Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Vrebac
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Vrebac » 20 avg 2011, 17:12

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Da je on losiji golman od Hasagica i ja bi se slozio sa ovima koji kazu da to nije ok od njega sto tako "ucjenjuje" (navodnici su tu jer ne vjerujem bas u taj intervju).

Nekoć je i jedan Totti rekao da se ne zeli trositi igrajuci sa Italijom kvalifikacije za velika takmicenja i da selektor moze racunati na njega tek kad vec prodju kvalifikacije i kad se bude trebalo ici na SP/EP.
Mogla je Italija njega lako prekriziti jer su imali kvalitetnu zamjenu.

Zasto sam sad spomenuo to sa Tottijem? - Htio sam samo napomenuti da i druge reprezentacije imaju nekih "frajera" koji su imali zagarantovano mjesto u prvom timu, nikad nisu igrali za neku drugu reprezentaciju, ali su se opet frajerisali i ucjenjivali i odbijali igrati za svoju domovinu!
Nije strasno ako Begovica za sva vremena prekrizimo - u slucaju samo da se nadje neki puno kvalitetniji golman od njega! U svakom drugom slucaju to ide na nasu stetu!

Ako Bog da ce Begovic biti na golu protiv Bjelorusa pa nadalje!
Da ali Totti je igrao podosta i bio uvijek uz repku prije te izjave,,i tek je to kasnije izjavio!! a ovaj se nije ni ustalio u repci i odmagh gluposti prica ,, ja sam siguran 100% da bih on do sada bio 1 golman da je od prvog poziva bio tu uz repku!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 avg 2011, 17:12

Bosnier je napisao/la:Bice Begovic prvi golman , vec protiv Rusa , vidjecete...
Ako ga u medjuvremenu ne uhvati kakva gripa ili ga zub zaboli, mozda i dodje ili mu je pak draze da ostane u Stokeu da ne izgubi poziciju golmana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 20 avg 2011, 17:15

Elegant je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Bice Begovic prvi golman , vec protiv Rusa , vidjecete...
Ako ga u medjuvremenu ne uhvati kakva gripa ili ga zub zaboli, mozda i dodje ili mu je pak draze da ostane u Stokeu da ne izgubi poziciju golmana.
hahaha
valjda nece, sutra stoke igra ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 avg 2011, 17:16

Begović i Toti :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 avg 2011, 17:18

VanBasten je napisao/la:Begović i Toti :lol:
zamisli :roll:

gušter i dzomba :lol:
F.K.SARAJEVO

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 avg 2011, 17:20

Količina gluposti napisanih na forumu zapanjuje , treba pojačati onaj test pri registraciji očigledno se provlači veliki broj netalentirane djece i senilnih straca. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 avg 2011, 17:21

Sad onaj novinarko iz Havaza umire od smijeha.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 20 avg 2011, 17:22

DRHAUSE je napisao/la:Količina gluposti napisanih na forumu zapanjuje , treba pojačati onaj test pri registraciji očigledno se provlači veliki broj netalentirane djece i senilnih straca. :idea:
aj ne dipr...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 avg 2011, 17:22

Što je Totti bio njima to je Begović nama, a i više, jer iza Tottija je moglo stat 5 ljudi sličnog kvaliteta. a mi realno nemamo više nikog osjm Begovića na golu. Sve ostale zamjene su smiješne.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 avg 2011, 17:28

MostaracVelezovac je napisao/la:
Što je Totti bio njima to je Begović nama, a i više, jer iza Tottija je moglo stat 5 ljudi sličnog kvaliteta. a mi realno nemamo više nikog osjm Begovića na golu. Sve ostale zamjene su smiješne.
Daj ba, si ozbiljan ba?
Totti je 8 godina predvodio Talijane, bio vođa jedne generacije, zadužio i reprezentaciju i navijače, pa je imao pravo na takve izlete. A koliko se sjećam, Lippi ga ipak nije uvrstio na spisak.
On (Asmir) ba prvo treba da se dokaže i zasluži da mu se ponekad gleda kroz prste...Čuj poređenja majketi, Begović i Totti :lol:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 20 avg 2011, 17:43

VanBasten je napisao/la:Daj ba, si ozbiljan ba?
Totti je 8 godina predvodio Talijane, bio vođa jedne generacije, zadužio i reprezentaciju i navijače, pa je imao pravo na takve izlete. A koliko se sjećam, Lippi ga ipak nije uvrstio na spisak.
On (Asmir) ba prvo treba da se dokaže i zasluži da mu se ponekad gleda kroz prste...Čuj poređenja majketi, Begović i Totti :lol:
Pa neka safa upali tv, pogleda momka i gotova stvar!
Ovako nam Šehić negine..a nismo ni zasluzili bolje!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 avg 2011, 17:45

MOZAK je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Daj ba, si ozbiljan ba?
Pa neka safa upali tv, pogleda momka i gotova stvar!
Ovako nam Šehić negine..a nismo ni zasluzili bolje!
Ma vala ja sam miran i s Kenom na golu.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 20 avg 2011, 19:14

Licno mislim da su ovaj navodni intervju narucili upravo oni sto guraju Hasagica na gol. Begovic je prvi golman po svim normama koje je Susic prije primjenjivao i na ostale igrace tako da je ovdje svaka druga prica suvisna. Kako ja vidim stvari imamo Bega za Bijele Ruse osim ako Pape opet nesto ne izfolira.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 avg 2011, 19:25

Siguran sam da ovo nije izjavio. Ipak je to avaz. Otkad se njima vjeruje? Hasagic sigurno ima svoje ljude medju sarajevskim novinarima. Ne kazem da je on narucio taj clanak, ali mozda mu neko zeli "pomoc" na ovaj nacin.

A ako je izjavio, onda cak ni ja vise nisam za Asmira. Ali ne vjerujem da je ovo istina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 avg 2011, 19:27

Dado je napisao/la:Licno mislim da su ovaj navodni intervju narucili upravo oni sto guraju Hasagica na gol. Begovic je prvi golman po svim normama koje je Susic prije primjenjivao i na ostale igrace tako da je ovdje svaka druga prica suvisna. Kako ja vidim stvari imamo Bega za Bijele Ruse osim ako Pape opet nesto ne izfolira.
nije mi jasno kako ne shvatate da je Begovic taj koji folira...Slovacka,Mexiko...
F.K.SARAJEVO

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 20 avg 2011, 20:26

Papastathopoulos je napisao/la: ovako, totalno si me zbunio sa ovim postom, pa ne znam sta cu ti odgovorit :mrgreen:

uglavnom, ponos....zar nebi bilo dobro da imamo sad recimo, posto je mujdza malo povrijedjen, i mozda ne nastupi protiv bjelorusije, zar ne bi bilo dobro da imamo corluku kao zamjenu na desnom boku ?....mozda on nema BiH u srcu, al ko te pita za taj organ, nama treba dobar desni bek....zar ne bi bilo dobro da imamo sad petrica u repki ? muslimovic i zec su, bar trenutno trube, da su adilovic i haskic trenutno bolji, vedo povrijedjen, legao bi nam petric ko kec na desetku ! il srna il sta ti ja znam....kakav crni ponos, probudi se iz zimskog sna....
Cuj ovog. Pa ne bi volio da imam Corluku, koji ce mi racku ako mu srce kuca za drugu drzavu. Takvi mi ne trebaju. Ne treba mi ni Messi ako ce igrat za nas a volit Argentinu. Kakvo je to razmisljanje? Pa drazi mi je valjda MOJ Hasagic nego TUDJI Begovic.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 20 avg 2011, 20:39

szlaja je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: ovako, totalno si me zbunio sa ovim postom, pa ne znam sta cu ti odgovorit :mrgreen:

uglavnom, ponos....zar nebi bilo dobro da imamo sad recimo, posto je mujdza malo povrijedjen, i mozda ne nastupi protiv bjelorusije, zar ne bi bilo dobro da imamo corluku kao zamjenu na desnom boku ?....mozda on nema BiH u srcu, al ko te pita za taj organ, nama treba dobar desni bek....zar ne bi bilo dobro da imamo sad petrica u repki ? muslimovic i zec su, bar trenutno trube, da su adilovic i haskic trenutno bolji, vedo povrijedjen, legao bi nam petric ko kec na desetku ! il srna il sta ti ja znam....kakav crni ponos, probudi se iz zimskog sna....
Cuj ovog. Pa ne bi volio da imam Corluku, koji ce mi racku ako mu srce kuca za drugu drzavu. Takvi mi ne trebaju. Ne treba mi ni Messi ako ce igrat za nas a volit Argentinu. Kakvo je to razmisljanje? Pa drazi mi je valjda MOJ Hasagic nego TUDJI Begovic.
Ma pusti ih draze im je i tude g****, nego domaca cokolada!!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 avg 2011, 22:20

Sam je i Susic rekao da Begovic NIJE ZA KLUPU.

I NIJE, ako ce biti rezerva dok Keno moze stajati na nogama onda je bolje nek zove nekog drugog. A kad Keno vise ne bude mogao stajati na nogama, onda cemo dovesti njega da bude prvi golman i to je to.

To je jednostavno ponizenje za takvog talentovanog i dobrog golmana, pa to nema nigdje.

To je isto da nam igra Ermin Zec a Edin Dzeko na KLUPI! Haloooooooooo

PODRSKA ZA BEGA :idea:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 20 avg 2011, 23:30

KONGO je napisao/la:
To je isto da nam igra Ermin Zec a Edin Dzeko na KLUPI! Haloooooooooo

PODRSKA ZA BEGA :idea:
Koje li glupo poredjenje,Poredis golmana koji 10 godina brani za reprezentaciju,sa Zecom,koji je sakupio nekoliko minuta. Te Edina Dzeku,jednog od najskupljih igraca na svijetu,kao i najplaceniji,sa golmanom koji brani za jedan prosjecni tim Engleske lige,koji se bori redovno za opstanak. Razlika izmedju Hasagica i Begovica nije ni blizu,kao Dzeke i Zeca.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 avg 2011, 23:32

Razlika izmedju Bega i Hasagica je koliko izmedju mene i Dzeke.

De sjedi majke ti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.