FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
de ba... tek je pocelo... svasta.
Ovo je tek početak. Danas garant uzimamo. Samo polako.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
hajmo plavi aleeeeee gazite mesareeeeeeavlami97 je napisao/la:Ovo je tek početak. Danas garant uzimamo. Samo polako.
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- SarajlijaTM
Željo sada ima nešto više od igre, izveo i tri kornera, no Veziri imaju gol prednosti.
evo abd vracamo se
evo abd vracamo se
- AmanijakzO
- Kontakt:
12. minut - Željezničar je u roku od tri minute izveo tri kornera, ali odbrana Travnika bila je na visini zadatka. Žute kartone zaradili su Zeba i Ćurić.
To je naše potcjenjivanje, eto šta je, očekujete 5 : 0 svaku utakmicu da trebamo dobit, e pa ne ide to tako, i drugi igraju nogomet. I polako ba, ima još da se igra, ccc!posmatrac sa juga 87 je napisao/la:ccccccccc mi losi eto sta nek osim steka pare,amer_zeljoo je napisao/la:Travničani još jednom opasno zaprijetili, ali srećom po goste, Karić je dobro pratito akciju i loptu izbacio ispred napadača domaćih.
pa sta je ovo
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Nije. Mislim da nisu uopće u rodbinskim odnosima.Dabar je napisao/la:Možda mu je Elvedin otac,ovaj nastavlja gdje je on stao...vjerijatno će i ovi do kraja života igrati u Travniku,i parati mrežeAdin_BiH je napisao/la:Elvedin je onaj Juninho , ovo je Nermin , ima 20 godina momak , i ne igra bas tako cesto u prvoj postavi .
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ovo je samo dobro sad cemo ih nabusit 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ma to ti je nezaobilazan scenario... samo još malo čekajmo, pa će se razbacat po temi, ko đubre po njivi...Plavetnilo je napisao/la:Dobro je da je humora, makar i crnog, samo da sad odmah na pocetku utakmice i primljenog gola ne krenu i dezurni pljuvaci !!AYAN je napisao/la:Prije travnik poveo protiv nas, nego makabi tell aviv.![]()
(malo crnog humora)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- AmanijakzO
- Kontakt:
15. minut - Travnik se zatvorio i iz brzih kontri pokušava ugroziti gol Željezničara.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma isto kao prošle godine, zabit će nam još jedan i onda će se braniti i udarati kako znaju i umiju...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nakon trećeg kola imat ćemo nažalost veliki zaostatak za vodećim ekipama. I nemojte mi priče o mesarima, ljudi samo igraju mušku igru.
FEDERER= KLOC
Iz brzih kontri...AmanijakzO je napisao/la:15. minut - Travnik se zatvorio i iz brzih kontri pokušava ugroziti gol Željezničara.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
sad ce odma bunker mesara , a skoro nikad nismo izasli dobro kad nam tako postave odbranu

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Eto sad ne može otvorit ni ss.ba, uvijek pada kad je live prijenos...
EDIT: Pročepilo, valjda će slušat do kraja...
EDIT: Pročepilo, valjda će slušat do kraja...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 20 avg 2011, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
xxl basket
- Kontakt:
sto ne mogu ovih izreka mesari , krkani ovo ono , ljudi igraju fudbal mozda malo cvrsce al brate ako si jaci dodjes puknes 2 izradjena napada i 0 2 , fino shvatite trenutno nasi lose igraju nismo u formi ili sta vec a ne odmah alibije trazit , nadamo se da ce sijevne kakav napad i da uzmemo bar bod ja bih bio zadovoljan pozz svima 
Samo se vraćamo u realnost.Baš ste trubili kako ih bobivamo,eto jedan jadni Zrinjski ih ubije,a šta mi radimo lovimo rakove po Travniku.Nadam se da ima dovoljno vremena da se uozbiljimo.Odemo u Moldaviju pariramo Sheriffu a jednom provincijalnom klubu ne možemo petardu uvalit (surova realnost). 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ma znaš kako ti je kod nasniko neće da prizna da ne znamoxxl basket je napisao/la:sto ne mogu ovih izreka mesari , krkani ovo ono , ljudi igraju fudbal mozda malo cvrsce al brate ako si jaci dodjes puknes 2 izradjena napada i 0 2 , fino shvatite trenutno nasi lose igraju nismo u formi ili sta vec a ne odmah alibije trazit , nadamo se da ce sijevne kakav napad i da uzmemo bar bod ja bih bio zadovoljan pozz svima
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Mislim da je za vas veliki promasaj bilo dovodenje Adilovica , trudi se , to mu niko ne osporava , ali je lopata za ubaciti loptu u gol .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Trenutno korisnika/ca: Redfire16, TefalTava, WeekendOffender, Zeljoo1921 i 72 gosta.