je li te neko placa da nas provociras ili ti je to patriotska duznost ?hrcobrco je napisao/la:![]()
![]()
spaha
ali neces dugo........
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
je li te neko placa da nas provociras ili ti je to patriotska duznost ?hrcobrco je napisao/la:![]()
![]()
spaha
Onaj drugi igrac je mogao komotno popraviti gresku Spahe.hrcobrco je napisao/la:kako da neElmar78430 je napisao/la:Meni je vise kriv onaj drugi igraci koji nije isao na igraca poslje._dreamer_ je napisao/la:Kiksa Spaha za 1:0
Da, ali ti mene ocigledno ne razumijes sta zelim da kazem. Da bi neko drugi napravio ono sto je Spaha uradiohrcobrco je napisao/la:jest jest zato i je skrivio go
Prvi gol nisam vidio tako da nemogu nista reci. Za drugi gol Hannovera nije iskljucivo kriv, medutim, mogao je se puno bolje postaviti.kobe24 je napisao/la:Obzirom da nisam gledao cijelo prvo poluvrijeme, moze li mi neko, od ovih koji su gledali, ukratko napisati kako je nas kapiten igrao? Da li je bilo nekih dobrih intervencija, ili je pak bilo nekih gresaka?
Bilo je i jednog i drugog. Krivac za prvi gol(nije najbolje reagovao na dugu loptu, a nakon toga se i okliznuo..iako je istina i da je i njegov suigrac mogao malo bolje odigrati). Kod drugog gola mislim da je njegov igrac dao gol, jer je spahic izlazio u blok. Imao par netocnih dugih izdavanja. Pozitivno je to, da se dobro pozicionira, dobija sve zracne duele, dosta ucestuje u igri, kratka izdavanja na nivoju, povuce loptu 20-30m..kobe24 je napisao/la:Obzirom da nisam gledao cijelo prvo poluvrijeme, moze li mi neko, od ovih koji su gledali, ukratko napisati kako je nas kapiten igrao? Da li je bilo nekih dobrih intervencija, ili je pak bilo nekih gresaka?
a ovog provokatora hrcobrco, mrGood, jacky09... što je uporan...hristostoickov je napisao/la:kriv za oba gola,brzo ce on na klupu,ovo je previsok nivo za njega
nevjerovatno,konta da je pametan.......k'o provocira nas inteligentno........jeste li ga to banovali kao ovog hr brku?admin je napisao/la:a ovog provokatora hrcobrco, mrGood, jacky09... što je uporan...hristostoickov je napisao/la:kriv za oba gola,brzo ce on na klupu,ovo je previsok nivo za njega
Onaj jacky09?admin je napisao/la:a ovog provokatora hrcobrco, mrGood, jacky09... što je uporan...hristostoickov je napisao/la:kriv za oba gola,brzo ce on na klupu,ovo je previsok nivo za njega
Kad će da ti dosadihristostoickov je napisao/la:kriv za oba gola,brzo ce on na klupu,ovo je previsok nivo za njega
Ma nema se vise svrhe osvrtati na njega, i na one slicne njemu!DRHAUSE je napisao/la:Kad će da ti dosadihristostoickov je napisao/la:kriv za oba gola,brzo ce on na klupu,ovo je previsok nivo za njega
Samo da ne zakomplikuje sebi život u Sevilli kakvim laktom u njegovom stilu , to me više brine nego njegov kvalitet jer Spaha je klasa , to zna svaki navijač naše repke.VanBasten je napisao/la:Gledao sam tekmu, ništa posebno, bio je usudiću se reći daleko od svog standarda. Inače zadnja linija im djeluje pomalo neuigrano, pogotovo se to vidjelo kod drugog gola; Spaha izlazi u blok, njegov partner ne preuzima Spahinog igrača i primiše gol. MA ne sekiram se ja za Spahu, biće on udure..
Ti tek sad ustekao u struju.Principatus je napisao/la:Onaj jacky09?admin je napisao/la:a ovog provokatora hrcobrco, mrGood, jacky09... što je uporan...hristostoickov je napisao/la:kriv za oba gola,brzo ce on na klupu,ovo je previsok nivo za njega
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.