Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- gloryhunter
- Kontakt:
Re: Leeds United Football Club
Ovaj Bates bi mogao doživit stotu..još 20-ak godina u Leedsu 

- mexy_whites
- Kontakt:
Uvijek je tako, šugavi ljudi dugo živegloryhunter je napisao/la:Ovaj Bates bi mogao doživit stotu..još 20-ak godina u Leedsu

Side before self
- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Ne dirajte Batesa...
11: Lonergan, Lees, O'Dea, Kisnorbo, White, Snodgrass, Brown, Clayton, Nunez, McCormack, Keogh.
Klupa: Rachubka, Connolly, Bruce, Sam, Thompson.
Povrijeđen i Bromby. Ako ovakvom sastavu večeras pobjedimo onda možemo u play-off.

11: Lonergan, Lees, O'Dea, Kisnorbo, White, Snodgrass, Brown, Clayton, Nunez, McCormack, Keogh.
Klupa: Rachubka, Connolly, Bruce, Sam, Thompson.
Povrijeđen i Bromby. Ako ovakvom sastavu večeras pobjedimo onda možemo u play-off.

- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
McCormack 1:0... Bravo care!!! 

- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Tom Lees zabio jedan nama, pa jedan njima, vodimo 2:1 nakon prvog poluvremena. 

A fino i ovo za vidjet da ima navijaca pravih i od Leedsa svaka cast .Smudge@Yorkshire je napisao/la:Tom Lees zabio jedan nama, pa jedan njima, vodimo 2:1 nakon prvog poluvremena.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Sjajno veče, vraćena nada u dobru sezonu, sad čekamo nedelju i gostovanje kod West Hama, uz direktne prenose na Sportklubu, Sky Sportsu... 

sjajna partija veceras sa malo izmjesanim timom da nismo dobili bili bi u teskoj situacij i ovako smo sljedi gostovanje kod west ham-a naravno uz prijenos na tv neznam sta da ocekujem bice ludi rezultata tako bolje da neprognoziram
- mexy_whites
- Kontakt:
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 56,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bates je označio navijače Leedsa "moronima". Mislio je na navijače koji su protestvovali ispred Elland Roada u subotu. J**** li mu familiju moronsku za ovo, nadam se da će mu i oni j**** svaku utakmicu ubuduće i da neće prestati s protestima. Ko fol on spasio klub, cigane odveo si nas u treću ligu 2007. prvi put u historiji kluba. Šugo jedan.
UNITED 4 (McCormack 16, Lees 40, Snodgrass 46, Nunez 69), HULL 1 (Lees OG 21)
United: Lonergan, Lees, O'Dea, Kisnorbo, White, Snodgrass, Brown, Clayton, Nunez (Sam 79), McCormack (Thompson 89), Keogh. Subs: Rachubka, Connolly, Bruce.
Hull: Gulacsi, Rosenior, Hobbs, Chester, Dawson, Dudgeon, Koren (Barmby 67), McKenna, Evans, Fryatt, Brady (Adebola 63). Subs: Bradley, Basso, McLean,
Referee: E Ilderton
Booked: Snodgrass (Leeds), Rosenior (Hull)
Att: 22,363
Konačno pobjeda u ligi i prva tri boda koja nas pomjeraju iz bottoma tree u Championshipu. Odlično smo počeli, vršili pritisak stvarali šanse i poveli u 16. minuti. Međutim, Leesov autogol je vratio sve na početak i Hull je počeo dominirati. Srećom, mladi bek je zabio u pravu stranu pred kraj poluvremena i odveo nas do vrlo važnog vodstva nakon prvih 45. minuta. Odmah nakon pauze Snodgrass pogađa iz slobodnog udarca, a Nunez demolira Hull sredinom drugog dijela. Mislim da je rezultat malo prevelik, jer imali su gosti svoje šanse, ali ipak zaslužena pojeda Leedsa. U nedjelju gostujemo na Upton Parku, možda i najtežem gostovanju ove sezone. Nakon ovog trijumfa, nadam se da možemo ostati neporaženi. MOT
Bates je označio navijače Leedsa "moronima". Mislio je na navijače koji su protestvovali ispred Elland Roada u subotu. J**** li mu familiju moronsku za ovo, nadam se da će mu i oni j**** svaku utakmicu ubuduće i da neće prestati s protestima. Ko fol on spasio klub, cigane odveo si nas u treću ligu 2007. prvi put u historiji kluba. Šugo jedan.
UNITED 4 (McCormack 16, Lees 40, Snodgrass 46, Nunez 69), HULL 1 (Lees OG 21)
United: Lonergan, Lees, O'Dea, Kisnorbo, White, Snodgrass, Brown, Clayton, Nunez (Sam 79), McCormack (Thompson 89), Keogh. Subs: Rachubka, Connolly, Bruce.
Hull: Gulacsi, Rosenior, Hobbs, Chester, Dawson, Dudgeon, Koren (Barmby 67), McKenna, Evans, Fryatt, Brady (Adebola 63). Subs: Bradley, Basso, McLean,
Referee: E Ilderton
Booked: Snodgrass (Leeds), Rosenior (Hull)
Att: 22,363
Konačno pobjeda u ligi i prva tri boda koja nas pomjeraju iz bottoma tree u Championshipu. Odlično smo počeli, vršili pritisak stvarali šanse i poveli u 16. minuti. Međutim, Leesov autogol je vratio sve na početak i Hull je počeo dominirati. Srećom, mladi bek je zabio u pravu stranu pred kraj poluvremena i odveo nas do vrlo važnog vodstva nakon prvih 45. minuta. Odmah nakon pauze Snodgrass pogađa iz slobodnog udarca, a Nunez demolira Hull sredinom drugog dijela. Mislim da je rezultat malo prevelik, jer imali su gosti svoje šanse, ali ipak zaslužena pojeda Leedsa. U nedjelju gostujemo na Upton Parku, možda i najtežem gostovanju ove sezone. Nakon ovog trijumfa, nadam se da možemo ostati neporaženi. MOT
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo golova protiv Hulla. Odličan slobodnjak Snodgrassa.
Evo golova protiv Hulla. Odličan slobodnjak Snodgrassa.
Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
Nunez poceo igrat...
Di je Sanchez Watt?
Di je Sanchez Watt?
- mexy_whites
- Kontakt:
Vratio se u Arsenal. Mislim da nije dovoljno dobar za Leeds. A Ramon je igrao jer je Gradel suspendovan. Obzirom da smo večeras igrali 4-4-2 sa Nunezom na lijevom krilu i Keoghom u napadu, baš me zanima koga će Grayson ostaviti na klupi protiv West Hama u nedjelju. Moguće je da Howson zauzme Brownovo mjesto, Nunez Koeghovo, a Gradel Nunezovo. To bi po meni bila najbolja varijanta, jer smo pokazali dosta bolju učinkovitost sa 4-4-2 nego sa 4-5-1.gloryhunter je napisao/la:Nunez poceo igrat...
Di je Sanchez Watt?
Side before self
-
- Kontakt:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Leeds.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Interesantan igrac mada mislim da njegova karijera ide silaznom putanjom...
- mexy_whites
- Kontakt:
30 godina mu je, ako vrati fitness u kratkom vremenu na probi, mogao bi i ostati. Kratki smo s napadačima nakon nekoliko povreda i ako Grayson ne dovede nekoga za pare(a neće), potpisat će Finca.Frantisek Planicka je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Leeds.html
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
West Ham United - Leeds United, 21.08.2011, Upton Park, 14:15

Sutra nas čeka vjerovatno najteže gostovanje u Championshipu ove sezone. West Ham je tim sa velikim brojem Premiership igrača i po mnogima su uz Leicester prvi favorit za ulazak u viši rang natjecanja. Domaćini će najvjerovatnije početi u istom sastavu kao i protiv Watforda, iako je James Tomkins pod upitnikom i vidjećemo hoće li proći late fitness test. Iako Big Sam preferira 4-5-1 formaciju, moguće je da krene sa 4-4-2 od prve minute, jer ipak igra kući. Debi bi mogao dobiti John Carew, koji se priključio West Hamu kao slobodan igrač. Nama se vraćaju Howson i Gradel, ali je pitanje da li će ijedan od njih startati sutra. Nakon impresivnog nastupa Nuneza u utorak, Grayson je u dilemi koga poslati na teren. Prije bi rekao da će vratiti samo Howsona(umjesto Browna), a da će Gradel čekati svoju priliku s klupe. No moguća je i varijanta sa Nunezom kao polušpicom, ali onda bi Keogh ili McCormack odmarali, iako su obojica odigrali odlično protiv Hull Citya. U svakom slučaju, na Graysonu je da odluči, i nadam se postavi taktiku koja će nas prije svega spasiti poraza na ovom teškom gostovanju. MOT

Sutra nas čeka vjerovatno najteže gostovanje u Championshipu ove sezone. West Ham je tim sa velikim brojem Premiership igrača i po mnogima su uz Leicester prvi favorit za ulazak u viši rang natjecanja. Domaćini će najvjerovatnije početi u istom sastavu kao i protiv Watforda, iako je James Tomkins pod upitnikom i vidjećemo hoće li proći late fitness test. Iako Big Sam preferira 4-5-1 formaciju, moguće je da krene sa 4-4-2 od prve minute, jer ipak igra kući. Debi bi mogao dobiti John Carew, koji se priključio West Hamu kao slobodan igrač. Nama se vraćaju Howson i Gradel, ali je pitanje da li će ijedan od njih startati sutra. Nakon impresivnog nastupa Nuneza u utorak, Grayson je u dilemi koga poslati na teren. Prije bi rekao da će vratiti samo Howsona(umjesto Browna), a da će Gradel čekati svoju priliku s klupe. No moguća je i varijanta sa Nunezom kao polušpicom, ali onda bi Keogh ili McCormack odmarali, iako su obojica odigrali odlično protiv Hull Citya. U svakom slučaju, na Graysonu je da odluči, i nadam se postavi taktiku koja će nas prije svega spasiti poraza na ovom teškom gostovanju. MOT
Side before self
Dnas igrate protiv West Hama sretno
Kakve su prognoze za tu utakmicu

- mexy_whites
- Kontakt:
Pročitaj iznadBlue City je napisao/la:Dnas igrate protiv West Hama sretno![]()

West Ham je favorit, ali nadam se da nećemo izgubiti.
Side before self
dobro prvo poluvrijeme bili smo bolji neznam sto grejdel puca penal kad je snody tu vise srece u drugom poluvremenu
KAKVA igra leedsa u drogom pol. ko da imate 5 igraca vise od west hama svaka cast.
E **** ga dok pisem primise sugav gol nevjerovatno.. Kako god moze ova ekipa puno vjerujte mi na rijec
E **** ga dok pisem primise sugav gol nevjerovatno.. Kako god moze ova ekipa puno vjerujte mi na rijec

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 7 gostiju.