NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
Sta dođu ove Varupe jedan drugome i koji je kapetan?????
oni su rođaci!ŠB.TRN je napisao/la:Sta dođu ove Varupe jedan drugome i koji je kapetan?????
Sunce ti ljubim sad gledam ovaj slobodnjak,strasno kakav gol
vjerovatno gol sezone,tesko ce ovo ko nadmasiti

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Za nas ti mogu reći da se opušteno šetamo i nije nikad bilo nikakvih čak ni čarki a kamo li nešto višeLudLo 4 je napisao/la: Nego da pitam nesto.Jel i kad dolaze ultrasi,lesinari i sl. jel i oni prolaze onako opusteno pored ostale publike kao mi ?

HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?
ovaj se gol ne može odbraniti raja, jer je oblik lopte parabola, a to je u fudbalu vrlo teško za odbraniti..
nije uopšte kriv golman.

+1 AMAZING !miky_hz je napisao/la:Sunce ti ljubim sad gledam ovaj slobodnjak,strasno kakav golvjerovatno gol sezone,tesko ce ovo ko nadmasiti

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Čestitam travničani. Nek' ste oderali ove Amarove džabne levate. Koliki je vama budžet
Nafurali se naši da su igrači, a Varupa sezonama već pokazuje da je bolji igrač od većine ovih Amarovih ka.r.ina. U cijeloj našoj ekipi niko ne može do gola dobaciti sa 35 metara, a ne da nešto pogodi. Svaka mu čast. Nije problem izgubiti od boljeg već je problem što cijela država (nasekiram se kad čujem da ima prenos Želje na TV-u) vidi da imamo kar.ina ekipu samo Amar i naša balavurdija vide nekakve vedete. Još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi, nadam se barem da ćemo vas na proljeće na Grbavici dobiti.

Nafurali se naši da su igrači, a Varupa sezonama već pokazuje da je bolji igrač od većine ovih Amarovih ka.r.ina. U cijeloj našoj ekipi niko ne može do gola dobaciti sa 35 metara, a ne da nešto pogodi. Svaka mu čast. Nije problem izgubiti od boljeg već je problem što cijela država (nasekiram se kad čujem da ima prenos Želje na TV-u) vidi da imamo kar.ina ekipu samo Amar i naša balavurdija vide nekakve vedete. Još jednom čestitke na zasluženoj pobjedi, nadam se barem da ćemo vas na proljeće na Grbavici dobiti.
CESTITKE IZ GRADACCA NA POBJEDI. SAD SAM VIDIO OVU GOLCINU IZ SLOBODNJAKA I ODUSEVLJEN SAM.NADAM SE DA NECE OVAKO BITI KOD NAS I DA CETE POGNUTIH GLAVA NAPUSTITI BANJU ILIDZU.dzenan01 je napisao/la:+1 AMAZING !miky_hz je napisao/la:Sunce ti ljubim sad gledam ovaj slobodnjak,strasno kakav golvjerovatno gol sezone,tesko ce ovo ko nadmasiti
VARUPA KAO JUNINHO
http://www.hronika.ba/nogomet-blog/3180 ... ninho.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hronika.ba/nogomet-blog/3180 ... ninho.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- Crni gavran
- Kontakt:
Komsije, svaka cast na pobjedi. Bas vam se divim, nemate nista, ali ipak obarate velike timove. Da imate uslove kao mi, ja mislim da bi bili u vrhu 100 %
Pozdrav iz Zenice

Pozdrav iz Zenice

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
jooj jest ga zavalio varupa aferim i to zelji dobre je on sadake dao

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Joint_Union
- Kontakt:
jel iz kafane pišeš?FCS-FCS je napisao/la:Hahaha
eto im glavati lopov Amar i mafijas kujo-tabletoman... svaka čast sir vam se pozlatio
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
-
- Kontakt:
ma svi, ultrasi lešinari isto onako prolaze, ko dođe normala može proći, vidio si da nikom ništa ne fali, zar nismo korektni domaćini? utakmica solidna, Željo ima terensku incijativu, mi bolje šanse, bilo je grubi startova ali sa obje strane, Varupa gol kola, Željo ima dosta levata za ekipu koja hoće titulu ( Adilović, Svraka, pa i golman). Manijaci odlični osim one neuspjele bakljade i nekoliko bespotrebnih uvredljivih skandiranja.LudLo 4 je napisao/la:Hmm...
Znaci zasluzena pobjeda nad nasim damama.
Nego onaj Varupa je seljacina najveca,dok je takvih poput njega nece ovaj fudbal naprijed ja mislim da se nekad i vi sami sramite njega,pa tekma samo sto je pocela odmah on neko naguravanje,nesto on Bog batina.Respekt za gol,mada mislim i da je greska Karica,ali golcina je da bome dobar.Sto se tice ostalog,Travnik fina carsijca ali stekao sam dojam da svi simpatisu/navijaju za Zelju.A neki su tu samo iz inata i da udare kontru pa su kao za Travnik(MOJE MISLJENJE).Nakon tekme sam nekog vaseg igraca sreo i frajer kaze da ce dobiti (samo) 100KM premije za ovu tekmu.
Nego da pitam nesto.Jel i kad dolaze ultrasi,lesinari i sl. jel i oni prolaze onako opusteno pored ostale publike kao mi ?
Iskrene cestitke na potpuno zasluzenoj pobjedi i hvala na gostoljubivosti iako sam covjek od pedeset godina odavno se nisam ljepse osjecao na gostovanju.Varupu pojedinci mogu na forumu zvati papkom ali mu trebaju odati priznanje i postovanje kako se odnosi prema klubu i navijacima i sa kojim zarom igra.To sto pojedini nasi navijaci zovu igrace Travnika mesarima to je samo nemoc da priznamo da su nasi igraci obicne balerine i manekenke,pa koje to njima zabranio da prave faulove i da igraju zustrije niko nego se boje da im se nogice ne ozlijede.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- nostradamus
Prije svega zelim da se iskreno zahvalim svim pravim poznavaocima ove igre ,koji su prepoznali srce i zelju igraca Travnika na pocetku ove sezone,i cestitali nam na zasluzenoj pobjedi juce,a tebi posebno na dobroj prognozi...TKC je napisao/la:@Notradamus
rekao sam ti da ce Travnik pobjediti ovu ligu.![]()
Buraz de mi reci kakvo je stanje u gradu ekonomija,aktivnost,...? Travnik mi je nesto specialno zbog razliti razloga i bi ga volio posjetiti jedan dan.

Sto se tice ekonomije Travnik je pao odavno.Travnik je zapravo drzao Borac ,ali kako su ga mafijasi popljahali a privatnog sektora slabo ima i grad je pao.Najvise boli nasa indolentnost prema svemu.Evo nedavno bili izbori za nacelnika izislo 20 posto raje...I sta tu onda ima komentarisati vise.Sportska se dvorana gradi 20 godina ,kino ukinuto,najbolje amatersko pozoriste u bivsoj Jugi ne postoji.
Ali molim te nemoj mi zamjeriti,sto necu sada o tome,jer odavno nesto tako pozitivno nije prostrujalo nasom carsijom kao ova pobjeda juce,i ovaj odlican start nogometasa...Svi pricaju o tome osjeti se nesto u gradu sto je nisam odavno osjetio.Konacno neka pozitiva .Daj boze da ne izgubimo u srijedu,pa da u subotu protiv Borca ne bude mjesta na Piroti.Pa jedna pobjeda na strani je bila dovoljna da juce na tekmi vidim ljude koji godinama nisu dolazili.Travnik je podmladio ekipu sto smo svi zeljeli,i odmah se vidi rezultat.Od starijih igrali su samo Varupa i Kiko...I Sarajka se polako povlaci ...
Od ovih novih juce je odusevio mali Misic koji je i u Lukavici protiv Olimpika stavio Vladavica u mali dzep...
A kako su ginuli momci juce...jos da je Beslija dao gol...ali otom potom postoje neke sumnje ali dace ga on ponovo,ipak je Zeljin igrac pa ne treba ni zamjerati.Od svih samo Karalic mora bolje...fali nam taj spic,Nele pokusao sa Popovicem ali nije ni on u nekoj formi.Ako neko od njih dvojice jos proigra ,a mora bogami nek sa bog smiluje svim nasim protivnicima ma gde mi igrali.
I podcjenili su nas svi bez razloga brate dragi,ko da su Barsa ,Real ili Mancester.Ali razbilo im se svima o glavu,pa nek to cine i dalje mi nista protiv nemamo...
U Gradačcu se bojim samo Gagca,ne zato sto nam on nesto poznaje igru jer mi ove sezone igramo potpuno drugi nogomet,nego njegovih dogovora sa upravom Travnika,posto su skroz lose krenuli i poslije eventualnog poraza od nas vjerovatno bi mu se znalo ...I zato molimo svi navijaci Travnika da ovaj put kad vec imamo sansu odemo tamo i odigramo srcem kao i ove tri tekme,pa kako god da prodjemo ,samo bez stela...
Posto sam nepopravljivi optimista nadam se bar bodu u srijedu i zelim puno srece nasim momcima ,da trznemo malo i klub i ovaj nas vezirski grad ...I u ime toga nase ljubavi prema Travniku zapjevajmo zajedno
" onclick="window.open(this.href);return false;
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Normala je sve,super zadovoljan sam sto se tice toga,niste ni mesari malo ste tukli ali momacka igra,zao mi je sto niste polomili sve one manekenke nase Allaha mi bio bi sretan.I nije neuspjela bakljada nego su upaljene samo tri baklje.Sto se tice skandiranja tako je kako je.travnicanin je napisao/la:
ma svi, ultrasi lešinari isto onako prolaze, ko dođe normala može proći, vidio si da nikom ništa ne fali, zar nismo korektni domaćini? utakmica solidna, Željo ima terensku incijativu, mi bolje šanse, bilo je grubi startova ali sa obje strane, Varupa gol kola, Željo ima dosta levata za ekipu koja hoće titulu ( Adilović, Svraka, pa i golman). Manijaci odlični osim one neuspjele bakljade i nekoliko bespotrebnih uvredljivih skandiranja.
Sretno dalje Veziri (ili kako ja volim reci Cevapcici)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- nostradamus
Danas igramo protiv ekipe koja sigurno zavarava ovako losim startom.Za mene mozda i najvece negativno iznenedjenje na pocetku prvenstva.Puni smo entuzijazma poslije dobrog starta ,a ako i izgubimo nije tragedija,samo da se predstavimo u dobrom svjetlu tamo,iako ako budemo igrali borbeno kao u ova 3 kola do sada mislim da ni rezultat nece izostati.A ako ne izgubimo tamo bice prava atmosfera u subotu ovdje protiv Borca.Zato svaka sreca momcima i gotovo sam siguran u dobar rezultat,samo je jedan problem.S kim god pricas o tekmi znate koja je prva rijec.GAGAC....
Nadam se da danas nece biti tako...dosta je vise bilo...

Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- slogauskoplje
- Kontakt:
šteta trenutno je 3:2.nostradamus je napisao/la:Danas igramo protiv ekipe koja sigurno zavarava ovako losim startom.Za mene mozda i najvece negativno iznenedjenje na pocetku prvenstva.Puni smo entuzijazma poslije dobrog starta ,a ako i izgubimo nije tragedija,samo da se predstavimo u dobrom svjetlu tamo,iako ako budemo igrali borbeno kao u ova 3 kola do sada mislim da ni rezultat nece izostati.A ako ne izgubimo tamo bice prava atmosfera u subotu ovdje protiv Borca.Zato svaka sreca momcima i gotovo sam siguran u dobar rezultat,samo je jedan problem.S kim god pricas o tekmi znate koja je prva rijec.GAGAC....Nadam se da danas nece biti tako...dosta je vise bilo...
Sloga Uskoplje
Iz kojih klubova su došli Mišić i Laštro?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.