AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

BigBen
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la BigBen » 18 avg 2011, 23:03

senad_flamin je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:2:1 za juve

Zasluzeno, ali necemo se mjeriti po ovome, mi smo bez glavnih igraca na ovoj utakmici,kod njih su bili svi ili u prvoj utakmici ili u drugoj sa nama..

Idemo dalje,ima li jos prijateljski ?

Sad imate popravni protiv intera...

I nama su falili neki igraci a u jednom momentu 4 igraca su bilo iz primavere...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 18 avg 2011, 23:06

Kod nas su 2 cijelo vrijeme,ali ne mozes igrati kad nemas glavne igrace ibrahimovica,Pata,Seedorfa,Abatea,T.Silvu, nedostajao je neko da trci u veznom nema Flaminia, u odbrani i Mexes falio, ugl. zasluzeno ste dobili ..vidio si i sam onog Romu :lol: .. ono bi i ti odbranio

EDIT: I Robinho nije bio tu !

Ima li onaj Berslusconi cup Milan-Juve ?
-RIVALDO-

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 18 avg 2011, 23:12

senad_flamin je napisao/la:Kod nas su 2 cijelo vrijeme,ali ne mozes igrati kad nemas glavne igrace ibrahimovica,Pata,Seedorfa,Abatea,T.Silvu, nedostajao je neko da trci u veznom nema Flaminia, u odbrani i Mexes falio, ugl. zasluzeno ste dobili ..vidio si i sam onog Romu :lol: .. ono bi i ti odbranio

Do 1:1 tj kad je roma regovao kao amater, imali ste kontroli i bili bolji. Drugi dio smo se popravili i eto zabili :)

ja mislim da je kup u subotu na vasem stadionu...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 18 avg 2011, 23:14

Ma nek i oni nešto dižu :P

Kanta ko' kanta

Edit : Onaj mali King Boateng je zvijer samo takva :o 94 godište, brz je ko gazela a čuva ga igrač koji ga je duplo stariji :P
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 19 avg 2011, 00:03

Odlican onaj mladi Boateng dijete :D 3. razred srednje skole ,dok npr. ovaj Oddo ima i unuke !

Bonera 8-) mislim da je on Mister X za Juve :P
-RIVALDO-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 19 avg 2011, 00:09

Znaci Bonnera i Oddo stoperi mogu misliti hahahah a Roma u svome stilu..... ajdee Festreru dovedi pojacanje, ako ostanemo na ovome ili samo Monotolivo dodje od LP nece biti nista...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 avg 2011, 00:14

ne pratim ovo sad došo u kuću, jesu igrali sa interom?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 19 avg 2011, 00:16

baresi#6 je napisao/la:ne pratim ovo sad došo u kuću, jesu igrali sa interom?
Jesu igrali izgubili od Juveta 2:1 Cassano pogodio,a od Intera izgubili 1:0..

Oddo i Bonera bili stoperi ,mozes misliti kakvi smo bili.. :lol:
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 avg 2011, 00:20

znam da su igrali slabi sastavi što bar nisu pata i binha malo ne kontam koji je fol igrati ovo ako nemaš namjeru da pobjediš? nadam se da će berlusconi cup sjesti i da će igrati jači sastav. možda bude tada i famozni mr. x predstavljen :roll:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 avg 2011, 07:19

Zbog čega nije igrao Seedorf ? makar bi donio malo kreativnosti :roll:

Sinoc sam primjetio da su onaj Siglio i Kingsley Boateng strasni, na njih se moze racunat, takodje sam zakljucio da Cassano može igrati samo 60minuta, što znači da će bit dobar kao džoker :mrgreen:

:lol: :lol:

[youtube][/youtube]

slika
slika
slika
slika
slika

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 avg 2011, 16:09

Fiorentina odbila ponudu Milana za Montoliva

Čelnici Fiorentine potvrdili da je stigla ponuda Milana za Rikarda Montoliva. Italijan neće biti prodat ni Milanu niti bilo kojem drugom italijanskom klubu.
Mediji su prošle nedelje mnnogo pričali o interesovanju Milana za Montoliva. Sportski direktor Fiorentine potvrdio da je stigla ponuda za italijanskog fudblera.
Međutim, ponuda je bila preniska pa čelnici "Viole" nisu mogli da je prihvate...
"Ponuđena nam je trampa, ali nismo mogli da je prihvatimo", izjavio je Korvino, sportski direktor Fiorentine.
"Ponudili su polovinu transfera u vidu Strasera i Paloskija. Mnogi misle da će Milan čekati poslednji dan prelaznog roka, a da će onda uslediti fantastična ponuda za Montoliva. Ukoliko prodamo Rikarda, prodaćemo ga nekom inostranom klubu", zaključio je funkcioner "ljubičastih".
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 19 avg 2011, 16:23

U Berlusconi cupu mi opet bez kljucnih igraca,ibrahimovica,Pata,T.SIlve,Robinha ne znam za Sedorfa ?

Uglavnom opet oslabljeni igramo...
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 19 avg 2011, 17:09

meho-medo je napisao/la:Fiorentina odbila ponudu Milana za Montoliva

Čelnici Fiorentine potvrdili da je stigla ponuda Milana za Rikarda Montoliva. Italijan neće biti prodat ni Milanu niti bilo kojem drugom italijanskom klubu.
Mediji su prošle nedelje mnnogo pričali o interesovanju Milana za Montoliva. Sportski direktor Fiorentine potvrdio da je stigla ponuda za italijanskog fudblera.
Međutim, ponuda je bila preniska pa čelnici "Viole" nisu mogli da je prihvate...
"Ponuđena nam je trampa, ali nismo mogli da je prihvatimo", izjavio je Korvino, sportski direktor Fiorentine.
"Ponudili su polovinu transfera u vidu Strasera i Paloskija. Mnogi misle da će Milan čekati poslednji dan prelaznog roka, a da će onda uslediti fantastična ponuda za Montoliva. Ukoliko prodamo Rikarda, prodaćemo ga nekom inostranom klubu", zaključio je funkcioner "ljubičastih".
standardno dizanje cijene, međutim to bi mogao biti mač sa dvije oštrice. da im se neće obiti od glavu pa će ga milan kao i taiwa, mexesa, flaminija itd. sljedeće ljeto dovesti džabe ;)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 19 avg 2011, 17:17

Sta je ovo bha sada pisu kao da smo mi zainteresirani za dovodjenje Croucha
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 avg 2011, 11:11

Alegri potvrdio dolazak mister x
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 avg 2011, 11:28

Ma zna se vec da je to Aquilani!

A ne bi me nimalo iznenadilo da zadnji dan prelaznog roka dodje Balloteli
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 avg 2011, 12:26

Sad Bajern želi Montoliva...

Bavarci ''uskočili'' u trku kad su čuli da je Milan odbijen. U igri i Atletiko Madrid.
Fiorentina je poručila da Rikardo Montolivo može samo da ode u inostranstvo, što se ''svidelo'' minhenskom Bajernu, pa su oni već ponudili 10 miliona evra za njega!

Vezista je bio na pragu da pređe u Milan, ali su ''rosoneri'' juče odbijeni, tako da Nemci nisu želeli da čekaju.

Pored nemačkih giganata, zainteresovani su i Španci, tačnije Atletiko Madrid.

Milan se sada okrenuo dovođenju Alberta Akvilanija iz Liverpula, koji želi da se vrati u Seriju A.

Montolivo je ostao bez kapitenske trake u Fiorentini, jer je odbio novi ugovor i velike su šanse da on do kraja prelaznog roka bude prodat.Eto cini se da i montolivo nece u milan nama problem dati 10 miliona
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 avg 2011, 12:33

Hajde dajte vishe 10 miliona za aquilania i neka predje kod nas i recite da je to mster x dotuzilo mi je vise cekat
(İbn Qajjim)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 20 avg 2011, 12:42

Yebo ih on u prkno ako nam dođe :roll:

Podsjeća me na Ambrosinija :roll: a likom na Eldina Adilovića :roll:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 avg 2011, 13:05

Ecco i convocati da Mister Allegri per il Trofeo Luigi Berlusconi:

PORTIERI: Abbiati, Amelia.
DIFENSORI: Abate, Antonini, Bonera, Rodrigo Ely (n.53), Nesta, Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (n.52).
CENTROCAMPISTI: Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Flamini, Gattuso, Seedorf.
ATTACCANTI: Cassano, Kingsley Boateng (n.59), Ganz (n.61).

opet nema nasih glavnih igraca
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []