Tek nakon mubarek mjesecakimbo je napisao/la:Nadam se da ce HEPOK razviti uspjesnu sponzorsku saradnju i sa RA![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Support Velez, It's logical! ★
-
samosarajvo
- Kontakt:
Sutra 1000 RA na jugu...3500 HZ na Sjeveru. Odlicnu atmosferu i 3:0 za Sarajevo.
POZZZZ
POZZZZ
joj kako ste se zadali i mislite da cete nas lako dobitisamosarajvo je napisao/la:Sutra 1000 RA na jugu...3500 HZ na Sjeveru. Odlicnu atmosferu i 3:0 za Sarajevo.
POZZZZ
Rodeni sretno sutra u sarajevu...pozdrav iz Gradacca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nemojte se i vi previše loziti. Samo malo ste kvalitetniji nego prošle god.
Tako bez ikakve ljutnje, imate nevidjenog kloca na klupi koji ni fk bakije ne može voditi.... Pored toga i golman vam je zesca truba al et da ne pričamo previše , sve će se vrlo brzo vidjeti( manje od 24 h) pa ako budete bolji pa dobijete ili izvucete X ... Svaka čast
al razabu teško će vam to biti
Tako bez ikakve ljutnje, imate nevidjenog kloca na klupi koji ni fk bakije ne može voditi.... Pored toga i golman vam je zesca truba al et da ne pričamo previše , sve će se vrlo brzo vidjeti( manje od 24 h) pa ako budete bolji pa dobijete ili izvucete X ... Svaka čast
FCS-FCS je napisao/la:Nemojte se i vi previše loziti. Samo malo ste kvalitetniji nego prošle god.
vidit cemo burazz :p
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
ja samo kazem da nas necete lagano dobit. Nisam ni reko da cemo mi dobiti. Samo kazem necete lagano pobijediti. Eto nek smo mi malo bolji nego prosle godine, a prosle godine ste nas dobili 1-0 tako da ne ocekujem da nas sada razvalite s 3-0 ...FCS-FCS je napisao/la:Nemojte se i vi previše loziti. Samo malo ste kvalitetniji nego prošle god.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
OBAVJEŠTENJE: Polazak je sutra u 17.00 ispred Razvitka, tj. bivšeg caffea "As". Prije polaska u 16.00 svi koji mogu neka dođu do Kluba radi dogovora. Oni koji idu privatnim aranžmanom (auta, kombiji) valjalo bi da nam se priključe u polasku. Onaj ko nije našao prevoz za utakmicu , neka dođe ujutru do Kluba ili u toku dana pred polazak, skontaćemo nešto..
:)
Ima li buseva i koliko ?VELEZDOGROBA je napisao/la:OBAVJEŠTENJE: Polazak je sutra u 17.00 ispred Razvitka, tj. bivšeg caffea "As". Prije polaska u 16.00 svi koji mogu neka dođu do Kluba radi dogovora. Oni koji idu privatnim aranžmanom (auta, kombiji) valjalo bi da nam se priključe u polasku. Onaj ko nije našao prevoz za utakmicu , neka dođe ujutru do Kluba ili u toku dana pred polazak, skontaćemo nešto..:)
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
ima sad ne znam koliko...ima buseva i kombija ja mislim
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Znaci fina brojka dolazi ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jaooo brate, samo da me temperatura prođe, kako cu bola na Koševo 40 temperaturu imam, jao ciganluka ovogVELEZDOGROBA je napisao/la:ima sad ne znam koliko...ima buseva i kombija ja mislim
SVI NA KOSEVOOO !!!
vm22 je napisao/la:SVI NA KOSEVOOO !!!
IDEMOOOOOOOOOOOOOO ! lomi ga
u 5 kod razvitka ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
normalaANTIFA ! je napisao/la:vm22 je napisao/la:SVI NA KOSEVOOO !!!
IDEMOOOOOOOOOOOOOO ! lomi ga![]()
![]()
u 5 kod razvitka ?
- Pitar sa Kariba
- Kontakt:
RA dobro došli na Koševo sutra, naša uprava vam je "obezbjedila" besplatan ulaz na gostujuću tribinu...... i to je sve sa Koševa. Bone nama 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
http://www.bursasportv.com/Videoizle/in ... %253D%253D" onclick="window.open(this.href);return false;
predstavnici burse u mostaru sa predsjednikom veleza tanovicem
možda je na pomolu saradnja s ovim klubom, ko zna..?VELEZDOGROBA je napisao/la:http://www.bursasportv.com/Videoizle/in ... %253D%253D
Aleme iz tvojih usta u Bozije usi 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
dosli ljudi na dzenazu
al cuo sam da na zimu idemo u bursu na pripreme
al cuo sam da na zimu idemo u bursu na pripreme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.