Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 20 avg 2011, 23:05

imas paint, dosta laksi od ps ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 avg 2011, 23:10

QUARESMA 18<<< je napisao/la:imas paint, dosta laksi od ps ;)
Ma radim ja u PS ono sto se nemože u paintu

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 avg 2011, 23:12

neutralan__ je napisao/la:@don_burza Neka je sa srećom i sve najbolje.
spielführer_21 je napisao/la:sretan rođendan Burza!

Hvala puno
Thomas Müller - Fußballgott

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 avg 2011, 23:13

Hajd' kad ste tu, usput, treba i meni pomoc', Bogami hitno :D

Snimao sam s' mob-om video, u vertikalnom polozaju, prebacio taj video na komp, on je i dalje u vertikalnom polozaju, znaci taj video, e sad me zanima, mogu li ikako taj video prebaciti u horizontalni (normalni) polozaj? :roll: Ako moze, znatel' preko kojeg programa?

@don_burza, nek' je sretan ;)

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 20 avg 2011, 23:17

mandraX je napisao/la:Hajd' kad ste tu, usput, treba i meni pomoc', Bogami hitno :D

Snimao sam s' mob-om video, u vertikalnom polozaju, prebacio taj video na komp, on je i dalje u vertikalnom polozaju, znaci taj video, e sad me zanima, mogu li ikako taj video prebaciti u horizontalni (normalni) polozaj? :roll: Ako moze, znatel' preko kojeg programa?

@don_burza, nek' je sretan ;)
okreni monitor :lol: :lol: :lol:
zezam se :D ma ukucaj u gugl jel teško jbt :D
Zadnja izmjena: Plivadon, dana/u 20 avg 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 avg 2011, 23:21

Plivadon je napisao/la: okreni monitor
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=3460 - Provjeri brzo jel' te neko priLjepio tamo...

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 20 avg 2011, 23:22

ih koda mi se ide tamo...to ti je pajina rezidencija ;)

kucaj u gugl jbt mora nac odg

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 avg 2011, 23:23

Plivadon je napisao/la:ih koda mi se ide tamo...to ti je pajina rezidencija ;)

Ma ne'am volje, a Bogami ni vremena, radim...pa ovako usput' pitam, mora bit' neko ko zna jbt... :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 avg 2011, 23:29

mandraX je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:ih koda mi se ide tamo...to ti je pajina rezidencija ;)

Ma ne'am volje, a Bogami ni vremena, radim...pa ovako usput' pitam, mora bit' neko ko zna jbt... :)
gdje radiš :?:

hahhahaha što ti ga admin spusta :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 avg 2011, 23:35

legenda reala je napisao/la:

Sta te briga :D Nego, de vidi mozes mi pomoc? 'et vidite na sta sam spao, koga moram pitat' za pomoc :roll: :D

Znas sta, bas bi volio cuti kakvo misljenje o tebi ima :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 avg 2011, 23:36

mandraX je napisao/la:

Sta te briga :D Nego, de vidi mozes mi pomoc? 'et vidite na sta sam spao, koga moram pitat' za pomoc :roll: :D

Znas sta, bas bi volio cuti kakvo misljenje o tebi ima :lol: :lol:
pa pitaj ga :?:
a sve najbolje ipak smo ja i on kolege ,malo je nas admina :lol: :lol:
mora misliti sve najbolje jbt ,kolko mu dižem popularnost ovog foruma ,šta bi bez mene :lol: :lol:
a ja nisam ko ti ,u mene su svi postovi napisani ,ne ko ti i adis ,ja od 6 hiljada ,6500 su pravi postovi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 avg 2011, 23:50

Gdje nestade onaj mandrax ,pa nije ga zar banovo ,što je tužako tamo po onoj temi i što mu je 2000 postova u kojima nije ništa napisao ,pa admine ne diraj ga ba dobar je on jes da je tužibaba ali dobar je :lol: :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 avg 2011, 23:55

Koliko primjetih nema vise one teme ''misterije ''il kako se vec zvase .
Imali koga da zanima Svemir i that shit? meni je to nesto najfascinantnije ! govorka se da nam se sprema nesto ogromno ,te da je ''to'' doslo u nas solarni sistem . Naucnici kazu da se radi o Eleninom kometu ,ali ....tu dolazi ovaj video OBAVEZNO pregledajte do kraja i recite sta mislite. Jako dobar video 8-)
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 avg 2011, 00:04

legenda reala je napisao/la:Gdje nestade onaj mandrax ,pa nije ga zar banovo ,što je tužako tamo po onoj temi i što mu je 2000 postova u kojima nije ništa napisao ,pa admine ne diraj ga ba dobar je on jes da je tužibaba ali dobar je :lol: :lol:
Ma tu sam medjede :mrgreen: nasao sam neko rjesenje za ono, pa radim :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 avg 2011, 00:06

mandraX je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Gdje nestade onaj mandrax ,pa nije ga zar banovo ,što je tužako tamo po onoj temi i što mu je 2000 postova u kojima nije ništa napisao ,pa admine ne diraj ga ba dobar je on jes da je tužibaba ali dobar je :lol: :lol:
kliknuo sam onaj znak pored citiraj ,morao sam ovo je prešlo sve granice :mrgreen:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 21 avg 2011, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2011, 00:07

nime_tm87 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:slika

Ljudi vidite ove linije plava, bijela, siva možel mi neko reći kako to da napravim ? :D Po koracima ili slika. :)
Ne kontam, hoces jos linija da stavis ili ?

U kojem programu radis ?
Adobe photoshop CS5, neću na ovu sliku da stavim hoću na jednu drugu, samo da mi neko kaže kako da napravim ove tri linije, kontas sad ?
U paintu izrezi sa te slike onda u obcnom photshopu i uvecaj koliko ti treba. Zatim samo zalijepis gdje hoces kao sliku. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 21 avg 2011, 00:10

Jel' iko od vas ima video/link od video kad onog debila dignu na "klackalicu" i on im psuje nanu,boga i to..pls.. :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2011, 00:13

Gde mi je @Emir ?
Koji si ti bio od 16 indijanaca na tribini danas,bas me zanima. :D :?

p.s Onaj lik sto je bio skroz levo u crvenoj majici vam je najjaci,cenim da je to onaj "Saban" sa finala kupa po glasu. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2011, 00:16

juznjak> je napisao/la:Koliko primjetih nema vise one teme ''misterije ''il kako se vec zvase .
Imali koga da zanima Svemir i that shit? meni je to nesto najfascinantnije ! govorka se da nam se sprema nesto ogromno ,te da je ''to'' doslo u nas solarni sistem . Naucnici kazu da se radi o Eleninom kometu ,ali ....tu dolazi ovaj video OBAVEZNO pregledajte do kraja i recite sta mislite. Jako dobar video 8-)
[youtube][/youtube]
Prestao sam pratiti svemir kad sam kao mali saznao da su supci prvi bili na mjesecu. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 avg 2011, 00:24

mandraX je napisao/la:
kliknuo sam onaj znak pored citiraj ,morao sam ovo je prešlo sve granice :mrgreen:
Vas dvojica samo spamate nije mi jasno kako više niste banovani.Samo kvarite forum :roll:

:lol: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.