FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Sad sam video vest na B92 sport da je Paseko vec na nogama,i da ce od januara biti spreman za igru 

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kako bi nam dobro dosao Bosko Jankovic, makar na ovih 6 mjeseci dok se Paseko ne vrati. Ali nee, to bi podrazumijevalo da Adza uradi nesto....
kapa dole za sve od sinoc,svaka vam cast u svemu
ono sinoc da se najezi covjek
svaka cast 

Zao mi je sto se utakmica ovako zavrsila.Sinoć sam uzivao u prelijepom ambijentu na Marakani.
Kad god sam pratio Zvezdu u evropskim utakmicama na TV-u,ona je gubila na svom terenu.Ne znam jesam li ja baksuz ili je nesto drugo u pitanju.Mislim da bi neki drugi klub u onakom ambijentu rjetko koju utakmicu izgubio na svom terenu čak i protiv puno jačih klubova,al eto Zvezda ne bi bila Zvezda kad ne bi razočarala svoje navijače.Nista,zivot ide dalje..Nadam se da će Zvezda u budućnosti donositi puno vise radosti nego tuge svojim navijačima.
Kad god sam pratio Zvezdu u evropskim utakmicama na TV-u,ona je gubila na svom terenu.Ne znam jesam li ja baksuz ili je nesto drugo u pitanju.Mislim da bi neki drugi klub u onakom ambijentu rjetko koju utakmicu izgubio na svom terenu čak i protiv puno jačih klubova,al eto Zvezda ne bi bila Zvezda kad ne bi razočarala svoje navijače.Nista,zivot ide dalje..Nadam se da će Zvezda u budućnosti donositi puno vise radosti nego tuge svojim navijačima.
[quote="neutralan__]
Pa zar je toliko ozbiljno bilo ? Gdje je bio @Devil pakšu kada je ovdje pričati o navijačima i Zvezdi tu je prvi i glavni,a kada je tuča beganija
.[/quote]
Eno sad gde @Devil,zar nisam zasluzio penziju nakon sta sam sve presao,raznih festivala kamenja,toljaga i ostalih (ne)navijackih rekvizita.
Pa zar je toliko ozbiljno bilo ? Gdje je bio @Devil pakšu kada je ovdje pričati o navijačima i Zvezdi tu je prvi i glavni,a kada je tuča beganija

Eno sad gde @Devil,zar nisam zasluzio penziju nakon sta sam sve presao,raznih festivala kamenja,toljaga i ostalih (ne)navijackih rekvizita.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eno sad gde @Devil,zar nisam zasluzio penziju nakon sta sam sve presao,raznih festivala kamenja,toljaga i ostalih (ne)navijackih rekvizita.Devil je napisao/la:[quote="neutralan__]
Pa zar je toliko ozbiljno bilo ? Gdje je bio @Devil pakšu kada je ovdje pričati o navijačima i Zvezdi tu je prvi i glavni,a kada je tuča beganija.

Ne kaze se tako.
" onclick="window.open(this.href);return false;

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Оно % су " $, " Рена, $ " & су ?, " је то " за &. „$” " " ' на “северу”, у " ?
' на """
$ туга " $, а опет, % &, усправан, ' $ све ? ", & & " $ ", " $ % $. ' $ се & - " Црвене $, " су $ " је $ ? $ Рена у ? “&” (1:2).
$, $ су, јер оно % су “$” $ " & су ?, " је то " за &. А “$” " " ' “север”, " је " ?, " Француза " су ? " “$”, “"” " “југ”, & " на то % се онај &, $ & су " ? & $, ¥ " & & “&”.
? је све на ?, ' %... ', & ?, " је то, $, онај ".
" тај " $ " $ ¥, траје $. & " у ово ' $ туге, $ је " " $ $ ", “&” је ? ". Утврђење снаге, $, поверења " ". $, то $ ? " на ", $ % " $ ", 90 ", " $ се не $ " $ не "...
А, $ је &, $ " " $ % је тренер $ " Рена, $ ", ? &: “" је " ?, ? је $ ? ? у " $, а ' је поготово ? % у " 30 ", зато ' у ' $ ? ?, ?...”.
' ? за % ", ' " ? је на &, $ су " " ? $ ? у ? " с " $ тај " & на “северу”, " пева $ & ' ?. " " Рена " ? $ него $ спонтано $ & " $ " $ $...
Све ово " ново. Црвена $ је 2009. у ? за ? Европе " $ " ? (4:0) ? 25.000, " $ " ? (5:2) 30.000, а " ? " Прага (2:1) & 40.000 $. $ $ " ? је ' " ? " ? (1:2) $ 35.000 $ " ?, а у овој $ готово " ? је & са 7:0 уз - 40.000 ", $ " $ с ' (1:2) $ & 52.000 $!
$ је ?, " су $, а ?: “55.000 $ у $ " Јавора, ? о '”, " " на првенствену ", " " $ & %. $ је '.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hajmo Ren zabijte ovim klosarima jos 2-3 komada u sljedecoj utakmici i kHaj pHice 

Dobre sam volje pa ti necu brisat' post ovaj put kao prethodnih dana.Sarajlijc@ je napisao/la:Hajmo Ren zabijte ovim klosarima jos 2-3 komada u sljedecoj utakmici i kHaj pHice

Ali sledeci brisem.

p.s.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko ga je ovo istuko ?Devil je napisao/la:Dobre sam volje pa ti necu brisat' post ovaj put kao prethodnih dana.Sarajlijc@ je napisao/la:Hajmo Ren zabijte ovim klosarima jos 2-3 komada u sljedecoj utakmici i kHaj pHice![]()
Ali sledeci brisem.![]()
p.s.
![]()

- neutralan__
- Kontakt:
A ko njega razvaljujeTribalian je napisao/la:Tosic razvaljuje ove sezone

@Devil Mlad si ti još za penzije.I šta sad mi trebamo vjerovati da si ti sve to prošao

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Zna li neko sta je s Cadua? Jel' povreda ozbiljnije prirode ili ce biti spreman za revans ?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nije ništa ozbiljno, kako on kaže biće spreman za Javor.marconato je napisao/la:Zna li neko sta je s Cadua? Jel' povreda ozbiljnije prirode ili ce biti spreman za revans ?!
Nece igrati protiv Javora, ali mislim da ce biti spreman za revans.

CRVENA ZVEZDA-JAVOR
Nedelja 21.avgust 19:00
Stadion,Marakana
Prenos:Prva TV
Srpska premijera na Marakani.U drugom kolu na najveci srpski stadion stize ekipa iz Ivanjice.Nakon poraza od Rennesa na nasim momcima je da se sto pre vrate i da pokazu da su ove godine najozbiljni kandidat za titulu.Protivnik za takvo nesta rekao bih po meri.Tim koga su u prelaznom roku napustili Hadjibulic,Dragovic,Supic,Emeka,Stojanovic,Milivojevic...,a na njihova mesta dosli Veljovic,Milovic,Conka,Vlasic,Nikolic...
Jedna ekipa poznata po svojoj bunkerici cak i u Ivanjici i ocekujem dominaciju sivh 90 minuta i nekoliko golova u mrezi Ivanjcana,prvenstvo sto bi oni trebali igrati sa samo Veljovicem napred,a poznavajuci kakav je Veljovic u poslednje dve sezone to ne bi trebala biti neka velika opasnost,ali treba biti oprezan.Nakon duzeg vremena necu biti na Marakani da posmatram utakmicu a da je to moguce,tako da mi ipak ostaje Tv prenos i nadam se pobeda Zvezde.
IGRAJ ZVEZDO IGRAJ I POBEDI !!!
@ Kolega kako stoje stvari ni ja ne znam dal cu ici,noga brate tj. stopalo odrano,unisteno,ne mogu patike da obujem
a bas u papucama da idem
ne ide nikako,samo mi fali da me neki jazavac nagazi malo i poceo bih da vristim ko ckapi
Ako bude malo bolje ici cu,i to sa strane stojim,ako ne bude,eto mene da navijam iz fotelje

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ti je to bilo nabijem te ?Tribalian je napisao/la:@ Kolega kako stoje stvari ni ja ne znam dal cu ici,noga brate tj. stopalo odrano,unisteno,ne mogu patike da obujema bas u papucama da idem
ne ide nikako,samo mi fali da me neki jazavac nagazi malo i poceo bih da vristim ko ckapi
![]()
Ako bude malo bolje ici cu,i to sa strane stojim,ako ne bude,eto mene da navijam iz fotelje
![]()
![]()

Ides u papucama na zapad ko ja protiv Ventspilsa.

Brate razmisljao sam o tomeDevil je napisao/la:Ides u papucama na zapad ko ja protiv Ventspilsa.![]()

@ Sarajlic@ ,nista nije bilo,igrali ja i @ Kolega fudbal ispred zgrade pa sam ruzno zgazio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.