FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ma vidite da namjerno ba,,zna on(ona?) sta radi,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ma silvio je stari provokator, nema tu ništa novo, sa njim jedino da imaš živce jake (kao ja ponekad) ili da sa njim ne vodiš raspravu, inače u protivnom slijedi ban, jer momak je majstor za provokacije!
Žao mi je IDK, ali on je sam svjestan da je pogriješio, jeste da možda nije trebao dobiti trajni ban, ali to je na administraciji da odluči.
Žao mi je IDK, ali on je sam svjestan da je pogriješio, jeste da možda nije trebao dobiti trajni ban, ali to je na administraciji da odluči.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Joj strucnjak suti ,mislio sam da je Mago ,pa cek"o nacin na koji ce da mi odgovri ,al eto ti po starom ,nesto zaserešPuma je napisao/la:JZ4 je napisao/la:
Moj prvi post, pozdravljam Interiste)
Dobrodosao
Ma nije covjek kriv on je dobar s Interistom ,vidio si da je i sam bio iznenaden ,,,i njemu je zao ,a (u)ostalom lik nije ni zelio tu poziciju ...tako da je jedini kanditat ostao upravo SarajlijasilenT je napisao/la:pa vi glasajte da moderator bude sarajlija![]()
![]()
![]()
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
oćemo IdC-a nazad ili je BOJKOT do daljnjeg... 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
ma nemoj zahebavati , da je na administraciji , pa i ti si administracija iskoristi svoj autoritet ili ostajete bez veceg broja forumasa , ovo nije samo pobuna zbog IDC nego zbog nacina rada administracije , ako si ti a vec jesi zaduzen da unaprijedjujes i pratis ovu temu onda se tebe valjda trebalo kontaktirati pa da se nadje rjesenje koje je pravedno , medjutim ovdje budes isprovociran pa kad takav pocnes odgovarati na iste naravno vec na pola lud onda ispadnes krivac i neko sebi za pravo da da te otjera kao psa , nekim ljudima to ne smeta jer nemaju karakter i mogu mijenjati nickove bez imalo stida , dok druga grupa ljudi iza nicka unosi seba kao licnost i stoji iza svojih stavova i vjerovanja a upravo takva situacija je kod osobe pod nickom silvio.b - i osobe pod nickom IDC , svojim nacinom vodjenja ove stranice uskoro ce vecina forumasa biti tipa silvio.b a onda uzivajte .

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
pa vi glasajte da moderator bude sarajlija![]()
![]()
![]()
Pa ne znam jesi ozbiljno mislio ili ....ali ja tu nisam nista mogao, niti sam ucestvovao u tome. Nisam ni vidio sta i kako, ali po rijecima @IDC i sam kaze da je zasluzeno. Sad koliko je isprovociran bio....ma nije to opravdanje...upozoravao sam da ga ignorisete.
Ovo je meni upuceno???pa i ti si administracija iskoristi svoj autoritet ili ostajete bez veceg broja forumasa , ovo nije samo pobuna zbog IDC nego zbog nacina rada administracije , ako si ti a vec jesi zaduzen da unaprijedjujes i pratis ovu temu onda se tebe valjda trebalo kontaktirati pa da se nadje rjesenje koje je pravedno , medjutim ovdje budes isprovociran pa kad takav pocnes odgovarati na iste naravno vec na pola lud onda ispadnes krivac i neko sebi za pravo da da te otjera kao psa
Pa ne mogu biti 24 h online. Konkretno, uopce nisam vidio sta je jucer bilo. Koliko sam puta napisao da ignoristete trolove, da ne trolujete dodatno temu, odgovarajuci na neke postove, a vi svejedno nastavljate i ko je kriv???. Ima opcija "Prijavi Post" ako vec nisam tu i neko od nadleznih ce vidjeti, ako je neprikladnog sadrzaja izbrisati, sankcionisati...zar to nije logicnije ako smo vec razumni u toj mjeri ???
@Silvio jucer nije vrijedjao,jel tako??? Ne mozes ga banovati samo zato sto je stavio vijest. @Idc je bio svjestan da ce dobit ban, vrijedjao ga i zato je ADMIN reagovao. Ja s tim nemam nista, osim sto mi je zao i ovom prilikom ga zamolio da nastavi pisati. Steta bi bilo da ode....
S druge strane razumijem i vasu reakciju i opravdavam je donekle. Administracija bi malo vise paznje trebala davati "pravim" clanovima foruma, jer nedopustivo je da spameri i trolovi kvare rasprave i tjeruju one koji nesto vrijede, ali ne mozes se na osnovu toga ponasati kako hoces i samovoljno djelovati.
Medjutim, to nije u mojoj nadleznosti. Moj zadatak je da evidentiram i prenesem, a sve ostalo Admin radi, jbg...Cisto da znate, da ne bude da je do mene.
@Baresi
To je to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[youtube][/youtube]
Recoba pogodio u svom prvom nastupu za Nacional, vratio se u Urugvaj, tu ce i zavrsiti karijeru
Grande Chino
Recoba pogodio u svom prvom nastupu za Nacional, vratio se u Urugvaj, tu ce i zavrsiti karijeru
Grande Chino
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
warden je napisao/la:Dobro dosao ,osjecaj se kao u svojoj kuciJZ4 je napisao/la:
Moj prvi post, pozdravljam Interiste)
al sta ti je ovo JZ4 ?
jesil interista il nisi ? JZ4 javier zanetti 4
Hvala svima na dobrodoslici
The 18-year-old has finally been snapped up by the Coppa Italia holders after a lengthy pursuit, with a spot in the first-team his ultimate goal after moving from Libertad.
Paraguay’s supremely talented midfielder Rodrigo Alborno was yesterday unveiled as an Inter player having been finally allowed to join the Italian giants after turning 18 last week.
Alborno has been on the radar of the world champions for several months and back in March of this year the club confirmed they had agreed a deal to bring the Libertad player to Italy after his 18th birthday. He is said to have signed a contract keeping him with Inter until July 2016.
The versatile left-footed player caught the eye as a 16-year-old in the Paraguayan Under-20 side when he scored a penalty against Uruguay and played most of the game at left-back. In theory he could represent Italy as he holds an Italian passport which facilitated his transfer to Inter. There he will follow in the footsteps of Paraguay’s most capped international, Carlos Gamarra, who also played for the Nerazzurri.
Alborno made his senior debut for Libertad, who have dominated the Paraguayan league recently with seven of the last 13 titles on offer, in January 2010 and went on to register 10 starts in the 2010 Apertura, scoring once. Recently he has been hampered by injury, leading to him missing the 2011 Sudamericano (South American U20 Championships) and only making three appearances in the 2011 Apertura for Libertad. However, his lack of game time in recent months did not curtail Inter’s determined pursuit. They were one of several foreign clubs chasing Alborno for his signature, according to Libertad’s vice-president Carlos Guggiari.
In the past Alborno has been described as the 'Cristiano Ronaldo of South America' and Inter stated on the club’s website that he is "one of the most exciting young talents in South America". The Ronaldo comparison is misleading, he is a skilful player but much more of an all-round midfielder, able to win the ball as well as create chances. His composure in possession is notable for somebody so young, and his turn of pace can surprise defenders.
His immediate aim will be to get up to speed physically, so that he is able to cope with the demands of Serie A and European football. A first-team appearance in the 2011-12 season might be too much to ask for Alborno, but just as Ricardo Alvarez was signed with a view to replacing the ageing Dejan Stankovic, Alborno could be seen as a long term replacement for Argentine Esteban Cambiasso, who has just turned 31. There is no doubt that sooner or later Rodrigo Alborno will make his name in Europe.
Prikazuju ga kao sveobuhvatnog igraca sredine terena ( zna oduzeti loptu a i organizovat napad i cak iznenaditi suparnicke defanzivce). Ako je ovako kako pise Inter ima sjajnu buducnost sa Cou,Casta,Ricky,Santon i Alborno
Paraguay’s supremely talented midfielder Rodrigo Alborno was yesterday unveiled as an Inter player having been finally allowed to join the Italian giants after turning 18 last week.
Alborno has been on the radar of the world champions for several months and back in March of this year the club confirmed they had agreed a deal to bring the Libertad player to Italy after his 18th birthday. He is said to have signed a contract keeping him with Inter until July 2016.
The versatile left-footed player caught the eye as a 16-year-old in the Paraguayan Under-20 side when he scored a penalty against Uruguay and played most of the game at left-back. In theory he could represent Italy as he holds an Italian passport which facilitated his transfer to Inter. There he will follow in the footsteps of Paraguay’s most capped international, Carlos Gamarra, who also played for the Nerazzurri.
Alborno made his senior debut for Libertad, who have dominated the Paraguayan league recently with seven of the last 13 titles on offer, in January 2010 and went on to register 10 starts in the 2010 Apertura, scoring once. Recently he has been hampered by injury, leading to him missing the 2011 Sudamericano (South American U20 Championships) and only making three appearances in the 2011 Apertura for Libertad. However, his lack of game time in recent months did not curtail Inter’s determined pursuit. They were one of several foreign clubs chasing Alborno for his signature, according to Libertad’s vice-president Carlos Guggiari.
In the past Alborno has been described as the 'Cristiano Ronaldo of South America' and Inter stated on the club’s website that he is "one of the most exciting young talents in South America". The Ronaldo comparison is misleading, he is a skilful player but much more of an all-round midfielder, able to win the ball as well as create chances. His composure in possession is notable for somebody so young, and his turn of pace can surprise defenders.
His immediate aim will be to get up to speed physically, so that he is able to cope with the demands of Serie A and European football. A first-team appearance in the 2011-12 season might be too much to ask for Alborno, but just as Ricardo Alvarez was signed with a view to replacing the ageing Dejan Stankovic, Alborno could be seen as a long term replacement for Argentine Esteban Cambiasso, who has just turned 31. There is no doubt that sooner or later Rodrigo Alborno will make his name in Europe.
Prikazuju ga kao sveobuhvatnog igraca sredine terena ( zna oduzeti loptu a i organizovat napad i cak iznenaditi suparnicke defanzivce). Ako je ovako kako pise Inter ima sjajnu buducnost sa Cou,Casta,Ricky,Santon i Alborno
Danas je na rasporedu Trofeo TIM, tradicionalni trokut turnir koji 11. godinu zaredom uoči početka nove sezone igraju Inter, Milan i Juventus.
Nakon što se kroz proteklih 10 godina turnir održavao u Trstu, Milanu, Pescari i Torinu, drugu godinu uzastopce domaćin je Bari.
Bit će ovo pretposljednja pripremna utakmica Intera, koji u nedjelju igra protiv Olympiacosa. Gasperini neće moći računati na Julia Cesara, Maicona i Nagatoma, a pozvan nije ni Eto'o, koji je na izlaznim vratima kluba.
Formacija bi trebala izgledati ovako :

Nakon što se kroz proteklih 10 godina turnir održavao u Trstu, Milanu, Pescari i Torinu, drugu godinu uzastopce domaćin je Bari.
Bit će ovo pretposljednja pripremna utakmica Intera, koji u nedjelju igra protiv Olympiacosa. Gasperini neće moći računati na Julia Cesara, Maicona i Nagatoma, a pozvan nije ni Eto'o, koji je na izlaznim vratima kluba.
Formacija bi trebala izgledati ovako :

Prokleti rusi daju za Dzuzdzaka i ostale velike pare, a za Eto'a nece da daju ni milion vise od 18
sad im ga ne bi prodao za inat
evo oficijalno za mec protiv Juventusa
Inter: 12 Castellazzi; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 42 Jonathan, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic, 20 Obi; 27 Pandev, 7 Pazzini, 10 Sneijder.
Subs: 21 Orlandoni, 31 Cincilla, 4 Zanetti, 6 Lucio, 11 Alvarez, 16 Caldirola, 19 Cambiasso, 22 Milito, 30 Castaignos, 37 Faraoni, 39 Santon, 44 Bianchetti, 48 Crisetig, 77 Muntari.
Coach: Gian Piero Gasperini
Juventus: 30 Storari; 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 29 De Ceglie; 21 Pirlo, 8 Marchisio; 27 Krasic, 10 Del Piero, 14 Vucinic, 36 Pasquato.
Subs: 1 Buffon, 13 Manninger, 2 Motta, 5 Pazienza, 16 Ziegler, 23 Vidal, 32 Matri, 33 Sorensen, 34 Marrone, 38 Ruggiero, 39 Libertazzi, 40 Spinazzola.
Coach: Antonio Conte
sad im ga ne bi prodao za inat
evo oficijalno za mec protiv Juventusa
Inter: 12 Castellazzi; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 26 Chivu; 42 Jonathan, 8 Thiago Motta, 5 Stankovic, 20 Obi; 27 Pandev, 7 Pazzini, 10 Sneijder.
Subs: 21 Orlandoni, 31 Cincilla, 4 Zanetti, 6 Lucio, 11 Alvarez, 16 Caldirola, 19 Cambiasso, 22 Milito, 30 Castaignos, 37 Faraoni, 39 Santon, 44 Bianchetti, 48 Crisetig, 77 Muntari.
Coach: Gian Piero Gasperini
Juventus: 30 Storari; 26 Lichtsteiner, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 29 De Ceglie; 21 Pirlo, 8 Marchisio; 27 Krasic, 10 Del Piero, 14 Vucinic, 36 Pasquato.
Subs: 1 Buffon, 13 Manninger, 2 Motta, 5 Pazienza, 16 Ziegler, 23 Vidal, 32 Matri, 33 Sorensen, 34 Marrone, 38 Ruggiero, 39 Libertazzi, 40 Spinazzola.
Coach: Antonio Conte
Call the coroner!
hajmo brzo imal linkova za live stream tim super cup-a ?
hvala unaprijed
hvala unaprijed
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ovdje nađi sta ti odgovara
evo ovdje nađi sta ti odgovara
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Call the coroner!
Kako nas izbacise ko male majmune
Koliko se dana igra ovaj tim cup?? Jel to igra svatko sa svakim ili?
Evo i Chivu se ozljedi a isuse jel moze vise nesrece
Koliko se dana igra ovaj tim cup?? Jel to igra svatko sa svakim ili?
Evo i Chivu se ozljedi a isuse jel moze vise nesrece
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
svak sa svakim igra
ovakva formacija nece prolaziti, ne znam sto je Gasperini navro, ako ovako nastavi ne gine mu otkaz do novembra
edit: bravo Andreaaa
ovakva formacija nece prolaziti, ne znam sto je Gasperini navro, ako ovako nastavi ne gine mu otkaz do novembra
edit: bravo Andreaaa
Call the coroner!
Ja utrnem stream na par minuta taman prije gola 
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Tesko da cemo ovako moci u nastavku sezone .sad da li je to sto su nam sve dosada falili igraci (pa i sada ) ili cemo konstatno ovako nesigurno na terenu izgledat ja ne znam ...
IO SONO INTERISTA
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Posto nisam upratio sa kim smo igrali prvu i koji je rez bio i ako smo dali gol ko je bio strijelac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.