nebi da vrijedjam al to da ste vi daleko otisli sto se tice navijackih grupa po meni nije tacno,svake sezone pocnete dvije il tri tekme i poslije vas nema nigdje,nije to bas navijacki al ajde drago mi je da se vracate na tribine nakon duzeg niza godina!kimbo je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:pa omda jarane nemoj gledati nasu ligu nego gledaj snimke tih utakmicakimbo je napisao/la:Kada se sjetima starih vremena s jedne strane Susic,Pasic i Musemic s druge Vaha, Baka and company ... sve je ovo bezze sutra da vidimo tko je manja k.arina trenutno .. Al eto ljepo druznje , ljepa stmosfera i to. Ipak rijetkost na ovim prosotorima.
meni je ovo najljepsa liga na svijuetu ... vise je vlim gledati nego digitalizirane engleze.... vise volim 4 000 na kosevu nego 55000 na old trafordu.... velez je medju trinajveca kluba u bih, makar pioniri igrali... i zato cxe sutra na kosevu da buiude predobra atmosfera, utakmica i ostalo .... nemamo puno zato sto ne znamo cjeniti sto imamo!¨
Tko je bola spominjao Engleze il tamo neke lige ... reci da su nam obadva tima k.arina trenutno je nesto najkonstruktivnije sto se moze reci a ne praviti zvijezde od njih kada nisu. Obadvije navijacke grupe su otisle daleko ispred timova. I ja volim vise gledati 4000 na Kosevu nego 55 000 hiljada tamo negdje ali bi najvise volio jedno 25 000 na Kosevu, realno je i to bi znacilo nesto.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
zubizareta
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fina Gradska sarajevska raja
@zubizareta
Ma svak ima svoju percepciju naravno ne vrijedjas uopste.
Za mene druze nije samo mjerilo navijanja broj zastava ,dimnih,broj navijaca na tribini (mada je i to bitno uz to moram dodati da je barem 50% RA rasprseno po svijetu) nego prije svega stanje svijesti. Ono sto krasi i HZ i RA jeste zdrav patriotizam , racionalno razmisljanje, ideja,ne trpimo shit u klubu i podrzavamo klub na pravi nacin.
Ma svak ima svoju percepciju naravno ne vrijedjas uopste.
Za mene druze nije samo mjerilo navijanja broj zastava ,dimnih,broj navijaca na tribini (mada je i to bitno uz to moram dodati da je barem 50% RA rasprseno po svijetu) nego prije svega stanje svijesti. Ono sto krasi i HZ i RA jeste zdrav patriotizam , racionalno razmisljanje, ideja,ne trpimo shit u klubu i podrzavamo klub na pravi nacin.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 19 avg 2011, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Sutra se nadam jednoj pravoj utakmici i pravom derbiju a gostima iz Mostara mogu samo pozelit vise srece u drugim utakmicama a 3 bobe sutra ostaju na AFH
A sad ovako gledano proslu pa i jos par sezona prije ova sutra utakmica je itekako bitna za nasu ekipu, ovaj period od 4-7 kola, vise na psiholoskom planu nego zbog ta 3 boda jer prosle godine smo dobro krenuli i onda nas je presjekao poraz od borca kuci i nikad se nismo uspjeli ni oporavit a ni stic borac tad,jos jedna stvar vrlo dobar raspored imamo u smislu da naredne 4 utakmice igramo u Sarajevu gdje uz sutrasnji povoljan rezultat i dobro atmosferu itekako se treba i mora iskoristit jer opet kazem dosad je bilo ko bude prvak u ovom prvom dijelu sezone taj tu ostane i do kraja sezone
A sad ovako gledano proslu pa i jos par sezona prije ova sutra utakmica je itekako bitna za nasu ekipu, ovaj period od 4-7 kola, vise na psiholoskom planu nego zbog ta 3 boda jer prosle godine smo dobro krenuli i onda nas je presjekao poraz od borca kuci i nikad se nismo uspjeli ni oporavit a ni stic borac tad,jos jedna stvar vrlo dobar raspored imamo u smislu da naredne 4 utakmice igramo u Sarajevu gdje uz sutrasnji povoljan rezultat i dobro atmosferu itekako se treba i mora iskoristit jer opet kazem dosad je bilo ko bude prvak u ovom prvom dijelu sezone taj tu ostane i do kraja sezone
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Sutrasnji duel 2 od 3 najbolja/najveca bosanska kluba ocekujem sa bar tri gola u mrezi Veleza 
Najbitnije je da 3 boda ostanu na Kosevu
Najbitnije je da 3 boda ostanu na Kosevu
Neki dan sam vidio na bht najavu da ce u srijedu prenosit opet nas samo ovaj put iz lukavice 
Mi se ne furamo mi smo furka.
3 gola u mreži, 3 boda na kontu,u svakom slučaju još jedna lijepa SARAJEVSKA BORDO NOĆ 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Napraviti špicu i uvaliti im tricu
Kratko, jasno...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Da se ne lazemo...
Bitna je pobjeda pa i ona sa 1-0. Da nastavimo niz kao prvo a to donosi psih stabilnost čitave ekipe, sto bi bila sjajna uvertira za pohod na lukavici. Prošli put nas je bilo oko hiljade. Ako dobijemo velez garantujem da će mo prebaciti tu cifru i to za par stoja...
Samo za ljubav Jedinu..!!!
Bitna je pobjeda pa i ona sa 1-0. Da nastavimo niz kao prvo a to donosi psih stabilnost čitave ekipe, sto bi bila sjajna uvertira za pohod na lukavici. Prošli put nas je bilo oko hiljade. Ako dobijemo velez garantujem da će mo prebaciti tu cifru i to za par stoja...
a ogranice nas uvijek sa tim kartama , prosli put su ogranicili a doslo bi mnogo vise .FCS-FCS je napisao/la:Da se ne lazemo...
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Kolko ono bi .. jel ono dadose 500 karata ili grijesim....a dodjose NASA raja i kupise za onu centralnu tribinu pa udjose na tribinu gdje smo mi bili. Tako će ti biti i ovaj put...!!!!
Dajte link BH1 da gledam tekmu nisam u Sarajevu
-
samosarajvo
- Kontakt:
Posto nisam u toku zadnjih dana.
vidim Hamzic otisao...jesmo uzeli sta para za njega ili..?
Nismo, Hamzić nije produžio ugovor što znači da je otišao kao slobodan igrač.samosarajvo je napisao/la:Posto nisam u toku zadnjih dana.
Trebali bi dobiti neku simboličnu svotu kao nadoknadu za treniranje, mada nisam sasvim siguran ne drži me z ariječ. Nisu mi baš najjasnije regulative oko toga, dobna grnaica itd..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
samosarajvo
- Kontakt:
A gdje je uopste otisao ??
Mislim da je to steta velika, dobar je on golman sigurno. Pravo se popravio u zadnje vrijeme.
Mislim da je to steta velika, dobar je on golman sigurno. Pravo se popravio u zadnje vrijeme.
Posto je naše dijete ... Slijedi nam naknada za godine provedene u klubu a kako mi reče jedan iz rukovodstva BP..to je oko 12 000 eura
na kraju bolje nešto nego ništa.
MA negdje na probu u Azebejđan, ime kluba nije saopštio.samosarajvo je napisao/la:A gdje je uopste otisao ??
Ma vala, da smo nešto aman-zaman na gubitku njegovim odlaskom i nismo. Ponuđen mu je ugovor kad i ostalim, nije ga prihvatio, sretno mu bilo. Mislim da smo u najgorem slučaju doveli doveli adekvatno zamjenu. Ostaje žal što ide džabe, što još prošle sezone nije mu prdužen ugovor al šta da se radi. To su repovi bivšeg upravljanja klubom i ne može se tu puno uraditi.
-
samosarajvo
- Kontakt:
slazem se...VanBasten je napisao/la:MA negdje na probu u Azebejđan, ime kluba nije saopštio.samosarajvo je napisao/la:A gdje je uopste otisao ??
Ma vala, da smo nešto aman-zaman na gubitku njegovim odlaskom i nismo. Ponuđen mu je ugovor kad i ostalim, nije ga prihvatio, sretno mu bilo. Mislim da smo u najgorem slučaju doveli doveli adekvatno zamjenu. Ostaje žal što ide džabe, što još prošle sezone nije mu prdužen ugovor al šta da se radi. To su repovi bivšeg upravljanja klubom i ne može se tu puno uraditi.
nego kakav je ovaj novi golman ?
Aha, odlično.FCS-FCS je napisao/la:Posto je naše dijete ... Slijedi nam naknada za godine provedene u klubu a kako mi reče jedan iz rukovodstva BP..to je oko 12 000 eura
Ma nisam bio siguran jer znam da postoji neka dobna granica od 23g., a Dino je napunio 23 godine. Nije mi baš najjasniji dio oko te dobne granice...
Pa eto, ovako na suho, na osvnovu CV-a, Pantić je sigurno golman s najboljom karijerom u ligi. Ima iskustvo iz LP-a u dresu Partizana i Debrecena. JA sam ga zadnji put gledao u dresu debrecena protiv Fiorentine prije dvije godine i bio je vrlo dobar. Prošle sezone se nije baš naigrao, vidjećemo koliko je odnosno dal' je ta pauza uticala na njega i u kakvoj je formi danas. Kakogod, imamo razloga da vjerujemo da smo dobili odličnog golmana za naše uslove.nego kakav je ovaj novi golman ? zna li ste sta o njemu ?
Ni ja nisam bio siguran za dobnu granicu pa sam ga zbog toga pitao. On tvrdi da će mo sigurno naplatiti oko 12 milja eura