Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Johnyx95
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Johnyx95 » 20 avg 2011, 18:08

AllGunsBlazing je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Vermaelen vs LFC: 10 headed clearances (!), 88% passing success, 3 tackles, 5 interceptions, 1 block, 3 shots, 0 Fouls
Fino, fino... A rezultat bogati ? :roll:
Kakve to veze ima???? Sta ako sad Arsenal izgubi ne smije se postaviti statistika igraca??? Sta je jos trebao i gol dati ???? Jeste vi plasticni smijesni to je nevjerovatno..
Ma nije bolan, nego mi cudno primili dva komada a glavni igrac odbrane odigrao dobro. Treba izgleda peticu popiti da se neke stvari dokuce. :roll:

PS. Dobar je Vermi :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2011, 18:11

Johnyx95 je napisao/la: Ma nije bolan, nego mi cudno primili dva komada a glavni igrac odbrane odigrao dobro. Treba izgleda peticu popiti da se neke stvari dokuce. :roll:

PS. Dobar je Vermi :mrgreen:
Pa ocigledno da nisi gledao utakmice, Vermaelen je odigrao odlicno, Arsenal prvi gol primio nakon nedosudjenog ofsajda, a inace Liverpool do sutra ne bi dao gola..
Celik!3,2,2.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 18:17

Arsenal haven't failed to score in their opening 2 Premier League games for 42 years

ako je tacno opasan alarm za uzbunu a mozda i vrijeme da se kaze Arsene hvalaaa ti :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2011, 18:18

JuveSissoko je napisao/la:Arsenal haven't failed to score in their opening 2 Premier League games for 42 years

ako je tacno opasan alarm za uzbunu a mozda i vrijeme da se kaze Arsene hvalaaa ti :mrgreen:
Kakav alarm?? Ispasti nece, to je bitno, sve ostalo je manje bitno, jer realno isto je bili 4,5,6 ili 12 ako nece dovesti nikoga..
Celik!3,2,2.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 18:23

JuveSissoko je napisao/la:Arsenal haven't failed to score in their opening 2 Premier League games for 42 years

Kakav alarm?? Ispasti nece, to je bitno, sve ostalo je manje bitno, jer realno isto je bili 4,5,6 ili 12 ako nece dovesti nikoga..
ok, ipak Wenger "veci od kluba", sto imam osjecaj da je tako u klubovima sredine tabele
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2011, 18:24

JuveSissoko je napisao/la:

ok, ipak Wenger "veci od kluba", sto imam osjecaj da je tako u klubovima sredine tabele
Nije Wenger veci od kluba, a jel to ti govoris o Juventusu ???
Celik!3,2,2.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 18:28

eto pokusao i ja pricati s tobom al se ne da, odmah se nadjes uvrijedjenim jer mislim da je Wengerovo odzvonilo,hajd cao

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2011, 18:30

eto pokusao i ja pricati s tobom al se ne da, odmah se nadjes uvrijedjenim jer mislim da je Wengerovo odzvonilo,hajd cao
Nisam se uvrijedio, samo pitam kad vec pricas o klubovima sredine tabele jel pricas o Juventusu???? Ja bih volio da ode, ima milion trenera koji mogu postici isti uspjeh, tj. nikakav.
Celik!3,2,2.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 18:36

Nisam se uvrijedio, samo pitam kad vec pricas o klubovima sredine tabele jel pricas o Juventusu???? Ja bih volio da ode, ima milion trenera koji mogu postici isti uspjeh, tj. nikakav.
u Juventusu trener nije veci od kluba, iz tog razloga je u svojoj istoriji Juve od 114 godina samo nekoliko god, na prste mozes izbrojat,bio u sredini tabele na kraju sezone, a to sto si se ti nasao uvrijedjenim a neces da priznas pa odmah poceo po Juventusu skriveno da ga omalovazavas to je stvar tvog nosenja sa porazima tvog kluba kao sto je ovaj danas bio, ljut si , vidi se, al i porazi su sastavni dio igre, zamisli tvoju reakciju kad bi otisli u drugu ligu, ti bi rezao vene :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2011, 18:42

Ne ja ne omalovazavam ja samo kazem istinu, a kad vec spominjes skriveno omalovazavanje sto ne uzmes svoj post u obzir????? Pa ti prvi pises za Arsenal da je klub sredine tabele, ja samo govorim sta je istina... Zaboli mene sta je Juventus, a Arsenal da ispadne ne bih rezao vene, cak nisam ni frustriran, covjek godinama navikne kad navija za prave klubove..
Celik!3,2,2.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 18:54

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne ja ne omalovazavam ja samo kazem istinu, a kad vec spominjes skriveno omalovazavanje sto ne uzmes svoj post u obzir????? Pa ti prvi pises za Arsenal da je klub sredine tabele, ja samo govorim sta je istina... Zaboli mene sta je Juventus, a Arsenal da ispadne ne bih rezao vene, cak nisam ni frustriran, covjek godinama navikne kad navija za prave klubove..
de procitaj moj taj post bez predrasuda i bez ljutnje zbog poraza tvog kluba danas, ja sam napisao da kad je neki trener veci od kluba, da mi to lici na klub sredine tabele, odnosno da se takve stvari desavaju u klubovima sredine tabele, a ja nisam rekao da je kod vas Wenger veci od kluba, nego ako to dozvolite da bude, dakle da bude veci od kluba, onda se mozda probudite jednog dana na sredini tabele, prvo procitaj,svari sta si procitao pa onda odgovori a ne odmah kroz nervozu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2011, 18:57

JuveSissoko je napisao/la: de procitaj moj taj post bez predrasuda i bez ljutnje zbog poraza tvog kluba danas, ja sam napisao da kad je neki trener veci od kluba, da mi to lici na klub sredine tabele, odnosno da se takve stvari desavaju u klubovima sredine tabele, a ja nisam rekao da je kod vas Wenger veci od kluba, nego ako to dozvolite da bude, dakle da bude veci od kluba, onda se mozda probudite jednog dana na sredini tabele, prvo procitaj,svari sta si procitao pa onda odgovori a ne odmah kroz nervozu.
Nije trener veci od kluba, samo ti ne razumijes nesto. Sve dok on donosi pare on je dobar, jer Arsenalovu upravu ne zanima nista drugo, inace ne bi Arsenal bio zadnji na ljestvici klubova koji su najvise potrosili u zadnjih 20 godina. ZADNJI! Njima je samo profit bitan, a ostalo sta dodje dobro je.
Celik!3,2,2.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 avg 2011, 19:00

JuveSissoko je napisao/la: de procitaj moj taj post bez predrasuda i bez ljutnje zbog poraza tvog kluba danas, ja sam napisao da kad je neki trener veci od kluba, da mi to lici na klub sredine tabele, odnosno da se takve stvari desavaju u klubovima sredine tabele, a ja nisam rekao da je kod vas Wenger veci od kluba, nego ako to dozvolite da bude, dakle da bude veci od kluba, onda se mozda probudite jednog dana na sredini tabele, prvo procitaj,svari sta si procitao pa onda odgovori a ne odmah kroz nervozu.
Nije trener veci od kluba, samo ti ne razumijes nesto. Sve dok on donosi pare on je dobar, jer Arsenalovu upravu ne zanima nista drugo, inace ne bi Arsenal bio zadnji na ljestvici klubova koji su najvise potrosili u zadnjih 20 godina. ZADNJI! Njima je samo profit bitan, a ostalo sta dodje dobro je.
ahaaa profit je samo bitan, ako je tako, onda je Wenger najbolji trener na svijetu.Steta sto samo Wenger i uprava imaju korist od tog profita, navijaci ostanu prazna srca gledajuci godinama kako susjedi dizu trofeje.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2011, 19:20

JuveSissoko je napisao/la: ahaaa profit je samo bitan, ako je tako, onda je Wenger najbolji trener na svijetu.Steta sto samo Wenger i uprava imaju korist od tog profita, navijaci ostanu prazna srca gledajuci godinama kako susjedi dizu trofeje.
Pa to sam ti i ja rekao, to je upravi samo bitno, nazalost danas navijaci su sve vise i vise odvojeni od svojih klubova.. Cijene ulaznica prevelike, samo se novac okrece i to je bitno..
Celik!3,2,2.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 20 avg 2011, 20:17

Kad se zadnji put desilo da niste zabili gol u prva tri kola???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 avg 2011, 20:18

majestic24 je napisao/la:

Kad se zadnji put desilo da niste zabili gol u prva tri kola???
:lol: :lol: :lol: :lol: Slijedece sedmice???? Ukoliko ne dodju kakva pojacanja ne gine ni to...
Celik!3,2,2.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 20 avg 2011, 20:41

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... enala.html

Nas najveci.

Dodje nekad vrijeme da i velikani odlaze..

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 20 avg 2011, 20:47

Edin.- je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... enala.html

Nas najveci.

Dodje nekad vrijeme da i velikani odlaze..
Kao navijacu Uniteda u jednom trenutku mi ga je bilo zao ipak je napravio velike stvari sa Arsenalom i respect, ali mozda je ovo i zasluzio kada nije kupovao kada je trebao i kada moze.

slika
Sve se srusilo.

Evo sta su mu navijaci porucili:
slika :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 avg 2011, 21:24

Danasnje statistike Pingponga:
1 shot on goal,
82% passing success,
4 interceptions,
Won 5/6 tackles attempted,
4 fouls,
2 YC's
Sve super sve za pet osim ono zadnje...

slika

I belive i can fly :D

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 20 avg 2011, 22:13

Pokajacete se ako otpustite Wengera, siguran sam u to

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.