Po svemu po svim igračima koji ovdje igraju i koji su igrali, ljudi koji su stvorili klub City postaje živuća legendaTed Mosby je napisao/la:Čuj svetog kluba, a po čemu je svet?Blue City je napisao/la:Nemate pametnijeg posla nego ste tu došli provocirati na temi svetog kluba
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Istina, igraci koji igraju za Shity sa srcem, nedaj Boze da su dosli zbog para.Blue City je napisao/la:Po svemu po svim igračima koji ovdje igraju i koji su igrali, ljudi koji su stvorili klub City postaje živuća legendaTed Mosby je napisao/la:Čuj svetog kluba, a po čemu je svet?Blue City je napisao/la:Nemate pametnijeg posla nego ste tu došli provocirati na temi svetog kluba
Pa po tvome je svaki klub svet. Pa Dinamo i Zvezda imaju europski trofej a City ga nema. Kako to objašnjavaš?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Nedami se tu sa vama gubiti vrijeme jednostavno vidjet ćete sve na kraju sezone...
Man City ima više navijača u Manchesteru nego United. To je dovoljno da se ne može reći da je City mali klub.
FEDERER= KLOC
Ma to su priče da ih ima višeIker C je napisao/la:Man City ima više navijača u Manchesteru nego United. To je dovoljno da se ne može reći da je City mali klub.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Tako je majstoreIker C je napisao/la:Man City ima više navijača u Manchesteru nego United. To je dovoljno da se ne može reći da je City mali klub.
Najbolji smo
Koji Evropski velikani ga nemaju, pa su opet velikani!Ted Mosby je napisao/la:Pa po tvome je svaki klub svet. Pa Dinamo i Zvezda imaju europski trofej a City ga nema. Kako to objašnjavaš?
Izdržati, to je temelj vrline!
GlupostiIker C je napisao/la:Man City ima više navijača u Manchesteru nego United. To je dovoljno da se ne može reći da je City mali klub.
Kao što Espanyol ima više navijača u Barceloni nego Barca, ili Atletico više od Reala. To su glupostiIker C je napisao/la:Man City ima više navijača u Manchesteru nego United. To je dovoljno da se ne može reći da je City mali klub.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
City ima evropski trofej ,kup pobjednika kupova,ne mozes reci da je neki klub mali a taj klub ima 2 osvojene lige i jos par cupova. Ne volim ovaj klub al eto radi Dzeke ga pratim pomalo .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zar treba napominjati da je city cisto lokalni klub?VanTheMan je napisao/la:GlupostiIker C je napisao/la:Man City ima više navijača u Manchesteru nego United. To je dovoljno da se ne može reći da je City mali klub.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja se sjećam kad je City igrao 2.ligu i tad je komentator pričao o tome da je City omiljeni klub u Manchestru. A City je klub koga je osnovala srednja klasa i kroz historiju mu je bilo teško se nositi sa režimskim klubovima. Slična situacija kao sa Aleticom u Španiji.Ja ne navijam za City ali morao sam reagovati protiv ovih koji govore da City nema tradiciju. Vi ovdje povlačite paralelu između OLimpica (Sarajevo) i City što je jedna velika glupost.
Evo da vas pitam je li West Ham klub bez tradicije?
FEDERER= KLOC
Bio bi red da se malo obrazujete o klubu o kojem pričate ( općenito govorim ) , tek toliko da znate šta pričate.
Znači , sutra očekujem jednu dobru utakmicu , sa dosta golova, timova koji su zgazili svoje protivnike u prvom kolu.
City ne smije podcijeniti Bolton , koji ima sjajan tim.
Nadam se da ćemo sutra na djelu vidjeti trojku Džeko - Aguero - Silva i nadam se barem jednom golu Džeke
Znači , sutra očekujem jednu dobru utakmicu , sa dosta golova, timova koji su zgazili svoje protivnike u prvom kolu.
City ne smije podcijeniti Bolton , koji ima sjajan tim.
Nadam se da ćemo sutra na djelu vidjeti trojku Džeko - Aguero - Silva i nadam se barem jednom golu Džeke
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
Elmar78430
- Kontakt:
Ko od nasih kanala prenosi City sutra?
-
kinder_jaje
- Kontakt:
haman da si upravuIker C je napisao/la:Ja se sjećam kad je City igrao 2.ligu i tad je komentator pričao o tome da je City omiljeni klub u Manchestru. A City je klub koga je osnovala srednja klasa i kroz historiju mu je bilo teško se nositi sa režimskim klubovima. Slična situacija kao sa Aleticom u Španiji.Ja ne navijam za City ali morao sam reagovati protiv ovih koji govore da City nema tradiciju. Vi ovdje povlačite paralelu između OLimpica (Sarajevo) i City što je jedna velika glupost.
On naših nikoElmar78430 je napisao/la:Ko od nasih kanala prenosi City sutra?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
Elmar78430
- Kontakt:
Na to mislim, ja imam Sport klub.Carlo je napisao/la:On naših nikoElmar78430 je napisao/la:Ko od nasih kanala prenosi City sutra?, a on susjednih tu je sport klub.
Tu pise West Ham - Leeds u 14:30? A Dzeko pocinje u 16h.
a bice ti ili na sk+ ili na sk primeElmar78430 je napisao/la:Na to mislim, ja imam Sport klub.Carlo je napisao/la:On naših nikoElmar78430 je napisao/la:Ko od nasih kanala prenosi City sutra?, a on susjednih tu je sport klub.
http://www.sportklub.info/pregled-programa.php" onclick="window.open(this.href);return false;
SK+Elmar78430 je napisao/la:Na to mislim, ja imam Sport klub.Carlo je napisao/la:On naših nikoElmar78430 je napisao/la:Ko od nasih kanala prenosi City sutra?, a on susjednih tu je sport klub.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.