Ne morate te pratiti Zelju ima Barcelona, ona sjajno igra i uvijek pobjedi, ona je uvijek 1. kandidat za titulurossoner je napisao/la:Ti piši umjesto menealan ford 26 je napisao/la:Nemojte molim vas price tipa proradicemo.... ev druga sezona kako se patimo sa igrom i zabijanjem golova i jos nismo proradili, kad cemo? U sirokom nesretno izgubili, ok, mada nije to nesretno nego nespretno, ne znas sacuvati rezultat jednu minutu, protiv rudara se patis cijelo poluvrijeme, sad te po ko zna koji put ubije nekakav Travnik, ah da, mi smo Zeljo oni su Travnik, zaboravio sam, nismo sposobni platiti igraca kako valja vec dvije godine al neka, mi smo Zeljo, samo nek je dzabalesku. Trenutno smo tek 4. kandidat za titulu, a ova tekma je trebala biti odskocna daska za zrinjski i olimpic. Bas me boli ovaj poraz i vise nego protiv macabija, za one znas da su bolji i da znaju lopte al da ne mozemo dobiti jednog Travnika vec niz godina i da nam igrac sa 35 god zabije dva gola....
PS. Zaboravio sam reci ona placa igrace ne dovodi dzabalesku...
Ako neces dzabalesku da se dovodi idi brate u upravu i poguraj je sa jedno barem 1 eura ne moras vise...