opet govorim o fulanim transferima..
Celik!3,2,2.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 18 avg 2011, 18:59

CollegeGunner je napisao/la:Staviti Parloura na tu listu je sramotno. :roll:
Vala bas :?
Ipak je on bio dio generacije nepobjedivih

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2011, 19:05

ensadek je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:Staviti Parloura na tu listu je sramotno. :roll:
Vala bas :?
Ipak je on bio dio generacije nepobjedivih
Ma ne samo da je dio te generacije, bilo je i debila koji su bili dio te generacije, covjek je dobar igrac, i uvijek je davao sve od sebe za ovaj klub, i sigurno da je pomogao Arsenalu mnogo..
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 18 avg 2011, 19:06

zbog cega je gallas zasluzio da ga zovu parmakom, jest otisao u tot ali to je drugi pojam

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 avg 2011, 19:07

Dobro priznajem,pretjer'o sam sa Parlourom al Hoyte je bio teski parmak.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 avg 2011, 19:11

Megamon je napisao/la:Dobro priznajem,pretjer'o sam sa Parlourom al Hoyte je bio teski parmak.
Druze bio je on parmak, ALI nije doveden, pricali smo valjda o dovedenim parmacima tipa Cygan ili Squillaci..
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 18 avg 2011, 19:11

slika

hahahah al je fakat smjesan u toj bundi :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 8 gostiju.