Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pisao sam prije početka sezone da Arsenal mora igrati sa provjerenim igračima, a ne sa likovima poput Jenkinsona, Frimponga, Miguela (da, znam da je tu zbog povrede). Neki su ovdje govorili da će i sa ovim igračima Arsenal pokazati klasu, no teško da će se to desiti. Da ne govorim o danas neprimjetnom Nasri-ju. Nisam siguran, al' mislim da je ovo utakmica u kojoj je im'o najviše pogrešnih pasova. Wenger se previše okren'o mladićima, no ovaj put je grdno pogriješio. Početak je sezone, ništa nije izgubljeno, al' sigurno je da se novac od prodaje igrača mora uložiti na provjerena imena, a ne na ove Chamberlaine.
Ovakvom igrom će se sljedeće sezone teško gledati CL na Emiratesu. Teško.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Arsenal nije imao srece ocito. Uzasna nesreca kod prvog gola, brdo povreda... Bice bolje.
Ipak pozitivno je to da Nasri vjerovatno ostaje ovu sezonu. I meni je ovo drago, jer bi onda kao slobodan igrac mogao preci u United iduceg ljeta.
Ipak pozitivno je to da Nasri vjerovatno ostaje ovu sezonu. I meni je ovo drago, jer bi onda kao slobodan igrac mogao preci u United iduceg ljeta.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Naradno da dominiram. Uvijek smo dominirali.DesimaL je napisao/la:
Ovo nije tvoje tema,tako da nemozes zabratiti da ovde pisem.
ARSENAL DOMINIRA !
Nije moja tema, ne mogu ti zabraniti da pises. Ali nemoj provocirati. Tako ispadas retard, da ga nema veceg. Fuj fuj smradu
@trasimaco. Kakav Nasri. Dajte pare i nek vam odma ide. Gubi se lik po terenu
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 20 avg 2011, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
Nema sredine, nema nista...nikad gori Arsenal
Igra bez igre...
Ili dovesti neka provjerena imena u ovih par dana kao pojacanja ili ce neko 5. - 6. mjesto biti realnost
Nista kontra vas, ali nadam se da ce Udinese odraditi posao kako treba, pa se vi onda pojacajite
Ili dovesti neka provjerena imena u ovih par dana kao pojacanja ili ce neko 5. - 6. mjesto biti realnost
Nista kontra vas, ali nadam se da ce Udinese odraditi posao kako treba, pa se vi onda pojacajite
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Joj baksuza, uz tolike ozljede i prodane igrače igraju dobro sve dok neiskusni Frimpong ne dobije drugi žuti. Onda gol iz offside-a. Ramsey ni kriv ni dužan zabi autogol, da nije pokrivao Meirelesa on bi ga zabio. Još Nasri i Arshavin totalno zakazali, šta onda očekivati od onih mlađih. Strašan start sezone.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Slazem se sa recenim, osim dijela sa Frimpongom, momak je fenomenalno odigrao, samo eto malo neiskustvo, ali doci ce i on na svoje, realno bolji je bio u ovoj utakmici nego Song u prethodne dvije, i sa njim sam sasvim zadovoljan, ostalo ne bude li pojacanja nema Lige Evrope.. Sad cekam izjavu Wengera da vidim jel falio mental strength ili mozda physical sharpness ili nesto slicno..Monolog je napisao/la:Pisao sam prije početka sezone da Arsenal mora igrati sa provjerenim igračima, a ne sa likovima poput.. Frimponga.
Celik!3,2,2.
Ni jedni ni drugi nisu pokazali bog zna što, kod prvoga gola sreća na Liverpoolovoj strani ali eto da se i nama napokon nasmješila božica Fortuna, vama želim što brži oporavak jer ste mi poslije Liverpoola najdraži klub.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nemam namjeru da provociram, al nece arsenal nista napravit dok god im u sastavu igrala djeca...jbt nakvi frimpongi, jenkinsoni, migueli, minayachi il kako vec...pa ni rodbina od nabrojanih nije cula za njih, a wenger ih dovodi na emirates
dok vam AW sjedio na klupi, plafon vam je plasman u ligu prvaka...
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 20 avg 2011, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma oni moraju dovesti 3 igraca najmanje ako hoce da naprave nesto, jednog u odbrani i dvojicu veznih igraca. Odbrana Cahill iz Boltona, Mata na krilo i Modric mozda. Tada bi ekipa imala glavu i rep, sada nema igre ocajni totalno.Monolog je napisao/la:Pisao sam prije početka sezone da Arsenal mora igrati sa provjerenim igračima, a ne sa likovima poput Jenkinsona, Frimponga, Miguela (da, znam da je tu zbog povrede). Neki su ovdje govorili da će i sa ovim igračima Arsenal pokazati klasu, no teško da će se to desiti. Da ne govorim o danas neprimjetnom Nasri-ju. Nisam siguran, al' mislim da je ovo utakmica u kojoj je im'o najviše pogrešnih pasova. Wenger se previše okren'o mladićima, no ovaj put je grdno pogriješio. Početak je sezone, ništa nije izgubljeno, al' sigurno je da se novac od prodaje igrača mora uložiti na provjerena imena, a ne na ove Chamberlaine.Ovakvom igrom će se sljedeće sezone teško gledati CL na Emiratesu. Teško.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Francuzi javljaju: Nasri ne ide u Siti
Tokom prenosa utakmice Arsenal - Liverpul državna televizija Francuske je saopštila da su propali pregovori između člana "tobdžija" i Mančester sitija oko transfera Samira Nasrija u "građane".
Tokom prenosa utakmice Arsenal - Liverpul državna televizija Francuske je saopštila da su propali pregovori između člana "tobdžija" i Mančester sitija oko transfera Samira Nasrija u "građane".
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Megamon
- Kontakt:
Bravo Frimpong,Vermalen i Sceszny.Ostali truba kao i Arsenal.
Wenger zdra'o.
Wenger zdra'o.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Gore od ovoga ne može,sve se sastavilo..
a možda Wengeru dođe iz guzice pa dofura bar dva potrebna igrača a za nadati se da ce biti jedno 5,6 povreda manje.
Vermalen(Y)
a možda Wengeru dođe iz guzice pa dofura bar dva potrebna igrača a za nadati se da ce biti jedno 5,6 povreda manje.
Vermalen(Y)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sasvim nezasluzena pobjeda L'poola. Ponovo smo pokradeni sa strane sudija. Prvi gol ociti offside. Odbrana ponovo na nivou, Nasri uveo malo zivosti, pogotovo u prvom poluvremenu. Ali nam fali sredina! Jedan kvalitetan CM, posto Ramsey ruku na srce u ove tri utakmice nije pokazao da ima kvalitet biti kreator i motor ekipe. Arsha i TW katastrofalni. Pa ni jedan dribling Arshe nije prosao. TV beton! Ozljeda Koselnia
jos jedan indikator da trebamo obavezno dovest CB-a.
Maaa dajte ba. Ko je osvoji ligu sa nekim lansburyima, ping pong igracima. Sve su to bile iskusne ekipe... dodjite sebi ljudi.
Nemamo igrace za titule. Haj dobro.
Ali nemamo igrace ni za Europa ligu. Mozda sa najjacim sastavom ovaj Fa Cup ili neke nizerazredne kupove pokusat osvojit. Da se bar pise da smo nesto osvojili
I de molim vas, prestanite vise te price oko sudija. Ovo je sramota.
Stalno sudije, sudije. Pa dokle vise. To je problem u vasim glavama, a ne u sudijama
Nemamo igrace za titule. Haj dobro.
Ali nemamo igrace ni za Europa ligu. Mozda sa najjacim sastavom ovaj Fa Cup ili neke nizerazredne kupove pokusat osvojit. Da se bar pise da smo nesto osvojili
I de molim vas, prestanite vise te price oko sudija. Ovo je sramota.
Stalno sudije, sudije. Pa dokle vise. To je problem u vasim glavama, a ne u sudijama
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 20 avg 2011, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
- neutralan__
- Kontakt:
Ofsajd je bio i ja to kao simpatizer Liverpool-a priznajem.Iskreno do te situacije sudije nisu imale većih grešaka.
Vidi se da je Arsenal mnogo izgubio odlaskom Fabregasa.Onaj što je dobio crveni zaslužio ga je,ali taj momak je strašno odigrao danas,svaka mu čast.Možda i najbolji kod Arsenala.Arsenal se dobro držao do crvenog,ali onda totalni pad u igri,nešto kao prošle sedmice kada je Liverpool remizirao sa Sunderlandom.
Ne znam više šta reći,nešto morate promijeniti u igri,ako mislite do Lige Prvaka naredne godine.Sretno u nastavku prvenstva i mislim da će Wenger pronaći neko riješenje,jer veliki je to stručnjak.
Vidi se da je Arsenal mnogo izgubio odlaskom Fabregasa.Onaj što je dobio crveni zaslužio ga je,ali taj momak je strašno odigrao danas,svaka mu čast.Možda i najbolji kod Arsenala.Arsenal se dobro držao do crvenog,ali onda totalni pad u igri,nešto kao prošle sedmice kada je Liverpool remizirao sa Sunderlandom.
Ne znam više šta reći,nešto morate promijeniti u igri,ako mislite do Lige Prvaka naredne godine.Sretno u nastavku prvenstva i mislim da će Wenger pronaći neko riješenje,jer veliki je to stručnjak.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- raul-zakon
- Kontakt:
Utakmica losa, mnogo losija nego sto se to ocekivalo...Jedina svijetla tacka na cijeloj utakmici je onaj start Pingponga(
).Kad i ako Pepe ikad ode iz Reala, odmah treba ovoga dovest' !!! Next Gen mesar !
(ovo nza Pepea i Frimponga je sala, da se neki nebi naljutili ili nesto slicno
)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam zasto svi vrijedjate Frimponga, momak to nije zasluzio, odigrao je bolje nego neki iskusniji ljudi, pa taj covjek je drzao Arsenal citavo vrijeme, sto se posebno vidi nakon crvenog kartona, momak je grizao i borio se, treba mu jos malo iskustva i naravno kredita kod sudija i nece dobijati crvene..
Celik!3,2,2.
Bolje ga je dovesti besplatno. Puno je 25 miliona. Ako ovo prođe, to ce biti posao decenije.Edin.- je napisao/la:@trasimaco. Kakav Nasri. Dajte pare i nek vam odma ide. Gubi se lik po terenu
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- BluesForever
- Kontakt:
Kao što sam vec rekao odlaskom Fabregasa je vec izvjesno bilo da vam se desio raspad sistema,ako još ode Nasri necete biti ni među prvih 5.Ali Wenger zna.... 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Slazem se, super je momak odigrao, neiskusno dobio crveni. Vidi se da covjek zna, brzina, snalazljivost, pas, destrukcija...bolji je od nasheg Lukasa sigurnoAllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam zasto svi vrijedjate Frimponga, momak to nije zasluzio, odigrao je bolje nego neki iskusniji ljudi, pa taj covjek je drzao Arsenal citavo vrijeme, sto se posebno vidi nakon crvenog kartona, momak je grizao i borio se, treba mu jos malo iskustva i naravno kredita kod sudija i nece dobijati crvene..
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.