FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grbavica moj zivot je napisao/la:Da je Jamak umjesto Zebe uso mi bi garant uzeli

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Mi smo klub kojeg svi respektuju i boje se, ovo govorim za ove kao vodece klubove sada, sreca nasa pa je tri boda razlika izmedju nas i veleza(ne smatram ga konkurentom), sirokog(pobjeda na proljece), zrinjski(ako sutra pobjedi olimpika u srijedu zapeti i staviti stvari na sovje mjesto, a vjerujem da ce amar to posloziti), tako da nam ostaju sarajevo i borac...****, nismo blistali, nisam zadovoljan sto adilovic ne moze pogoditi gol da je 10x10, ali opet mislim da smo u igri, i samo trebamo oporaviti se i ne kiksati vise...a i ovo sarajevo ne smatram konkurentom , kuci prodaju bodove, znaci borac nam ostaje, a mislim da ce nas kvalitet doci na vidjelo ubrzo
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
velež ozbiljan konkurent, za sada najljepsa igra
amar ako se ne uozbilji on gubi ove godine sve
naredne 3 moramo dobit i tu nema price
forza ŽELJO forza VELEŽ

amar ako se ne uozbilji on gubi ove godine sve
naredne 3 moramo dobit i tu nema price
forza ŽELJO forza VELEŽ
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ako je tako ovom Adilovicu loptu dat i stavit ga pred go pa nek suta mozda i pogodi
svoj ti pos'o !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ne treba još ništa pod moranje stavljati...
Jučer smo pisali kako danas trebamo osvojiti minimalno bod, kako ćemo ako izgubiom za liderom kasniti velikih 6 bodova i kako je titula izgubljena.
A od planiranog i očekivanog ništa se nije desilo.
Tek je početak, treba ići od utakmice do utakmice, sljedeća je protiv Zrinjskog, tu pobijediti pa tek onda razmišljati o Olimpicu.
Jučer smo pisali kako danas trebamo osvojiti minimalno bod, kako ćemo ako izgubiom za liderom kasniti velikih 6 bodova i kako je titula izgubljena.
A od planiranog i očekivanog ništa se nije desilo.
Tek je početak, treba ići od utakmice do utakmice, sljedeća je protiv Zrinjskog, tu pobijediti pa tek onda razmišljati o Olimpicu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
prvo nije moj stanic, ali sta covjeku reci igra na svim pozicijama KOJE TREBA KRPITI, sta da mu kazem, adilovic je 2-3 puta bio po strani ako ne i vise pokusao nesto da ubaci ali je to bilo naravno kontra, pricas za zebu, da zebe nije bilo prethodnih utakmica kao i ovu u kojoj je asistirao, mi golu ne bi prisli,a stanceski je trckarao nije trcao, slazem se da je prekinuo malo vise napada, ali koliko je puta suplja sredina bila?? selimovic jeste zabio, ja kazem da nije primio lopte kako treba od kad je dosao u zelju sve i jednu utakmicu koju je igrao sve i jednu loptu koju je primio odbila se od njegadiego_TM je napisao/la:Nadam se da ces mi ovo objasnit redom al evo idem prvo ja:old school je napisao/la:Ne znam vise sto krivite karica, da je do karica samo to bi dobro bilo,
markovic-isto kao da nije igrao (bolje bi bilo da nije) vec nekoliko utakmica je katastrofalan,
stanicu covjek niti smije sta prigovoriti niti moze, nije njegova pozicija i to je to,
bogi i nyema sta im reci kad po stranama puse ne mogu na sve strane stici nikako,
savic blago receno dama,uopste ne trci,a o onoj sansi je smijesno pricati,da ustopa loptu zapetlja se sta li vec kad je trebao samo nogu postaviti da lopta ude u go
stanceski nema kondicije, ispada previse,
smajic i zeba svaka im cast iz utakmice u utakmicu su super, da se svi ugledaju na njih, trce igraju kako treba,dolazim do dva iritirajuca lika, to su adilovic koji prode po strani kofol nesto po zemlji ani to nema smisla sto "ubaci",izlazi pred golmana suta pored gola daleko daleko FUJ GADI MI SE ,lazo je bar znao proigrati ako nista drugo, selimovic pa ljudi od kad je dosao u zelju taj covjek ne moze da primi lopte (to je dovoljno)
sve u svemu JAD CEMER TUGA OD NASE IGRE, kazem sreca pa imamo olimpic u ligi pa se tu mozemo vaditi iz godine u godinu, ocajni smo, i zebine suze na kraju tekme govore ko je zaista pravi igrac,ono ostalo sve p..e nafurane ZEBA MAJSTORE KAPA DO PODA
taj tvoj stanic kojem niko nista nesmije prigovorit je jedan od glavnih krivaca za ovo danas
e kad smo dosli do stanceskog vidi se da nisi sekunde gledao utakmicu lik presjekao sve sto je mogao i bio je nas najbolji igrac. za kondiciju??? trcao covjek non stop
zeba ako je danas trcao i borio se perica je onda najbolji igrac svijeta a ja sam semir štilić uzmu mu ljudi loptu (nema veze iako komplikuje do bola) ali onda stane (ista stvar i sa stanicem) ne trci nazad i ne pomaze
adilovic prvo nije ni jednom prosaoa tek ne po strani a jedini sut koji je imao izblokiran mu je novi dokaz da ti utakmice nisi vidio (zaboravio sam da je glavom pucao u gol i da mu je i taj sut izblokiran)
za selimovica se slazem da u prvom poluvremenu lopte nije primio kako treba ali u drugom skroz druga prica. pa momak je zabio gol covjece

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
kratko i jasno je covjek rekao,samo zebina i takva predstava je opet sjajnija od partije preostalih igracaaleksandar_veliki je napisao/la:Evo mene sa turneje, prvo Pirota pa Kosevo, pa da rekenem koju za Pirotu. Zeljo ocajan, posebno sam razocaran u odbrambenu petorku (i golmana tu kontam). Zebina najlošija igra u dresu Zelje, previse je melja, mnogo toga zeli sam, a ipak je fudbal kolektivna igra. Selimovic i Adilović nula, Selim bio zdrav za izaci u 23. minuti. Jedini koji je nesto pokusavao i nesto radio bio je Smajic, medjutim danas nije imao niti jednog raspolozenog saigraca, a za pobjediti juniore trebas vise od jednog raspolozenog. Amar nesto mora raditi, jer igre nema. Mora izmisliti nesto, izmisliti.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
placenicke price...nekad su se lijepili plakati sad se preko foruma izmislja, huska i stvara losa atmosfera, pritisak/tlak/prešr...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Ne sudite knjigu po koricama....pročitajte bar polovicu....nemojte da se kasnije morate sramiti sami sebe
Cekaj imas 16 godina i vec si strucnjak. Pa slobodno ti sa Amarom na klupu sjedi, budi mu bar asistent.diego_TM je napisao/la:Nadam se da ces mi ovo objasnit redom al evo idem prvo ja:old school je napisao/la:Ne znam vise sto krivite karica, da je do karica samo to bi dobro bilo,
markovic-isto kao da nije igrao (bolje bi bilo da nije) vec nekoliko utakmica je katastrofalan,
stanicu covjek niti smije sta prigovoriti niti moze, nije njegova pozicija i to je to,
bogi i nyema sta im reci kad po stranama puse ne mogu na sve strane stici nikako,
savic blago receno dama,uopste ne trci,a o onoj sansi je smijesno pricati,da ustopa loptu zapetlja se sta li vec kad je trebao samo nogu postaviti da lopta ude u go
stanceski nema kondicije, ispada previse,
smajic i zeba svaka im cast iz utakmice u utakmicu su super, da se svi ugledaju na njih, trce igraju kako treba,dolazim do dva iritirajuca lika, to su adilovic koji prode po strani kofol nesto po zemlji ani to nema smisla sto "ubaci",izlazi pred golmana suta pored gola daleko daleko FUJ GADI MI SE ,lazo je bar znao proigrati ako nista drugo, selimovic pa ljudi od kad je dosao u zelju taj covjek ne moze da primi lopte (to je dovoljno)
sve u svemu JAD CEMER TUGA OD NASE IGRE, kazem sreca pa imamo olimpic u ligi pa se tu mozemo vaditi iz godine u godinu, ocajni smo, i zebine suze na kraju tekme govore ko je zaista pravi igrac,ono ostalo sve p..e nafurane ZEBA MAJSTORE KAPA DO PODA
taj tvoj stanic kojem niko nista nesmije prigovorit je jedan od glavnih krivaca za ovo danas
e kad smo dosli do stanceskog vidi se da nisi sekunde gledao utakmicu lik presjekao sve sto je mogao i bio je nas najbolji igrac. za kondiciju??? trcao covjek non stop
zeba ako je danas trcao i borio se perica je onda najbolji igrac svijeta a ja sam semir štilić uzmu mu ljudi loptu (nema veze iako komplikuje do bola) ali onda stane (ista stvar i sa stanicem) ne trci nazad i ne pomaze
adilovic prvo nije ni jednom prosaoa tek ne po strani a jedini sut koji je imao izblokiran mu je novi dokaz da ti utakmice nisi vidio (zaboravio sam da je glavom pucao u gol i da mu je i taj sut izblokiran)
za selimovica se slazem da u prvom poluvremenu lopte nije primio kako treba ali u drugom skroz druga prica. pa momak je zabio gol covjece
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sreca pa ih niko ne uzima za ozbiljno a snage za nesto vise, osim piskaranja po ovom forumu, nemaju ...Seyo_TM je napisao/la:placenicke price...nekad su se lijepili plakati sad se preko foruma izmislja, huska i stvara losa atmosfera, pritisak/tlak/prešr...

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
i meni bas na to lici, par likova konstantno dolazi sa istom pricomSeyo_TM je napisao/la:placenicke price...nekad su se lijepili plakati sad se preko foruma izmislja, huska i stvara losa atmosfera, pritisak/tlak/prešr...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
I ja sam ljut ,na Brku i manekenke.Al mozemo to posmatrat optimisticno sa matematicke strane.Onaj ko gubi kuci a ne donosi nista sa strane ispada gotovo sigurno (znaci dok je Celika i Zvijezde siguran nam je opstanak).Dalje,vodeca cetvorka nije pobjegla,niko nije uzeo sva 3 boda a moze se reci da su Siroki i Sarajevo prosuli po 2 boda.Sto se Brke tice,znate ono ,tesko nama sa njim ovakvim tersom kakav jest a jos teze cini mi se bez njega.Samo da izbije sebi iz glave da je on balkanski Murinjo ili bosanski Mamic i bice nam svima bolje.Ja znam da bi nam bila idealna kombinacija povratak Keme Kozarica i Ode al snovi pusti,volio bih i ja ljetovat na Maldivima a nemam ni za Neuma.
ko placaSeyo_TM je napisao/la:placenicke price...nekad su se lijepili plakati sad se preko foruma izmislja, huska i stvara losa atmosfera, pritisak/tlak/prešr...

Samir Lanđo i Faruk Telibećirević- mučka đubrad.arbitar je napisao/la:ko placaSeyo_TM je napisao/la:placenicke price...nekad su se lijepili plakati sad se preko foruma izmislja, huska i stvara losa atmosfera, pritisak/tlak/prešr...
FEDERER= KLOC
jos uvijek se tjesisIker C je napisao/la:Hajd na kraju nije ispalo tako loše, 2 remija su najbolje što se moglo desiti. Lakše se diše na -4 nego na -6. Trebamo ponovo zaposliti Jaminu Bajraktarević kao psihologa u klubu.
-4 nije puno ali idete svinjcima..a dole moze svasta biti , negativno za vas
mi idemo slaviji ,izgubiti necemo garant a X se onako sam od sebe namece
ako zijanite od svinjaca mi smo na plus 5 (u najgorem slucaju)
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nama Zrinjski dolazi na Grbavicu, šećeru

Ž '21!
- KB-TM87
- Kontakt:
pažljivo pogledaj raspored, ko kome ide, ko kome dolazi, protrljaj oči, samo bistro.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 16 gostiju.