zrinjski srijedanime_tm87 je napisao/la:„Mladi igrači su odgovorili na pritisak koji je bio uoči utakmice sa Željom. Pobjedili smo ponajbolju ekipu u državi.
On je gledo utakmicu!
KAD JE TEKMA PROTIV ZRINSKOG ???
ukratko moje viđenje utakmice:
tarvnik ekipa koja ima snage da odigra 5 minuta problem je sto u tih pet minuta oni nama gol zabiju (kriva odbrana). nakon toga 40 minuta potpune dominacije zelje ali bez realizacije i tek pred kraj 1 akcija gol druga akcija malo falilo znaci moze se kad se hoce. slijedi drugo poluvrijeme u kojem smo igrali dok sa terena nije izasao Perica. od njegovog izlaska i ulaska svrake raspad sistema. kod 1-1 adilovic fula 10000000000% sansu a varupa nam zabija sa 40 metara (citaj karic kloc). karic nas izvadi iz tri njihove 100% sanse i onda na kraju usere i bude najveci krivac za poraz jbg.
redom igraci:
KARIC- vec objasnio
MARKOVIC- tanko
BOGICEVIC- jedan od najboljih
NYEMA- stub odbrane
STANIC- dabogda mami svojoj onako kuci igro
ZEBA- maneken + citaj gore stanicevo. zasluzan za prvi gol ali se setka po terenu i jednostavno se ne bori a to nemogu podnjeti
SMAJIC- nista zajebo ali nista nije ni pokazo
SAVIC- nije lose
PERICA- najbolji na terenu bio presjekao 80% njihovih pasova i cestitam mu zasluzio je jedini mjesto u prvoj ekipi. hvala borcu sto nam ga je UVALIO
SELIMOVIC- zabio gol ali sve vrijeme bio isprepadan i noge mu drhtale tako da nije briljirao
ADILOVIC- za ne povjerovati cak tri puta udario loptu glavom od toga jednom isla u gol ali je skroz tanak nezna on ni rukama primiti loptu
SVRAKA- jooooooooooooooooooooooooooooooj svi se igraju seve sa njim
BESLIJA- dobro odigrao srcano i odrzavao nas u igri za bodove
RAMIC- nije stigao nista pokazati
i dvije situacije za plac. varupa onaj kapiten sto nam je drugi gol zabio dobio dva zuta isto kao i 10 ali nisu dobili crvene svi se na tribinama smijali

tuzan sam i zalostan kao dijete kad mu roditelji neku igracu obecaju pa mu je nekupe

manijaci jedina svijetla tacka i za kraj PLAVE DAME NISU SAME
VI PIJETE A PONEKAD I DUVATE A SVI STE VI OBICNI KLOSARI KAO I MI