SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

123456
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la 123456 » 20 avg 2011, 15:16

Samo da javim ovdje.Posto se utakmice Spanske lige odgadjaju a imamo ih u ponudi vazit ce ovo pravilo.

Clan 6.

U slucaju odlaganje jedne utakmice iz ponude i ako se ta utakmica ne odigra u roku od 24h ta utakmica se nece racunati a umjesto nje ce se racunati bonus par.

To znaci da ce se umjesto Espanyol-Granada kod domacina odnosno Levante-Zaragoza kod gostiju racunati rezervni par Caen-Lille.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 avg 2011, 16:16

Bosco je napisao/la:Pozdrav svima. Sekretaru ne znam kakva su pravila, ali ne želim više igrat SS.ba ligu. Inače sam kapiten Green Dragonsa, poslije mene traka neka ide legendi_reala. Nadam se da će liga dopustit da Zmajevi nadju zamjenu za mene do početka iduće utakmice, jer evo javio sam se ovdje.

Sve najbolje Zmajevima i da konačno uđu u Drugu ligu, sve najbolje i mom sportskom prijatelju EdinuTM87. ;)
:cry: :cry: :cry: :cry:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 20 avg 2011, 17:41

FK Kockari - Zadnja Klupa 0:3 SLUZBENO

Kod: Označi sve

Clan 4d.
U slucaju da tri igraca jednoga tima odigraju isti rezultat na isti par automatski gube utakmicu sa 3:0.
71000 je napisao/la:Parovi za domacine:
Arsenal-Liverpool 1:1
Aston Villa-Blackburn 3:1
Bordeaux-Auxerre 2:0
Bayern-Hamburger 2:0
Köln - Kaiserslautern 1:1 :!:
Espanyol-Granada 1:0
Bonus par:
Caen-Lille 1:2
patrick_9 je napisao/la:Parovi za domacine:
Arsenal-Liverpool 1:1
Aston Villa-Blackburn 2:2
Bordeaux-Auxerre 2:1
Bayern-Hamburger 3:1
Espanyol-Granada 2:0
Bonus par:
Caen-Lille 3:0
zjaka je napisao/la:Parovi za domacine:
Arsenal-Liverpool 1;0
Aston Villa-Blackburn 2;0
Bordeaux-Auxerre 1:1
Bayern-Hamburger 3:0
Espanyol-Granada 2:0
Bonus par:
Caen-Lille 1:2

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 avg 2011, 21:00

Kakvo je pojačanje stiglo u ekipu FC Ljuta Krajina (mlada nada Goalgetter :D), u dvije utakmice zabio je 4 gola, u klubu su oduševljeni ovim transferom!

Još kad znamo da je ovo bio gradski derbi onda je ovaj učinak još bitniji :D, utakmica je završila konačnim rezultatom 4:2 za Ljutu Krajinu, nakon vodstva od 1:0 ekipe Vukova zla!

Strijelci:

Ljuta Krajina ( Goalgetter x3, juventus0244)
Vukovi zla ( haris_alibaba, adis.p)

Bravo Goalgetter :D! A apocalyps nije prošao pripremem kako treba, tako da će biti posla sa njim do kraja sezone :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 avg 2011, 21:00

A prva zvjezda ove lige se vraća u formu ,kakva tri pogodka protiv bolida Formule 1 ,naklonite se

Green Dragons-FK Formula 4:1 (legenda reala 3X,samir_tm87,Devil)
Nakon veliki problema u ekipi na početku sezone i u pripremnim utakmicama i dosta poraza ,zmajevi se vraćaju na stari kolosjek i ponovo iskaču kao prvi favoriti ove lige ,u formu se vratio najbolji igrač(ss.ba lige) legenda reala ,a novi prvotimac samir_tm87 je u debiu pogodio mrežu bolida(bravo Samke ;) ) ,i danas smo igrali sa igračem manje jer se na meču nije pojavio OTNYS YNWA iz nepoznatih razloga ,ali i bez njega pobjeđeni su naši sportski neprijatelji Formula :lol: :lol:
Još EdinTM87 nije dao gol prestigao sam ga na listi strijelaca :lol: :lol: ma super je sve samo da ovako ostane
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 avg 2011, 21:06

Topnici 2-2 Delfini

Steta bas steta. Imali smo dosta sansi za pobjedu, nadam se u sledecoj utakmici da ce nas krenut.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 avg 2011, 21:07

Wow kakav preokret Bildera. Gubili smo 2-1 do 88. minute, a onda veliki preokret na 2-3.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 20 avg 2011, 21:21

legenda reala je napisao/la:A prva zvjezda ove lige se vraća u formu ,kakva tri pogodka protiv bolida Formule 1 ,naklonite se

Green Dragons-FK Formula 4:1 (legenda reala 3X,samir_tm87,Devil)
Nakon veliki problema u ekipi na početku sezone i u pripremnim utakmicama i dosta poraza ,zmajevi se vraćaju na stari kolosjek i ponovo iskaču kao prvi favoriti ove lige ,u formu se vratio najbolji igrač(ss.ba lige) legenda reala ,a novi prvotimac samir_tm87 je u debiu pogodio mrežu bolida(bravo Samke ;) ) ,i danas smo igrali sa igračem manje jer se na meču nije pojavio OTNYS YNWA iz nepoznatih razloga ,ali i bez njega pobjeđeni su naši sportski neprijatelji Formula :lol: :lol:
Još EdinTM87 nije dao gol prestigao sam ga na listi strijelaca :lol: :lol: ma super je sve samo da ovako ostane

to nisam ja to je moja šauma :D
izgleda da plava masinerija nastavlja tamo gdje je stala u februaru kad je odvela mislioce do njihovog prvog trofeja

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =52&t=5177" onclick="window.open(this.href);return false; i pogrijesili ste kod edina, nije 4:2 nego 4:1

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 avg 2011, 21:23

Sekretaru ne igraj se ,hoćeš nazora Edu gol da naguraš jel :?: :?: kaolko je Hofenhaim igro :?:

A upozorenje za Emira ,da ne stavlja Bosca više u ponudu jer on ne nastupa ,bankrotiraće ti kladionica ,svi danas igraju Bosco ne daje gol ,a normalno da nesmiješ najboljeg igrača u ponudu da staviš onda bi ti pogotovo bankrotirala kladionica ,a ne isplati se ni igrati na mene da dajem gol kad kvota nebi trebala biti više od 1.15-1.20 jel tako :?: :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 20 avg 2011, 21:32

BackSpace United-Red Bavarian 4:2 (2x marsovac,po jedan ROBIJAš88 i ja ,a za red geronimo i ribery)
cestitke mojim igracima i idemo po pobjedu protiv La Vecchia Signora

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 avg 2011, 21:44

Nemam komentara za javnost osim ovog:

Stefko zabio, sutra snijeg.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2011, 23:09

Sigurna pobjeda u gostima.Godi nam ovaj travnički sir :mrgreen:
Za sada odbrana gdje ja igram fantastična,a u napadu rutinski pos'o odrađuju gunner i spierlfuhrer :D
Edin TM87 je napisao/la:Nemam komentara za javnost osim ovog:

Stefko zabio, sutra snijeg.
A jbt ja mislio sutra na bazen :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 avg 2011, 23:16

el-fighter je napisao/la:Wow kakav preokret Bildera. Gubili smo 2-1 do 88. minute, a onda veliki preokret na 2-3.
3-1 je bilo meni je odgovarao Caen-Lille 0-1,ebo ga i Caen i Lille.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 20 avg 2011, 23:57

Ko je najbolji? Sest bodova u dvije tekme...
Čelik Zenica 1945

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 avg 2011, 00:03

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 9#p1262449" onclick="window.open(this.href);return false;

jbt ovi dali 7 golova ,a izgubili 0:3 :lol: :lol: :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 avg 2011, 00:08

juventus 0244 je napisao/la:Kakvo je pojačanje stiglo u ekipu FC Ljuta Krajina (mlada nada Goalgetter :D), u dvije utakmice zabio je 4 gola, u klubu su oduševljeni ovim transferom!

Još kad znamo da je ovo bio gradski derbi onda je ovaj učinak još bitniji :D, utakmica je završila konačnim rezultatom 4:2 za Ljutu Krajinu, nakon vodstva od 1:0 ekipe Vukova zla!

Strijelci:

Ljuta Krajina ( Goalgetter x3, juventus0244)
Vukovi zla ( haris_alibaba, adis.p)

Bravo Goalgetter :D! A apocalyps nije prošao pripremem kako treba, tako da će biti posla sa njim do kraja sezone :mrgreen:
Hvala na cestitkama kapetane :D .

Pripreme i uporan rad su se isplatili, nadam se da cu nastavit ovako :mrgreen: . Dodatni motiv je bio ovaj gradski derbi :D

Forza Krajina ! :mrgreen:

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 avg 2011, 00:39

Pivopije-SK Stolac Hercegovina 1:0 FT (Kapiten)

..cestitke Kapitenu na pogotku,a mi aBd idemo dalje ! :D :D

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 21 avg 2011, 00:45

..slucajno primjetih gresku ;) ..u mecu Kljusinari-Crazy Legs,igracu domacih Neni je priznat gol Aston Villa-Blackburn 1:1 GOOL ;) ..znaci nije 5:2,nego 4:2 rezultat,ne mijenja nista znacajno,ali eto,slucajno primjetih pa reko da ispravim :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2011, 00:45

S kakvim antitalentom ja igram.Molim te poklopi se nemoj da te cujem vise. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 avg 2011, 01:13

Nimla_RZ je napisao/la:Ko je najbolji? Sest bodova u dvije tekme...
Kratko i jasno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.