Semir Štilić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

nick
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la nick » 15 avg 2011, 20:25

Vrebac je napisao/la:evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
3-0 ali kretnja mu je slaba totalno bez lopte!!!! Pjanic mi je dosta bolji i pokretljiviji!!
zadnjih pola sata su se dodavali nije ni bilo potrebe da se lome, ali svaka lopta mu je oci imala... ne kazem da ga treba gurat ispred pjanica i misimovica ali ovi pljuvaci sto su opalili po njemu poslije odgledanih 20 minuta protiv grcke valjda su vidjeli da ima zadnji pass
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 avg 2011, 20:26

Vrebac je napisao/la:evo gledao sam 30 min utakmicu,,meni stvarno se ovaj Stilic kao igrac nesvida ima tehniku i zadnji pas odlican,, ali u 30 min nije imao ni jedan sprint od 20 metara ,, u def. ne pomaze nikako mozda je i rezultat kriv sto je vec
3-0 ali kretnja mu je slaba totalno bez lopte!!!! Pjanic mi je dosta bolji i pokretljiviji!!
Bravo uvijek sam na to skretao paznju, premalo trci i preblag u duelima,prelahko gubi lopte i duele...
Ima zadnji pas kao i Miskete ali nema dribling kao Miske da bi ga se moglo usporediti sa njim...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 avg 2011, 20:27

Za_raju je napisao/la:
Bravo uvijek sam na to skretao paznju, premalo trci i preblag u duelima,prelahko gubi lopte i duele...
Ima zadnji pas kao i Miskete ali nema dribling kao Miske da bi ga se moglo usporediti sa njim...
nema dribling i mekan u duelima :D jesili ti njega gledo ikad??
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 15 avg 2011, 20:31

guber90 je napisao/la:
Da te to, navedeno, ne podsjeca na jos jednog igraca nase reprezentacije ? :D Koji je, da napomenem, neizostavan igrac nase reprezentacije godinama :D.

Mada, koliko ja znam, Stilic zna i da trci ukoliko je to potrebno, ali sada u zadnjih 20 do 30 minuta, vala niko nije ni trcao, sve su ih prebijali sa pasovima :D.
>Dobro nebi bas rekao da nije nitko trcao,?? to sto sam ja napisao je moje misljenje,, Decko zna igrati daleko od toga da je los!! samo za uspjeh u ligi 5 je ovakav nacin igre premalo!! Ni Misimovic nikad nebi uspio da ga nije F.M stisnuo!!!
Po meni je previse statican i ceka sta ce se desiti!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 avg 2011, 20:34

Ma, jedini pravi nedostatak je što igra samo jednom nogom uglavnom. Bio bi mnogo opasniji da koristi i desnu bar upola dobro kao svoju ljevicu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 15 avg 2011, 20:36

Vrebac je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
Da te to, navedeno, ne podsjeca na jos jednog igraca nase reprezentacije ? :D Koji je, da napomenem, neizostavan igrac nase reprezentacije godinama :D.

Mada, koliko ja znam, Stilic zna i da trci ukoliko je to potrebno, ali sada u zadnjih 20 do 30 minuta, vala niko nije ni trcao, sve su ih prebijali sa pasovima :D.
>Dobro nebi bas rekao da nije nitko trcao,?? to sto sam ja napisao je moje misljenje,, Decko zna igrati daleko od toga da je los!! samo za uspjeh u ligi 5 je ovakav nacin igre premalo!! Ni Misimovic nikad nebi uspio da ga nije F.M stisnuo!!!
Po meni je previse statican i ceka sta ce se desiti!!
Trcali su napadaci, kada bi im Stila proturio pas :D. Ja iskreno, sam gledao mozda 5 utakmica Stilica i od toga su mislim bile dvije protiv Juveta i jedna City, u svih tih 5 je stvarno dosta trca, vukao loptu, otvarao se, pruzao dobre pasove. Medjutim meni to nije dovoljno da bi ja sada rekao kako je on trkac ili ne, nego mogu samo reci, da na osnovu onoga sto sam vidio, prije ce on da potrci nego li Miske. Mada, Misketa, trenutno, smatram kvalitetnijim igracem, jer njegovo iskustvo puno znaci.

Sto se tice Pjanica, on je strasan trkac i tu nema diskusije, vjerovatno sa Lulicem i ponajbolji u nasoj reprezentaciji :D. (Zaboravih se osvrnuti u postu prije, na to poredjenje :D).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 avg 2011, 20:38

VanBasten je napisao/la:Ma, jedini pravi nedostatak je što igra samo jednom nogom uglavnom. Bio bi mnogo opasniji da koristi i desnu bar upola dobro kao svoju ljevicu.
ma pola ih nije nikad gledalo momka, stilic kad se zagradi i varupa u gojzericama se odbije od njega, svi su nasli da mu sude poslije pola sata protiv grcke, te nema zadnji pas te nezna ubacit, sad je i mekan i ne zna sevat... momak zna sve sa loptom malo je lijen i to je to

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 avg 2011, 23:48

nick je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
nema dribling i mekan u duelima :D jesili ti njega gledo ikad??
Upravo sto ga godinama pratim mogu i napisati onakvo nesto...
Drugi put pogledaj cijelu tekmu Lecha pa me demantuj...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 avg 2011, 01:53

sasvim slucajno sam ga redovno u zelji gledo pa nadalje, reci da nema dribling je nidje veze

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 16 avg 2011, 01:57

svaka njemu cast al on da je neki kvalitet nebi ga trazile ekipe koje jedva izbore opstanak u njemackoj ligi nego velikani tih liga,a smijesno je ga poredit s pjanicem jer je dvije klase iznad stilica a iskreno miske ulazi u godine pa bi mozda njega i mogao zamijenit s tim da ne izleti neka nova zvijezda

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 17 avg 2011, 10:05

Štilić: Ostajem u Lechu barem do zime

Hah! Sad se Lech moze pusiti. Nece dobiti za njega ni pola onoga sto su trazili bilo koji klub da ga trazi. Ne zbog toga sto ne vrijedi nego zato sto mu je ostalo jos malo do kraja ugovora.

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 19 avg 2011, 21:20

Odlicna asistencija Stilica protiv Rucha, a mozda bude jos koja u drugom poluvremenu.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 avg 2011, 21:24

kukurijek je napisao/la:Odlicna asistencija Stilica protiv Rucha, a mozda bude jos koja u drugom poluvremenu.
ne govori to sad ce te napast, nema on taj zadnji pas vidjeli su strucnjaci protiv grcke :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 avg 2011, 00:28

ma kakvi on nije ni za klupe, tek 3 asistencije i 1 go. **** ti tog igraca koji snosi najvecu krivicu sto je njegov klub prvi na tabeli, takvi nisu potrebni reprezentaciji, bolji su ovi rusi sto sa klupe daju moralnu podrsku svojim saigracima :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 20 avg 2011, 00:39

Stila je dobar igrac i bez potrebe pricate gluposti protiv njega,nista gledali njegove tekme vecina vas ali ste dosli da malo popljujete covjeka. Nadam se da ce naci sebi neki dobar tim jer istice mu ugovor i niko ne mora placati odstetu za njega.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 30 avg 2011, 13:37

Wolfsburgu fali 10-tka. Spekulisali smo o tome dali bi Pjanic ili Misimovic mogli otici za Wolfsburg.
Mogao bi to biti i Stilic.

http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104429 ... miec_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 30 avg 2011, 14:14

stilic je jako dobar igrac...isli smo u istu skolu,na turnirima je uvijek bio najbolji :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 avg 2011, 22:03

Magath zeli Stilica (objavljeno na goal.com) -

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 30 avg 2011, 22:38

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... engladbach" onclick="window.open(this.href);return false;

Izgleda da bi Gladbach ipak mogao kupiti Stilica.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 avg 2011, 22:44

Principatus je napisao/la:Wolfsburgu fali 10-tka. Spekulisali smo o tome dali bi Pjanic ili Misimovic mogli otici za Wolfsburg.
Mogao bi to biti i Stilic.

http://www.sport.pl/lechpoznan/1,104429 ... miec_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da hoce bogdo,Misketu,Stilicu je melem Felix.Znanje imaju ali ih treba dobro izjahati da bi to doslo do izrazaja.
Brdo patnje,medicinka,povracanje nakon kondicionog treninga.Sejtane tjera napolje. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26 i 9 gostiju.