NK Široki Brijeg

um94
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la um94 » 19 avg 2011, 15:17

malo mi tvoj post djeluje podrugljiv..pa da te onda pitam, kako mozemo gledat utakmice iz Mostara kad nema na tv-u?
bolje ništa nego išta :lol: :lol: :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 avg 2011, 15:23

molim vas da ne lijepite reklamne bannere na forum.

šteta je da kvalitetni forumaši dobijaju banove zbog reklamiranja.

hvala na razumjevanju.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 avg 2011, 16:41

um94 je napisao/la:
malo mi tvoj post djeluje podrugljiv..pa da te onda pitam, kako mozemo gledat utakmice iz Mostara kad nema na tv-u?
bolje ništa nego išta :lol: :lol: :lol:
Pa, bolja je preglednost sa onom jednom kamerom, sto rade entuzijasti iz ljubavi prema gradu i klubu, svojom opremom i potpuno besplatno, nego onaj 'cosak' na kojem se smjestaju gostujuci navijaci na Bijelom Brijegu. To ti garantiram da je x puta bolja vidljivost.
Uostalom, ''bolje nista nego ista'' logika pali samo za klubove koji imaju sta sakriti. Sad, posto to niste vi, ne vidim odakle ti ta logika.
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 19 avg 2011, 18:05

Onda se sutra igra bez Jure,ako mu je sutra svadba,daj Bože da je 8-) ...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 19 avg 2011, 18:17

Dabar je napisao/la:Onda se sutra igra bez Jure,ako mu je sutra svadba,daj Bože da je 8-) ...
Slazem se!!! ;) ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 19 avg 2011, 22:29

Dabar je napisao/la:Onda se sutra igra bez Jure,ako mu je sutra svadba,daj Bože da je 8-) ...
Uff pa di bas pred najvazniju tekmu ,svadba ,sasit ce se nasi igraci ko majke

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2011, 00:36

felix123 je napisao/la:
Uff pa di bas pred najvazniju tekmu ,svadba ,sasit ce se nasi igraci ko majke
jure igra..svadba je u nedjelju ccc
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2011, 22:47

1. poserem se na borac i njihovu titulu i činjenicu da su nam oni neko oličenje kvalitete..ekipa bezveze, glumatanje valjanje p oterenu i naravno velika zaštićenost od strane suca ko da su polarni medvjedi, nisu dosli do polovice sirokog 70 minuta
2. onom jakupoviću **** sve po spisku i dabogda obe slomio odmah veceras, ovo treba izbaciti iz sudacke organizacije
3. **** i ovaj komitet koji nas vraca 5 godina nazad, barem sto se tice suđenja jer davat ovakve jake utakmice jakupovicu i dominkovicu je jadno i zalosno..gledam sad sarajeov-velez pa velez je bolji a nemoze nista, ne svira im nista...
4. **** PL BiH

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2011, 23:02

Kevin je napisao/la:1. poserem se na borac i njihovu titulu i činjenicu da su nam oni neko oličenje kvalitete..ekipa bezveze, glumatanje valjanje p oterenu i naravno velika zaštićenost od strane suca ko da su polarni medvjedi, nisu dosli do polovice sirokog 70 minuta
2. onom jakupoviću **** sve po spisku i dabogda obe slomio odmah veceras, ovo treba izbaciti iz sudacke organizacije
3. **** i ovaj komitet koji nas vraca 5 godina nazad, barem sto se tice suđenja jer davat ovakve jake utakmice jakupovicu i dominkovicu je jadno i zalosno..gledam sad sarajeov-velez pa velez je bolji a nemoze nista, ne svira im nista...
4. **** PL BiH
POTPIS! Ali je i nas sreća pogledala, pa smo uzeli jedva bod..

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 20 avg 2011, 23:10

Kevin je napisao/la:1. poserem se na borac i njihovu titulu i činjenicu da su nam oni neko oličenje kvalitete..ekipa bezveze, glumatanje valjanje p oterenu i naravno velika zaštićenost od strane suca ko da su polarni medvjedi, nisu dosli do polovice sirokog 70 minuta
4. **** PL BiH
Uf još da nisam gledao utakmicu pa da ti i povjerujem

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2011, 23:12

Dejan, BL je napisao/la:
4. **** PL BiH
Uf još da nisam gledao utakmicu pa da ti i povjerujem
vjerovao ti ne vjerovao šta mene briga boli..ja sam rekao ono što sam vidio na terenu..
realno ste loša ekipa i imali ste zaštitu suca očiglednu..iako je sudac doduše bio u kurcu totalnom pa nije svirao ništa normalno..niste zaslužili ni bod ako ćemo realno po prikazanom jer vas je široki stjerao na vašu polu dobar dio utakmice..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 avg 2011, 23:14

Protiv Želje ste imali sreće da date gol u posljednjoj minuti, a protiv Borca da primite gol u posljednjoj minuti...

Za razliku od prošle godine niste izgubili, ali svakako onaj Borac je bio duplo bolji od večerašnjeg...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

styles
Kontakt:

Post Postao/la styles » 20 avg 2011, 23:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Protiv Želje ste imali sreće da date gol u posljednjoj minuti, a protiv Borca da primite gol u posljednjoj minuti...

Za razliku od prošle godine niste izgubili, ali svakako onaj Borac je bio duplo bolji od večerašnjeg...
Ovaj Borac je za Široki smiješna ekipa, a i za Želju. Trebali su u prvom poluvremenu popiti 5 komada, ako je netko gledao utakmicu to će i potvrditi, oni koji nisu gledali mogu naklapati.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 avg 2011, 23:32

Ako nam je ovo prvak,kakvi smo tek mi!!!Nikada,a dolazilo je stotinu ekipa na travnjak Pecare, nije dosla jedna ekipa koja se toliko valjala po travi.Komitet nas vratio 10 godina unazad.Dominkovicu se daju najvaznije utakmice a zna se da mu je ovo zadnja godina,i ne možeš mu nista!!!Ovakvo suđenje ne bi pozelio ni neprijatelju.Mislim nije tesko skuziti tko je za to kriv.
Nasa uprava!!!Varajte vi ljude u crnom,svi znamo kako daju i Željo,i Borac i Sarajevo......
Uprava je kriva za vecerasnji gubitak bodova.Sve lopov do lopova,imamo i nekih para al one ne stignu tamo gdje trebaju.Klosari van iz kluba!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2011, 23:34

ŠB.TRN je napisao/la:Ako nam je ovo prvak,kakvi smo tek mi!!!Nikada,a dolazilo je stotinu ekipa na travnjak Pecare, nije dosla jedna ekipa koja se toliko valjala po travi.Komitet nas vratio 10 godina unazad.Dominkovicu se daju najvaznije utakmice a zna se da mu je ovo zadnja godina,i ne možeš mu nista!!!Ovakvo suđenje ne bi pozelio ni neprijatelju.Mislim nije tesko skuziti tko je za to kriv.
Nasa uprava!!!Varajte vi ljude u crnom,svi znamo kako daju i Željo,i Borac i Sarajevo......
Uprava je kriva za vecerasnji gubitak bodova.Sve lopov do lopova,imamo i nekih para al one ne stignu tamo gdje trebaju.Klosari van iz kluba!!!
Znači ćelo Dominković odlazi? Ako je tako onda si muštuluk, ali se slažem da je komitet po pitanju suđenja uradio malo ili nimalo.. :evil:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 avg 2011, 23:38

AlemC85 je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ako nam je ovo prvak,kakvi smo tek mi!!!Nikada,a dolazilo je stotinu ekipa na travnjak Pecare, nije dosla jedna ekipa koja se toliko valjala po travi.Komitet nas vratio 10 godina unazad.Dominkovicu se daju najvaznije utakmice a zna se da mu je ovo zadnja godina,i ne možeš mu nista!!!Ovakvo suđenje ne bi pozelio ni neprijatelju.Mislim nije tesko skuziti tko je za to kriv.
Znači ćelo Dominković odlazi? Ako je tako onda si muštuluk, ali se slažem da je komitet po pitanju suđenja uradio malo ili nimalo.. :evil:
Braco ga cuva,a njemu zadnja godina.Treba li ista vise govoriti????Zadnju sezonu ce se namiriti,moze samo od kamata zivjeti!!! :) ;)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2011, 23:52

ŠB.TRN je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Braco ga cuva,a njemu zadnja godina.Treba li ista vise govoriti????Zadnju sezonu ce se namiriti,moze samo od kamata zivjeti!!! :) ;)
Nek više ide debil, uništi i ovo malo fudbala, eto i taj Jakupović, i on nije dorastao za jake tekme, mora se nešto mijenjati...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 21 avg 2011, 00:18

Dok jednom sucima jednom netko u Širokom ne pride i dadne po nosu nece bit ,nista
Je malo seljacki,ali ovako stvarno vise ne moze ,u nas se suci preslobodno osjecaj i sviraju kako hoce
Pa da je sudio 50:50 ni po' jada
Jakupovicu mater hebo svoju

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 avg 2011, 00:22

Samo nek mi netko kaze jeli ikada ostecen na Pecari,ili protiv nas na svom terenu.Dođu i Željo i Velez,Zrinjski,Sarajevo i ostali klubovi al nek mi netko kaze jednu utakmicu da su ih suci krali???!!!!Ovo je sramota bilo gledati veceras.Jakupovicu sve najbolje,al ovo mu nije trebalo.Opet ponavljam,za ovo sve je kriva nasa uprava i ljudi oko nje koja vara sve od reda.Mijo lazu ti!!! ;) ;) ;)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 21 avg 2011, 02:34

Neznam šta je bolje,ili da se ponašamo kao gospoda i fino bodrimo svoj klub ili kao seljačine pa da čitavu utakmicu ganjamo i psujemo suce???Ipak mislim da je vrijeme da prestanemo bit kulturni i ovakve suce treba dobro istamburat,pa da im ne padne na pamet da ovako sude utakmicu,nezz šta se radi u Travniku pa da oni na onom stadionu sve pobjeđuju,ali dosta je više gubljenja bodova na pecari,ajmo i mi postat MESARI....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 16 gostiju.