FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Joint_Union
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Joint_Union » 20 avg 2011, 19:25

amerosm je napisao/la:Mislim da je doslo vrijeme i da se sa Amara Osima skine cin nedodriljive osobe u Zelji. Ova dva poraza u ovoj sezoni su iskljucivo njegova krivica. Protiv Sirokog posmatra kako igraci pomenute ekipe prolaze po desnoj strani i stvaraju opasnost pred golom i doticni nepokazuje reakciju da u igru ubaci Markovica, i mi i pored odlicne igre gubimo siguran bod koji smo imali u dzepu.
Danas gubimo opet utakmicu u kojoj smo dominirali u drugom dijelu igre zahvaljujuci sto doticni nezna dovesti kvalitetnog napadaca koji ce loptu znati pospremiti u mrezu, i ovo nam se evo desava vec dvije i pol godine i nikako da nauci iz svojih greski.
Ako ste vi zadovoljni sto se mi brukamo po nekim "livadama" i penzioneri nas rastavljaju na proste faktore onda nek Vam je sa srecom, no ja nisam.
Vec nakon tri kola mozemo zaboraviti na titulu, jer ce Sarajevo i Siroki/Borac pobjeci na sest bodova, a to necemo stizati na Kosevu ili u BL.
I za kraj se treba postaviti pitanje gdje je novac od transfera pojednih igraca, svako bi razumio da se ulaze u neke druge stvari - kao sto je to prosle godine uradio Stuttgart i sav novac ulozio u stadion - ali ni po jednom pitanju nema pomaka.

PS: Sto prije neki shvate da ova ekipa nema kvalitet sa prosjecnim igracima drugih klubova, bit ce im lakse kasnije podnijeti cinjenicu da nam ove godine slijedi borba za cetvrtu poziciju zajedno sa Zrinjskim jer su prve tri pozicije rezervisane za Siroki, Borac i Sarajevo.
Markovic je bio povridjen.Malo informiranosti nebi škodilo
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 20 avg 2011, 19:25

kimbo je napisao/la:Jos je ovo dobro samo boga molite da vam se Zeba ne povrijedi ili slucajno ode. Jer je to jedini igrac u ekipi koji zna lopte.

Prije mjesec dana prica o prekucavanjima , svemirskim brodovima itd. Sada glup osjecaj zar ne ??!!!!

Visoko ste poletili bez pokrica ... I sto manje budete velicali Osima kao menadzera i trenerea to bolje po vas. Njemu je licna sujeta bitnija od igracki tehnicko kvaliteta ekipe. Nego ga krivo pogleda od igraca odma ga precrta,kazni , klupa ovo ono. Nikad ih on ne moze kazniti koliko oni mogu lose igrati. On treba sa istom kritickom lupom da posmatra samog sebe pa onda i igrace. Puno je bolji ekonom nego menadzer , sto prije to skontate to bolje. Ne trebate ga tjerati samo malo usmjeriti. Kod kojeg se to igraca osjetilo kvalitetno poboljsanje od kada ga Osim trenira. Koje su to takticke zamisli osim jednog napadaca gdje se vidi neka trenerska konta ??
Hajd ne rise i gledajte svoja posla u svom ocaju i borbi za opstanak...vi našli nama da solite pamet a klub vam se raspada :lol: :lol:
Zadnja izmjena: spizz, dana/u 20 avg 2011, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 avg 2011, 19:25

Nemojte molim vas price tipa proradicemo.... ev druga sezona kako se patimo sa igrom i zabijanjem golova i jos nismo proradili, kad cemo? U sirokom nesretno izgubili, ok, mada nije to nesretno nego nespretno, ne znas sacuvati rezultat jednu minutu, protiv rudara se patis cijelo poluvrijeme, sad te po ko zna koji put ubije nekakav Travnik, ah da, mi smo Zeljo oni su Travnik, zaboravio sam, nismo sposobni platiti igraca kako valja vec dvije godine al neka, mi smo Zeljo, samo nek je dzabalesku. Trenutno smo tek 4. kandidat za titulu, a ova tekma je trebala biti odskocna daska za zrinjski i olimpic. Bas me boli ovaj poraz i vise nego protiv macabija, za one znas da su bolji i da znaju lopte al da ne mozemo dobiti jednog Travnika vec niz godina i da nam igrac sa 35 god zabije dva gola....
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 avg 2011, 19:26

@Joint_Union
Sve sto sam ti naveo to je tako..

Dolazite iz glavnog grada pa nekako ste po samoj prirodi stvari "veliki". A ako ti je utjeha sto ste "veci" od Veleza koji nema reflektora a donedano nije imao ni svlacionica ( a ima igracku bazu od 50 000 duse ), Goska, Travnika itd... super drago mi je :D .

Morbidno je cinjenica koliko vas ima na forumu a da nema lika medju vama da zove stvari pravim imenom mislim naidje poneko tko je van "mainstream-a" pa ga onako coporativno zahakate. I bude pametnij popusta.

Ci cete opet ove godine u Evropu naravno po oprobanom receptu ... toliko za danas ...

Eto malo bubica pa razmisljajte ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2011, 19:27

amerosm je napisao/la:Mislim da je doslo vrijeme i da se sa Amara Osima skine cin nedodriljive osobe u Zelji. Ova dva poraza u ovoj sezoni su iskljucivo njegova krivica. Protiv Sirokog posmatra kako igraci pomenute ekipe prolaze po desnoj strani i stvaraju opasnost pred golom i doticni nepokazuje reakciju da u igru ubaci Markovica, i mi i pored odlicne igre gubimo siguran bod koji smo imali u dzepu.
Danas gubimo opet utakmicu u kojoj smo dominirali u drugom dijelu igre zahvaljujuci sto doticni nezna dovesti kvalitetnog napadaca koji ce loptu znati pospremiti u mrezu, i ovo nam se evo desava vec dvije i pol godine i nikako da nauci iz svojih greski.
Ako ste vi zadovoljni sto se mi brukamo po nekim "livadama" i penzioneri nas rastavljaju na proste faktore onda nek Vam je sa srecom, no ja nisam.
Vec nakon tri kola mozemo zaboraviti na titulu, jer ce Sarajevo i Siroki/Borac pobjeci na sest bodova, a to necemo stizati na Kosevu ili u BL.
I za kraj se treba postaviti pitanje gdje je novac od transfera pojednih igraca, svako bi razumio da se ulaze u neke druge stvari - kao sto je to prosle godine uradio Stuttgart i sav novac ulozio u stadion - ali ni po jednom pitanju nema pomaka.

PS: Sto prije neki shvate da ova ekipa nema kvalitet sa prosjecnim igracima drugih klubova, bit ce im lakse kasnije podnijeti cinjenicu da nam ove godine slijedi borba za cetvrtu poziciju zajedno sa Zrinjskim jer su prve tri pozicije rezervisane za Siroki, Borac i Sarajevo.

:D koje pare kojih transfera :mrgreen: ne mozes kupit stan na ciglanama za te pare, prije nego sto se pocnes pravit pametan, pšare dolaze u ratama, kad su u zadnje 3 godine cuo da nekom kasni plata u zelji? nadji ti igraca da ga mozes dovest za 200 000, drogbu? kad se djeca ekonomije ufate uh, imas recimo 25 igraca nek im je plata po 5 000 to je trosak od 125 000 mjsecno za 3 mjeseca eto sehin transfer, sta kontas napravit stadion za 300 000, ma dajjj
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 20 avg 2011, 19:29

Najgore je kad se hercegovacka fukara digne i pocne velikanima soliti pamet nakoj jednog poraza...e yebem ti forum i debile kojima je dozoljeno pisati gluposti.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 20 avg 2011, 19:30

alan ford 26 je napisao/la:Nemojte molim vas price tipa proradicemo.... ev druga sezona kako se patimo sa igrom i zabijanjem golova i jos nismo proradili, kad cemo? U sirokom nesretno izgubili, ok, mada nije to nesretno nego nespretno, ne znas sacuvati rezultat jednu minutu, protiv rudara se patis cijelo poluvrijeme, sad te po ko zna koji put ubije nekakav Travnik, ah da, mi smo Zeljo oni su Travnik, zaboravio sam, nismo sposobni platiti igraca kako valja vec dvije godine al neka, mi smo Zeljo, samo nek je dzabalesku. Trenutno smo tek 4. kandidat za titulu, a ova tekma je trebala biti odskocna daska za zrinjski i olimpic. Bas me boli ovaj poraz i vise nego protiv macabija, za one znas da su bolji i da znaju lopte al da ne mozemo dobiti jednog Travnika vec niz godina i da nam igrac sa 35 god zabije dva gola....
I tebi nebi skodilo malo informiranosti.Nije isti grac dao dva gola.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 avg 2011, 19:37

Joint_Union je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Nemojte molim vas price tipa proradicemo.... ev druga sezona kako se patimo sa igrom i zabijanjem golova i jos nismo proradili, kad cemo? U sirokom nesretno izgubili, ok, mada nije to nesretno nego nespretno, ne znas sacuvati rezultat jednu minutu, protiv rudara se patis cijelo poluvrijeme, sad te po ko zna koji put ubije nekakav Travnik, ah da, mi smo Zeljo oni su Travnik, zaboravio sam, nismo sposobni platiti igraca kako valja vec dvije godine al neka, mi smo Zeljo, samo nek je dzabalesku. Trenutno smo tek 4. kandidat za titulu, a ova tekma je trebala biti odskocna daska za zrinjski i olimpic. Bas me boli ovaj poraz i vise nego protiv macabija, za one znas da su bolji i da znaju lopte al da ne mozemo dobiti jednog Travnika vec niz godina i da nam igrac sa 35 god zabije dva gola....

Ma dobro ba informisani, ti opravdavas ovaj rezultat, jel da? Da nisi i ti jedan od onih sto su govorili kako cemo prekucati ligu i da smo vec uzeli oba trofeja a da sezona nije ni pocela. Vala ako mozes ostati ravnodusan na ovo svaka ti cast, al ja ne mogu. Imamo jos olimpic, ako ih ne dobijemo slobodno otpisi titulu, pa makar to bilo i tek peto kolo, borac, siroki i sarajevo izgledaju malo ozbiljnije nego sto mnogi misle

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 20 avg 2011, 19:37

Utakmicu nisam gledao,i ne mogu suduti kao je ko odigrao. Sudeci po nekim izvjestajima,trebali smo ovo rijesiti u svoju korist,ali izgleda opet je realizacija glavna boljka... Svakako je los ovaj rezultat,i nikad nije lijepo izgubiti,pogotovo jer smo skoro svi racunali na bod(ove),sa Pirote!!! Ali ne treba sada opet pokretati nepotrebne polemike oko Osima itd. Prvenstvo je tek pocelo i treba vjerovati da se ovo moze nadoknaditi u nastavku,da ce nam se na kraju krajeva i ove promasene prilike negdje vratiti... I da,jos nesto!! Vidim Zeljo se prati redovno i kod "ostalih",tu mi prednjace kone, a ima i ovih raznoraznih strucnjaka... Za svaku pohvalu momci 8-)
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 20 avg 2011, 19:39

alan ford 26 je napisao/la:

Ma dobro ba informisani, ti opravdavas ovaj rezultat, jel da? Da nisi i ti jedan od onih sto su govorili kako cemo prekucati ligu i da smo vec uzeli oba trofeja a da sezona nije ni pocela. Vala ako mozes ostati ravnodusan na ovo svaka ti cast, al ja ne mogu. Imamo jos olimpic, ako ih ne dobijemo slobodno otpisi titulu, pa makar to bilo i tek peto kolo, borac, siroki i sarajevo izgledaju malo ozbiljnije nego sto mnogi misle
Drug ne opravdavam poraz nit bilo sta.Samo ne treba trcati pred rudu.

I usput po pišam se na navijače koji poslije dva poraza okrecu ledja klubu.

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 20 avg 2011, 19:42

[youtube][/youtube]

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 20 avg 2011, 19:44

Ma smješni smo, ja konto poslije šerifa da ćemo prekucati ligu kad ono nas selendare prekucavaju.Žalosno i jadno.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 avg 2011, 19:51

Drug ne opravdavam poraz nit bilo sta.Samo ne treba trcati pred rudu.

I usput po pišam se na navijače koji poslije dva poraza okrecu ledja klubu.[/quote]

Ma pisaj se ti na kog hoces jaro al ovo je realno sagledavanje cinjenica, a to ne podrazumijeva nikakvo okretanje ledja klubu niti Amaru, neka Amara sto duze na klupi al i on je itekako odgovoran sa ove rezultate. Furamo se da smo najjaci, prevazisli ligu, imamo najbolje igrace a ti isti igraci nisu u stanju dobiti Travnik i odma na startu kaskas i ganjas konkurente od samog starta. Sto mi nemamo sada 7 ili 9 bodova pa da nas neko ganja? Sto nismo potvrdili odmah protiv sirokog da smo kandidati br 1?

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 20 avg 2011, 19:58

alan ford 26 je napisao/la: Ma pisaj se ti na kog hoces jaro al ovo je realno sagledavanje cinjenica, a to ne podrazumijeva nikakvo okretanje ledja klubu niti Amaru, neka Amara sto duze na klupi al i on je itekako odgovoran sa ove rezultate. Furamo se da smo najjaci, prevazisli ligu, imamo najbolje igrace a ti isti igraci nisu u stanju dobiti Travnik i odma na startu kaskas i ganjas konkurente od samog starta. Sto mi nemamo sada 7 ili 9 bodova pa da nas neko ganja? Sto nismo potvrdili odmah protiv sirokog da smo kandidati br 1?
Pitaću Višću i Adilovića? 8-)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 avg 2011, 20:02

alan ford ovdje se javis kad treba srati po igracima. poklopi se i odi nekad ne tekmu.
Kad je tekma protiv Zrinjskog ?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 avg 2011, 20:07

Nemojte odmah govoriti kako ste slaba ekipa. Uvjeren sam da imate jednu od najboljih ekipa lige i da ste uvijek konkurenti za sami vrh tabele. A to sto ste izgubili od Travnika, pa Boze moj. Poznato je kakva je nasa liga, na Piroti bi i Barcelona ostala kratkih rukava.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 20 avg 2011, 20:08

prije par dana neko se pojavio na Čelikovoj temi i tvrdio da je Adilovic igracina.....kazem mu da ce imat kad gubit zivce sa njim i bio sam u pravu....ali hajde ima i gorih od vas...pozdrav
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 avg 2011, 20:09

alan ford 26 je napisao/la: Ma pisaj se ti na kog hoces jaro al ovo je realno sagledavanje cinjenica, a to ne podrazumijeva nikakvo okretanje ledja klubu niti Amaru, neka Amara sto duze na klupi al i on je itekako odgovoran sa ove rezultate. Furamo se da smo najjaci, prevazisli ligu, imamo najbolje igrace a ti isti igraci nisu u stanju dobiti Travnik i odma na startu kaskas i ganjas konkurente od samog starta. Sto mi nemamo sada 7 ili 9 bodova pa da nas neko ganja? Sto nismo potvrdili odmah protiv sirokog da smo kandidati br 1?
E pa sumnjam da ijednog boli tuki za to, narocito ovog prvog, al et, nije sve ovo individualni problem.
Ne misli da se prepirem sa tobom ili bilo kim drugim, neg sam samo razocaran i iznosim svoje misljenje, neko se moze sloziti neko ne mora naravno. A ti "nime" ne kaki i ne prigovaraj, zaboli tebe i bilo koga drugog zasto neko ide ili ne ide na tekme, usput brzo si se vratio iz Travnika

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2011, 20:11

alan ford 26 je napisao/la:
E pa sumnjam da ijednog boli tuki za to, narocito ovog prvog, al et, nije sve ovo individualni problem.
Ne misli da se prepirem sa tobom ili bilo kim drugim, neg sam samo razocaran i iznosim svoje misljenje, neko se moze sloziti neko ne mora naravno. A ti "nime" ne kaki i ne prigovaraj, zaboli tebe i bilo koga drugog zasto neko ide ili ne ide na tekme, usput brzo si se vratio iz Travnika

evo celzi 1:1 kod kuce a igraci im milijarde vrijede
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2011, 20:14

aziz je napisao/la:Ma smješni smo, ja konto poslije šerifa da ćemo prekucati ligu kad ono nas selendare prekucavaju.Žalosno i jadno.
Zalosno i jadnije je Travnik nazivati selendrom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.