NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 20 avg 2011, 18:52

krajjj jebt. izgubismoooo...........neznaju dat golll..... :evil: :evil: :evil:

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 avg 2011, 18:56

Kada Rudar nismo uspjeli pobijediti koji je u silnim problemima u svakom smislu nismo ni zaslužili PL.Možda se Travnik smiluje pa nam pusti da mu damo gol u sljedećem kolu.Žalosno,al istinito.Jović nas vodi u niži rang.
Zadnja izmjena: zvjezdas, dana/u 20 avg 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 avg 2011, 19:00

Vratite se nekoliko stranica unazad pa da vidite koliko ste kudili Tosunovića a i na utakmicama i na treningu uvijek bi neko rekao da je to nikakav igrač. Sa ovim sad dabogda da se da 5 golova do kraja jesenjeg dijela. Možda je onaj Nostradamus iz Travnika i bio u pravu kada je rekao gdje nas vodi Jović.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 20 avg 2011, 19:03

Zaboravih još reći Jović je dobio i pare i odriješene ruke da dovede igrače a on je doveo što ni Ćurguz ne bi u Slogu Dobojsku. Spram ovog Cvijiš je genije u dovođenju igrača. :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2011, 19:05

Neki vaš igrač Kojić, ako se ne varam s 6 metara fulio gol, ali po svemu viđenom bolji ste bili od Rudara...

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 20 avg 2011, 19:06

ma ljudi ba kad smo ovo
slika
prezivicemo i ovo (ovo je bilo 2 nasa sezona u PL)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 avg 2011, 19:12

jbnooooooo dolazi nam travnik koji je uspio pobijedit zelju... idemo zrinskom koji je ovo godine opet onaj stari zrinski iz ere jovića... pa na dolazi olimpik.. zeljan bodova... a u gradačcu su ih uvjek imali.... pa slijede 2 gostovanja čeliku i želji... nezzz sta je gore sa ovakvom igrom, nema nas nigdje...

husejne i da jeste nostradamus bio u pravu za jović zar mislis da ce mu se to dozvolit.... ako ne pobijedino travnika jović se slobodno moze kupit iz gradačca... jer iz naredna 4 kola poslje travnika, tesko da ce mo bilo sta uzetet...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 avg 2011, 19:35

ako nemogu sami skontat da nemamo napadaca neka se malo raspitaju po gradu i najveci debil dao bi im ispravan odg...3 kola su iza nas a jos nismo dali ni jednog gola u PM pa i ovakom losem rudaru neka se stide.sto se tice nase uprave i njihovog posla jedino sto su dobro uradili to jest sto se pravi stadion...ostalo sve lose,lose vrlo lose.nemogu da shvatim zar su toliko glupi da svake god samo odpatke dovode u klub...realno nismo za premijer lige...nabijem na **** sve ove nase strucnjake koji rade za nas klub i naravno neka nastave dovodjenjem novi penzijonera u zvijezdu to jedino i znaju...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 avg 2011, 19:38

emir_dj je napisao/la:jbnooooooo dolazi nam travnik koji je uspio pobijedit zelju... idemo zrinskom koji je ovo godine opet onaj stari zrinski iz ere jovića... pa na dolazi olimpik.. zeljan bodova... a u gradačcu su ih uvjek imali.... pa slijede 2 gostovanja čeliku i želji... nezzz sta je gore sa ovakvom igrom, nema nas nigdje...

husejne i da jeste nostradamus bio u pravu za jović zar mislis da ce mu se to dozvolit.... ako ne pobijedino travnika jović se slobodno moze kupit iz gradačca... jer iz naredna 4 kola poslje travnika, tesko da ce mo bilo sta uzetet...
halo ljudi nije jovic Copperfield da moze nesto napravit kada je igracki kadar los

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 avg 2011, 19:44

bondich je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:jbnooooooo dolazi nam travnik koji je uspio pobijedit zelju... idemo zrinskom koji je ovo godine opet onaj stari zrinski iz ere jovića... pa na dolazi olimpik.. zeljan bodova... a u gradačcu su ih uvjek imali.... pa slijede 2 gostovanja čeliku i želji... nezzz sta je gore sa ovakvom igrom, nema nas nigdje...

halo ljudi nije jovic Copperfield da moze nesto napravit kada je igracki kadar los

PA ON IH JE DOVEO A NE JA

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 20 avg 2011, 19:52

Taman sam pošao i ja da kažem niko drugi osim Jovića nije ni doveo igrače. Znači on snosi svu krivicu.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 avg 2011, 19:52

Zato je Jovic dobio zadatak i odrijesene ruke da pronadje adekvatne igrace.Preuzeo je na sebe tu ogovornost a do sada nije napravio nista.Ono je sreca bila protiv prosjecnog Leotara.Naravno u sledecem kolu nam dolazi njegov Travnik kojeg cemo dobiti na milost Selimovica,Jovicevog kolege, da bi samo bacio prasinu u oci.A onda slijede ebene tekme koje cemo izgubiti i biti na samom dnu.To je polovica prvog dijela sezone a Jovic ce do tada napunit dzepove,Zvijezdi ovjeriti vizu za nizi rang i dati moralni otkaz.Nadam se da ce biti zdravog razuma i preduhitrit bolesne ambicije ovog strucnjaka.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 20 avg 2011, 20:07

Nisam ni očekivao pobjedu, jer ako nema atmosfere u ekipi nema ni rezultata. Pa zna se šta rade pojedinici ili reći pola ekipe na Banji. Te igrače bih direktno nogirao iz Zvijezde.
Dragon Town

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 20 avg 2011, 20:24

stanje u ekipi,na terenu,na tabeli, u klubu i na forumu podsjeca na 2009. neko je rezultate tog perioda gore slikovito izbacio.
Nije za nas ni klub,ni trener ni igraci.Sve mi bolje od svih njih znamo.niko nam ne valja.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 20 avg 2011, 20:34

zvjezdas je napisao/la:Zato je Jovic dobio zadatak i odrijesene ruke da pronadje adekvatne igrace.Preuzeo je na sebe tu ogovornost a do sada nije napravio nista.Ono je sreca bila protiv prosjecnog Leotara.Naravno u sledecem kolu nam dolazi njegov Travnik kojeg cemo dobiti na milost Selimovica,Jovicevog kolege, da bi samo bacio prasinu u oci.A onda slijede ebene tekme koje cemo izgubiti i biti na samom dnu.To je polovica prvog dijela sezone a Jovic ce do tada napunit dzepove,Zvijezdi ovjeriti vizu za nizi rang i dati moralni otkaz.Nadam se da ce biti zdravog razuma i preduhitrit bolesne ambicije ovog strucnjaka.
naravno jovic je taj koji je dove igrace,a dali se ko pita kolko je jovic dobio kesa za dovodjenje igraca naravno na to niko da ni pomisli...KOLKO PARA TOLIKO MUZIKE

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 20 avg 2011, 20:38

de ljudi sad 2 uzastopna poraza i sta sad sta je tuje mislite malo pozitivno ja mslm da je mala kriza prosla i da ce mo utrapat Travniku 2-3 komada klub se voli uvjek ne samo kad pobjeduje
U SRIJEDU SVI NA STADION!!!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 20 avg 2011, 20:42

DOVEDITE NAPADACA, RISTA NE MOZE SAM !

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 20 avg 2011, 20:42

a vi sto pricate za Jovica da mi je samo da vidim kako bi vi taj posao radili jer samo znate na forumu pametnovat

BranaVidara
Kontakt:

Post Postao/la BranaVidara » 20 avg 2011, 21:08

Sramota, ovakvi navijaci ne zasluzuju klub u PL, sad svi pametni... dzaba nas sramotite po forumu u citavoj bosni, ovo svi citaju, ako vam sta nije jasno obratite se vodji navijaca a on neka napravi sastanak sa Jovicem pa mu tamo sve recite...
koliko para toliko muzike...
nemoze se za jednu sezonu i ekipa i stadion napravit.... nek prica ko sta hoce nismo mi real da se razbacujemo sa parama imamo ih tek toliko da nikom nismo duzni i da ostanemo u PL

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 20 avg 2011, 21:23

Jovic je dovoljno pametan i nebi se upustio u ovaj projekat da nije dobio koliko je potrebno za dovodjenje igraca.Pare mu sigurno nije niko opstruirao,naravno u okvirima realnosti za nase prilike.Ne bih puno polemisao oko ovog dalje ali sam siguran u ono sto sam vec pisao.Iskreno,volio bih da grijesim.Svaki poraz mi tesko pada i to sto pisem nek mi neko drugacije objasni,da mi kaze argumentovano da grijesim.Male su sanse,ali rezultati za tri,cetiri kola ce potvrdit,nazalost, moje misljenje.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.