FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ee evo nama naših kona-kospa da bace koju "pametnu". ...šta ćeš najeli se TRAVNICKOG SIRA pa imaju furke familije Varupa.
Mi 7 boba i PRVI na tabeli a vi strumfici..???
I to Travnickog.neko treći je napisao/la:KACA SIRAFCS-FCS je napisao/la:User name@ kod tebe je faul za velez kad lik dadne sebi for od 3 metra pa je ne može stići i onda naleti na našeg igrača...il ti nevalja slika na tv-u ili pojma nemas
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mi dva trofeja u prosle dvije godine a vi ?FCS-FCS je napisao/la:Ee evo nama naših kona-kospa da bace koju "pametnu". ...šta ćeš najeli se TRAVNICKOG SIRA pa imaju furke familije Varupa.
Jedan je Mirza !!!
svoj ti pos'o !
Večeras sam čuo da će uprava Veleža uzvratiti istim gestom za navijače Sarajeva, što je dokaz, da u tom segmentu ima napretka...
Zauzeti su prekucavanjem . Previse su prekucali pa sada prekucavaju nazadFCS-FCS je napisao/la:Ee evo nama naših kona-kospa da bace koju "pametnu". ...šta ćeš najeli se TRAVNICKOG SIRA pa imaju furke familije Varupa.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- slavko njegus
- Kontakt:
KAo zahvalnicu dobicete umjesto jedne - dvije fosne kao i mi....AlemC85 je napisao/la:Večeras sam čuo da će uprava Veleža uzvratiti istim gestom za navijače Sarajeva, što je dokaz, da u tom segmentu ima napretka...
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Komsije jeste li spremni za nas mali derby
? Pozzz

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
MIRZA TATA MATA

TeaM87 je napisao/la:Kukavicka igra nakon gola vas je puno kostala, realno Velez vecim djelom utakmice diktirao tempo.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
MIRZA vas je unistio

To vas dvojica ponavljate riječi komentatora BHT1, to je njegova izjava na kraju utakmice!babilonTM je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:Kukavicka igra nakon gola vas je puno kostala, realno Velez vecim djelom utakmice diktirao tempo.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- KB-TM87
- Kontakt:
TeaM87 je napisao/la:Kukavicka igra nakon gola vas je puno kostala, realno Velez vecim djelom utakmice diktirao tempo.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Joint_Union
- Kontakt:
Ma ništa dok to Bajro ne isprepadakimbo je napisao/la:Zauzeti su prekucavanjem . Previse su prekucali pa sada prekucavaju nazadFCS-FCS je napisao/la:Ee evo nama naših kona-kospa da bace koju "pametnu". ...šta ćeš najeli se TRAVNICKOG SIRA pa imaju furke familije Varupa.
Mi 7 boba i PRVI na tabeli a vi strumfici..???![]()
![]()
![]()

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
- Titova-Juga
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:To vas dvojica ponavljate riječi komentatora BHT1, to je njegova izjava na kraju utakmice!babilonTM je napisao/la:TeaM87 je napisao/la:Kukavicka igra nakon gola vas je puno kostala, realno Velez vecim djelom utakmice diktirao tempo.
Muka mi je od onog komentatora.
Uspio je naseg mladog brzonogog Dzenu Durakovica preimenovat u Dzevada :S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
toliko o mirzi sarajljiji i njegovoj odanosti sarajeva, raduje se ko da je vaha 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Znaci za ovaj kiks krivim iskljucivo Pliseka i postavku igre,znaci igrali smo ko picke,fuj odvratno,nikako...Velez i da je dobio nebi bilo nezasluzenoo
E sad sto ja smatram Pliseka krivcem za ovo veceras,to je zbog toga jel smo veceras igrali mrtvu defanzivu...nekako uspjeli napraviti dvije prilike iz kontri,znaci kao da smo igrali po sred Nou Campa i gostovali Barceloni,pa je taktika bila sto duze peljaj loptu ali naprijed nemoj ici
Pa stid me bilo,ali smo namjerno odugovlacili sa izvidjenjem svega,znaci od auta kad su onoj djeci govorili da polahko daju lopte,pa od ispucavanja golmana kojem je trebala minuta i po da izbaci loptu,i svaki aut smo minutu izvodili,to je sramota
Igrace necu da komentarisem...ugl su svi podbacili bekovi kriminalni kao i uvijek,jebote nebo imamo 15 ofanzivnih igraca i 2 beka,gledam na zagirjavanju sve i jedan ofanzivac,izuzev Maksumica,bolan dovodite bekove jednog nego 2 i vise,jebote forisaranje Comora kad on nezna beka igrati
Ugl cestitke Velezu na boljoj igri,mi smo sami trazili ono sto smo dobili,i za pickastu igru smo mogli dobiti samo pickasti gol,kakav smo i zasluzili
Kad bude bolje dobit ce i pohvale,ali veceras su zasluzili da im se kaze,da su fulili poentu i da je ovo Kosevo i da se ovdje mora napasti,a ne ko zadnje pizde odugovlaciti vrijeme i cuvati svoj gol
E sad sto ja smatram Pliseka krivcem za ovo veceras,to je zbog toga jel smo veceras igrali mrtvu defanzivu...nekako uspjeli napraviti dvije prilike iz kontri,znaci kao da smo igrali po sred Nou Campa i gostovali Barceloni,pa je taktika bila sto duze peljaj loptu ali naprijed nemoj ici
Pa stid me bilo,ali smo namjerno odugovlacili sa izvidjenjem svega,znaci od auta kad su onoj djeci govorili da polahko daju lopte,pa od ispucavanja golmana kojem je trebala minuta i po da izbaci loptu,i svaki aut smo minutu izvodili,to je sramota
Igrace necu da komentarisem...ugl su svi podbacili bekovi kriminalni kao i uvijek,jebote nebo imamo 15 ofanzivnih igraca i 2 beka,gledam na zagirjavanju sve i jedan ofanzivac,izuzev Maksumica,bolan dovodite bekove jednog nego 2 i vise,jebote forisaranje Comora kad on nezna beka igrati
Ugl cestitke Velezu na boljoj igri,mi smo sami trazili ono sto smo dobili,i za pickastu igru smo mogli dobiti samo pickasti gol,kakav smo i zasluzili
Kad bude bolje dobit ce i pohvale,ali veceras su zasluzili da im se kaze,da su fulili poentu i da je ovo Kosevo i da se ovdje mora napasti,a ne ko zadnje pizde odugovlaciti vrijeme i cuvati svoj gol
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 avg 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
samo da pozdravim ove nase dezurne forumase i najvece "navijace" Sarajeva mene bi bilo stid da mi tim igra na AFH a ja da piskaram ovdje umjesto da sam na tekmi,samo naprijed vodite ratove i diskusije na foruumima,pisu ovdje a tekma se tek zavrsila,budite i dalje glavni navijaci Sarajeva na sportsport.ba a za ove sa smetljarnika samo cu reci jedan je Varupa
Fina Gradska sarajevska raja
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:toliko o mirzi sarajljiji i njegovoj odanosti sarajeva, raduje se ko da je vaha
A zasto se ne bih radovao molim te ?
Evo da je igrac koji je postigao gol pa da ga je proslavio mozda bi mu i trebalo sta zamjeriti, a ovako, glupost...
P.S
Svaka cast upravi Sarajeva na onom gestu.
Po rijecima komentatora i iz Velezove uprave ce se takodjer na isti nacin oduziti navijacima Sarajeva kada dodju u Mostar.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Zar nisu dvojica ?zubizareta je napisao/la:samo da pozdravim ove nase dezurne forumase i najvece "navijace" Sarajeva mene bi bilo stid da mi tim igra na AFH a ja da piskaram ovdje umjesto da sam na tekmi,samo naprijed vodite ratove i diskusije na foruumima,pisu ovdje a tekma se tek zavrsila,budite i dalje glavni navijaci Sarajeva na sportsport.ba a za ove sa smetljarnika samo cu reci jedan je Varupa
Al je zato Mirza jedan jedini !
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, brotherze, Forster, galia95, Google Adsense [Bot], HordasFks, HZbec, J1897, Lavcina, legendarnadruga, muhamedhulk, Rokitansky, ronaldo99, SarajevoAC, Vaya, zagorski i 177 gostiju.