zadnjih pola sata su se dodavali nije ni bilo potrebe da se lome, ali svaka lopta mu je oci imala... ne kazem da ga treba gurat ispred pjanica i misimovica ali ovi pljuvaci sto su opalili po njemu poslije odgledanih 20 minuta protiv grcke valjda su vidjeli da ima zadnji passVrebac je napisao/la:evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
3-0 ali kretnja mu je slaba totalno bez lopte!!!! Pjanic mi je dosta bolji i pokretljiviji!!
Semir Štilić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Semir Štilić
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Bravo uvijek sam na to skretao paznju, premalo trci i preblag u duelima,prelahko gubi lopte i duele...Vrebac je napisao/la:evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
3-0 ali kretnja mu je slaba totalno bez lopte!!!! Pjanic mi je dosta bolji i pokretljiviji!!
Ima zadnji pas kao i Miskete ali nema dribling kao Miske da bi ga se moglo usporediti sa njim...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
nema dribling i mekan u duelimaZa_raju je napisao/la:Bravo uvijek sam na to skretao paznju, premalo trci i preblag u duelima,prelahko gubi lopte i duele...Vrebac je napisao/la:evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
Ima zadnji pas kao i Miskete ali nema dribling kao Miske da bi ga se moglo usporediti sa njim...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
>Dobro nebi bas rekao da nije nitko trcao,?? to sto sam ja napisao je moje misljenje,, Decko zna igrati daleko od toga da je los!! samo za uspjeh u ligi 5 je ovakav nacin igre premalo!! Ni Misimovic nikad nebi uspio da ga nije F.M stisnuo!!!guber90 je napisao/la:Da te to, navedeno, ne podsjeca na jos jednog igraca nase reprezentacije ?Vrebac je napisao/la:evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
3-0 ali kretnja mu je slaba totalno bez lopte!!!! Pjanic mi je dosta bolji i pokretljiviji!!Koji je, da napomenem, neizostavan igrac nase reprezentacije godinama
.
Mada, koliko ja znam, Stilic zna i da trci ukoliko je to potrebno, ali sada u zadnjih 20 do 30 minuta, vala niko nije ni trcao, sve su ih prebijali sa pasovima.
Po meni je previse statican i ceka sta ce se desiti!!
Ma, jedini pravi nedostatak je što igra samo jednom nogom uglavnom. Bio bi mnogo opasniji da koristi i desnu bar upola dobro kao svoju ljevicu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trcali su napadaci, kada bi im Stila proturio pasVrebac je napisao/la:>Dobro nebi bas rekao da nije nitko trcao,?? to sto sam ja napisao je moje misljenje,, Decko zna igrati daleko od toga da je los!! samo za uspjeh u ligi 5 je ovakav nacin igre premalo!! Ni Misimovic nikad nebi uspio da ga nije F.M stisnuo!!!guber90 je napisao/la:Da te to, navedeno, ne podsjeca na jos jednog igraca nase reprezentacije ?Vrebac je napisao/la:evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
3-0 ali kretnja mu je slaba totalno bez lopte!!!! Pjanic mi je dosta bolji i pokretljiviji!!Koji je, da napomenem, neizostavan igrac nase reprezentacije godinama
.
Mada, koliko ja znam, Stilic zna i da trci ukoliko je to potrebno, ali sada u zadnjih 20 do 30 minuta, vala niko nije ni trcao, sve su ih prebijali sa pasovima.
Po meni je previse statican i ceka sta ce se desiti!!

Sto se tice Pjanica, on je strasan trkac i tu nema diskusije, vjerovatno sa Lulicem i ponajbolji u nasoj reprezentaciji

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
ma pola ih nije nikad gledalo momka, stilic kad se zagradi i varupa u gojzericama se odbije od njega, svi su nasli da mu sude poslije pola sata protiv grcke, te nema zadnji pas te nezna ubacit, sad je i mekan i ne zna sevat... momak zna sve sa loptom malo je lijen i to je toVanBasten je napisao/la:Ma, jedini pravi nedostatak je što igra samo jednom nogom uglavnom. Bio bi mnogo opasniji da koristi i desnu bar upola dobro kao svoju ljevicu.
Upravo sto ga godinama pratim mogu i napisati onakvo nesto...nick je napisao/la:nema dribling i mekan u duelimaZa_raju je napisao/la:Bravo uvijek sam na to skretao paznju, premalo trci i preblag u duelima,prelahko gubi lopte i duele...Vrebac je napisao/la:evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
Ima zadnji pas kao i Miskete ali nema dribling kao Miske da bi ga se moglo usporediti sa njim...jesili ti njega gledo ikad??
Drugi put pogledaj cijelu tekmu Lecha pa me demantuj...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
sasvim slucajno sam ga redovno u zelji gledo pa nadalje, reci da nema dribling je nidje veze
svaka njemu cast al on da je neki kvalitet nebi ga trazile ekipe koje jedva izbore opstanak u njemackoj ligi nego velikani tih liga,a smijesno je ga poredit s pjanicem jer je dvije klase iznad stilica a iskreno miske ulazi u godine pa bi mozda njega i mogao zamijenit s tim da ne izleti neka nova zvijezda
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Štilić: Ostajem u Lechu barem do zime
Hah! Sad se Lech moze pusiti. Nece dobiti za njega ni pola onoga sto su trazili bilo koji klub da ga trazi. Ne zbog toga sto ne vrijedi nego zato sto mu je ostalo jos malo do kraja ugovora.
Hah! Sad se Lech moze pusiti. Nece dobiti za njega ni pola onoga sto su trazili bilo koji klub da ga trazi. Ne zbog toga sto ne vrijedi nego zato sto mu je ostalo jos malo do kraja ugovora.
Odlicna asistencija Stilica protiv Rucha, a mozda bude jos koja u drugom poluvremenu.
ne govori to sad ce te napast, nema on taj zadnji pas vidjeli su strucnjaci protiv grckekukurijek je napisao/la:Odlicna asistencija Stilica protiv Rucha, a mozda bude jos koja u drugom poluvremenu.

ma kakvi on nije ni za klupe, tek 3 asistencije i 1 go. **** ti tog igraca koji snosi najvecu krivicu sto je njegov klub prvi na tabeli, takvi nisu potrebni reprezentaciji, bolji su ovi rusi sto sa klupe daju moralnu podrsku svojim saigracima 

NO PYRO NO PARTY
Stila je dobar igrac i bez potrebe pricate gluposti protiv njega,nista gledali njegove tekme vecina vas ali ste dosli da malo popljujete covjeka. Nadam se da ce naci sebi neki dobar tim jer istice mu ugovor i niko ne mora placati odstetu za njega.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Principatus
- Kontakt:
Wolfsburgu fali 10-tka. Spekulisali smo o tome dali bi Pjanic ili Misimovic mogli otici za Wolfsburg.
Mogao bi to biti i Stilic.
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104429 ... miec_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104429 ... miec_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
stilic je jako dobar igrac...isli smo u istu skolu,na turnirima je uvijek bio najbolji 

- Goalgetter
- Kontakt:
Magath zeli Stilica (objavljeno na goal.com) -
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... engladbach" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da bi Gladbach ipak mogao kupiti Stilica.
Izgleda da bi Gladbach ipak mogao kupiti Stilica.
Da hoce bogdo,Misketu,Stilicu je melem Felix.Znanje imaju ali ih treba dobro izjahati da bi to doslo do izrazaja.Principatus je napisao/la:Wolfsburgu fali 10-tka. Spekulisali smo o tome dali bi Pjanic ili Misimovic mogli otici za Wolfsburg.
Brdo patnje,medicinka,povracanje nakon kondicionog treninga.Sejtane tjera napolje.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu