Sutas li makar loptu po donjoj Dreznici,de ziv bio ne provaljuj se vise.MostaracVelezovac je napisao/la:Razlika izmedju Bega i Hasagica je koliko izmedju mene i Dzeke.
De sjedi majke ti.
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Mislim da Asmir jeste trenutno nas najbolji golman. Kenan je previse nesiguran i spor. Ipak je EPL jaca liga i mislim da Asmir zasluzuje 1-icu u repki. Medutim glupo je sa njegove strane da preko raznih medija pokusa doci do te pozicije. Brate nazovi Susica, ispricajte se ko ljudi i dogovorite! A ne da nas ovako za nos vuku!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zar toliko podcjenjujes Dzeku??MostaracVelezovac je napisao/la:Razlika izmedju Bega i Hasagica je koliko izmedju mene i Dzeke.
De sjedi majke ti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Još uvijek mi nisi rekao da li bi ti nekome pružio treću šansu, nakon što te taj isti ponizio i iznevjerio?MostaracVelezovac je napisao/la:Razlika izmedju Bega i Hasagica je koliko izmedju mene i Dzeke.
De sjedi majke ti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
muka mi je od citanja svakojakih postova. vjerujem da je vecina djece i omladine koja zivi u ovom teskom turobnom i tranzicijskom vremenu daleko od onoga sto se zove etika ili moral, pristojnost, postovanje itd.ovdje se ne radi o tome sta je pape rekao. covjek je rekao svoje i prije dva dana smo svi shvatili da covjek zeli da mu najspremniji igraju i presao je preko mnogo cega i rekao da ce pozvati begovica. na stranu da li je on u pravu ili ne, on smatra da je u pravu ,ali je i dalje povukao rucnu i rekao da ce ga pozvati. dva dana ranije dao izjavu kako begovic nije za klupe. vrlo jasna poruka ko ce braniti i svaka cast.
No sada dolazimo do drugog dijela. ono sto je , a recimo da jeste, izjavio begovic. to je poprilicna ucjena. i tu ako pape popusti stvaraju se moguci veliki problemi sa onim sto bi trebalo da krasi svaku ekipu a to je timski duh. svi za jednog bla bla bla. no ako ljudi znaju da se ucjenom može doći do pozicije moguci su veliki problemi+ sto papetov autoritet ide do vraga. ovdje nije u pitanju da li je begovic bolji golman ili ne, ovdje je u pitanju nacin postavljanja koji je slican udarcu nogom u glavu. nikada ili - ili situacija nije bila dobra.sta to znaci- da je begovic bezgresan? da ga se nikada nece moci mjenjati sa drugim golmanom, jer bi mogao otici sa priprema jer gospodin hoce da brani?ja u papetovim potezima i izjavama vidim kvalitetan skoro diplomatski rad da se bez prevelike pompe begovic nadje na br 1 a da hasagic to fino i kolegijalno primi. ovako , ako je istina, to je veliki samar i papetu i hasagicu ali i osstalima koji dolaze povrijeđeni, sa svinjskim gripama , cekaju godinama svoju priliku, itd...
tu je problem , pitanje ljudskosti i velicine duha a ne u tehnickom dijelu ko je bolji golman. i kako god nije bas hasagic toliki kloc. i zato ko je to istina treba se covjeku zahvaliti.NE TREBAMO BITI JADOVI!
i da, od pocetka navijam i cekam kada ce begovic postati prvi golman. sada ima gorak ukus u ustima.
No sada dolazimo do drugog dijela. ono sto je , a recimo da jeste, izjavio begovic. to je poprilicna ucjena. i tu ako pape popusti stvaraju se moguci veliki problemi sa onim sto bi trebalo da krasi svaku ekipu a to je timski duh. svi za jednog bla bla bla. no ako ljudi znaju da se ucjenom može doći do pozicije moguci su veliki problemi+ sto papetov autoritet ide do vraga. ovdje nije u pitanju da li je begovic bolji golman ili ne, ovdje je u pitanju nacin postavljanja koji je slican udarcu nogom u glavu. nikada ili - ili situacija nije bila dobra.sta to znaci- da je begovic bezgresan? da ga se nikada nece moci mjenjati sa drugim golmanom, jer bi mogao otici sa priprema jer gospodin hoce da brani?ja u papetovim potezima i izjavama vidim kvalitetan skoro diplomatski rad da se bez prevelike pompe begovic nadje na br 1 a da hasagic to fino i kolegijalno primi. ovako , ako je istina, to je veliki samar i papetu i hasagicu ali i osstalima koji dolaze povrijeđeni, sa svinjskim gripama , cekaju godinama svoju priliku, itd...
tu je problem , pitanje ljudskosti i velicine duha a ne u tehnickom dijelu ko je bolji golman. i kako god nije bas hasagic toliki kloc. i zato ko je to istina treba se covjeku zahvaliti.NE TREBAMO BITI JADOVI!
i da, od pocetka navijam i cekam kada ce begovic postati prvi golman. sada ima gorak ukus u ustima.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
- Kontakt:
soccerfan je napisao/la:Mislim da Asmir jeste trenutno nas najbolji golman. Kenan je previse nesiguran i spor. Ipak je EPL jaca liga i mislim da Asmir zasluzuje 1-icu u repki. Medutim glupo je sa njegove strane da preko raznih medija pokusa doci do te pozicije. Brate nazovi Susica, ispricajte se ko ljudi i dogovorite! A ne da nas ovako za nos vuku!![]()
Uspostava kontakta sa igracem je TRENEROVA OBAVEZA - ne igraceva!
To i jest problem - ja to odavno govorim. Susic mozda zna taktiku i postavku igre (mozda) ali do sad je vise puta napravio kikseve po pitanju odnosa sa igracima. Gdje ce on onako prozivat svoje igrace direktno - pred Spahicem pricat kako je Spahic po malo cudan nekad, ili vako prozivat Begovica??? To samo covjek bez smisla za medjukolegijalnu saradnju moze izvalit.
Ovo sa Begovicem je sve radi Susicevog ne svatanja posla trenera po pitanju komunikacije s igracima. On je jednostavno los u komunikaciji - a to je najmanje 30% njegovog posla.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Nebi pruzio 3cu sansu.Virtu4l je napisao/la:Još uvijek mi nisi rekao da li bi ti nekome pružio treću šansu, nakon što te taj isti ponizio i iznevjerio?MostaracVelezovac je napisao/la:Razlika izmedju Bega i Hasagica je koliko izmedju mene i Dzeke.
De sjedi majke ti.
Ali Begovic nije njega ni ponizio niti iznevjerio - a nije ni BiH ni ponizio nit iznevjerio. Sve sto se desilo sa Begovicem je pogrijesio Susic a ne Begovic - samo sto je Susic to svalio na njega zajedno sa BiH medijima.
Begovic se jednostavno neda zajebavat - sto razumijem skroz. Begovic, po meni, do sad uopste nije neprimjerno postupio i ne vidim razloga za ovu hajku na njega.
Izmišljaš, lažeš kao pas da bi tvoja uvjerenja bila ispravna. Begović je kriv, odbio je poziv, nije se javljao i to je to. Nema tu vrdanja, ili dođeš ili ne dođeš. Ako nećeš doći, javiš sedam dana ranije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kao sto je rekao da je i javio - a onda je Susic to negirao a Begovic ostao pri svom da je pricao sa Susicem na vrijeme i plus uz to da mu je ovaj rekao da je OK da ne dolazi.Virtu4l je napisao/la:Izmišljaš, lažeš kao pas da bi tvoja uvjerenja bila ispravna. Begović je kriv, odbio je poziv, nije se javljao i to je to. Nema tu vrdanja, ili dođeš ili ne dođeš. Ako nećeš doći, javiš sedam dana ranije.
PS>.. po cemu ti znas da ja lazem?
Jesi li to ti bio tu? Jesi li to ti vidio sta je bilo?
Sve sto imamo i ja i ti je sta je rekao ovaj i sta je rekao onaj - i oni pricaju suprotne price.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
da nam je Bogdo vise tih tudjih govana, al da su tako kvalitetni...Vrebac je napisao/la:Ma pusti ih draze im je i tude g****, nego domaca cokolada!!szlaja je napisao/la:Cuj ovog. Pa ne bi volio da imam Corluku, koji ce mi racku ako mu srce kuca za drugu drzavu. Takvi mi ne trebaju. Ne treba mi ni Messi ako ce igrat za nas a volit Argentinu. Kakvo je to razmisljanje? Pa drazi mi je valjda MOJ Hasagic nego TUDJI Begovic.Papastathopoulos je napisao/la: ovako, totalno si me zbunio sa ovim postom, pa ne znam sta cu ti odgovorit![]()
uglavnom, ponos....zar nebi bilo dobro da imamo sad recimo, posto je mujdza malo povrijedjen, i mozda ne nastupi protiv bjelorusije, zar ne bi bilo dobro da imamo corluku kao zamjenu na desnom boku ?....mozda on nema BiH u srcu, al ko te pita za taj organ, nama treba dobar desni bek....zar ne bi bilo dobro da imamo sad petrica u repki ? muslimovic i zec su, bar trenutno trube, da su adilovic i haskic trenutno bolji, vedo povrijedjen, legao bi nam petric ko kec na desetku ! il srna il sta ti ja znam....kakav crni ponos, probudi se iz zimskog sna....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Principatus
- Kontakt:
Covjece kad procitam pojedina misljenja...nije ni cudo sto smo mi daleko od profesionalizma, jer je kod nas sve naopacke.
Necu nesto posebno komentarisati, nego nadam se da ce redakcija SS.ba kontaktirati Begovica sto brze i dace mu postaviti jedno jednostavno pitanje: Dali je stvarno dao tu izjavu?
Necu nesto posebno komentarisati, nego nadam se da ce redakcija SS.ba kontaktirati Begovica sto brze i dace mu postaviti jedno jednostavno pitanje: Dali je stvarno dao tu izjavu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Haha, dobar.Almir1 je napisao/la:

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Ovo izmedzu Papeta i Begovica je puklo definitivno u Tirani,ja mislim da je tad Begovicu puko film kad je vidio da Hasagic onako ukocen stoji na golu i koji kod slobodnog Albanaca stoji ko kip i prima go u njegovu stranu gola a nemoze da se pomakne radi svojih ledza i onda na poluvremenu haj ti Asmire na go Kenan nemoze vise a da je mogo ni tad nebi Asmir stao na go ali zato nije kriv samo Susic kriv je i njegov pomocnik Piplica.Da se razumijemo ne podrzavam Begovica sto se tice ove izjave(ako je uopste istinita) i uvjek sam podrzavo Papeta i dalje ga podrzavam jer je on selektor i treba ga pustiti da radi svoj posao mada bi ja volio da se ovo izgladi i da vidim Begovica na golu vec protiv Bjelorusije radi dobrobiti reprezentacije jer je momentalno puno bolji i u boljoj formi od bolesnog Hasagica kog iznimno cijenim radi svega sto je do sad dao za reprezentaciju ali doslo je vrijeme za mladzeg,boljeg i zdravijeg od njega
Da je Asmir do sad uredno dolazio na okupljanja vjerovatno bi do sad i bio "jedinica".
Al zvjezdica nema strpljenja, on se ipak odrekao velike nogometne sile Kanade da brani za "malu" BiH. Ko je Kenan Hasagic da mu stoji na putu? Posere se on na Kenanovih 10 godina u repci i u dobru i u zlu. Sutnite takvog covjeka odmah cim se pojavio Asmir.
Ej moj Asmire... koji si ti tenkre, daleko ti kuca od BiH bila.
Al zvjezdica nema strpljenja, on se ipak odrekao velike nogometne sile Kanade da brani za "malu" BiH. Ko je Kenan Hasagic da mu stoji na putu? Posere se on na Kenanovih 10 godina u repci i u dobru i u zlu. Sutnite takvog covjeka odmah cim se pojavio Asmir.
Ej moj Asmire... koji si ti tenkre, daleko ti kuca od BiH bila.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Vjeruj da se ja puno ne uzrujavam oko tih izjava. Samo kad' ss.ba objavi neki intervju s nasim reprezentativcima, to pazljivo procitam, i tome jedino i vjerujem. Skoro sve ovo ostalo shvatim s velikom rezervom...Principatus je napisao/la:Covjece kad procitam pojedina misljenja...nije ni cudo sto smo mi daleko od profesionalizma, jer je kod nas sve naopacke.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Pa kako mozete vjerovat tom avazu nakon toliko godina lazi? Pa je li kapiten Spahic izjavio da su izmislili citav intervju s njim? A ne znam kakvi neprijatelji reprezentacije rade tu. Nadam se da je Susic dovoljno pametan da samo slusa to sto mu Asmir direktno kaze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja im ne vjerujem. Izmisljali su intervjue sa Spahicem i lagali su da je Susic izjavio da bi radije igrao na neutralnom terenu nego u Zenici.Cartman je napisao/la:Pa kako mozete vjerovat tom avazu nakon toliko godina lazi? Pa je li kapiten Spahic izjavio da su izmislili citav intervju s njim? A ne znam kakvi neprijatelji reprezentacije rade tu. Nadam se da je Susic dovoljno pametan da samo slusa to sto mu Asmir direktno kaze.
Cini mi se da je bio isti novinar u pitanju sto je i napisao ovaj "intervju" sa Begovicem, potpisuje se sa inicijalima M.T.
Kao da namjerno hoce da zakuhaju. Ko zna ko stoji iza svega toga.
Muljatori obicni.
To dovoljno govori o njemu i o ozbiljnosti tih novina, kad se ne potpisu sa punim imenom. Pa kakve novine to dozvoljavaju? Naravno one sto lazu. Treba im zabranit sav kontakt sa reprezentacijom, i to javno objavit. Onda ce se znat da svaki put lazu. Ne znam sta ona Pecikoza radi.calcio je napisao/la:Ja im ne vjerujem. Izmisljali su intervjue sa Spahicem i lagali su da je Susic izjavio da bi radije igrao na neutralnom terenu nego u Zenici.Cartman je napisao/la:Pa kako mozete vjerovat tom avazu nakon toliko godina lazi? Pa je li kapiten Spahic izjavio da su izmislili citav intervju s njim? A ne znam kakvi neprijatelji reprezentacije rade tu. Nadam se da je Susic dovoljno pametan da samo slusa to sto mu Asmir direktno kaze.
Cini mi se da je bio isti novinar u pitanju sto je i napisao ovaj "intervju" sa Begovicem, potpisuje se sa inicijalima M.T.
Kao da namjerno hoce da zakuhaju. Ko zna ko stoji iza svega toga.
Muljatori obicni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Šta ti znaš o Avazu i lokalnim medijima? Imaš ih na kioscima u dijaspori?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], RacioEmocionalan i 29 gostiju.