Iker je ovo više zbog odnosa u reprezentaciji.Pa pola repke su KatalonciKiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Puyola je zvao i popricao sa njim oko svega toga a Xavi mu nije odgovarao na pozive.
http://www.defensacentral.com/real_madr ... -capitanes" onclick="window.open(this.href);return false;
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
I to skoro svi igraju u prvoj postaviLBJ MVP je napisao/la: Iker je ovo više zbog odnosa u reprezentaciji.Pa pola repke su Katalonci
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
PA.messilla je napisao/la:I to skoro svi igraju u prvoj postaviLBJ MVP je napisao/la: Iker je ovo više zbog odnosa u reprezentaciji.Pa pola repke su Katalonci
Ako cemo o repci, priznaj da je dosta oslabljena bez Ramosa.
p.s. Italija
HZ87
" onclick="window.open(this.href);return false; sto ga naruži ocm' joj povratne mali seronja se zbunio

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- KiNg_SeRgiO_RaMoS
- Kontakt:
Samo su Puyol (kad igra), Xavi, Pique i Capdevila Katalonci u repci.LBJ MVP je napisao/la:Iker je ovo više zbog odnosa u reprezentaciji.Pa pola repke su KatalonciKiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Puyola je zvao i popricao sa njim oko svega toga a Xavi mu nije odgovarao na pozive.
http://www.defensacentral.com/real_madr ... -capitanes" onclick="window.open(this.href);return false;
Again jedna recenica, mnogo dubokoumna.Ad0 je napisao/la: sto ga naruži ocm' joj povratne mali seronja se zbunio![]()
![]()
Pravi primitivizam, zar je moguce da je ovo uradio pomocni trener BarceAd0 je napisao/la: sto ga naruži ocm' joj povratne mali seronja se zbunio![]()
![]()
HZ87
Xavi , Puyol , Cesc-eto ti razlogarevoX. je napisao/la: PA.
p.s. Italija
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Xavi=ok slazem semessilla je napisao/la:Xavi , Puyol , Cesc-eto ti razlogarevoX. je napisao/la: PA.
p.s. Italija![]()
Jupol=ne sjecam se kad je solidnu utakmicu odigrao
Cesc=nije prvotimac
HZ87
Pa druze ovo je bila povratna nakon sto ga je Murinho uhvatio za uvcerevoX. je napisao/la:Pravi primitivizam, zar je moguce da je ovo uradio pomocni trener BarceAd0 je napisao/la: sto ga naruži ocm' joj povratne mali seronja se zbunio![]()
![]()
.Po meni on je gori od Mourinha
A uz to jos i bruka real madrid kao instituciju
DRŽAVA ŽELJO!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sram ga bilo sto je prvi udario Murinja...revoX. je napisao/la:Pravi primitivizam, zar je moguce da je ovo uradio pomocni trener BarceAd0 je napisao/la: sto ga naruži ocm' joj povratne mali seronja se zbunio![]()
![]()
a onaj Murinjo dobrica, ne bi on cak ni pomocnog trenera Barcelona povuko za uho, nema teorije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Za uho ga uhvatioAd0 je napisao/la:Pa druze ovo je bila povratna nakon sto ga je Murinho uhvatio za uvcerevoX. je napisao/la:Pravi primitivizam, zar je moguce da je ovo uradio pomocni trener BarceAd0 je napisao/la: sto ga naruži ocm' joj povratne mali seronja se zbunio![]()
![]()
!Jbg Special Five misli da je svemoguc i konta moze raditi sta hoce nebi se od ovoga nista desilo da nije on unaprijed izdao naredjenja kako sta da se radi
..Znao sam da ce biti neki belaj takav je covjek tesko prima poraze! Gnjida obična..
A uz to jos i bruka real madrid kao instituciju
HZ87
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta Busquets lafo nije katalonac?
@revoX.
" onclick="window.open(this.href);return false; Noga
" onclick="window.open(this.href);return false; Uho

" onclick="window.open(this.href);return false; Noga
" onclick="window.open(this.href);return false; Uho
DRŽAVA ŽELJO!
Pogriješio je Tito sa ovim tačem iza uha...treb'o mu je sve zube sasuti u one žvalje lajave, pa da se ker na slamku hrani.Ad0 je napisao/la: sto ga naruži ocm' joj povratne mali seronja se zbunio![]()
![]()
Ma on je bio u sastavu protiv Italije.Donnie Darko je napisao/la:Sta Busquets lafo nije katalonac?
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
potpis...spizz je napisao/la:Pogriješio je Tito sa ovim tačem iza uha...treb'o mu je sve zube sasuti u one žvalje lajave, pa da se ker na slamku hrani.Ad0 je napisao/la: sto ga naruži ocm' joj povratne mali seronja se zbunio![]()
![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ad0 je napisao/la:@revoX.
" onclick="window.open(this.href);return false; Noga![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false; Uho![]()
![]()
Uho ili oko??? " onclick="window.open(this.href);return false; a inace svi pricaju o tom liku Francesc Satorra ili sad trenutno bolje poznat kao "The Observer"
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
e svašta ,u ovo par dana na forumu sam vidio da raznorazna dječica ovo koriste za svoje frustracije i prepucavanja a ne rasprave o fudbalu,ovo je sekcija Real Madrid a najviše postova nekakva mesila godzila i sl. sranja,pa imate sekciju barcelona pa tamo prosipajte svoje gluposti i ideje,meni je ovoga pun ku..c ,koja glupa naklapanja,ko je koga gurnuo,jel mourinho podrigno a guardiola pristojno ispuhno,stvarno imate viška slobodnog vremena.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Slazem se s tobom.Al oni svi ovu guzvu i ove crvene stavljaju u prvi plan,jer ocigledno ih je ovaj novi real iznenadio i strah ih je ovog realamadridist je napisao/la:e svašta ,u ovo par dana na forumu sam vidio da raznorazna dječica ovo koriste za svoje frustracije i prepucavanja a ne rasprave o fudbalu,ovo je sekcija Real Madrid a najviše postova nekakva mesila godzila i sl. sranja,pa imate sekciju barcelona pa tamo prosipajte svoje gluposti i ideje,meni je ovoga pun ku..c ,koja glupa naklapanja,ko je koga gurnuo,jel mourinho podrigno a guardiola pristojno ispuhno,stvarno imate viška slobodnog vremena.
Sretno zmajevi!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mi smo glory hunteriMARCELO je napisao/la:Slazem se s tobom.Al oni svi ovu guzvu i ove crvene stavljaju u prvi plan,jer ocigledno ih je ovaj novi real iznenadio i strah ih je ovog realamadridist je napisao/la:e svašta ,u ovo par dana na forumu sam vidio da raznorazna dječica ovo koriste za svoje frustracije i prepucavanja a ne rasprave o fudbalu,ovo je sekcija Real Madrid a najviše postova nekakva mesila godzila i sl. sranja,pa imate sekciju barcelona pa tamo prosipajte svoje gluposti i ideje,meni je ovoga pun ku..c ,koja glupa naklapanja,ko je koga gurnuo,jel mourinho podrigno a guardiola pristojno ispuhno,stvarno imate viška slobodnog vremena.![]()
![]()
![]()
.Jbg ,opet kad malo bolje promislim,ovi njihovi fanovi,bar ovi sto se javljaju na forumu su djeca,ili velike bebe.Siguran sam da se i ne sjecaju da su za barcu igrali ronaldinho,deco,edmilson,itd cast izuzecima.To je samo navala novih navijaca ove nove barce koji bas kso sto si rekao imaju visak slobodnog vremena i nemaju pametnijeg posla.
za Barcu smo poceli navijati odkako igra odlicno i odkako je najbolja, a prestacemo cim pocnu losi rezultati
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.