FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mister No
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mister No » 18 avg 2011, 23:58

Devil je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Il Principeee

btw Forlan nije u sastavu Atletica večeras, što implicira vjerovatni odlazak sa Calderona ( Falcao je gotovo siguran u AM ) a veže se za Inter.
Forlan mrtav,nakon Cope vrlo malo je imao vremena za odmor te je i vrlo malo trenirao,bio je tu protiv Stromsgodseta ako zatreba,pa je tek onda otisao na odmor,zato ga sada i odmaraju i nije to nikakav znak da bi mogao otici.
Ma meni drago ako je tako, no ako ode Eto'o ne bi me iznenadilo da se "podmladimo " sa njim...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 avg 2011, 00:02

Zanimljivo da je vecina navijaca protiv dolaska Forlana, pa i Tevezu se mnogi protive medju kojima sam i ja

evo osvojili smo i ovo, jeste da je pripremni turnir, al dobro je radi samopouzdanja
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 19 avg 2011, 00:05

Puma je napisao/la:Zanimljivo da je vecina navijaca protiv dolaska Forlana, pa i Tevezu se mnogi protive medju kojima sam i ja

evo osvojili smo i ovo, jeste da je pripremni turnir, al dobro je radi samopouzdanja
Lijepo je pobijediti, a i kanta se piše, negdje valjda..

Po meni je suludo da Eto'o ode a dovesti jednog od njih, nikakvog rezona, pa ni onog oko famoznog FFP-a i ušteda na Leoneovoj plati...

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 19 avg 2011, 00:07

gle Forlan nam uopće netreba to je ključan razlog čemu se protivim.... s njim bi samo pogušili Coutinha, Alvareza i Castaignosa koji će i ovako ulaziti s klupe...
Tevez nam mora biti prioritet ako ode Eto'o, a sve su prilike da hoće, jer je on jedini koji može koliko-toliko biti dostojna zamjena Kameruncu...

dalje, Milito se vratio i nadam se da će imati prednost u odnosu na Pazzinija...
također druga utakmica pokazala da su Lucio i Samuel u ovom trenutku svjetlosnim godinama ispred Ranocchie
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 avg 2011, 00:23

znaci nedamo Juvetu nista,ni Trofeo Tim,,a jesmo stoka :mrgreen:
Chivua prodat,Pandeva idem,Muntarija ne podnosim vec od utakmice sa Cataniom :mrgreen: ,,Milito je igrao ekstra,Jonathan nije los ako uzmemo u obzir da je tek njegova prva utakmica,Sneijder kraj Cambiassa-nema sanse!,Faraoni-mali igra pravo,Castaignos me iznenadjuje,mali trci ko lud,pokrece se strasno,brz,,,Obi rastura,Alvarez me razocarao pravo,,sve u svemu nije lose,,,treba tu jedan pored Cambiassa i jedan u napad da zamijeni Eto'oa i meni dovoljno,,,sucut bianconerima,rossonerima ne smijem reci jbga :D

[youtube][/youtube]

sa pola snage 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 19 avg 2011, 01:12

http://www.****/files.php?file ... 285122.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 avg 2011, 07:17

adointer je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
sa pola snage 8-)
Ako je ovo sa pola snage,teško nama kada vas vidimo u pravoj :roll:

a inače mi i juventus smo igrali u punim sastavima a vi ste u rezervnom pa si po tome sigurno zakljucio da ste dobili s pola snage :roll: :roll:

PS. Morate i vi neku kantu dić :mrgreen: :D
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 avg 2011, 11:31

de ba zezam se,ebo ovo,jedva cekam da pocne pravo,,,

slika
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 19 avg 2011, 16:18

FC Internazionale announces that Kenyan midfielder MacDonald Mariga Wanyama has been transferred to Real Sociedad on loan. The deal includes an option for Spanish club to purchase.
Ode Mariga, slabo su u Interu imali vjere u njega a kada se sjetim kada je stigao -najavljivan kao novi Vieira.......

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 avg 2011, 16:21

Evo kazu da ide i Santon,ne vjeruje Inter vise u njega,,,

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 19 avg 2011, 16:30

adointer je napisao/la:Evo kazu da ide i Santon,ne vjeruje Inter vise u njega,,,
Tu stvarno ništa ne kontam, šta je s njim , jedino što je zajedničko Benitezu, Leu i Gaspu je to da sva trojica nisu vjerovala u bambina..

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 19 avg 2011, 16:58

ma de stvarno,lik je bio katastrofa cijele pripreme,,nije on vise ni bambino,cojk je ono :)
Travaglio: "Agnelli rinunci ai trofei dopati e prescritti"
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=55727

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 19 avg 2011, 20:34

Coutinho nominovan za najboljeg igraca SP-a do 20 godina, ako Brazil osvoji, velika je vjerovatnoca da ce Cou uzeti to jer je iz Brazila nominovan jos samo njegov saigrac Henrique
Call the coroner!

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 20 avg 2011, 16:52

evo eto objavio na da je podpisao za anzi a info. govoro o 25 mil eura

otac forlana rekao da samo cekaju da transfer eta bude offi. pa da forlan ode u inter

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... tmw=289204" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... tmw=289200" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtMzEwNzM" onclick="window.open(this.href);return false;

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 avg 2011, 16:56

evo eto objavio na da je podpisao za anzi
Ali, nedugo zatim je i skinuta ta vijest sa njegove stranice, tako da nije jos zvanicno. Mada, ne sumnjam da ce se to realizovati...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 avg 2011, 20:19

Dogovoreno je sve oko Eto'a, Inter dobija 25 miliona plus bonusi, mogli su vala jos bar 5 miliona izvuci

Nocas u 3 igraju Brazil-Portugal finale, gledat cu maksuz zbog Coutinha
Call the coroner!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 avg 2011, 20:23

premalo je to za igrača poput eto-a.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 avg 2011, 00:03

Pozurili su da ga prodaju i to je to

Inace, Sneijder nije pozvan za utakmicu protiv Olympiacosa, zvanicno neki porodicni problemi, ali suska se da su ustvari u pitanju pregovori sa City-jem

eto jos treba on da nas napusti :oops:

ali ja vjerujem da su to samo suplje, kao sto su bile citavo ljeto
Call the coroner!

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 21 avg 2011, 06:41

Usteda ne Eto-u je oko 99 miliona eura..procitajte na gazetti ako iko zna talijanski nek nam objasni otkud sad 99 miliona :mrgreen:
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 avg 2011, 09:52

s4n1 je napisao/la:Usteda ne Eto-u je oko 99 miliona eura..procitajte na gazetti ako iko zna talijanski nek nam objasni otkud sad 99 miliona :mrgreen:
Pa usteda valjda i na plati i na nekim bonusima, al opet mi nelogicno da da ste toliko ustedili...
Eto nek je transfer 30m, godisnja plata+bonusi 11-12miliona i nek je imao eto jos 3god ugovora dodje se do cifre od oko 60miliona... Ma nema tu logike nikakve, lazu vas i to dobro...
EDIT
Skontao sam kako tolika usteda neka bi jos Eto'o zaradio oko 30m od ostatka ugovora dodaj porez na plate koji je 100% i tu dobijas dodatnih 30m...
Znaci: transfer + Etova plata i bonusi svakojaki + porez 100%= 30m zarade+66m ustede...=99m
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.