Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Chat
imas paint, dosta laksi od ps 
Ma radim ja u PS ono sto se nemože u paintuQUARESMA 18<<< je napisao/la:imas paint, dosta laksi od ps
neutralan__ je napisao/la:@don_burza Neka je sa srećom i sve najbolje.
spielführer_21 je napisao/la:sretan rođendan Burza!
Hvala puno
Thomas Müller - Fußballgott
Hajd' kad ste tu, usput, treba i meni pomoc', Bogami hitno
Snimao sam s' mob-om video, u vertikalnom polozaju, prebacio taj video na komp, on je i dalje u vertikalnom polozaju, znaci taj video, e sad me zanima, mogu li ikako taj video prebaciti u horizontalni (normalni) polozaj?
Ako moze, znatel' preko kojeg programa?
@don_burza, nek' je sretan
Snimao sam s' mob-om video, u vertikalnom polozaju, prebacio taj video na komp, on je i dalje u vertikalnom polozaju, znaci taj video, e sad me zanima, mogu li ikako taj video prebaciti u horizontalni (normalni) polozaj?
okreni monitormandraX je napisao/la:Hajd' kad ste tu, usput, treba i meni pomoc', Bogami hitno![]()
Snimao sam s' mob-om video, u vertikalnom polozaju, prebacio taj video na komp, on je i dalje u vertikalnom polozaju, znaci taj video, e sad me zanima, mogu li ikako taj video prebaciti u horizontalni (normalni) polozaj?Ako moze, znatel' preko kojeg programa?
zezam se
Zadnja izmjena: Plivadon, dana/u 20 avg 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=3460 - Provjeri brzo jel' te neko priLjepio tamo...Plivadon je napisao/la: okreni monitor
ih koda mi se ide tamo...to ti je pajina rezidencija 
kucaj u gugl jbt mora nac odg
Ma ne'am volje, a Bogami ni vremena, radim...pa ovako usput' pitam, mora bit' neko ko zna jbt...Plivadon je napisao/la:ih koda mi se ide tamo...to ti je pajina rezidencija
- legenda reala
- Kontakt:
gdje radišmandraX je napisao/la:Ma ne'am volje, a Bogami ni vremena, radim...pa ovako usput' pitam, mora bit' neko ko zna jbt...Plivadon je napisao/la:ih koda mi se ide tamo...to ti je pajina rezidencija
hahhahaha što ti ga admin spusta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta te brigalegenda reala je napisao/la:
gdje radiš
hahhahaha što ti ga admin spusta![]()
Znas sta, bas bi volio cuti kakvo misljenje o tebi ima
- legenda reala
- Kontakt:
pa pitaj gamandraX je napisao/la:Sta te brigalegenda reala je napisao/la:
gdje radiš
hahhahaha što ti ga admin spusta![]()
Nego, de vidi mozes mi pomoc? 'et vidite na sta sam spao, koga moram pitat' za pomoc
![]()
![]()
Znas sta, bas bi volio cuti kakvo misljenje o tebi ima![]()
a sve najbolje ipak smo ja i on kolege ,malo je nas admina
mora misliti sve najbolje jbt ,kolko mu dižem popularnost ovog foruma ,šta bi bez mene
a ja nisam ko ti ,u mene su svi postovi napisani ,ne ko ti i adis ,ja od 6 hiljada ,6500 su pravi postovi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Gdje nestade onaj mandrax ,pa nije ga zar banovo ,što je tužako tamo po onoj temi i što mu je 2000 postova u kojima nije ništa napisao ,pa admine ne diraj ga ba dobar je on jes da je tužibaba ali dobar je

Koliko primjetih nema vise one teme ''misterije ''il kako se vec zvase .
Imali koga da zanima Svemir i that shit? meni je to nesto najfascinantnije ! govorka se da nam se sprema nesto ogromno ,te da je ''to'' doslo u nas solarni sistem . Naucnici kazu da se radi o Eleninom kometu ,ali ....tu dolazi ovaj video OBAVEZNO pregledajte do kraja i recite sta mislite. Jako dobar video
[youtube][/youtube]
Imali koga da zanima Svemir i that shit? meni je to nesto najfascinantnije ! govorka se da nam se sprema nesto ogromno ,te da je ''to'' doslo u nas solarni sistem . Naucnici kazu da se radi o Eleninom kometu ,ali ....tu dolazi ovaj video OBAVEZNO pregledajte do kraja i recite sta mislite. Jako dobar video
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ma tu sam medjedelegenda reala je napisao/la:Gdje nestade onaj mandrax ,pa nije ga zar banovo ,što je tužako tamo po onoj temi i što mu je 2000 postova u kojima nije ništa napisao ,pa admine ne diraj ga ba dobar je on jes da je tužibaba ali dobar je![]()
- legenda reala
- Kontakt:
kliknuo sam onaj znak pored citiraj ,morao sam ovo je prešlo sve granicemandraX je napisao/la:Ma tu sam medjedelegenda reala je napisao/la:Gdje nestade onaj mandrax ,pa nije ga zar banovo ,što je tužako tamo po onoj temi i što mu je 2000 postova u kojima nije ništa napisao ,pa admine ne diraj ga ba dobar je on jes da je tužibaba ali dobar je![]()
nasao sam neko rjesenje za ono, pa radim
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 21 avg 2011, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
U paintu izrezi sa te slike onda u obcnom photshopu i uvecaj koliko ti treba. Zatim samo zalijepis gdje hoces kao sliku.nime_tm87 je napisao/la:Adobe photoshop CS5, neću na ovu sliku da stavim hoću na jednu drugu, samo da mi neko kaže kako da napravim ove tri linije, kontas sad ?VolimTz je napisao/la:Ne kontam, hoces jos linija da stavis ili ?nime_tm87 je napisao/la:
Ljudi vidite ove linije plava, bijela, siva možel mi neko reći kako to da napravim ?Po koracima ili slika.
U kojem programu radis ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Jel' iko od vas ima video/link od video kad onog debila dignu na "klackalicu" i on im psuje nanu,boga i to..pls..

Gde mi je @Emir ?
Koji si ti bio od 16 indijanaca na tribini danas,bas me zanima.
p.s Onaj lik sto je bio skroz levo u crvenoj majici vam je najjaci,cenim da je to onaj "Saban" sa finala kupa po glasu.
Koji si ti bio od 16 indijanaca na tribini danas,bas me zanima.
p.s Onaj lik sto je bio skroz levo u crvenoj majici vam je najjaci,cenim da je to onaj "Saban" sa finala kupa po glasu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Prestao sam pratiti svemir kad sam kao mali saznao da su supci prvi bili na mjesecu.juznjak> je napisao/la:Koliko primjetih nema vise one teme ''misterije ''il kako se vec zvase .
[youtube][/youtube]
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vas dvojica samo spamate nije mi jasno kako više niste banovani.Samo kvarite forumlegenda reala je napisao/la:kliknuo sam onaj znak pored citiraj ,morao sam ovo je prešlo sve granicemandraX je napisao/la:Ma tu sam medjedelegenda reala je napisao/la:Gdje nestade onaj mandrax ,pa nije ga zar banovo ,što je tužako tamo po onoj temi i što mu je 2000 postova u kojima nije ništa napisao ,pa admine ne diraj ga ba dobar je on jes da je tužibaba ali dobar je![]()
nasao sam neko rjesenje za ono, pa radim
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.