FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Joint_Union
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Šta je pičići, treba sve otjerati? Koji ste vi ****!!!
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
Ja vama kazem samo polako i bit ce sve OK,a vi odma navalili kao budale da pljujete igrace i OSIMA...
FORZA ZELJOOOOOOOOO
IDEMO DO KRAJA POBJEDITI SAMO HRABRO I PONOSNO
FORZA ZELJOOOOOOOOO
IDEMO DO KRAJA POBJEDITI SAMO HRABRO I PONOSNO
Zadnja izmjena: Grande, dana/u 20 avg 2011, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
INTER SIAMO NOI ! ! !
sto sad ne pricas tako ! 1:1 idemo , ajmo do pobijede momci, i kad vodi i kad gubi lavi vlak se uvijek ljubi ¨!ha ya je napisao/la:tako je!Saurman je napisao/la:Amar Osim napolje poslije bruke protiv Macabija sad se brukaju i protiv amatera iz Travnika..
-
- Kontakt:
Pobjede sve i poraze mi sa tobom prosli smo bili smo tu i pjevali samo tebe vjerno bodrili
jos jedan u drugom i mirno na iftar

jos jedan u drugom i mirno na iftar

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nek ga je napadač zabio pa makar!!!
Ne treba samo kao u prvom poluvremenu, da odmah na početku primimo gol...

Ne treba samo kao u prvom poluvremenu, da odmah na početku primimo gol...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dok je god Amar Osim u Želji za klub iz doline ćupova neće biti napredka , jednom riječiju čovjek je nesposoban taktičar nikakav , dovoljno je samo da odete na jedan od treninga Želje i vidjećete svu tu neprofesionalnost i nonšalantnost prema plavom dresu i kako onda očekvati rezultat..Od Macabija u dvomeču primi 8 golova i on nalazi opravdanje u tome kako izraelci imaju budzet od 20 mil , a kad su izbacili Sheriff na sav glas su se bacali hvalospjevi kako su izbacili giganta koji ima milione, baš me zanima koje opravdanje će naći danas ukoliko izgubi utakmicu..
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 20 avg 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma ja sam najrahatniji...ne navijam ni za jedan klub, samo zeljno uvijek cekam tekme repke...ha ja, a ne ovako se sikirat kad te varupa kara

ps. nije provokacija

ps. nije provokacija
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 20 avg 2011, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Šta odmah pričate da je DOBRO, nije DOBRO... Izlazili su 2-3 puta sami na Karića.
Rezultat je ok, ali igra izgleda nije... Hoćemo titulu, Kup..Travnik nas ne smije nadigrati !
Rezultat je ok, ali igra izgleda nije... Hoćemo titulu, Kup..Travnik nas ne smije nadigrati !
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Odigrali smo prema izvještaju jako loše 1.poluvrijeme. Dopusti smo Travnik 4-5 šansi, sad bunker i čuvati bod.
FEDERER= KLOC
- SarajlijaTM
ma koga otjerati,mogu oni jedino biti otjeraniJoint_Union je napisao/la:Šta je pičići, treba sve otjerati? Koji ste vi ****!!!

prvi ko na tribini ikad kaze amar napolje ili sta slicno,skacem mu za vrat

@saruman-niko ovdje ne zeli opet period kad nije bilo amar i kad nas je bilo jedva 500 na jugu,zato ne rise previse
amar=zeljo
familija osim= zeljo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zato što živiš u gradu koji i nema fudbalski klub kako treba!?Papastathopoulos je napisao/la:ma ja sam najrahatniji...ne navijam ni za jedan klub, samo zeljno uvijek cekam tekme repke...ha ja, a ne ovako se sikirat kad te varupa kara![]()
ps. nije provokacija
Ž '21!
Hajmo trolovi ohanite malo...
Bojim se Adilovića i njegovih novih promašaja, radi kojih bismo mogli biti kažnjeni, on se mora popravit, mogli smo vodit da je ugur'o makar jednu od one tri šanse...
Sad treba pokazati karakter odigrati bolje od njih jer samo tako možemo do trice...
Bojim se Adilovića i njegovih novih promašaja, radi kojih bismo mogli biti kažnjeni, on se mora popravit, mogli smo vodit da je ugur'o makar jednu od one tri šanse...
Sad treba pokazati karakter odigrati bolje od njih jer samo tako možemo do trice...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 20 avg 2011, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
e mi pravi željovci smo za amara i znamo dobro da je svima a posebno pitarima trn u oku al amar ostajeSaurman je napisao/la:Dok je god Amar Osim u Želji za klub iz doline ćupova neće biti napredka , jednom riječiju čovjek je nesposoban taktičar nikakav , dovoljno je samo da odete na jedan od treninga Želje i vidjećete svu tu neprofesionalnost i nonšalantnost prema plavom dresu i kako onda očekvati rezultat..Od Macabija u dvomeču primi 8 golova i on nalazi opravdanje u tome kako izraelci imaju budzet od 20 mil , a kad su izbacili Sheriff na sav glas su se bacali hvalospjevi kako su izbacili giganta koji ima milione, baš me zanima koje opravdanje će naći danas ukoliko izgubi utakmicu..
FKŽ !
sta napadate momka...sve dok se budemo patili sa ekipama kakva je travnik,mi smo 0 !voltron30 je napisao/la:Mrš u p.m. stoko.Saurman je napisao/la:Dok je god Amar Osim u Želji za klub iz doline ćupova neće biti napredka , jednom riječiju čovjek je nesposoban taktičar nikakav , dovoljno je samo da odete na jedan od treninga Želje i vidjećete svu tu neprofesionalnost i nonšalantnost prema plavom dresu i kako onda očekvati rezultat..Od Macabija u dvomeču primi 8 golova i on nalazi opravdanje u tome kako izraelci imaju budzet od 20 mil , a kad su izbacili Sheriff na sav glas su se bacali hvalospjevi kako su izbacili giganta koji ima milione, baš me zanima koje opravdanje će naći danas ukoliko izgubi utakmicu..
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sto se tice taktickog dijela amar nije neki trener za njega je Odovic magistriro,al Amar ima šarm i zna s parama on je za pravog menadzera i nek sebi nade dobrog pomocnog posto su ova dvojica karne tad bi sigurno harali ligom.
svoj ti pos'o !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobro, dovidjenja sada..Saurman je napisao/la:Dok je god Amar Osim u Želji za klub iz doline ćupova neće biti napredka , jednom riječiju čovjek je nesposoban taktičar nikakav , dovoljno je samo da odete na jedan od treninga Želje i vidjećete svu tu neprofesionalnost i nonšalantnost prema plavom dresu i kako onda očekvati rezultat..Od Macabija u dvomeču primi 8 golova i on nalazi opravdanje u tome kako izraelci imaju budzet od 20 mil , a kad su izbacili Sheriff na sav glas su se bacali hvalospjevi kako su izbacili giganta koji ima milione, baš me zanima koje opravdanje će naći danas ukoliko izgubi utakmicu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Papastathopoulos
- Kontakt:
haha...pa moguce da je i radi toga, al ne navijam ni za jedan domaci, ni strani klub, tako da....Bianconeri1988 je napisao/la:Zato što živiš u gradu koji i nema fudbalski klub kako treba!?Papastathopoulos je napisao/la:ma ja sam najrahatniji...ne navijam ni za jedan klub, samo zeljno uvijek cekam tekme repke...ha ja, a ne ovako se sikirat kad te varupa kara![]()
ps. nije provokacija
ps. mi imamo klub, 2 liga federacije

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Tako nešto reći za najtrofejnijeg trenera premijer lige sebi ne bi dozvolio i najveći neprijatelj Želje. Očigledno je da ti nisi dobar nikako, zato ti ne treba ni zamjeriti, nego te treba žalit. Jadan ti i svi oko tebe!Saurman je napisao/la:Dok je god Amar Osim u Želji za klub iz doline ćupova neće biti napredka , jednom riječiju čovjek je nesposoban taktičar nikakav , dovoljno je samo da odete na jedan od treninga Želje i vidjećete svu tu neprofesionalnost i nonšalantnost prema plavom dresu i kako onda očekvati rezultat..Od Macabija u dvomeču primi 8 golova i on nalazi opravdanje u tome kako izraelci imaju budzet od 20 mil , a kad su izbacili Sheriff na sav glas su se bacali hvalospjevi kako su izbacili giganta koji ima milione, baš me zanima koje opravdanje će naći danas ukoliko izgubi utakmicu..
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Amar je postavio klub na noge, osvojio titulu i kup, prvi put nakon mnogo godina imali smo evropu i to ove godine cetri utakmice. To je sve ono sto sam prizeljkivao svih ovih godina i sad da kazem "Amar napolje"? NIKADA!!Saurman je napisao/la:Dok je god Amar Osim u Želji za klub iz doline ćupova neće biti napredka , jednom riječiju čovjek je nesposoban taktičar nikakav , dovoljno je samo da odete na jedan od treninga Želje i vidjećete svu tu neprofesionalnost i nonšalantnost prema plavom dresu i kako onda očekvati rezultat..Od Macabija u dvomeču primi 8 golova i on nalazi opravdanje u tome kako izraelci imaju budzet od 20 mil , a kad su izbacili Sheriff na sav glas su se bacali hvalospjevi kako su izbacili giganta koji ima milione, baš me zanima koje opravdanje će naći danas ukoliko izgubi utakmicu..
Mozda je najodvratniji, najgluplji, najruzniji, najlosiji ali ovo mu ne mogu zaboraviti!!!
Amare hvala ti sto si me ucinio ove dvije godine ponosnim sto sam manijak!
-
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
DANAS IGRAJTE ZA ANERA
DANAS IGRAJTE ZA ANERA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.