Možda
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja mislim da nije on jjer je on trebao prvi doci ali je trazio previse para.
51%--------49%
sta znas mozda su ovi nasi iz uprave nasli pare i rijesili da odrijese kesu i zadovolje njegove apetitezeka_tm87 je napisao/la:
ja mislim da nije on jjer je on trebao prvi doci ali je trazio previse para.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Pa ko je bio na treningu on zna
Ali,ipak dobro bi na došao jedan napadač bgm ,ali ja vise pojma nemam sta da mijenamo u ekipi
Ali,ipak dobro bi na došao jedan napadač bgm ,ali ja vise pojma nemam sta da mijenamo u ekipi
Nemojte me napadati ali Vugrineca i negovu sezonu nemogu platiti ni Široki ni Zrinjski a pouzadano znam da su kontaktirali Zagreb i njega osobno.
danas dosli bili su na treningu na probi...vidjet cemo kolko ce se zadrzatizeka_tm87 je napisao/la:dosli su neka dva igraca jedan je Srbin iz hajduka kula i ima 29 godina i jedan Kamerunac iz Francuske je stigao
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Zna li neko da li će Dialiba potpisivati za Salzburg??
Ovi su ga već ubacili:
http://www.playerhistory.com/Default.as ... erID=88039
Ovi su ga već ubacili:
http://www.playerhistory.com/Default.as ... erID=88039
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jooj da hoce abd opet biti ovako..Virtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ako moze neko da mi malo pojasni, sta se to desavalo sa obezbjedjenjem protiv Olimpika?
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
ma nisu dali ljudima da izadju na poluvremenu da se osvjeze i nesta srali sa novinarom avaza-glupostultras je napisao/la:Ako moze neko da mi malo pojasni, sta se to desavalo sa obezbjedjenjem protiv Olimpika?
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
znaci uzimaju sebi za pravo da se kurce ljudima kojih je malo jos ostalo na nasim stadionimaŽeljoman je napisao/la:ma nisu dali ljudima da izadju na poluvremenu da se osvjeze i nesta srali sa novinarom avaza-glupostultras je napisao/la:Ako moze neko da mi malo pojasni, sta se to desavalo sa obezbjedjenjem protiv Olimpika?
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
nisu ni dali ljudima da se vrate na tekmu ako su izasli i ako su imali karte 
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
eoo da otvorim razgovor za danasnji dan
tacno je 5:05 sati
isto ko i juce
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
da hoce barem malo nam stadion popraviti onu tribinu i malo iza semafora ono zbunje rashchistit 
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
navodno u cetvrtak ce se predstaviti i potpisat 6 igraca i predstavice se nova oprema...
info: avaz
info: avaz
evo i tih 6 igraca,po mom misljenju sva sestorica ce biti pojacanja a pominje se mogucnost potpisa i sa Brajovicem te jos jednim napadacem iz Srbije....do srijede će biti potpisani ugovori sa šestoricom novih igrača: sa Alenom Mešanovićem, Nedžadom Serdarevićem, Elvisom Mešićem, Mirkom Radovanovićem, Slavenom Kovačevićem i Milanom Ćulumom...
Tracy McGrady!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Svi koji mislite kupovati sutra polugodisnje dođite između 11-13h,radi snimanja ŽeljoTV-a 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kad vec prenosis info...bistrikboy je napisao/la:Svi koji mislite kupovati sutra polugodisnje dođite između 11-13h,radi snimanja ŽeljoTV-a
Nije samo u pitanju snimanje! Nastavak ovog projekta (Zeljo TV) uveliko zavisi od prodaje godisnjih/polugodisnjih karata prvi dan
Eto sutra svi lagano u skokovima i da podrzimo (pored Zelje) ŽTV!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- lolo d pitar
- Kontakt:
Nurković ponovo na vratima Travnika
Par dana pred početak nove sezone Travnik je kompletirao igrački kadar. Jedno od najvećih pojačanja je ostanak Adisa Nurkovića na vratima Travnika nakon što nije uspio pronaći inozemni angažman.
Sa Nurkovićem smo se brzo dogovorili i on će nastaviti braniti boje kluba sa Pirote uz klauzulu da u međuvremenu pronađe odgovarajući angažman u inozemstvu može slobodno otići, kaže Smajo Hodžić , sekretar NK Travnik.
zar nije trebao u zelju doci,kao i vugrinec,i hrgovic
Par dana pred početak nove sezone Travnik je kompletirao igrački kadar. Jedno od najvećih pojačanja je ostanak Adisa Nurkovića na vratima Travnika nakon što nije uspio pronaći inozemni angažman.
Sa Nurkovićem smo se brzo dogovorili i on će nastaviti braniti boje kluba sa Pirote uz klauzulu da u međuvremenu pronađe odgovarajući angažman u inozemstvu može slobodno otići, kaže Smajo Hodžić , sekretar NK Travnik.
zar nije trebao u zelju doci,kao i vugrinec,i hrgovic
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, reha1987 i 24 gosta.