Mister No je napisao/la:Ovdje treba Gasperinija prvo potjerati, i to što prije....
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Boateng_27
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
a nisi se smijo proslih sezona
Nisam vise toliko optimistican za sljedecu sezonu, treba ovdje dosta stvari mjenjat...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Sto je najgore, on to misli ozbiljno igrati
al vjerujem da ce doci pameti i promjeniti to, samo se nadam na vrijeme
al vjerujem da ce doci pameti i promjeniti to, samo se nadam na vrijeme
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Lik je jos uvijek u filmu da vodi Genou... wtf
ZNAČI KRŠ KRŠEVA !
ZNAČI KRŠ KRŠEVA !
Sigurno u zadnjih 10 godina nisam bio veći pesimist na početku sezone.
Kada pogledamo mercato , užas
, skoro cijeli juni tražili trenera, u sedmom mjesecu se spominjali Palacio, Kucka, Banega, Fernando te ostale "vedete " da bi u avgustu pratili ko ide Wes ili Leone....
Kada pogledamo mercato , užas
Jel sad ide nasa tekma protiv Milana??
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Treba početi ubrzo..Tritolone je napisao/la:Jel sad ide nasa tekma protiv Milana??
Ide valjda sad, bas da vidim da li ce formacijski biti nesto promjenjeno, cisto sumnjam
Il Principe od prve minute, nisam ga odavno vidio
Il Principe od prve minute, nisam ga odavno vidio
Call the coroner!
Il Principeee
btw Forlan nije u sastavu Atletica večeras, što implicira vjerovatni odlazak sa Calderona ( Falcao je gotovo siguran u AM ) a veže se za Inter.
btw Forlan nije u sastavu Atletica večeras, što implicira vjerovatni odlazak sa Calderona ( Falcao je gotovo siguran u AM ) a veže se za Inter.
A sad kome treba Forlan pored Milita, Pazza, Castaignosa i (najvjerovatnije) Teveza
samo po jedno kvalitetno pojacanje u sredinu i u napad i opet smo najjaci na apeninima
samo po jedno kvalitetno pojacanje u sredinu i u napad i opet smo najjaci na apeninima
Call the coroner!
Za Andreu se i ja moram složiti, više sam od njega očekivao, jbg ovaj mali Ganz ga baca...silenT je napisao/la:gdje je sad onaj IdC hebo li ga Ranocchia ispred Lucia i pazzini ispred Milita
Ja se ipak ne slazem sa vama 
Call the coroner!
Forlan mrtav,nakon Cope vrlo malo je imao vremena za odmor te je i vrlo malo trenirao,bio je tu protiv Stromsgodseta ako zatreba,pa je tek onda otisao na odmor,zato ga sada i odmaraju i nije to nikakav znak da bi mogao otici.Mister No je napisao/la:Il Principeee
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma meni drago ako je tako, no ako ode Eto'o ne bi me iznenadilo da se "podmladimo " sa njim...Devil je napisao/la:Forlan mrtav,nakon Cope vrlo malo je imao vremena za odmor te je i vrlo malo trenirao,bio je tu protiv Stromsgodseta ako zatreba,pa je tek onda otisao na odmor,zato ga sada i odmaraju i nije to nikakav znak da bi mogao otici.Mister No je napisao/la:Il Principeee
Zanimljivo da je vecina navijaca protiv dolaska Forlana, pa i Tevezu se mnogi protive medju kojima sam i ja
evo osvojili smo i ovo, jeste da je pripremni turnir, al dobro je radi samopouzdanja
evo osvojili smo i ovo, jeste da je pripremni turnir, al dobro je radi samopouzdanja
Call the coroner!
Lijepo je pobijediti, a i kanta se piše, negdje valjda..Puma je napisao/la:Zanimljivo da je vecina navijaca protiv dolaska Forlana, pa i Tevezu se mnogi protive medju kojima sam i ja
Po meni je suludo da Eto'o ode a dovesti jednog od njih, nikakvog rezona, pa ni onog oko famoznog FFP-a i ušteda na Leoneovoj plati...
znaci nedamo Juvetu nista,ni Trofeo Tim,,a jesmo stoka
Chivua prodat,Pandeva idem,Muntarija ne podnosim vec od utakmice sa Cataniom
,,Milito je igrao ekstra,Jonathan nije los ako uzmemo u obzir da je tek njegova prva utakmica,Sneijder kraj Cambiassa-nema sanse!,Faraoni-mali igra pravo,Castaignos me iznenadjuje,mali trci ko lud,pokrece se strasno,brz,,,Obi rastura,Alvarez me razocarao pravo,,sve u svemu nije lose,,,treba tu jedan pored Cambiassa i jedan u napad da zamijeni Eto'oa i meni dovoljno,,,sucut bianconerima,rossonerima ne smijem reci jbga 
[youtube][/youtube]
sa pola snage
Chivua prodat,Pandeva idem,Muntarija ne podnosim vec od utakmice sa Cataniom
[youtube][/youtube]
sa pola snage
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Saras Spa.
- Kontakt:
http://www.****/files.php?file ... 285122.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Boateng_27
- Kontakt:
Ako je ovo sa pola snage,teško nama kada vas vidimo u pravojadointer je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
sa pola snage
a inače mi i juventus smo igrali u punim sastavima a vi ste u rezervnom pa si po tome sigurno zakljucio da ste dobili s pola snage
PS. Morate i vi neku kantu dić
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.