Mogul' 20?xaviesta je napisao/la: O Ti koji pratis nogomet duze od 2006, nabroj nam 10 boljih. Vjerujem da se sjecas i Pelea, Cruyffa i Di Stefana,pa opleti.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Mogul' 20?xaviesta je napisao/la: O Ti koji pratis nogomet duze od 2006, nabroj nam 10 boljih. Vjerujem da se sjecas i Pelea, Cruyffa i Di Stefana,pa opleti.
mozes i 100 ako ima...KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Mogul' 20?xaviesta je napisao/la: O Ti koji pratis nogomet duze od 2006, nabroj nam 10 boljih. Vjerujem da se sjecas i Pelea, Cruyffa i Di Stefana,pa opleti.
joj ne bi bio u kozi igraca Galate u ovoj utakmici...Culé je napisao/la:Igraju svoju verziju Gampera koje nosi prezime po našemu PiqueuZELJO DO GROBA je napisao/la:kakav trofej u srijedu...Culé je napisao/la:Pustimo Smrdoinha, Barça je po jubilarni 10. put osvojila Superkup i to mu je veća kazna nego da bude kažnjen od Saveza! Prevoditelj već u srijedu ima novu priliku da osvoji trofej i to jedini ove sezone
sta igraju...Galatasaray im je protivnik.
Mozes kol'ko ti voljaKiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:Mogul' 20?xaviesta je napisao/la: O Ti koji pratis nogomet duze od 2006, nabroj nam 10 boljih. Vjerujem da se sjecas i Pelea, Cruyffa i Di Stefana,pa opleti.
ma haj ba šta on zna....sjeća se onih s Master lige na PES6KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la:O Ti koji pratis nogomet duze od 2006, nabroj nam 10 boljih. Vjerujem da se sjecas i Pelea, Cruyffa i Di Stefana,pa opleti.mandraX je napisao/la:KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la: Nije ni medju 10 najboljih ikada.
A vidi kak' je Spešl Retard pokušo' pridobiti navijače Galate i ostalih muslimana za srijedu:ZELJO DO GROBA je napisao/la:joj ne bi bio u kozi igraca Galate u ovoj utakmici...
dobice bezveze batine u prijateljskoj...je.bo pobjedu sto ce ostvariti...
Ma trolla bezveze, al et'Plivadon je napisao/la: ma haj ba šta on zna....sjeća se onih s Master lige na PES6
samo dok provali da je Mauro Camoranesi bolji XD
Ako mislis na Villu,ionako je*izda ispomessilla je napisao/la:Džaba čovjeka ispljuvaše hejteri.
Hajd sad to objasnixaviesta je napisao/la:Ako mislis na Villu,ionako je*izda ispomessilla je napisao/la:Džaba čovjeka ispljuvaše hejteri.
Pa nasao je najmirnijeg Realovca,i ako on mangup nesta mu govori,jos mu samar opali. Ako je zelio postici nesto, sto nije Pepea udario,da mu ovaj glavu otkinemessilla je napisao/la: Hajd sad to objasni
Ne bi njemu Villa smio pisnut da je vidio ovu sliku:xaviesta je napisao/la:Pa nasao je najmirnijeg Realovca,i ako on mangup nesta mu govori,jos mu samar opali. Ako je zelio postici nesto, sto nije Pepea udario,da mu ovaj glavu otkinemessilla je napisao/la: Hajd sad to objasni
E tad ništa ne bi postigaoxaviesta je napisao/la: Pa nasao je najmirnijeg Realovca,i ako on mangup nesta mu govori,jos mu samar opali. Ako je zelio postici nesto, sto nije Pepea udario,da mu ovaj glavu otkine
A ko mu je ovo, nana?KiNg_SeRgiO_RaMoS je napisao/la: Ne bi njemu Villa smio pisnut da je vidio ovu sliku:
To mu je inace, otac.
Pa dobro , uglavnom , mišljenja sam da je ovako više postigao nego da je opalio onu mrcinuxaviesta je napisao/la: Mesilla@ 'Vako je mnogo postigo u pm
Dokazao je Ikeru da ipak možeSaras Spa. je napisao/la:Dovede Messi curu u stan, nakon nekog vremena ona izlazi iz WC-a i ugleda dragog u krevetu sa dva muškarca. - " Leo, šta je ovo?! " upita ga iznenađeno a on odgovara - " Sorry draga ali ja ti ne mogu zabiti bez Xavija i Inieste!![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=5520" onclick="window.open(this.href);return false;Saras Spa. je napisao/la:Dovede Messi curu u stan, nakon nekog vremena ona izlazi iz WC-a i ugleda dragog u krevetu sa dva muškarca. - " Leo, šta je ovo?! " upita ga iznenađeno a on odgovara - " Sorry draga ali ja ti ne mogu zabiti bez Xavija i Inieste!![]()
![]()
![]()
Sto me ovaj clan "Cule" podsjeca na jednog bivseg clana ovog foruma, al' me stid rec kojeg, da se ne provalim. Jel moguce da sam upravu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.