pile87 je napisao/la:
Pa zna se kako se i u onome sistemu bilo u vrhu, osvajalo i ispadalo.
Naravno da se zna. To najbolje zna ona vasa legenda sto je 2x bila kaznjavana, cini mi se po godinu dana, za namjestanje utakmica u bivsoj ligi. Pomozi mi reci kako se ono zove....
Ne treba nam to sad.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
posto ima dosta rodjenih u inostranstvu svoje prijattelje horde pitam ima li igdje link da se gleda tekma na netu jer dosta momaka mi je javilo da nema bht1 ....hvala unaprijed
VELEZDOGROBA je napisao/la:sutra ce cijela drzava da vidi kako igraju dva najbolja kluba uz dvije najbolje navijake grupe.
uz duzno postovanje manijacima ,robijasima,i vultrasima.
jedino ove 3 grupe se po meni mogu smatrari navijacima ,i to istinskim navijacima svog kluba.sve ostalo su umjetni navijaci koji pored svog zive i za jos najmanje 2 kluba dinamo hajduk,partizan zvezda i 2 repke hrvatska i srbija.
zato ovim 5 navijacim grupama jedino dajem respect
realno daleko ste vi evo vec par godina iza Manijaka a i Lesinara,nije mjerilo 2 utakmice,poigledaj vam proslu i pretplosu sezonu otisli ste na 2 gostovanja
brate doslo je smjene male generacija....a i bojkot je bio zato se nije nigdje islo.
a pogledaj nasa gostovanja poslije rata 1 gostovanje bijeli brijeg
kosevo(2009) i protiv zrinjskog isto kosevo
grbavica sezona kad smo se vratili u pl
,kakanj,kiseljak 1 liga federacije.
ako ne vjerujete poslat cu vam slike kao dokaze
uz duzno postovanje svima mislim da imamo najvece gostovanje u bih kad se racuna da se ne igra u istom gradu recimo zeljo sarajevo.....
al mislim da se polako vracamo kako velez tako i RA.
VIDJET cete veceras broj na kosevu ispod 1000 smatram losim gostovanjem
lijep pozdrav svim iskrenim prijatteljima RA I VELEZA
pogotovo hodrama ,a i manijacima(da ne budu ljubomorni)
VELEZDOGROBA je napisao/la:brate doslo je smjene male generacija....a i bojkot je bio zato se nije nigdje islo.
uz duzno postovanje svima mislim da imamo najvece gostovanje u bih kad se racuna da se ne igra u istom gradu recimo zeljo sarajevo.....
Pa Hordi je vise bilo u Pragu nego i jedne navijacke grupe na gostovanjima po BIH.
VELEZDOGROBA je napisao/la:brate doslo je smjene male generacija....a i bojkot je bio zato se nije nigdje islo.
Pa Hordi je vise bilo u Pragu nego i jedne navijacke grupe na gostovanjima po BIH.
ne znam sad to za Prag ali znam da su naša gostovanje u Kaknju 2005. i na Grbavici 2006. sigurno medju 5 najvećih u BiH poslije rata ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Promijenite temu.
RA dobrodošli, nadam se da će "Jedna si jedina" oriti Koševom ! Također sretno večeras i neka mi pobijedimo !
Lijepa večer nas očekuje. Idemo Saraj'vo !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
ne znam sad to za Prag ali znam da su naša gostovanje u Kaknju 2005. i na Grbavici 2006. sigurno medju 5 najvećih u BiH poslije rata ..[/quote
[quote="VELEZDOGROBA"]posto ima dosta rodjenih u inostranstvu svoje prijattelje horde pitam ima li igdje link da se gleda tekma na netu jer dosta momaka mi je javilo da nema bht1 ....hvala unaprijed[/quot
Valjda ce neko postaviti link[*] da gledaju i oni koji su van drzave.
Vrlo vjerovatno je znaci da ce Dino i pored svih prica veceras poceti utakmicu? (satro oprostajna ) ono haj dok jos nisi otiso neka te
Neznam oni ako misle placati 4 golmana,a da ovamo ostanu na po jednom beku onda im nisu sve vijuge na mjestu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Miky, mislim da mu je ovo oproštajna utakmica. Tako sam čuo !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
formance je napisao/la:Miky, mislim da mu je ovo oproštajna utakmica. Tako sam čuo !
I ja.
A ako nije(a Dino ostane u Sarajevu) pisem minus upravi jer je glupo imati 4 golmana a na nekim pozicijama 1 ili 2 igraca.A mozda se i odluce da ovog Pantica ne dovedu sto je opet lose jer ispadamo smjesni.
Neka Dine veceras i nek ide gdje hoce i svu srecu mu zelim.