Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ha ya
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la ha ya » 20 avg 2011, 12:07

nemamo se sta ljutiti na Asmira...pametan,momak...sto bi nekom bio klupa kad je bolji od njega ;) ovako samo gubimo igrace !

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 avg 2011, 12:09

Pasodzigera je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Mozda ovo, mozda ono. :lol:
Smijesan si, Susic lijepo kaze da Asmir nije igrac za klupe sto znaci da nece ga pozvat. To je i pticama na grani jasno bilo, to je "izjavio" da bi se odbranio na neki nacin radi nepozivanja Begovica.
PS. Cekam spisak u ponedeljak, mada vec sad znam ko ce biti na njemu ali zelim da cujem sta ce Susic reci za ove predstojece utakmice.
A i ti bi trebao da malo kontas,upravo to sto si iz teksta boldiro. Pogotovu ovo sto je Susic reko "al znam da Begovic nebi volio biti rezerva",sto u prevodu znaci,da je njemu Begovic rekao da ne zeli dolaziti ako nece biti jedinica,zar ne?!A ne to kako ga Susic (po tvom) ne zeli da pozove.
Uostalom,Susic ce mu uputiti poziv,a vidicemo koliki je covjek Begovic. I da li ce po treci put uzastopno odbiti poziv,a ako to uradi,onda ga lijepo poslati tamo odakle je i dosao.
BIHfan ,evo 2 dana prije danasnje izjave Begovica,je li ti sad mozda jasnije sta sam napisao?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 20 avg 2011, 12:09

Doći ću samo ako će me selektor staviti da branim. U suprotnom, ne vidim razlog da dolazim.

Svi koji ga podrzavaju i nakon ove izjave (ako je isinita, a mislim da jeste) trebaju kolektivno na psiholosku njegu. Sve sto sam u vezi njega rekao ispostavilo se kao istina.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 20 avg 2011, 12:26

Mene ne inteterusje ko ce igrati ako ce bolje odigrati od konkurencije i odvesti na EP

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 20 avg 2011, 12:41

[youtube][/youtube]
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 avg 2011, 13:24

Ovaj Begovic kao da ima mozak 10-godisnjeg djeteta. I sta sad Pape da uradi poslije ovoga, hajde de vi recite?

Pa ja ga prvi ne bih zvao, jer ce ovo narusiti atmosferu u ekipi. A da ne pricam da ce ovo biti povod da se sutra Miske, Pjana ili neko treci sa istom pricom javi. Kako ste samo slijepi? Njegove namjere prema reprezentaciji mozda jesu iskrene, ali on je jako, jako bezobrazan momak. Sve da ovo i jeste ovako, samo bi budala dopustila da se ovakve vijesti plasiraju u javnost. To su stvari koje ne smiju doci niti do usiju drugih igraca, a kamoli javnosti. Sta ce sad reci Keno, Spaha, ostali?

Moj Begovicu, mosta su ti namjere ispravne, no bistar si ko Jala, care moj. I evo da usput citiram post od prije nekoliko dana:
_dreamer_ je napisao/la:Sad ce njega Begonja nazvati da pita "Sule, a 'ocul ja biti na klupi ili?" :D
Napisah u sali, a nisam ni mogao sumnjati da ce doci do ovoga.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

dadolino
Kontakt:

Post Postao/la dadolino » 20 avg 2011, 13:32

naravno selektor ga je pozvao, a do njega je hoce li doci. A trenutno nas najbolji golman....

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 avg 2011, 13:33

sikirica je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ali bukvalno svaki put proda ovu foru , ovo je bolja tehnika nego kod prosiječnog nogometaša STOUKA. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 avg 2011, 13:33

_dreamer_ je napisao/la:Ovaj Begovic kao da ima mozak 10-godisnjeg djeteta. I sta sad Pape da uradi poslije ovoga, hajde de vi recite?

Pa ja ga prvi ne bih zvao, jer ce ovo narusiti atmosferu u ekipi. A da ne pricam da ce ovo biti povod da se sutra Miske, Pjana ili neko treci sa istom pricom javi. Kako ste samo slijepi? Njegove namjere prema reprezentaciji mozda jesu iskrene, ali on je jako, jako bezobrazan momak. Sve da ovo i jeste ovako, samo bi budala dopustila da se ovakve vijesti plasiraju u javnost. To su stvari koje ne smiju doci niti do usiju drugih igraca, a kamoli javnosti. Sta ce sad reci Keno, Spaha, ostali?

Moj Begovicu, mosta su ti namjere ispravne, no bistar si ko Jala, care moj. I evo da usput citiram post od prije nekoliko dana:
_dreamer_ je napisao/la:Sad ce njega Begonja nazvati da pita "Sule, a 'ocul ja biti na klupi ili?" :D
a sta cemo ako je ovaj intervju izmisljen?! hocemo li sad vjerovati sta pise tariguz novina avaz?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 20 avg 2011, 13:36

Vikend je treba neka senzacionalna vijest da se sta i zaradi,proda malo vise novina!!!
Nesto poput ovoga!!! ;)
[youtube][/youtube]
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 avg 2011, 13:44

STEVIE je napisao/la:
a sta cemo ako je ovaj intervju izmisljen?! hocemo li sad vjerovati sta pise tariguz novina avaz?
Lijepo bi bilo,da se ne vjeruje ponekad i u ono sto se napise o Susicu.

A sto se Begovica tice,imo je dva propusta Slovacka/Meksiko,nebi bilo pametno praviti ovakve probleme,pred nama najvaznije utakmice ovih kvlifikacija.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 avg 2011, 13:45

Ma ne bi on meni nikad poziva više dobio, tamam da je Kahn.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 avg 2011, 13:53

STEVIE je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:Ovaj Begovic kao da ima mozak 10-godisnjeg djeteta. I sta sad Pape da uradi poslije ovoga, hajde de vi recite?

A sto bi bilo izmisljeno? Jedno je izmisliti neku vijest da neko negdje neko prelazi, a sasvim drugo izmisliti tel. razgovor... S tom pricom me podsjecas na nekog lika koji je slijepo zaljubljen u neku ribu i ne vidi ni kad mu najbolji jaran kaze da je trese pola ostale mahale... Eto, to je to tvoje "a mozda je izmisljeno".

Uostalom, prica se savrseno uklapa u Begovicev profil. Shvatam ja njega da zeli braniti, ali na ovakav nacin praviti ultimatume selektoru, pa on je ili jako bezobrazan ili glup ko noc. Nema treceg. Valjda mu je bilo jasno iz izjave Susica (ako ju je procitao) da ga zove da ga stavi na gol. A on se sad jos pravi budala i trazi da mu Sule preko Avaza obecava jedinicu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 avg 2011, 13:54

VanBasten je napisao/la:Ma ne bi on meni nikad poziva više dobio, tamam da je Kahn.
Ne vrijedi on hasagicevih kopacki.Odron ostaje odron!

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 20 avg 2011, 13:55

Ako je to zaista istina onda pusti vodu da **** odu.
Ako bi se to dopustilo jednom igracu onda bi trebali svima. i sta sada da uradi Susic
da pozove samo 11 igraca koji ce poceti utakmicu jer nisu za klupe.

bolja je ova Kenina carolija nego ona iznad
http://www.youtube.com/watch?v=7Nt1BwShfyA&NR=1

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 avg 2011, 13:57

_dreamer_ je napisao/la:
A sto bi bilo izmisljeno? Jedno je izmisliti neku vijest da neko negdje neko prelazi, a sasvim drugo izmisliti tel. razgovor... S tom pricom me podsjecas na nekog lika koji je slijepo zaljubljen u neku ribu i ne vidi ni kad mu najbolji jaran kaze da je trese pola ostale mahale... Eto, to je to tvoje "a mozda je izmisljeno".

Uostalom, prica se savrseno uklapa u Begovicev profil. Shvatam ja njega da zeli braniti, ali na ovakav nacin praviti ultimatume selektoru, pa on je ili jako bezobrazan ili glup ko noc. Nema treceg. Valjda mu je bilo jasno iz izjave Susica (ako ju je procitao) da ga zove da ga stavi na gol. A on se sad jos pravi budala i trazi da mu Sule preko Avaza obecava jedinicu.
Moje misljenje je ,da on ovo sad namjerno radi,da bi se Susic naljutio i da ga ne pozove.Jer da ima u cilju braniti za BIH,to bi vec uradio i u Slovackoj i protiv Meksika,gdje je trebao da brani.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 avg 2011, 14:01

_dreamer_ je napisao/la:

zato sto su se i prije price izmisljale o begovicu i tim njegovim famoznim izjavama. zar si vec zaboravio sta je pisao npr. san o njemu i kojekakve izmisljotine o twitteru etc? ako cemo vjerovati takvim novinama poput sana i avaza onda i zasluzujemo sve sto nam se desava. i sam safet je onda rekao sta misli o tim nasim "novinarima" i njihovim pisanjima! mene jedino interesuje da safet pozove lika(to je vec izgleda i ucinio i svaka mu cast na tome) i da se on odazove i eventualno bude na golu nase repke, a sta pisu ove nase kvazi-novine me uopste ne interesuje.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 avg 2011, 14:08

_dreamer_ je napisao/la:

Moje misljenje je ,da on ovo sad namjerno radi,da bi se Susic naljutio i da ga ne pozove.Jer da ima u cilju braniti za BIH,to bi vec uradio i u Slovackoj i protiv Meksika,gdje je trebao da brani.
Ne znam bas, mislim da nije to. Lopov je on, zna on namirisati priliku i vidi da smo u igri za EP, a da je grupa za SP izvrsna. I on zeli igrati na tim takmicenjima, tako da sumnjam da bi sebe prekrizio namjerno iz tih kombinacija.

Problem je sto je lik jednostavno preiskren i ovakve se stvari ne smiju iznositi u javnost. Imas ti mnogo igraca koji dodju preko neke stvari, jer znaju da nisu u prvom planu, ali cekaju strpljivo svojih 5 minuta. Pravi primjer je Stila, no njegovi intervjui su profesionalni i odmjereni, iako se vidi da nije bas happy. S druge strane, mnogo reprezentativaca ta okupljanja vidi kao ispusni ventil i malu vrstu odmora i okupljanja, sto opet vrlo rado koriste.. TO je nas mentalitet...

Beg je druga prica, on je pravi profesionalac i ocigledno nije nesto pretjerano integrisan u tu nasu atmosferu. Drugacije razmislja i njemu su ta okupljanja gubljenje vremena ako nece igrati. Sve je to ok da jedan igrac tako razmislja, ali tu negativnu energiju mora drugacije da kanalise i da nadje jedan adekvatniji nacin da se izbori za mjesto u prvih 11. Da to ne zna, vec je pokazao kada se nije odazvao na prijateljske. A sada ko malo dijete trazi nekakve garancije itd, i to jos preko najcitanijih novina u BiH. Mislim, glupo je to, koliko god da ga zelim vidjeti na golu, toliko mi je glup radi toga sto iznosi ovakve stvari u javnost i baca Papeta u neobrano grozdje.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 20 avg 2011, 14:37

aleksandar_veliki je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la: Ti si očigledno vrlo mlad pa ne znaš ko je Kenan Hasagić .Ili ne poznaješ materiju ni to nije za isključiti. 8-)
Nije ocigledno, nego je mlad, ali nema veze. Zbog toga se i ne ljutim na njega.
Pa eto ´83 sam godište i lijepo je čuti kada ti neko kaže tu magičnu riječ: "mlad" ;) Stvar je u tome da Hasagića jako dobro poznajem i kao što sam to već spomenuo, jako sam mu zahvalan na svemu što je do sada učinio za reprezentaciju no moje stajalište je da se mi trebamo okrenuti budućnosti i podmlađivanju reprezentacije, ne samo na golmanskoj poziciji. Sve to stoji da ovo od Begovića nije fer po ostale unutar repke no mi sebi ne možemo dopustiti luksuz da nas napuštaju kvalitetni igrači. Mi nemamo jake golmane, super alternative da bi se mogli lijepo zahvaliti Begoviću i prihvatiti neku drugu super opciju B, nažalost mi smo jako tanki i ograničeni po tom pitanju. Nekada treba ego staviti u drugi plan i preći preko nekih stvari jer je pred nama budućnost koju sami trebamo da olakšamo što je moguće više. Biti patriota jednostavno nije dovoljno u surovom svijetu fudbala i ona druga karakteristika "kvalitet" je mnogo bolja i isplativija deviza ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 avg 2011, 15:10

BIHfan je napisao/la:
Mozda ovo, mozda ono. :lol:
Smijesan si, Susic lijepo kaze da Asmir nije igrac za klupe sto znaci da nece ga pozvat. To je i pticama na grani jasno bilo, to je "izjavio" da bi se odbranio na neki nacin radi nepozivanja Begovica.
PS. Cekam spisak u ponedeljak, mada vec sad znam ko ce biti na njemu ali zelim da cujem sta ce Susic reci za ove predstojece utakmice.
A i ti bi trebao da malo kontas,upravo to sto si iz teksta boldiro. Pogotovu ovo sto je Susic reko "al znam da Begovic nebi volio biti rezerva",sto u prevodu znaci,da je njemu Begovic rekao da ne zeli dolaziti ako nece biti jedinica,zar ne?!A ne to kako ga Susic (po tvom) ne zeli da pozove.
Uostalom,Susic ce mu uputiti poziv,a vidicemo koliki je covjek Begovic. I da li ce po treci put uzastopno odbiti poziv,a ako to uradi,onda ga lijepo poslati tamo odakle je i dosao.
BIHfan ,evo 2 dana prije danasnje izjave Begovica,je li ti sad mozda jasnije sta sam napisao?

Opet si povjerovao Havazu? Ja nikad nisam vjerovao ovim Avazima, sc.sportovima i san. Uvjek njihove informacije uzimam sa rezervom. A ti kako hoces.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, DeeWa, General505, Proximic i 19 gostiju.