Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Igrali Dzeko veceras protiv Mallorce  

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Igra i Dzeko i Misimovic, evo utakmica ima na DSF direktno. 1-0 vodi Mallorca.miky_hz je napisao/la:Igrali Dzeko veceras protiv Mallorce
Misimović 1-1  

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
ma nismo normalni evo i Džeko zabi 1-2   jupiiii
edit
1-3 Misimoviiiić

edit
1-3 Misimoviiiić
					Zadnja izmjena: no rules, dana/u 27 jul 2009, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- bosanac723
- Kontakt:
atdhe.net gledaj tekmu uzivo...miske zabio jos jedan 3-1 vfl...a male dzide vriste "volim te Dzeko"newton_heath_lyr je napisao/la:Bravo kraljevi.Cim ko imadne videeo sa te takmice neka objavi.

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
						- adnan_nanda
- Kontakt:
jooj idola,svaka cast legende nase,razvalite spance nek se i tamo cuje ko najbolje zabija  

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
bravo dijamanti  :D a ova djeca su jakaa
:D a ova djeca su jakaa  :D i ima oko 5 nasi zastava oko terena ali ova djeca ajde dzeko volim te dzeko .......
:D i ima oko 5 nasi zastava oko terena ali ova djeca ajde dzeko volim te dzeko .......

:D a ova djeca su jakaa
:D a ova djeca su jakaa  :D i ima oko 5 nasi zastava oko terena ali ova djeca ajde dzeko volim te dzeko .......
:D i ima oko 5 nasi zastava oko terena ali ova djeca ajde dzeko volim te dzeko .......- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- bosanac723
- Kontakt:
Ma to pitanje se lahko rijesi. Jel volis Bosnu, i kad si van granica jel s ponosom govoris da si Bosanac?...ako da onda si Bosancero...ako ne onda si turistlolo d pitar je napisao/la:drago mi je zbog tebe,a ja imam onaj hrvatski pasos,a zivim inace u sarajevu,jesam li i ja bosanac,a i rodjen sam u sarajevu,ali imam hrvatski pasos?newton_heath_lyr je napisao/la:Stvarno sam ponosan na to sto sam Bosanac.

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
						- lolo d pitar
- Kontakt:
pa recimo kad odem na more u hrvatsku,kad me neko pita odakle si,ja kazem iz sarajeva,a ne spominjem da sam bosanac
a kad sam bio u beogradu nisam nikome smio reci da sam bosanac jer bi me onda razbili
sta mislis,jesam li bosanac onda?

a kad sam bio u beogradu nisam nikome smio reci da sam bosanac jer bi me onda razbili
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Nidje veze tos to ti rece.lolo d pitar je napisao/la:drago mi je zbog tebe,a ja imam onaj hrvatski pasos,a zivim inace u sarajevu,jesam li i ja bosanac,a i rodjen sam u sarajevu,ali imam hrvatski pasos?newton_heath_lyr je napisao/la:Stvarno sam ponosan na to sto sam Bosanac.
BosnaE
						- lolo d pitar
- Kontakt:
zasto nidje veze?

- bosanac723
- Kontakt:
Dobro si odg kad si bio u Hrvatskoj, neki kazu iz Bosne a neki kazu svoj grad. Ma slobodno ti odi u Beokrad i kazi da si iz Bosne, kome se nesvidja nek ide plakat svojoj mami. Najvaznije je kako se osjecas, ako ti u srcu nosis Bosnu i postujes rodni kraj onda si Bosancero, a ako ne onda si tursitlolo d pitar je napisao/la:pa recimo kad odem na more u hrvatsku,kad me neko pita odakle si,ja kazem iz sarajeva,a ne spominjem da sam bosanac
 . Al' ovo nije bas za raspravljat ovdje, hajmo o nasim zvijezdama, nek o pravilima raspravljaju do-dick i tihi supak
. Al' ovo nije bas za raspravljat ovdje, hajmo o nasim zvijezdama, nek o pravilima raspravljaju do-dick i tihi supak 
						- newton_heath_lyr
- Kontakt:
haaha jestel' vidjeli na kraju sto djeca trce za igracima da im daju dres , a ovi ih ne sljive ni 2%pandzo je napisao/la:bravo dijamanti:D a ova djeca su jakaa
:D i ima oko 5 nasi zastava oko terena ali ova djeca ajde dzeko volim te dzeko .......
 , smijem dat' glavu da su svi iz Bosne
 , smijem dat' glavu da su svi iz Bosne   _____završeno 1-3
 _____završeno 1-3  
- 
				miroslav blazevic
- Kontakt:
znali mozda neko hoce li biti ova utakmica lyona na tv-koji kanal

Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.
http://www.livescorehunter.com/Live-Str ... -Football/miroslav blazevic je napisao/la:znali mozda neko hoce li biti ova utakmica lyona na tv-koji kanal
Imas ovdje par linkova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.