Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- Papastathopoulos
- Kontakt:
![]()
![]()
![]()
Pa pimbe jedno,castit ces me ionako i ovako
Evo obecajem ti kad odemo na kafu ja cu ti reci samo SPORTSPORT.BA i onda ces me mozda zaliti vodom
a nema smisla majke mi da vise odugovlacis
ma lozis me, svega mi
dobro je jasko reko, lozis 100 %
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- spielführer_21
- Kontakt:
lihno forum 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma jarane, raja se malo opametila, nisu vise 24 h na forumu, malo izlaze, ganjaju trebe, ha ja...samo je legenda ovdje vjecnospielführer_21 je napisao/la:lihno forum
btw, moze li mi neko rec sta je onaj papak villa govorio ozilu, cuo sam nesto da je vrijedjao islam, pa nek mi neko "rekne" kaj je bilo...admine, necemo zapocinjat temu o vjeri, samo nek mi neko odg...
ima nas svuda
ukucajte na googlu street ove koordinate i pogledajte autobuse
41.366471,2.167518
Danas mi je najtezi post bio, jedva cekam da se napijem vode, imam osjecaj da cu popiti 3 litra 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
"nek ti allah pomogne" ako je to vrijeđanje ?Papastathopoulos je napisao/la:ma jarane, raja se malo opametila, nisu vise 24 h na forumu, malo izlaze, ganjaju trebe, ha ja...samo je legenda ovdje vjecnospielführer_21 je napisao/la:lihno forum![]()
hahaha...
btw, moze li mi neko rec sta je onaj papak villa govorio ozilu, cuo sam nesto da je vrijedjao islam, pa nek mi neko "rekne" kaj je bilo...admine, necemo zapocinjat temu o vjeri, samo nek mi neko odg...
ja kontam da cu poderat 3l tuzlaka sadPuma je napisao/la:Danas mi je najtezi post bio, jedva cekam da se napijem vode, imam osjecaj da cu popiti 3 litra
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- legenda reala
- Kontakt:
Jeli ovo Dylan Dog dobio ban zbog vrijeđanaj što su zahtjevali mandrax (tužibaba) i drugi Barcini simpatizeri
mora da admin navija za Barcelonu čim ga je banovo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jbem li ga onda.Ne znam stvarno.Frutek je napisao/la:Nisam care moj na to mislio nego kontam imal gdje jeftinih Fruit of Loom čistih crnih ovdje 25 KM čista crna majica u jendoj radnji sa printanjem ispadne me oko 40Tribalian je napisao/la:Ima rodjace,u jednom butiku sam video jedno 30 razlicitih verzija sa Al Pacinom tj. MontanomFrutek je napisao/la:Nema tamo ništa zanimljivo samo neke ****samo sma jednom naletio na ScarFace majicu, a nigdje ne mogu naći čistu crnu za printanja imal toga kod vas tribalian
plus jos pun qrac tih "de puta madre" .Al su skupe u pm,ja sam imao pre onu kao NIKE ali na njoj " good fellas"
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Dobio je ban jer sam ja prijavio onaj njegov post : glup - gluplji - najgluplji - simpatizer Barcelone.legenda reala je napisao/la:Jeli ovo Dylan Dog dobio ban zbog vrijeđanaj što su zahtjevali mandrax (tužibaba) i drugi Barcini simpatizeri![]()
![]()
Uredu je zezanje , ali je prevršio svaku mjeru.
Usput , đe ste talibani
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- sarajlija89
- Kontakt:
Heheh...jes neka vrucina ova 2-3 dana, ali ne krecem se van kuce, pa i nije toliko.Puma je napisao/la:Danas mi je najtezi post bio, jedva cekam da se napijem vode, imam osjecaj da cu popiti 3 litra
Ulazimo polako i u posljednju trecinu Ramazana, brzo ovo prodje. Hvala Allahu, naviko sam vec od ranije postiti, pa bez ikakvog tereta i tegobe ovo prozivljavam. Jedino, slab sam na zene...lako je meni bez jela i pica, ali uvijek neke zene i nesto s njima:roll:
Posto znam da ima dosta atesita i agnostika ovdje
[youtube][/youtube]
Pogledajte ovo...
[youtube][/youtube]
A i ovo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Niste ga valjda zbog toga prijavilimessilla je napisao/la:Dobio je ban jer sam ja prijavio onaj njegov post : glup - gluplji - najgluplji - simpatizer Barcelone.legenda reala je napisao/la:Jeli ovo Dylan Dog dobio ban zbog vrijeđanaj što su zahtjevali mandrax (tužibaba) i drugi Barcini simpatizeri![]()
![]()
Uredu je zezanje , ali je prevršio svaku mjeru.
Usput , đe ste talibani
Dylanova teorema
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ...'dje tacno zivis u Brezi??
Poslao sam ti na ppalacious je napisao/la:LBJ...'dje tacno zivis u Brezi??
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Poslao sam ti na ppalacious je napisao/la:LBJ...'dje tacno zivis u Brezi??Strah me likvidacije od strane kojeg forumaša pa neću na chat
Tebi vjerujem
hahaha..pazi se ti njih...a ja sam ti onako fin
Jbt teorema ba , šta ga trebam trpjeti , vazda jedno te isto priča.LBJ MVP je napisao/la: Niste ga valjda zbog toga prijaviliIspašće tačno ono što je pisao
![]()
Dylanova teorema![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da,da lozim,to je to.Papastathopoulos je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Pa pimbe jedno,castit ces me ionako i ovako
Evo obecajem ti kad odemo na kafu ja cu ti reci samo SPORTSPORT.BA i onda ces me mozda zaliti vodom![]()
![]()
![]()
a nema smisla majke mi da vise odugovlacis![]()
ev maloprije sam bio na kafi sa jednim sto sam sumnjao malo da si ti, al izgleda da nije to to
![]()
![]()
![]()
![]()
ma lozis me, svega mine idem ni ja na kafu sa svakim, i s onima sto idem, to nisi ti, garant
![]()
dobro je jasko reko, lozis 100 %
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e pa uredu onda, da se vise ne raspitujemDa,da lozim,to je to.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pozdrav radni narode.
@ tmac supak

@ tmac supak
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 24 gosta.