Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Alipasino
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Alipasino » 20 avg 2011, 12:09

Mancini dabogda ti Tevez zego zenu **** te on zvaljav onakav.

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 20 avg 2011, 12:11

Mancini idiote!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 avg 2011, 12:16

Nerazumjem, gdje je to Mancini izjavio, dace igrati Aguero i Tevez zajedno?
Za sljedecu utakmicu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 20 avg 2011, 12:22

Anti NWO je napisao/la: Uostalom cjela transfer politika tog kluba na cela sa Manicnijem je po meno neeficijentna, ako se Silva povrijedi, nemaju jednog kvalitetnog igraca da ga zamjeni, ako def. vezni se povrijede, nema ih niko adekvatno zamjeniti. Ako se stoperi povrijede ista stvar. A u napadu covijek kupuje i nema mu izgleda granica i kraja. Da jedan Dzeko sjedi na klupi je presmjesno nakon njegovih proslih igara. Covijek za kolektiv vrijedi kao 10 Teveza i kako je krenuo nebih ga nikada mjenjao ni za kojeg igraca.

City ima stvarno dobar napad, ali umjesto da poboljsaju igru prema naprijed, da ojacaju odbranu, oni imaju cak 4 super napadaca.

Šta valjaš gluposti xD Man. City može opremiti dvije ekipe sa odbranom i def. veznim xD i to dobrim igračima

Micah Richards,Wayne Bridge, Vincent Kompany,Pablo Zabaleta,Joleon Lescott,Aleksandar Kolarov,Gaël Clichy,Nedum Onuoha,Kolo Touré,Greg Cunningham,Dedryck Boyata,Nigel de Jong,Yaya Touré,Gareth Barry

Odbrana se mora uigrati a ne pojačati jer imaju odlične igrače ali ne i trenera i taktiku ... Uostalom Man. City boli kita za efikasnosti jer šeik hoće da vidi dobit od marketinga...

Što se tiče Džeke jbg on je se sjebao kada je produžio ugovor sa Wolfsburgom ...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 20 avg 2011, 12:27

ovo je super ako Dzeku stavi na klupu.Zasto? Dzeko je psihicki jak,puno jaci od ostale trojice napadaca,to ce mu biti jos veci motiv da bude bolji nego do sad.A zna da nije na klupi zbog lose igre,mozda je tevez bolji individualno od Dzeke,ali sto se tice koristi za ekipu Dzeko je neuporedivo bolji.Kao prvo i osnovno koristi mozak i za jednog napadaca nije skrt,da loptu ako je neko u boljoj poziciji,a kad je primi ohoho. Tako da se ja za njega ne brinem,doci ce i njima iz guze u vugla,a prvo i osnovno stekao je zbog toga povjerenje navijaca koji ga postuju,a i ne zali se po novinama non stop na ovo ili ono kao ostala trojica,nego suti ,igra i pokusava biti sto bolji.....

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 20 avg 2011, 12:39

thulkazal je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la: Uostalom cjela transfer politika tog kluba na cela sa Manicnijem je po meno neeficijentna, ako se Silva povrijedi, nemaju jednog kvalitetnog igraca da ga zamjeni, ako def. vezni se povrijede, nema ih niko adekvatno zamjeniti. Ako se stoperi povrijede ista stvar. A u napadu covijek kupuje i nema mu izgleda granica i kraja. Da jedan Dzeko sjedi na klupi je presmjesno nakon njegovih proslih igara. Covijek za kolektiv vrijedi kao 10 Teveza i kako je krenuo nebih ga nikada mjenjao ni za kojeg igraca.

City ima stvarno dobar napad, ali umjesto da poboljsaju igru prema naprijed, da ojacaju odbranu, oni imaju cak 4 super napadaca.

Šta valjaš gluposti xD Man. City može opremiti dvije ekipe sa odbranom i def. veznim xD i to dobrim igračima

Micah Richards,Wayne Bridge, Vincent Kompany,Pablo Zabaleta,Joleon Lescott,Aleksandar Kolarov,Gaël Clichy,Nedum Onuoha,Kolo Touré,Greg Cunningham,Dedryck Boyata,Nigel de Jong,Yaya Touré,Gareth Barry

Odbrana se mora uigrati a ne pojačati jer imaju odlične igrače ali ne i trenera i taktiku ... Uostalom Man. City boli kita za efikasnosti jer šeik hoće da vidi dobit od marketinga...

Što se tiče Džeke jbg on je se sjebao kada je produžio ugovor sa Wolfsburgom ...

Ovi debelo podvuceni su u prvih 11 u Man City, a ostalo klupa. I ti meni hoces reci da je ova klupa odekvatna zamjena za igrace koji igraju u prvih 11 u odnosu na napadace? Jesil stvarno siguran u to sto pises? Ko je zamjena za Silvu? Ko za Toure-a, ko za De Jonga? Ko za Lescotta? Ko za Kompanya? U relaciji kakve napadace mogu substituirati, nemogu ostali dio ekipe ni blizu tome.

Nadam se da me razumijes sta zelim da ti kazem.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 20 avg 2011, 13:18

Ne moze nikako biti dobro da Edin ostane na klupi. Kaze kolega gore" psihicki je jak"a kolega vjerovatno nikada nije igrao nogomet, covjek kad se nalazi u dobroj formi tj, kada svaku utakmicu postize golove, znas sta ga izbaci iz takta tj, te dobre forme, 1) povreda ili 2) klupa, a pogotovo ovo klupa, ti znas da si u super formi, da si dostigao svoj vrhunac recimo u 90 % i nadjes se na klupi, jednostavno ti se pocne gaditi nogomet i nije ti vise do nicega stalo. Ja sam zabrinut za Edina 99%. Edin bi 100% ove sezone dosao do 20+ golova ali pod uvjetom da igra. Svi smo znali ako Tevez ostane da za Edina nema mjesta vise tu, zapravo ima,kada se budu igrali cup( carling ) ili mozda kup (fa) tj kada bude stedio Kun-a i Teveza tada ce Edin igrati. Mora se i spomenuti Balotelli, jer on ce igrati vise od Edina 99%, on je mali sin Mancinijev, tako da mora za njega stvoriti mjesto. Bude najbolji i na kraju ga .... tako je uvjek bilo, Tevez vrijeda grad njihov ( svi ga opet vole i uvjek ce biti u prvih 11), ista situacija sa Balotellijem ( ali ce igrati, jer je mali sin mancinijev), Kun je tek novi ali je 100% prva postava, tako da ga EDO koji se 100% najvise trudio, na kraju ga......Ja da sam na njegovom mjestu ja bi trazio transfer, top clubovi bi se za njega otimali, a ovamo da truhne na klupi......
Samo ostaje mala nada da Tevez ode, ako se to ne desi, Edin ce do januara pozeliti nogometa igrati.Jer je 4 napadac u timu. Moramo biti realni imao je svoju priliku 15 utakmica i samo 2 gola. Znam sve, adaptacija blablalba. Jednostavno dobijes sansu ne iskoristis je i cao. Bar ja mislim da mu je takva situacija u klubu ako Tevez ostane.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 avg 2011, 13:42

Pa sta su sad ove 3 tekme .Sto je onda igro.Nije se dokazo ili sta.Sto on mora na klupu moze i onaj dribler Djonson a ne Dzeko.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 20 avg 2011, 13:54

ma bit ce ovako,,,,,,,,,,,,,,,,,,

.....................................Dzeko................................

...........Tevez.............................................Aguero.....

...................................Silva...................................

.................De jong.....................Yaya.......................

Clichy...........Lescot.............Kompany...........Richards.....

..............................Hart.......................................

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 20 avg 2011, 14:00

admirone je napisao/la:Bio je dobro poceo a sad kad postoji vjerovatnoca i to velika da ce preseliti na klupu to bi mu moglo napraviti velike probleme sto se tice same forme a i mnogo toga ostalog.
Gledao sam pressicu Mancinija i nije lik nista rekao, osim da ce odluciti nakon danasnjeg treninga ko ce igrati. Nije nikakve naznake bilo da ce poceti tevez i augero. I sigurno ni nece, Dzeko ce poceti tekmu ako bude isao s dva napadaca 100%, a ako bude isao s jednim, onda to mooozda bude Aguero.

Inace, nije Mancini tooliko zaljubljen u Teveza kao sto mislite. Cak ima i njegova izjava "Tevez je najbolji igrac na svijetu za osrednji klub, no osrednji igrac za vrhunski klub", sto dovoljno pokazuje kakav stav Mancini ima o njemu. Svjestan je njegovih individualnih kvaliteta, ali i nedostataka kada je podredjivanje timu u pitanju.

Nema zime momci, Dzeko ce sutra dobiti svoje minute.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 20 avg 2011, 14:37

Principatus je napisao/la:Nerazumjem, gdje je to Mancini izjavio, dace igrati Aguero i Tevez zajedno?
Za sljedecu utakmicu?
Ma nigdje,nego je u izjavio da Tevez ostaje i da je spreman,nije uopšte spominjao ovu utakmicu, a svi mediji su u najavi meca Džeku stavili

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 20 avg 2011, 15:07

Skysports:

Possible starting XIs

Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Silva, Barry, De Jong, Toure, Dzeko, Aguero.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 20 avg 2011, 15:13

armin je napisao/la:Skysports:

Possible starting XIs

Man City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Silva, Barry, De Jong, Toure, Dzeko, Aguero.
I Gardian i Daily Mail su Džeku stavili u prvu prvif 11, ali me ne bi iznenadilo da onaj hajvan pocne s jednim napadacem

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 20 avg 2011, 15:24

evo i Suarez igra samo zadnjih 15 minuta, kad može on može i naš Dijamant :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 20 avg 2011, 15:30

ZOI84 je napisao/la:evo i Suarez igra samo zadnjih 15 minuta, kad može on može i naš Dijamant :D
Bas je on puno bolji do Dzeke, da ti tako nesto izjavis :roll: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 20 avg 2011, 15:32

guber90 je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:evo i Suarez igra samo zadnjih 15 minuta, kad može on može i naš Dijamant :D
Bas je on puno bolji do Dzeke, da ti tako nesto izjavis :roll: .
MA naravno da nije, nego sam to onako bezveze napisala, tješim se ako onaj hajvan sutra ostavi Dijamanta na klupi

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 avg 2011, 15:40

Lakapo malo raja. Edin je dokazao da je u formi sto je i najbitnije.
Prioritet je repka ! Ako ovako nastavi igrati uzastpono narednih 5,6 tekmi (ne znam City-eev raspored do BR) ima da ga polome. Zato hvala Manchini-u neka ga malo cuva do odlucujucih tekmi protiv BR, to nam je sada najbitnije.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 avg 2011, 15:43

kimbo je napisao/la:Lakapo malo raja. Edin je dokazao da je u formi sto je i najbitnije.
Prioritet je repka ! Ako ovako nastavi igrati uzastpono narednih 5,6 tekmi (ne znam City-eev raspored do BR) ima da ga polome. Zato hvala Manchini-u neka ga malo cuva do odlucujucih tekmi protiv BR, to nam je sada najbitnije.
Iducih pet utakmica, ukljucujuci Bolton away su:
Totham away takodjer, pa Wigan home, Fulham away, Everton home, prvog oktobra igraju sa Blackburnom (hopefully sa Vedom u rosteru) u gostima.

Kontam da ce Edin odigrati sve :D i zabiti jos 3,4 gola barem, i dobre nastupe zaciniti potapanjem Bjelorusa ofkors. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 20 avg 2011, 16:16

Ne znam čemu tolika frka, psovke i slično kada se uopšte ne zna ko će sutra igrati, ja nigdje drugo osim na ovom portalu (koji je, usput, izgleda već maknuo taj tekst) nisam vidio da je Mancini najavio sastav i obično to ne radi do dana utakmice. Već u par navrata je bio slučaj da ovaj portal najavi Džeku u prvoj postavi a on ne bude i obratno, tako da se ne treba oko ovog uzbuđivati.

Jedino što sam mogao pronaći vezano za sutrašnji sastav je ovo:
Manchester City manager Roberto Mancini says Argentine striker Carlos Tevez could play against Bolton on Sunday.

Tevez missed City's pre-season tour and start of the new league campaign having been given an extended break due to his involvement in the Copa America.

Earlier in the summer, the 27-year-old said he wanted to leave the club and vowed never to return to Manchester.

"He will probably be available although I want to wait until Saturday to make a decision," said Mancini.
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 21 avg 2011, 16:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 20 avg 2011, 18:42

sanji je napisao/la:Ne moze nikako biti dobro da Edin ostane na klupi. Kaze kolega gore" psihicki je jak"a kolega vjerovatno nikada nije igrao nogomet, covjek kad se nalazi u dobroj formi tj, kada svaku utakmicu postize golove, znas sta ga izbaci iz takta tj, te dobre forme, 1) povreda ili 2) klupa, a pogotovo ovo klupa, ti znas da si u super formi, da si dostigao svoj vrhunac recimo u 90 % i nadjes se na klupi, jednostavno ti se pocne gaditi nogomet i nije ti vise do nicega stalo. Ja sam zabrinut za Edina 99%. Edin bi 100% ove sezone dosao do 20+ golova ali pod uvjetom da igra. Svi smo znali ako Tevez ostane da za Edina nema mjesta vise tu, zapravo ima,kada se budu igrali cup( carling ) ili mozda kup (fa) tj kada bude stedio Kun-a i Teveza tada ce Edin igrati. Mora se i spomenuti Balotelli, jer on ce igrati vise od Edina 99%, on je mali sin Mancinijev, tako da mora za njega stvoriti mjesto. Bude najbolji i na kraju ga .... tako je uvjek bilo, Tevez vrijeda grad njihov ( svi ga opet vole i uvjek ce biti u prvih 11), ista situacija sa Balotellijem ( ali ce igrati, jer je mali sin mancinijev), Kun je tek novi ali je 100% prva postava, tako da ga EDO koji se 100% najvise trudio, na kraju ga......Ja da sam na njegovom mjestu ja bi trazio transfer, top clubovi bi se za njega otimali, a ovamo da truhne na klupi......
Samo ostaje mala nada da Tevez ode, ako se to ne desi, Edin ce do januara pozeliti nogometa igrati.Jer je 4 napadac u timu. Moramo biti realni imao je svoju priliku 15 utakmica i samo 2 gola. Znam sve, adaptacija blablalba. Jednostavno dobijes sansu ne iskoristis je i cao. Bar ja mislim da mu je takva situacija u klubu ako Tevez ostane.
U pravu si,kolega nikad nije igrao nogomet,igrao je fudbal.
Nisam ni mislio da ce biti na klupi cijelu sezonu,vec na najavu da ce poceti s klupe sljedecu utakmicu. Poenta (koju nisi shvatio) je bila ta da nijedan trener pa ni ludi mancini ne moze ignorisati igraca kao sto je Dzeko jer je to pogubno za ekipu.Edin je svjetska klasa,timski igrac,dobar momak koji se ne blamira kao ova trojka po medijima. On ima kvalitet i navijace na svojoj strani,u glavi je jak tako da nece dati da ga to omete nego ce biti jos bolji(bar je do sad tako radio),tako da dugorocno nema sanse da propadne.
Ne bi skodilo malo optimizma u zivotu kolega,a vi od pocetka prognozirate njegovu propast u PL,od koje za sad nema nista pa je i taj post u tom pravcu.
A kolega koji nije igrao nogomet ti moze pokazati par trikova ako si zainteresovan,iz fudbala naravno....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Confiance, denza, GG3, Google Adsense [Bot], Hightower, Maverick, Proximic, Vaya i 48 gostiju.