Mozda zaigra u subotu ko Enrike

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ne vjerujem jer su Agger i Škrtel spremni, a s druge strane Aurelio je bio povrijeđen i zato je Enrique igraoRed Assassin je napisao/la:Talksport radio saying there could be movement on Cahill in next 24 hours
Mozda zaigra u subotu ko Enrike
Polako, prvo treba skociti pa reci hop.bob je napisao/la:ma sutra liveropol uzima mislim da cemo se malo patiti u ovih par kola dok se to sve poslozi te naravno nakon sto se kapiten vrati ima da krene pohod na vrh...arsenal truba mislim da im je ove god. cak liga prvaka daleko samo se nadam da nece neki glup go primiti ko sto imaju obicaj ...
I ja sam sličnog mišljenja.fera je napisao/la:ako bude igrao grk u odbrani nemamo mi sta traziti na emiratesu
ma dobro ja sam uvjek optimistaackeey je napisao/la:Polako, prvo treba skociti pa reci hop.bob je napisao/la:ma sutra liveropol uzima mislim da cemo se malo patiti u ovih par kola dok se to sve poslozi te naravno nakon sto se kapiten vrati ima da krene pohod na vrh...arsenal truba mislim da im je ove god. cak liga prvaka daleko samo se nadam da nece neki glup go primiti ko sto imaju obicaj ...
zato mene iznervira kad neko dođe i napise ovaj il onaj nam dolazi ili odlazi sigurno... a trener i niko iz kluba nece nikad nesto tako reci i onda se nađe neki lik koji ce pricati ovdje u njihovo ime...lfc.tz je napisao/la:Ma covjek zna Liverpool u dusu.Carlo je napisao/la:Asked whether Enrique could be Liverpool's final signing of the summer, Dalglish replied: "I don't know - it's the same as I don't know if that's your last question!
"I cannot answer it honestly. I suppose it's a little bit like last year when I was asked, 'When are you signing the contract?' or 'Have you been asked to sign?' - until the transfer window shuts, the most honest answer I can give is 'I don't know.'"
Legenda!
Nadam se da su neki naucili nesto iz ove izjave(prepoznace se)!
Liverpool 2 @2,85 te Suarez daje go i eto bajrama malo ranijeRed Assassin je napisao/la:Optimistican sam.. Za kladionicare imam veselu vjest kako da sutra zarade 80km, samo da uplate 20km iz 2-2 i eto ga.. 2 moja najbolja havera koji su mrtvi obozavaoci Arsenala su se slozili da ce biti iz 2-2 cak ce i oni igrati to tako da su pare nase
Pa ja sam siguran da je čovjek i u ovim godinama bolji od mnogih koji su igrali u posljednje vrijeme u Liverpoolu. :ugeek:ILoveLFC je napisao/la:
Jeli ovo i Kenny zaigrao ?!
Ovo bi bilo najveće pojačanje na ovom prelaznom roku.Liverpool.F.C je napisao/la:http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 17,00.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.