FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

old school
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la old school » 21 avg 2011, 01:38

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ljudi, svaki gol koji se primi sa udaljenosti veće od 30 metara ide na golmanovu dušu...

Pa vi razglabajte i dalje o zakonima fizike i parabolama... :D
Kad je Juninho pukne sa 40 metara Kasiljasu u raslje to ne ide na dusu golmana. Mozda ide iz slobodnog jer on mora pokrit stranu koju ne cuva zivi zid a ako lopta predje onda krivicu nosi zivi zid a ne golman.
zaboravljas jedno, nije mu pucao juninho, pucao mu je svima dobro znani ELVEDIN VARUPA, lik od 35 godina
i samim ti ako je on varupa ne moze zabiti gol ovakav jel, nemojte ispadati glupi kakve veze ima da je i sa centra pucao da je zabio ovakav gol
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 01:40

Znači i kad je Dudek primio go sa gola na go, to je bila parabola, kupola, nije bilo šanse da odbrani, logično, nema šta.
Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 21 avg 2011, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 21 avg 2011, 01:43

Golcina extra i treba da udje u top 10 golova takodje i go koji se samo nama moze desiti a ovaj sto je puco neka ga arhivira i unucima neka ga pokazuje jer ovakvu frljoku nikad vise nece u zivotu napravit,sto je najgore ni sam nije svjestan kako je to uspio...ciji je go i snosi li ko odgovornost neko za njega ne bih previse jer je ovaj go vise splet spretnih i sretnih okolnosti za travnik,a nas maler koji nas prati vec duze vrijeme nego bilo cija greska.Vise sam zabrinut za prvi go koji se nikako nije smio desiti gdje jedan igrac dribla pola odbrane i uspjeva izvuc loptu pored trojice koji zbunjeno gledaju i isto tako ga zbunjeno pustaju da se uputi ka golu... to je ono sto me brine i kompletna indolentnost odbrane u cijelom tom napadu kod prvog gola travnika je zabrinjavajuca.Zadnjoj liniji ekipe koja ima pretenziju ka ostvarenju visih ciljeva u ovoj nasoj ligi kao i sire,ne bi se smjele desavati ovakve stvari da im jedna osrednja ekipa i osrednji igrac u poznim fudbalerskim godinama pravi ovakav dar-mar u odbrani.To je ono sto me brine i zabrinjava i mislim da ce mo to i u nastavku sezone dosta puta gledati..!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 21 avg 2011, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 avg 2011, 01:44

themaniaks je napisao/la: moj je post bio bez ironije jer sam tako cuo
nosi inace naocale kad vec pitas ;) ali je to nesto malo.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 avg 2011, 01:45

aleksandar_veliki je napisao/la:
gollum je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Klasicni bh. forumas, ako neko igrom slucaja napise nesto drugacije onda je pljuvac. Gol je fenomenalan, ali ide na dusu Karica. Ljudi Karic kod ovakvog slobodnjaka mora stajati metar i pol od svoje lijeve stative, jer desnu mu cuva zid. Gdje je on bio, da je bio na mjestu gdje treba biti odbranio bi, uhvatio je živu, mozda bi je ono golmanski spustio ispred sebe i to je to. ne vidi se na snimku, kada se sam hvata za glavu, zna da je kikasao, no da nekakim vise. Vi mislite da nije njegov gol, ja suprotno. Jasno kao dan.
Može se raspravljati o tome da li Karić snosi krivicu za gol ili ne, ali reći da ju je trebao "uhvatiti živu" ili "golmanski spustiti ispred sebe" je smiješno, da ne upotrijebim neku ružniju riječ. To u ovoj situaciji nije mogao uraditi niti jedan golman na svijetu. Niko. Ova lopta se jedino može braniti tako što se dodirne jednom rukom i prebaci preko prečke, odnosno promjeni se smjer lopte. Uhvatiti bi je mogao možda Yao Ming ili neko slične visine i dužine ruku.
Malo sam karikirao, no ovdje se izgleda precesto sve shvata doslovno. Ne kritikujem Karica jer sam u prvom postu rekao da je imao nekoliko sjajnih intervencija, samo mislim da je gol njegov. Desava se, nije mrtva glava, ali ne kontam kako ljudi nece da skontaju da golman mora cuvati svoju stranu kod slobodnjaka i da mu na dudu ide gol ukoliko ga primi na istoj. Dalje, ne znam da li si bio na tekmi, ali vjeruj mi da je svako ziv mislio da je hvata Karic. Ovdje izgleda bomba, ali nije bila.
Brate, ne da je bila bomba, nego meteor. :mrgreen: Treba biti posten i reci da se ovakav gol jednom godisnje daje i u ligama petice, a kod nas.. pa eto jednom u deceniji nije lose. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 avg 2011, 01:46

Kako ne možete shvatit, ovo nije bila bomba, pa bio sam tamo. Imala je efea lopta
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 avg 2011, 01:51

old school je napisao/la:e svasta, karicu debilu kako ovo nisi odbranio :D cuj neke parabole spominju, mogla je biti i kupola kako li bi izgledala,gdje ce ovo odbraniti sta vam je ljudi, jednostavno seljacina je odvalio i ispalo na kraju dobro po njih,samo sto se kod nas raja nadoveze sto cuje od drugih jao karic morao odbraniti
Ovo 3 golmana nebi odbranilo kako je dobro fudbaler iz Travnika zavuko. Bezze napadaju golmana. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 avg 2011, 02:07

Amare dragi dozovi se, krajnje je vrijeme. Istina je da sa ovim kadrom izvlačiš maksimum i da nijedan drugi trener sa ovim džabalanerima ne bi bio ni među prvih pet, ali isto tako je istina da si ih ti gotovo sve doveo. Imaš apsolutnu vlast u Želji, bukvalno radiš šta hoćeš. Numero uno si u pravljenu ekipe ni od šta, ali daj prevaziđi to više. Raja hoće više od toga, a ne jedne te iste hadalje godinama. Ne valja ti niko (eto npr. Vladavić i Bučan), a njih dvojica bi rutinski riješili onu Viščinu zaje.banc.iju u Širokom. Znamo da ne znaš kupiti igrača nisi nikad ni znao, ali pusti i nekom drugom da proba. Kupi barem tekmu kad ne znaš igrača. U Travniku se vazda može kupiti. Je.bog.a više Popovići i Adilovići.

Bilo prošlo, idemo dalje. Ekipu za titulu nemamo jer ove džabalanere svako može dobiti. Ne znam da li je kasno, ali ako nije podhitno nabaviti slijedeće:

Napadača pravog pa ako nema para pod hipoteku nešto staviti ako treba. Pa je li moguće da na dunjaluku nema kakvog napadača da može trpati zicere u ovoj jadnoj ligi. Pa je li problem pogoditi taj go od 7 metara makar 10 puta u sezoni. Ne traži se od njih atome da cjepaju. Vidiš da ti ne ide sa jednim napadačem, metni dvojicu veće su šanse :D
Pravog playmaker-a pakera tipa nekadašnjih Agića i Huljeva (ko se je mogao nadati da ćemo nakon toliko godina ove spominjati kao neke strašne igraće. Prosto nevjerovatno, ali kad vidiš Svrake, Jamake i ostalo :o )
Desnog beka
Stopera još jednog jer ovo je sve mlohavo i nedovoljno

Uvali se milion je.bo te on. Titula sama će ti pola vratiti (330.000 eura), ostalo će ti raja na kartama namiriti.

Nema tog marketinga da skupi raju na tekmu kad hadalji rastjeraše sve. Amare budi ti i marketing kada ga već nemamo. Kupi ba ono što će makar privući raju, gori od ovih ne mogu biti. Vladavić je bio magnet za raju, sam je igrao u ono vrijeme, eno onaj Džekson (nije gori od Adilovića da ga jeb.eš.) što je u Čeliku igrao ode u Zrinjski, kod nas bi ga raja od meraka gledala itd.

Dalje, do kad ćemo mi biti klub za nezbrinutu djecu. Šta rade više kod nas ovi Baljići, Nikolići, Ramići, Pehilji i ostali nazovi talenti. Čekaju šansu :D Šansu očito dobiti neće sa ovom našom formacijom. Šta je treb'o danas mali Ramić ući i uvaliti hek trik. Igrao je danas više nego sve zajedno do sada. Ako sa 20 godina nisu više postali igrači neće nikad ni postati. Igrači sa 20 godina već prave transfere i imaju više para nego budžet opštine Novo Sarajevo, a u nas čekaju šansu.
Rastjerati što prije slijedeće vedete Čoliće (oba), Svraku, Jamaka, ovu gore nabrojanu dječurliju i uzeti dva normalna igrača. Bolje dva iole igrača nego 7 nekakvih kari.na. Jeli problem naći od 200 miliona brazilaca dvojicu poput Wagnera iz Širokog ili onog Marsijana. Skupo i to ha? Ne mora biti Neymar.

Uglavnom krajnje je vrijeme da se napravi rez. Ovako više ne ide. Izblamirali smo se po Evropi u ove dvije godine da je bolje da je nismo ni igrali. Godinama sam mislio da nam samo treba Amar i malo više love i gotovo je. Nažalost, zabluda. Nije to to.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 21 avg 2011, 03:15, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 avg 2011, 02:10

bparena je napisao/la:
old school je napisao/la:e svasta, karicu debilu kako ovo nisi odbranio :D cuj neke parabole spominju, mogla je biti i kupola kako li bi izgledala,gdje ce ovo odbraniti sta vam je ljudi, jednostavno seljacina je odvalio i ispalo na kraju dobro po njih,samo sto se kod nas raja nadoveze sto cuje od drugih jao karic morao odbraniti
Ovo 3 golmana nebi odbranilo kako je dobro fudbaler iz Travnika zavuko. Bezze napadaju golmana. :shock:
sa 40 metara da je fisek ispalio imo bi vremena vidjet ga i reagovat, jbg nije i lik zabi golcinu
mada koliko se ja sjecam karic ima problema sa vidom...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 21 avg 2011, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 21 avg 2011, 02:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:Golcina extra i treba da udje u top 10 golova takodje i go koji se samo nama moze desiti a ovaj sto je puco neka ga arhivira i unucima neka ga pokazuje jer ovakvu frljoku nikad vise nece u zivotu napravit,sto je najgore ni sam nije svjestan kako je to uspio...ciji je go i snosi li ko odgovornost neko za njega ne bih previse jer je ovaj go vise splet spretnih i sretnih okolnosti za travnik,a nas maler koji nas prati vec duze vrijeme nego bilo cija greskaVise sam zabrinut za prvi go koji se nikako nije smio desiti gdje jedan igrac dribla pola odbrane i uspjeva izvuc loptu pored trojice koji zbunjeno gledaju i isto tako ga zbunjeno pustaju da se uputi ka golu... to je ono sto me brine i kompletna indolentnost odbrane u cijelom tom napadu kod prvog gola travnika je zabrinjavajuca.Zadnjoj liniji ekipe koja ima pretenziju ka ostvarenju visih ciljeva u ovoj nasoj ligi kao i sire,ne bi se smjele desavati ovakve stvari da im jedna osrednja ekipa i osrednji igrac u poznim fudbalerskim godinama pravi ovakav dar-mar u odbrani.To je ono sto me brine i zabrinjava i mislim da ce mo to i u nastavku sezone dosta puta gledati..!!
Ovaj je mladji Varupa, klinac neki od 20 godina, sto zabi prvi. Ali slazem se sa tobom, i nisu to bile jedine greske odbrane. Jednostavno, zadnja linija je kita, onako iskreno.
Vec duze vrijem ja posmatram ovu nasu trenutnu odbranu i strpljivo sutim,no medjutim da nas sam se definitivno uvjerio da je to tacno onako kako sam i sumnjao..jednostavno cu ovako reci...igraca kvalitetnog na krilnim pozicijama koji zna odgovoriti defanzivnim zadatcima nemamo i izgleda da ga ne namjeravamo dovoditi za ovu polusezonu sto me jako brine jer sam vec svjestan da od ovih krila nece i nemoze ispast nista pa ni toliko da zadovolje uslove igranja u PL....bogy i nyema..hm..bogy pravi stoper koji jako rijtko grijesi i po meni jedan od 3 najbolja igraca trenutno u zelji ali isto tako covjek od kojeg ne treba traziti niti moze stici da ispravlja tudje greske,nyema po meni zna on i moze to fino ali isto tako mislim da je jako neozbiljan i neodgovoran pogotovo za poziciju na kojoj igra...definitivno mu treba dati ulogu na krilu gdje bi imao vise slobode i gdje bi njegov kvalitet zaista dosao na vidjelo..ovu dvojicu danas ne zelim da komentarisem markovic-stanic..markovic klupa,stanic na svoju poziciju s akcentom da ulazi s klupe.U zadnje vrijeme ne treba biti veliki strucnjak da vidis kako je i kuda najlakse doci do naseg gola i kako je najlakse ugroziti naseg golmana..misljenja sam da ce i svaka osrednja ekipa pokusati iskoristiti te rupe koje mi nazalost trenutno nemamo cime zakrpiti..!!
Ne mogu dalje da pisem a imao bih jos svasta za reci ali valja na poso ujutro... ;)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 21 avg 2011, 02:12

Dobro ja reko na drugom forumu ovom Varupi sa Zidan frizurom je jednom legla u zivotu i nikad vise.Eh sad jel golamanov go.Mozda zato sto je lopta bila drama spora i letila 5 sekundi cak i vise,ali kara nevidi dobro al zna on on 1 na 1 skinut
svoj ti pos'o !

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 21 avg 2011, 02:14

ragazzidelsud1987 je napisao/la: Prvi gol , katastrofalna greska odbrane!

A drugi , Karić OUT OF TEAM!
sta pricas karic out of team

drug gol im GOLCINA i po

isla odmah pod precku, mozda i u same raslje nisam vidio bas najbolje
to se ne brani
treba nam jos igraca iz BiH

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 avg 2011, 02:14

Polako kralju, smiri se malo.. Izgleda da ti zaboravio iftariti pa te puklo u glavu.. Nije sve tako crno, gledaj malo sa vedrije strane i vidjet ces 1000000 pozitivnih stvari od strane Amara, a grijesiti pomalo je ljudski.. Bolji smo bili na obje gostujuce tekme i mogli smo i pobjediti ali nije sreca posluzila.. Nema veze, posluzit ce kad bude najbitnije..
Sada zaostajemo samo 4 boda i to je nista, jer odradili smo 2 teska gostovanja.. Sada slijede pravi ispiti, Olimpic koji ce imati veliku zelju da nas dobije, posrnuli Celik koji mora da se vadi, i zahuktali Zrinjski koji je sa 2 gostovanja donio 4 boda.. Ako tu uzmemo 7 bodova na konju smo..

Amar je najbolje sto Zeljo ima, i sto mu se moglo desiti.. Samo se nadam da lovu koju majstorski zgrce pametno ulaze, steka, namiruje dugove, itd. a ne trpa u vlastiti i Zujin djep.
Samo polako, doci ce sve ovo na svoje, jer po misljenju svih imamo najjacu ekipu u ligi.. Naravno, tu su jos i Borac, Siroki i Sarajevo sa jakim ekipama. Iducu tekmu svi na Grbavicu, da damo podrsku nasim momcima, jer ako neko moze podici ekipu na pobjednicki nivo, onda smo to mi navijaci...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 21 avg 2011, 02:15

Grbavica moj zivot je napisao/la:Dobro ja reko na drugom forumu ovom Varupi sa Zidan frizurom je jednom legla u zivotu i nikad vise.Eh sad jel golamanov go.Mozda zato sto je lopta bila drama spora i letila 5 sekundi cak i vise,ali kara nevidi dobro al zna on on 1 na 1 skinut
I da baš protiv nas da mu "legne ta jedna koja u životu samo jedno legne i nikad više"...e jbg više :x
Da smo mi zabili 3 komada prije toga, pa nek njemu liježe još bolja od ove na kraju tekme...ali ne može jer metilji ne mogu nadigrati travnika za 90 minuta , vec ispade i evrogol i plus 3 boda ljudi uzeše.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 avg 2011, 02:15

Neznam sta smeta pa mi brisete to sto kazem da je Adilovic najveca rupa u Zelji ??? Daj ba ljudi nisam nista lose rekao - neka znaju ovi u Zelji sta ocekuju od tog neponovljivog golgetera. Koja je ovo tekma i koliko ih je dao ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 avg 2011, 02:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Za Nicka, posto nisi bio jedna realna ocjena svakog ponaosob:
Karić: U dva tri navrata reagovao fantasticno i onda primi gol koji je morao odbraniti, odnosno trebao je loptu na prsa ustopati.
Markovic: Van forme, takticki nikakav, borbenosti ne fali, ali ispada stalno.
Nyema: Nikakav i citao sam komentare i vidim ljudi ga hvale, kontam da li smo bili na istoj tekmi. Sukrivac za prvi gol, i za dva mrtva zicera Travnika.
Bogicevic: Isto kao i Nyema
Stanic: Ne zna da li je dosao ili posao, kao i Markovic, bori se, gine ali takticki neskolovan
Savic: Los, moze i mora bolje. Imao idealnu priliku, ali pade preko lopte
Stanceski: Zna lopte, trudio se, ali sporo to ide. On mora biti taj koji ce prenijeti loptu, odigrati na brzinu, ali kakvi je danas bilo on je majstor
Smajic: Danas daleko najbolji, iako moze i on mnogo bolje, ali vidi se da je ta zadnja sezona neigranja ostavila traga. Medjutim, danas sve sto je Zeljo uradio, uradio je zahvaljujuci njemu. Ucestvovao kod gola, u prvom dijelu Adilovica izbacio u mrtvu sansu, prebacio odbranu dugom loptom, no ovaj se na 30 metara spetljao. Da je gurnuo loptu naprijed gol sansa. U drugom dijelu takodjer Adila gurnuo u mrtvaka, ali opet lose sutira.
Zeba: Jako los danas, imao je tu asistenciju, ali ostalo nista. Nisam ga navikao gledati u ovakvom izdanju. Bez volje, zelje. Da li mozda zeli ici (ponuda ima), ne znam.
Adilovic: Mogao se proslaviti, ali...Nije bio njegov dan, momka ne treba razapinjati.
Selimovic: Jako los, ali zabio je. Medjutim, malo me cudi da ne zna primiti loptu, da se odbija od njega kao od plakara. Da li je to neka treba, veliki klub ili...

Zamjene necu, ali realno, ne izgleda dobro. Bar meni, ova ekipa moze i mora bolje. Na Amaru je sada, mora ih probuditi, mora smisliti nesto. Navijaci, ne bih komentarisa skandiranje zadnjih deset minuta. Mislim da se igraci trebaju bodriti i kada im ne ide. Lako je biti navijac kada ti ide sve, ali dajte im podrsku kada ih je stalo.
Ja mislim da sve ovo sto si napisao je ok. Mogu sve svatiti, ali buraz, nama se ovo dogada vec evo dvije god za redom. Mi napravimo sanse za gol i onda na kraju sve uprskamo. Prosle sezone je to bio Lazo, ove Adilovic. Ne znam fakat, nije samo do njih dvojice vec do tima cijeloga. Jbg, mi svi ovdje prizeljkujeme neke evrope, ali zapravo ovo je nasa realnost. Mi imamo u ekipi dosta kompleksa i mislim da Zeljo treba da angazuje par psihologa da se ne bi desavale ovakve stvari. Druga stvar, ne mozemo mi dizati Zelju u nebesa i ocekivati previse a sami igraci ne mogu to da ostvare. Takoder Amar bio trebao da ima i kaznenih treninga kao sto je imao u sampionskoj generaciji 2009/10. Tada je poslije svaka izguljenje tekme, po povratku u Sarajevo, radio se kazneni trening, gdje se igracima dusa uzimala. A za promjenu Zelju je ostvarivao dobre rezultate, i gdje je trebalo da se pogodi pogodilo se.

Evo gledam razliku izmedu Laze, Adilovica i Mesanovica. Mi koliko god pricali da je Mesanovic vakav ili nakav, covjek je znao da pogodi kada je najvice trebalo. A to je nama zlata vrijedilo!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 21 avg 2011, 02:18

bparena je napisao/la:Neznam sta smeta pa mi brisete to sto kazem da je Adilovic najveca rupa u Zelji ??? Daj ba ljudi nisam nista lose rekao - neka znaju ovi u Zelji sta ocekuju od tog neponovljivog golgetera. Koja je ovo tekma i koliko ih je dao ???
Ja ne znam kako vam više ne dosadi ponavljati istu pricu...pa jedno 874 puta ste popljuvali tog Adilovića...dobro je više, skontali smo da ga mrzite, da jedva cekati da pljunete po njemu, da naglasite da je rupa....eto mi mislili da je Drogba i Torres u jednom pakovanju, pa sad sjebavanje.
Zadnja izmjena: spizz, dana/u 21 avg 2011, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 avg 2011, 02:18

Baja_Zvjerka je napisao/la:Polako kralju, smiri se malo.. Izgleda da ti zaboravio iftariti pa te puklo u glavu.. Nije sve tako crno, gledaj malo sa vedrije strane i vidjet ces 1000000 pozitivnih stvari od strane Amara, a grijesiti pomalo je ljudski.. Bolji smo bili na obje gostujuce tekme i mogli smo i pobjediti ali nije sreca posluzila.. Nema veze, posluzit ce kad bude najbitnije..
Sada zaostajemo samo 4 boda i to je nista, jer odradili smo 2 teska gostovanja.. Sada slijede pravi ispiti, Olimpic koji ce imati veliku zelju da nas dobije, posrnuli Celik koji mora da se vadi, i zahuktali Zrinjski koji je sa 2 gostovanja donio 4 boda.. Ako tu uzmemo 7 bodova na konju smo..

Amar je najbolje sto Zeljo ima, i sto mu se moglo desiti.. Samo se nadam da lovu koju majstorski zgrce pametno ulaze, steka, namiruje dugove, itd. a ne trpa u vlastiti i Zujin djep.
Samo polako, doci ce sve ovo na svoje, jer po misljenju svih imamo najjacu ekipu u ligi.. Naravno, tu su jos i Borac, Siroki i Sarajevo sa jakim ekipama. Iducu tekmu svi na Grbavicu, da damo podrsku nasim momcima, jer ako neko moze podici ekipu na pobjednicki nivo, onda smo to mi navijaci...
Ovo vise nije taj klub - bruka grada kojeg Zeljo lahko moze da dobije.... (mi se nadamo tome). pozz

@spizz
bili su kod vas mnogi pravi fudbaleri koji su dolazili iz Celika i to je sve ok. Ovdje je jedna nekorektnost koju mu Robijasi nisu zaboravili. Najgore bi bilo da mislite da je to zbog vas. Ne - vama svako dobro a guzicom se vrata kluba i grada ne zatvaraju. lp
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 21 avg 2011, 02:23, ukupno mijenjano 2 puta.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 avg 2011, 02:22

Baja_Zvjerka je napisao/la:Polako kralju, smiri se malo.. Izgleda da ti zaboravio iftariti pa te puklo u glavu.. Nije sve tako crno, gledaj malo sa vedrije strane i vidjet ces 1000000 pozitivnih stvari od strane Amara, a grijesiti pomalo je ljudski.. Bolji smo bili na obje gostujuce tekme i mogli smo i pobjediti ali nije sreca posluzila.. Nema veze, posluzit ce kad bude najbitnije..

Iskreno buraz, mozemo mi sve ovo zajebati, ali ako atmosfere ne bude na stadionu i raje, mozemo bataliti ovu sezonu. Igraci su imali odlicnu priliku da vrate raju na stadion ali mi nastavili po tradiciji. Kada imamo priliku da dokrajcimo protivnika, mi sami sebe dokrajcimo. I tako se to vuce vec 2 god!!!!! Evo u Sirokom Viscina sebicnost, ovdje takoder Adiloviceva sebicnost. Jbg, ali meni fakat fali onaj Mesanovic, ma kakav god on bio, znao je zabiti!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 21 avg 2011, 02:25

@BParena buraz....to je nebitna prica za željovce...to bi isto bilo ko kad bi svaki cast željovci non stop pricali o Hadžiću ili Kuduzoviću ili ranije Vršajeviću, da je rupa, da ja ovakav/ onakav, sve najgore o njima....mislim, bezveze napominjanje toga ali baš totalno nebitno....ko da mi ne vidimo kvalitete Adilovića, pa sad treba da nas neko prosvijetli ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, Kajkutenjoyer, MrkiMedo i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []