ja sam se pitao da li me oci varaju ili nisam dobro vidio sad na ovom snimku vidim da ne varaju i gol je strasan realno,samo pljuvaca na sve strane pa karic nije odbranio uhom,a ne kontam kako je nije primio na prsa cakbistrikboy je napisao/la:Ovaj gol je preyebeno uzivo izgledao sad jos yebenije izgleda,ovakva lopta se jednostavno ne brani,nek' prica ko sta hoce...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
old school
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- KB-TM87
- Kontakt:
ovaj go, ne znam dal da se smijem il placem, gledam i ne vjerujem 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Bas me zanima cime se planiralo da KAric ovo odbrani.Trenutno mi nista ne pada na pamet.
Ako ga napadate za ovaj onda je logicno i za prvi,jer se nije bacio na pravu stranu.
Ako ga napadate za ovaj onda je logicno i za prvi,jer se nije bacio na pravu stranu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- bistrikboy
- Kontakt:
Ovakav gol samo Željezničar moze primiti,zapamti ovo!KB-TM87 je napisao/la:ovaj go, ne znam dal da se smijem il placem, gledam i ne vjerujem
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Joint_Union
- Kontakt:
Ja fakat ne kontam hajd da nismo svi vidjeli golčinu, da se priča na slijepo ok.Ali pored ovog snimka dodje lik i to moderator i kaže uhom je trebao odbraniti.Pa drug šta kontaš ti fakat? Mi ovdje ovce ili šta već?
Zadnja izmjena: Joint_Union, dana/u 21 avg 2011, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
- KB-TM87
- Kontakt:
Kunem ti se da ga niko više neće primiti, baksuzi smo mi teški, valjda će nam se vratiti negdje, i za Široki isto...bistrikboy je napisao/la:Ovakav gol samo Željezničar moze primiti,zapamti ovo!KB-TM87 je napisao/la:ovaj go, ne znam dal da se smijem il placem, gledam i ne vjerujem
Željezničar - kult glavnog grada
-
TM87visnjik
- Kontakt:
evo gledam 17-ti put,ovo se ne brani..pratim karica,pratim loptu 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ljudi, svaki gol koji se primi sa udaljenosti veće od 30 metara ide na golmanovu dušu...
Pa vi razglabajte i dalje o zakonima fizike i parabolama...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
najpametnije do sad i najrealnijeBianconeri1988 je napisao/la:Ljudi, svaki gol koji se primi sa udaljenosti veće od 30 metara ide na golmanovu dušu...
Za zivot cijeli!
Seyo transferiši se u moderatore pa zaganjaj u BanovićeSeyo_TM je napisao/la:placenicke price...nekad su se lijepili plakati sad se preko foruma izmislja, huska i stvara losa atmosfera, pritisak/tlak/prešr...
Jao kako smo ispali kod prvog gola... Drugi gol sam pregledao 5 puta i svaki put bez obzira što je naša nesreća mi je izgledao moćno. Nisam vidio kako je Karić bio postavljen tako da ne znam je li mogao skinuti, ako Aca kaze pretpostavljam da i jeste mozda. Neutralni to najbolje vide
Mene jako strah da ćemo ovu sezonu pomalo mrcvariti kao i prošlu, da ćemo dosadno igrati i da će opet biti slab prosjek na Grbavici... Nadam se sada 9 bodova i da se dignemo svi, i ovi s najcrnjim mislima. Najpametnije je sačekati koji sahat dok se ohladi pa onda piskarati po forumu. Aj' uzdravlje !
Osim - drugo ime za Želju !
- themaniaks
- Kontakt:
Jeli istina da Karic nosa naocale i da ima problema sa vidom? ali ozbiljno 
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Tačno da ti dođe da se odjaviš na neko vrijeme. Npr. boccaccio kaze neki dan: "Evo glasno cu reci Amar je kriv i niko drugi vezano za taktiku u Ilijašu", tako nešto; pa sad su ga trebali kamenovat ? Ljudi moji, kad neko kaže eh Amar je pogriješio u tome i tome, Karić, Zeba... znači treba ih odmah otjerati, smeće su... ?!aleksandar_veliki je napisao/la: Klasicni bh. forumas, ako neko igrom slucaja napise nesto drugacije onda je pljuvac.
Osim - drugo ime za Želju !
frajer uzeo zalet iz onog kruga sa centra igrališta,smiješnoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:najpametnije do sad i najrealnijeBianconeri1988 je napisao/la:Ljudi, svaki gol koji se primi sa udaljenosti veće od 30 metara ide na golmanovu dušu...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kad je Juninho pukne sa 40 metara Kasiljasu u raslje to ne ide na dusu golmana. Mozda ide iz slobodnog jer on mora pokrit stranu koju ne cuva zivi zid a ako lopta predje onda krivicu nosi zivi zid a ne golman.Bianconeri1988 je napisao/la:Ljudi, svaki gol koji se primi sa udaljenosti veće od 30 metara ide na golmanovu dušu...
-
old school
- Kontakt:
ma ozbiljno kari se mogu mnogi napusiti, da ga nije bilo popusili bi mi davno sve utakmice sa 2-3 gola razlike,odbrani lik st moze, sto odbrana pusti primi i sta ce covjek, meni je odlicanthemaniaks je napisao/la:Jeli istina da Karic nosa naocale i da ima problema sa vidom? ali ozbiljno
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Dobro Karić , al što se Adilović nafulo 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
aleksandar_veliki je napisao/la:Za Nicka, posto nisi bio jedna realna ocjena svakog ponaosob:
Karić: U dva tri navrata reagovao fantasticno i onda primi gol koji je morao odbraniti, odnosno trebao je loptu na prsa ustopati.
Markovic: Van forme, takticki nikakav, borbenosti ne fali, ali ispada stalno.
Nyema: Nikakav i citao sam komentare i vidim ljudi ga hvale, kontam da li smo bili na istoj tekmi. Sukrivac za prvi gol, i za dva mrtva zicera Travnika.
Bogicevic: Isto kao i Nyema
Stanic: Ne zna da li je dosao ili posao, kao i Markovic, bori se, gine ali takticki neskolovan
Savic: Los, moze i mora bolje. Imao idealnu priliku, ali pade preko lopte
Stanceski: Zna lopte, trudio se, ali sporo to ide. On mora biti taj koji ce prenijeti loptu, odigrati na brzinu, ali kakvi je danas bilo on je majstor
Smajic: Danas daleko najbolji, iako moze i on mnogo bolje, ali vidi se da je ta zadnja sezona neigranja ostavila traga. Medjutim, danas sve sto je Zeljo uradio, uradio je zahvaljujuci njemu. Ucestvovao kod gola, u prvom dijelu Adilovica izbacio u mrtvu sansu, prebacio odbranu dugom loptom, no ovaj se na 30 metara spetljao. Da je gurnuo loptu naprijed gol sansa. U drugom dijelu takodjer Adila gurnuo u mrtvaka, ali opet lose sutira.
Zeba: Jako los danas, imao je tu asistenciju, ali ostalo nista. Nisam ga navikao gledati u ovakvom izdanju. Bez volje, zelje. Da li mozda zeli ici (ponuda ima), ne znam.
Adilovic: Mogao se proslaviti, ali...Nije bio njegov dan, momka ne treba razapinjati.
Selimovic: Jako los, ali zabio je. Medjutim, malo me cudi da ne zna primiti loptu, da se odbija od njega kao od plakara. Da li je to neka treba, veliki klub ili...
Zamjene necu, ali realno, ne izgleda dobro. Bar meni, ova ekipa moze i mora bolje. Na Amaru je sada, mora ih probuditi, mora smisliti nesto. Navijaci, ne bih komentarisa skandiranje zadnjih deset minuta. Mislim da se igraci trebaju bodriti i kada im ne ide. Lako je biti navijac kada ti ide sve, ali dajte im podrsku kada ih je stalo.
markovic, taj momak moze igrat dobro samo kad mi napadamo, ljudi ga gledaju na grbavici, gdje se moze oslobodit i probijat po liniji a defanzivno je 0 bodova to se ne vidi na grbavici jer pretezno mi imamo incijativu ista stvar i sa stanicem, zeba pelja loptu pretjera kad nema kome dati, to je ono sto ja vidim ko problem na gostujucim utakmicama, sredina ima problem jer nemamo trkaca a da zna pruzit loptu po zemlji u prazan prostor i da oslobodi zebu, i fale nam bekovi za gostujuce tekme... adilovica treba stavit pred betonski zid i neko da puca u zid a on da smiruje odbice
hvala na izvjestaju
Zadnja izmjena: nick, dana/u 21 avg 2011, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zaboravljas jedno, nije mu pucao juninho, pucao mu je svima dobro znani ELVEDIN VARUPA, lik od 35 godinasamosarajvo je napisao/la:Kad je Juninho pukne sa 40 metara Kasiljasu u raslje to ne ide na dusu golmana. Mozda ide iz slobodnog jer on mora pokrit stranu koju ne cuva zivi zid a ako lopta predje onda krivicu nosi zivi zid a ne golman.Bianconeri1988 je napisao/la:Ljudi, svaki gol koji se primi sa udaljenosti veće od 30 metara ide na golmanovu dušu...
Za zivot cijeli!
Može se raspravljati o tome da li Karić snosi krivicu za gol ili ne, ali reći da ju je trebao "uhvatiti živu" ili "golmanski spustiti ispred sebe" je smiješno, da ne upotrijebim neku ružniju riječ. To u ovoj situaciji nije mogao uraditi niti jedan golman na svijetu. Niko. Ova lopta se jedino može braniti tako što se dodirne jednom rukom i prebaci preko prečke, odnosno promjeni se smjer lopte. Uhvatiti bi je mogao možda Yao Ming ili neko slične visine i dužine ruku.aleksandar_veliki je napisao/la:Klasicni bh. forumas, ako neko igrom slucaja napise nesto drugacije onda je pljuvac. Gol je fenomenalan, ali ide na dusu Karica. Ljudi Karic kod ovakvog slobodnjaka mora stajati metar i pol od svoje lijeve stative, jer desnu mu cuva zid. Gdje je on bio, da je bio na mjestu gdje treba biti odbranio bi, uhvatio je živu, mozda bi je ono golmanski spustio ispred sebe i to je to. ne vidi se na snimku, kada se sam hvata za glavu, zna da je kikasao, no da nekakim vise. Vi mislite da nije njegov gol, ja suprotno. Jasno kao dan.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 21 avg 2011, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- themaniaks
- Kontakt:
moj je post bio bez ironije jer sam tako cuoold school je napisao/la:ma ozbiljno kari se mogu mnogi napusiti, da ga nije bilo popusili bi mi davno sve utakmice sa 2-3 gola razlike,odbrani lik st moze, sto odbrana pusti primi i sta ce covjek, meni je odlicanthemaniaks je napisao/la:Jeli istina da Karic nosa naocale i da ima problema sa vidom? ali ozbiljno
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 35 gostiju.