FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Au lose utakmice ne verujem,osim gola,tek jedna poluprilika Obuce,te onaj jedan sut Merzica ostalo slabo.Valjda ce biti bolje u nastavku.Za sada Barjaktarevic mi se u Sarajevu pravo svidja,nisam ga pre puno gledao,vidi se da momak bas zrelo igra.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kojašević i onaj mali što igra po Škaljićevoj strani su najbolji na terenu!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
bezveze pišete !!! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ove godine Velez je top 3 

Kukavicka igra nakon gola vas je puno kostala, realno Velez vecim djelom utakmice diktirao tempo.
FKŽ !
- kupus army
- Kontakt:
Kad se sve sabere nismo ni zasluzili vise od boda,Velez dosao da se nadigrava i zasluzeno nosi bod.Ako cemo realno Velez je doveo puno provjerenija i zvucnija pojacanja od Sarajeva,al ne treba smatrati da je s ovim sruseno sve sto se tice Sarajeva,naprotiv treba ostati uz ove momke i Pliseka u tom stvaranju tog sistema i ekipe.Sarajevu fale bekovi i jedan dobar vezni igrac i to je to 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- slavko njegus
- Kontakt:
Boziija kazna za onog pitacica koji nam je dusu izvadio na nasem forumu... Sve u svemu 1:1. I neka mu bude nauk za kasnije,
sve je to u redu, jbg. samo mene muči na koji način smo primili gol. Haj da smo ga primili nakon šuta nekog Veležovca, kako god ovo je realan rezultat. Napadali su i oni koliko i mi, možda smo mi imali 2-3 bolje prilike... sad smo 2 il 1. ??
jeste...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Mislim da je Dupovac i protiv Slobode slicno ovako pogriješio, momak ocigleedno nema dobru komunikaciju sa golmanom
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Mislim da je Dupovac i protiv Slobode slicno ovako pogriješio, momak ocigleedno nema dobru komunikaciju sa golmanom
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Prvi,bolja gol razlika..madaZagor je napisao/la:sve je to u redu, jbg. samo mene muči na koji način smo primili gol. Haj da smo ga primili nakon šuta nekog Veležovca, kako god ovo je realan rezultat. Napadali su i oni koliko i mi, možda smo mi imali 2-3 bolje prilike... sad smo 2 il 1. ??

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Imali smo srece (one dvije sanse vase) i autogo .. al smo jaci od vas bili na sredini sto me iznenadilo pravo . I da onako oprezno igrate ni to ne kontam bogami. Kod nas napada slab kao da su juniori u napadu.
Svaka cast za atmosferu ... i fer igru
Svaka cast za atmosferu ... i fer igru
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Gledao samo drugo poluvrijeme..realno se satavili s loptom niste osim dva kontranapada od koji je jedan zapocet iz nedosudjenog prekrsaja za Velez.Ekipa Veleze dominirala i da nisu izjednacili bas bi bila prava steta jer definitivno ni ovaj bod niste zasluzili ovom bezidejnom ,kukavickom igrom.Odavno gore igre Sarajeva nisam gledao i prva iole ozbiljnija ekipa vas je nadigrala(sloboda i gosk su sve ali ozbiljni konkurenti nisu sigurno) a da vam nije Torlaka bilo bi i dva razlike za Velez veceras....bez uvrede
Kad ne iskoristis 2 MRTVA ZICERA... Oci u oci sa njihovim golmanom...desi ti se nešto najgluplje sto ti se moglo desiti. Zabijes sam sebi i to na način da ja još ne mogu da vjerujem!!!
Dupovac, ovo ti je već drugi put u 3 kola da nas koštas bodova..igras fino čitavu tekmu a onda useres . Haj ti malo na klupu haveru da u miru skontas šta radiš i kako da se to vise ne dešava.
Ok , prvi smo na tabeli, sad se moraju uzeti bodovi u lukavici...
Ps, jel ono Plisekova taktika , igrati na kontre ...iskreno, meni se ono sekunde ne svidja!!
Dupovac, ovo ti je već drugi put u 3 kola da nas koštas bodova..igras fino čitavu tekmu a onda useres . Haj ti malo na klupu haveru da u miru skontas šta radiš i kako da se to vise ne dešava.
Ok , prvi smo na tabeli, sad se moraju uzeti bodovi u lukavici...
Ps, jel ono Plisekova taktika , igrati na kontre ...iskreno, meni se ono sekunde ne svidja!!
Kojašević je najbolji igrač ove lige, nek priča ko šta hoće i onaj dečko što je zabio gol, sve u svemu, fer tekma, Dominković griješio, nije on za ove utakmice, realno...ali su po meni navijači večeras pobijedlili čista desetka, igra je bila totalno loša 

User name@ kod tebe je faul za velez kad lik dadne sebi for od 3 metra pa je ne može stići i onda naleti na našeg igrača...il ti nevalja slika na tv-u ili pojma nemas
- Titova-Juga
- Kontakt:
Po prilikama mozda Sarajevo za nijansu imalo bolje i izglednije ali Velez mnogo bolje stajao na terenu.
Eto sta jedne pripreme u EU urade od ekipe. Svaka cast kako su spremni.
PREZADOVOLJAN a navijanje je za 10 bilo s obzirom da brojka nije bila kao recimo 2009-e !
Jedni i drugi za pohvalu.
P.S Okic je cak imao priliku i za pobjedu ali bio sebican na kraju.
Sve u svemu najrealniji ishod iako mi se cini da je Velez vise zelio pobjedu vec Sarajevo, sto mi je kao Velezovcu pravo iznenadjenje i daje mi nadu da je napokon ta bolest gostujuceg terena izlijecena kod nasih igraca.
Eto sta jedne pripreme u EU urade od ekipe. Svaka cast kako su spremni.
PREZADOVOLJAN a navijanje je za 10 bilo s obzirom da brojka nije bila kao recimo 2009-e !
Jedni i drugi za pohvalu.
P.S Okic je cak imao priliku i za pobjedu ali bio sebican na kraju.
Sve u svemu najrealniji ishod iako mi se cini da je Velez vise zelio pobjedu vec Sarajevo, sto mi je kao Velezovcu pravo iznenadjenje i daje mi nadu da je napokon ta bolest gostujuceg terena izlijecena kod nasih igraca.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- neko treći
- Kontakt:
KACA SIRAFCS-FCS je napisao/la:User name@ kod tebe je faul za velez kad lik dadne sebi for od 3 metra pa je ne može stići i onda naleti na našeg igrača...il ti nevalja slika na tv-u ili pojma nemas

Hvala na korektnom ponašanju, da ovo ako Bog da ponovimo u Mostaru i mislim da smo zasluženo uzeli ovaj bod.
Sretno u nastavku
Sretno u nastavku

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Dave, Hajdeee, itatabisine, kontra, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, NeSamSafetee i 75 gostiju.