FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FCS-FCS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FCS-FCS » 20 avg 2011, 23:16

Ee evo nama naših kona-kospa da bace koju "pametnu". ...šta ćeš najeli se TRAVNICKOG SIRA pa imaju furke familije Varupa.
Mi 7 boba i PRVI na tabeli a vi strumfici..???

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2011, 23:17

neko treći je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:User name@ kod tebe je faul za velez kad lik dadne sebi for od 3 metra pa je ne može stići i onda naleti na našeg igrača...il ti nevalja slika na tv-u ili pojma nemas
KACA SIRA :mrgreen:
I to Travnickog.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 avg 2011, 23:17

FCS-FCS je napisao/la:Ee evo nama naših kona-kospa da bace koju "pametnu". ...šta ćeš najeli se TRAVNICKOG SIRA pa imaju furke familije Varupa.
Mi dva trofeja u prosle dvije godine a vi ?
Jedan je Mirza !!!
svoj ti pos'o !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2011, 23:18

Večeras sam čuo da će uprava Veleža uzvratiti istim gestom za navijače Sarajeva, što je dokaz, da u tom segmentu ima napretka...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 avg 2011, 23:18

FCS-FCS je napisao/la:Ee evo nama naših kona-kospa da bace koju "pametnu". ...šta ćeš najeli se TRAVNICKOG SIRA pa imaju furke familije Varupa.
Zauzeti su prekucavanjem . Previse su prekucali pa sada prekucavaju nazad :D :D :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 20 avg 2011, 23:21

AlemC85 je napisao/la:Večeras sam čuo da će uprava Veleža uzvratiti istim gestom za navijače Sarajeva, što je dokaz, da u tom segmentu ima napretka...
KAo zahvalnicu dobicete umjesto jedne - dvije fosne kao i mi....

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 20 avg 2011, 23:21

Komsije jeste li spremni za nas mali derby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ? Pozzz
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 20 avg 2011, 23:22

MIRZA TATA MATA

user_name
Kontakt:

Post Postao/la user_name » 20 avg 2011, 23:24

:lol: :lol: :lol: ....jako ste smijesna ekipa(cast izuzetcima torlaku i kojasevicu)...sa smijesnim trenerom...vrijeme ce pokazat svoje...usput ne navijam ni za zelju ni za sarajevo,tako da vam teorije o provokacijama ne piju vode,samo ciste realnosti govorim...jednostavno vi necete ili ne zelite vidjeti sta se desava sa igrom sarajeva,vas problem koji ce vam se sam po sebi nametnuti u par sljedeci kola...!!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 avg 2011, 23:25

TeaM87 je napisao/la:Kukavicka igra nakon gola vas je puno kostala, realno Velez vecim djelom utakmice diktirao tempo.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 20 avg 2011, 23:27

MIRZA vas je unistio :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 avg 2011, 23:27

babilonTM je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Kukavicka igra nakon gola vas je puno kostala, realno Velez vecim djelom utakmice diktirao tempo.
To vas dvojica ponavljate riječi komentatora BHT1, to je njegova izjava na kraju utakmice!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 23:27

Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 20 avg 2011, 23:28

kimbo je napisao/la:
Zauzeti su prekucavanjem . Previse su prekucali pa sada prekucavaju nazad :D :D :lol: :lol:
Ma ništa dok to Bajro ne isprepada :lol: .
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 avg 2011, 23:29

juventus 0244 je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:
To vas dvojica ponavljate riječi komentatora BHT1, to je njegova izjava na kraju utakmice!

Muka mi je od onog komentatora.
Uspio je naseg mladog brzonogog Dzenu Durakovica preimenovat u Dzevada :S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 avg 2011, 23:30

toliko o mirzi sarajljiji i njegovoj odanosti sarajeva, raduje se ko da je vaha :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 avg 2011, 23:31

Znaci za ovaj kiks krivim iskljucivo Pliseka i postavku igre,znaci igrali smo ko picke,fuj odvratno,nikako...Velez i da je dobio nebi bilo nezasluzenoo

E sad sto ja smatram Pliseka krivcem za ovo veceras,to je zbog toga jel smo veceras igrali mrtvu defanzivu...nekako uspjeli napraviti dvije prilike iz kontri,znaci kao da smo igrali po sred Nou Campa i gostovali Barceloni,pa je taktika bila sto duze peljaj loptu ali naprijed nemoj ici

Pa stid me bilo,ali smo namjerno odugovlacili sa izvidjenjem svega,znaci od auta kad su onoj djeci govorili da polahko daju lopte,pa od ispucavanja golmana kojem je trebala minuta i po da izbaci loptu,i svaki aut smo minutu izvodili,to je sramota

Igrace necu da komentarisem...ugl su svi podbacili bekovi kriminalni kao i uvijek,jebote nebo imamo 15 ofanzivnih igraca i 2 beka,gledam na zagirjavanju sve i jedan ofanzivac,izuzev Maksumica,bolan dovodite bekove jednog nego 2 i vise,jebote forisaranje Comora kad on nezna beka igrati

Ugl cestitke Velezu na boljoj igri,mi smo sami trazili ono sto smo dobili,i za pickastu igru smo mogli dobiti samo pickasti gol,kakav smo i zasluzili

Kad bude bolje dobit ce i pohvale,ali veceras su zasluzili da im se kaze,da su fulili poentu i da je ovo Kosevo i da se ovdje mora napasti,a ne ko zadnje pizde odugovlaciti vrijeme i cuvati svoj gol
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 avg 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 20 avg 2011, 23:31

samo da pozdravim ove nase dezurne forumase i najvece "navijace" Sarajeva mene bi bilo stid da mi tim igra na AFH a ja da piskaram ovdje umjesto da sam na tekmi,samo naprijed vodite ratove i diskusije na foruumima,pisu ovdje a tekma se tek zavrsila,budite i dalje glavni navijaci Sarajeva na sportsport.ba a za ove sa smetljarnika samo cu reci jedan je Varupa
Fina Gradska sarajevska raja

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 avg 2011, 23:33

Bosniacum Lilium je napisao/la:toliko o mirzi sarajljiji i njegovoj odanosti sarajeva, raduje se ko da je vaha :D

A zasto se ne bih radovao molim te ?
Evo da je igrac koji je postigao gol pa da ga je proslavio mozda bi mu i trebalo sta zamjeriti, a ovako, glupost...

P.S

Svaka cast upravi Sarajeva na onom gestu.
Po rijecima komentatora i iz Velezove uprave ce se takodjer na isti nacin oduziti navijacima Sarajeva kada dodju u Mostar.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 avg 2011, 23:34

zubizareta je napisao/la:samo da pozdravim ove nase dezurne forumase i najvece "navijace" Sarajeva mene bi bilo stid da mi tim igra na AFH a ja da piskaram ovdje umjesto da sam na tekmi,samo naprijed vodite ratove i diskusije na foruumima,pisu ovdje a tekma se tek zavrsila,budite i dalje glavni navijaci Sarajeva na sportsport.ba a za ove sa smetljarnika samo cu reci jedan je Varupa
Zar nisu dvojica ?
Al je zato Mirza jedan jedini !
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”