NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ljudi imal ko Vista home premium product key .D
Jovic namijerno otkerao Tosunovica,da bi uyeo pare od Celika,tj,za njega
da nije smijesno sigurno bi bilo zalosno to sto si napisao...jovic je sit sto se tice love i od njega se ocekuje da poso odradi maksimalno u gradaccu...jovic je previse ozbiljan da bi uradio tako nesto...i molim te nemoj pisat vise gluposti,ohladi se maloDzin je napisao/la:Jovic namijerno otkerao Tosunovica,da bi uyeo pare od Celika,tj,za njega

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Halilović je odličan igrač. Prodoran, jak, brz, okretan, zna s loptom, solidan šut i centaršut. Mislim da nema dovoljno snage, ili ga još uvijek muči povreda.
Kad se sjetim samo onih poteza kontra Vagnera, ili ono miješanje trojice igrača u drugom poluvremenu utakmice sa Širokim, pa prolazak četvrtog i centaršut... eh... mislim da, bez ikakvog omalovažavanja Zvijezde, koja mi je izuzetno drag tim, on u Gradačcu nema šta tražiti. Nema s kime igrati.
Ono što je, pak, Zvijezda pokazala kontra ŠB je raštimani orkestar. Uglavnom se igra svodila na pojedinačne akcije, bez ijedne naznake kolektivnosti. Takva me igra razočarala. Hamzić u napadu? Vezni red koji nema osjećaj za defanzivu, nema igre kratkih pasova, transfera težišta igre na stranu gdje je manja koncentracija igrača, sigurnosti u odbrani, saradnje beka i krila, pokrivanja, preuzimanja, zatvaranja. Loše, loše. Onaj 23... Momak kakav je kao ličnost ne znam, ali na terenu je pozao jedno vleiko ništa. Bek da onako ispada, gubi lopte... najlošiji pojedinac meča.
Nadam se da će Zvijezda u nastavku ipak pokazati više! Oni to mogu.
Kad se sjetim samo onih poteza kontra Vagnera, ili ono miješanje trojice igrača u drugom poluvremenu utakmice sa Širokim, pa prolazak četvrtog i centaršut... eh... mislim da, bez ikakvog omalovažavanja Zvijezde, koja mi je izuzetno drag tim, on u Gradačcu nema šta tražiti. Nema s kime igrati.
Ono što je, pak, Zvijezda pokazala kontra ŠB je raštimani orkestar. Uglavnom se igra svodila na pojedinačne akcije, bez ijedne naznake kolektivnosti. Takva me igra razočarala. Hamzić u napadu? Vezni red koji nema osjećaj za defanzivu, nema igre kratkih pasova, transfera težišta igre na stranu gdje je manja koncentracija igrača, sigurnosti u odbrani, saradnje beka i krila, pokrivanja, preuzimanja, zatvaranja. Loše, loše. Onaj 23... Momak kakav je kao ličnost ne znam, ali na terenu je pozao jedno vleiko ništa. Bek da onako ispada, gubi lopte... najlošiji pojedinac meča.
Nadam se da će Zvijezda u nastavku ipak pokazati više! Oni to mogu.
nemogu da svatim da nakon jednog poraza tolko pljujete po klubu vi ste mi neki takozvani navijaci nakon poraza pljuvanje nakon pobjede uzdizete nesto govorite Jovic ovo ono nemamo napadaca nevalja igra pa to valjda Jovic zna najbolje vi tu koji nikad niste bili ni na treningu ni na prijateljskoj utakmici nesto nasli govorit ja smao znam da je to bio los dana jer ona igra u subotu nije ni u pola kosto Zvijezda zna da igra
p.s. čast izuzecima
p.s. čast izuzecima
veceras na treningu pojavio se novi igrac koji je dosao na preporuku jusufa dajica(mos mislit).igrac je pravi turcin igrao je belgiji,neznam tacno gdje.apsurd je sto je igrac po vokaciji vezni i po meni nije nesto posebno al vidicemo mozda i grijesim.inace zvijezda traga idalje za napadacem i vjerovatno ce angazovat nekog polovnjaka.vidim na forumu par ovih postova od ovih strucnjaka steta je samo da nisu treneri sve pametno do jaja.na osnovu jedne utakmice vec su otpisali zvijezdu i guraju je u borbu za goli zivot premijer lige,sezona je duga i vremenom i igra ce doci na svoje,a prioritet je stadion a idealan plasman bi bio osmo mjesto
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
alo ljudi pa mozemo i mi izgubiti sta je vama široki je jedna od najjacih ekipa u ligi prema tome vidite i sami da ne pobjedjuju vise samo domacini i gosti pobjedjuju i druge ekipe su kod kuce gubili zato ajmo dalje Prijedor trebaju se potruditi sad nase drage zvijezde sto igraju za nas da daju malo srca na teren mislim da je to kljuc do uspjeha 

Neki satovi se moraju naviti da bi radili. Da li od tog navijanja dolazi riječ - navijač, ne znam. No, jasno je da u BiH općenito, postoji malo navijčakih grupa a oni što dolaze dok se pobjeđuje i nisu navijači. Oni su gledaoci.mirza_rd je napisao/la:nemogu da svatim da nakon jednog poraza tolko pljujete po klubu vi ste mi neki takozvani navijaci nakon poraza pljuvanje nakon pobjede uzdizete nesto govorite Jovic ovo ono nemamo napadaca nevalja igra pa to valjda Jovic zna najbolje vi tu koji nikad niste bili ni na treningu ni na prijateljskoj utakmici nesto nasli govorit ja smao znam da je to bio los dana jer ona igra u subotu nije ni u pola kosto Zvijezda zna da igra
p.s. čast izuzecima
Pljuvanje je, inače, nekulturna i odvratna gesta, ali te ne treba ništa čuditi. Kultura se ne stiče bježanjem sa časova, prepisivanjem u školi i izbjegavanjem lektire u okviru nastave književnosti.
Za Zvijezdu se ne treba brinuti. Oni će sigurno vratiti samopouzdanje. I igru. Jović? Čovjek radi svoj pos'o i treba ga podržati.
Amenhotep je napisao/la:Neki satovi se moraju naviti da bi radili. Da li od tog navijanja dolazi riječ - navijač, ne znam. No, jasno je da u BiH općenito, postoji malo navijčakih grupa a oni što dolaze dok se pobjeđuje i nisu navijači. Oni su gledaoci.mirza_rd je napisao/la:nemogu da svatim da nakon jednog poraza tolko pljujete po klubu vi ste mi neki takozvani navijaci nakon poraza pljuvanje nakon pobjede uzdizete nesto govorite Jovic ovo ono nemamo napadaca nevalja igra pa to valjda Jovic zna najbolje vi tu koji nikad niste bili ni na treningu ni na prijateljskoj utakmici nesto nasli govorit ja smao znam da je to bio los dana jer ona igra u subotu nije ni u pola kosto Zvijezda zna da igra
p.s. čast izuzecima
Pljuvanje je, inače, nekulturna i odvratna gesta, ali te ne treba ništa čuditi. Kultura se ne stiče bježanjem sa časova, prepisivanjem u školi i izbjegavanjem lektire u okviru nastave književnosti.
Za Zvijezdu se ne treba brinuti. Oni će sigurno vratiti samopouzdanje. I igru. Jović? Čovjek radi svoj pos'o i treba ga podržati.
nisam baš siguran za Jovića da radi pos'o za Zvijezdu, a da radi svoj pos'o to si potpuno upravu
-
- Kontakt:
Svaka ti je zlatna Fatko brate.Fatko je napisao/la:alo ljudi pa mozemo i mi izgubiti sta je vama široki je jedna od najjacih ekipa u ligi prema tome vidite i sami da ne pobjedjuju vise samo domacini i gosti pobjedjuju i druge ekipe su kod kuce gubili zato ajmo dalje Prijedor trebaju se potruditi sad nase drage zvijezde sto igraju za nas da daju malo srca na teren mislim da je to kljuc do uspjeha

Ljudi dali ima danas trening i ukol'ko je ? hvala
Pooooz
Pooooz

ApaceRr je napisao/la:Ljudi dali ima danas trening i ukol'ko je ? hvala
Pooooz
ima trening, al' u Prijedoru
Imal ko da ide u Prijedor.Da znam da će biti dobra igra i rezultat išao bih.Vrućina,podaleko a gostujući navijači su iza gola i direktno licem prema suncu bi pratili meč.Pretprošle sezone sam bio.Lijepo je bilo prošetat kroz Prijedor,pojesti ćevape i piće prije utakmice.Navijači su bili grozni i čitavo vrijeme su provocirali i pjevali nacionalističke pjesme što nema veze s fudbalom.Glupost,tim Zvijezde je bio i ostat će miltinacionalan kao što je naša draga i lijepa BiH.
na danasnjem treningu dobili smo jos jednog povrijedenog igraca a to je husic(ima problema sa zuljevima) koji izgleda nece igrati u prijedoru,sve peh do peha.al valjda iz ovoga izademo jaci...uglavnom rista i halilovic su zamijenili mjesta halil je spic a rista bocni pa vidicemo sutra dali ce to upalit,uglavnom sretno zmajevi sutra
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
E nek si ti te detalje iznio na forumu.astra1922 je napisao/la:na danasnjem treningu dobili smo jos jednog povrijedenog igraca a to je husic(ima problema sa zuljevima) koji izgleda nece igrati u prijedoru,sve peh do peha.al valjda iz ovoga izademo jaci...uglavnom rista i halilovic su zamijenili mjesta halil je spic a rista bocni pa vidicemo sutra dali ce to upalit,uglavnom sretno zmajevi sutra
Dragon Town
- neutralan__
- Kontakt:
Kod nas je igrao sve pozicije,ali špic nije nikada bioastra1922 je napisao/la:na danasnjem treningu dobili smo jos jednog povrijedenog igraca a to je husic(ima problema sa zuljevima) koji izgleda nece igrati u prijedoru,sve peh do peha.al valjda iz ovoga izademo jaci...uglavnom rista i halilovic su zamijenili mjesta halil je spic a rista bocni pa vidicemo sutra dali ce to upalit,uglavnom sretno zmajevi sutra

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ma sumnjam da će Halil u špic.Obzirom da Rudar igra kod kuće grubo pred svojim golom, Ristić je taj koji može da se odhrva sa njihovim stoperima.Halil bi možda pokrio mjesto Husića jer je u Modriči na prijteljskoj super odigrao beka i znao se brzo transformisat na krilo.
pa eto zvjezdas bujrum u prijedor pa nam javi sta je halil igro a sta rista.ja neidem.pratit cu radi prenos.a sta ti zmaje pricas ne skonta ja tebe 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pogledaj sastav ekipe Zvijezde pa ce ti biti jasno.
LABUS, OMIC, JUSIC, JAKOVLJEVIC, NEZIC, HASIC, DJELMIC, DELIC, HAMZIC, RISTIC , HALILOVIC.zvjezdas je napisao/la:Pogledaj sastav ekipe Zvijezde pa ce ti biti jasno.
DAJTE DANAS ZA NAVIJACE DONESITE TRI BODA IZ PRIJEDORA.
SRETNO ZVIJEZDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.