FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

xcoberx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la xcoberx » 21 avg 2011, 01:19

plava grbavica je napisao/la:i vi nešto imate obraza nama da napišete, pa mi smo za vas barcelona stavrno ne da ste loši nego smiješni. 5 komada bi vam sad utrpali ko od šale. može 3 fore sa vama tolka je razlika u kvalitetu bez obzira na rezultate u prva 3 kola gdje smo mi u svim utakmicama bili bolji ali nismo imali sreče sem možda onog torlaka koji bi mogao biti rezerva bogičeviću i nijemi ostali vaši igrači neznam bil mogli dohvatati lopte. usput SIR AMAR OSIM
hehe cuj vi za nas, kako si ti sega, jel se sjecas da ta tvoja barcelona nije opucala, ne po golu ni pored gola u zadnjem derbiju... i ovaj vas portal nije dva teksta kako treba o vama napisao a pogledaj o FKS pa se vracaj lagano, sezonu po sezonu i slobodno se postidi, niko te nemoze vidjet, sam si ispred monitora :lol: :lol: ako ti je lose popi dvije varupe dobre su za glavu ahahaha usput centrontrans organizuje turu do zida placa u plavom autobusu tokom reprezentativne pauze, troskove snosi sir ima mjesta mozete svi stat, mali ljudi :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: xcoberx, dana/u 21 avg 2011, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 avg 2011, 01:20

FCS-FCS je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
nidi je napisao/la:ne treba napadati plišeka on je samo pijun u rukama irfana,đžafić potpiše u petak a igra u subotu a sam trenirao pred kućom
Ti nam reci.
@nidi uvijek sve zna..pa i to da je dzafic pred kucom treniro..da nije na plejki
haj nam reci jesil mu lopte dodavo i reci nam gdje stanuje
i na kraju voli li popit zapalit..pojest sira itd
koji glupan Boze moj
reci mi ti sa kojom je ekipom prošao pripreme,kako bi se ti osječao kao igrač sarajeva da se pripremaš dva mjeseca a prije tebe uđe momak koji je došao juče i sam kaže da nije spreman

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 avg 2011, 01:21

Ljudi ba smirite se, šta vam je. Za vas je uspjeh da se ikako takmičite u kakvoj ste besparici. Pogledajte nas, iživljava se na nama Varupa godinama samo zbog Amarovog ciganluka. Frajer slaže lovu, a kaarn.e mu na terenu igraju. Varupa je bolji igrač od pola Željinog kadra u zadnjih 10 godina, a mi kao elita neka ga ismijavamo. Gledao sam vašu tekmu, da ste loši loši ste do bola, ali opet kažem preživjeliste se malte ne gašenje. Plišekova taktika će lakše do bodova dolaziti na strani nego kod kuće. Nažalost, Borac će se i ove godine prošetati ligom ni kriv ni dužan.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 avg 2011, 01:24

Uz svu losu igru ili taktiku nesrecu, bezidejnost, manjak kvaliteta radi se o tome da trener mora poraditi na tome da ekipa igra onako kako je odigrala u one posljednje cetiri minute nadoknade vremena kada je primljen pogodak.
Eh onako treba igrati cijelu ut. od samog pocetka , pa barem pred svojim navijacima .
Vjerujem da se kuci sav manjak ili nedostatak kvaliteta moze nadoknaditi trkom i presingom.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 avg 2011, 01:27

formance je napisao/la:Pi*kasto igrali, na isti način primili gol. Ništa mi ne može popraviti dan kao Sarajevo, ali isto tako ga i sje*ati !
Mi navijači nikako da nađemo sredinu. Čovječe, pa bar 3 ekipe u ligi bolje su od nas i mi očekujemo titulu. Dobro, pobijedili smo Slobodu jedva i Gošk i odmah nas je euforija spucala. Večina vas je najavljivala 4 komada u mreži Veleža. Koliko god boljelo, hladan tuš zna dobro doći i valjda će nas jednom opametiti i natjerati da gledamo realno na stvari. Plišek je pogriješio taktiku i to je to. Glavu gore i idemo dalje. Slijedi nam Slavija koju moramo pobijediti, a ako ne pobijedimo, onda se moramo pomiriti sa tim da nismo za titule i ćao. Zato, idemo dalje !
Volim te Sarajevo !

TO JE TO.

NEMA EUFORIJE(ali ni crnjacena) POSLJE 25 POBJEDA ZAREDOM A NE 2

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 avg 2011, 03:01

Prolazim kraj vatre sa rodjacima iz Bg-a gledam na TV vidim 87 min 1-0 reko ovo dobro je pobijedili smo... Kad vracaju se neki momci sa tekme pitam jel zavrsili 1-0 kaze 1-1 ... Bilo mi krivo samo tako :evil: :evil: ...sad kuci dosao kad sam vidio gol doslo mi da se ubijem :twisted: :twisted: Nesto dobro vidim u onoj svako zlo za nesto dobro...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 21 avg 2011, 03:06

HZ_ilidzaa je napisao/la:Prolazim kraj vatre sa rodjacima iz Bg-a gledam na TV vidim 87 min 1-0 reko ovo dobro je pobijedili smo... Kad vracaju se neki momci sa tekme pitam jel zavrsili 1-0 kaze 1-1 ... Bilo mi krivo samo tako :evil: :evil: ...sad kuci dosao kad sam vidio gol doslo mi da se ubijem :twisted: :twisted: Nesto dobro vidim u onoj svako zlo za nesto dobro...
sreca nisi se prevario pa otisao na kosevo da pogledas utakmicu :mrgreen:

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 21 avg 2011, 03:57

Lose, sta reci. Gol, pa ne znam jel za smijeh il za plac, aj jednom se desiti onakva glupost (protiv Slobode), al 2 tekme poslije, pa to nije nesto u redu sa glavom. Dirati loptu na kojoj je golman vec ne bi dijete u parku uradilo. Sad treba govoriti, nema veze bilo proslo, on je nase dijete, pa sta se desi sa Hamzicem prosle sezone. Koliko smo bodova u gostima, a boga mi i na Kosevu (Drina) izgubili tako. Sta da ocekujem protiv Slavije sa onakvom igrom. Ne mozemo mi zabiti protivnicima koliko Dupovac nama. Na klupu sa njim odmahhhhhhhhh :evil:

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 21 avg 2011, 08:50

I nakon prespavane noci opet gorak okus u ustima. Sinoc nisam htio nista da pisem dok se ne ohladim. Igra 0 bodova. Zalili smo se na Mirzu ali ova igra je jos losija od one iz njegovog vremena. Zalili smo se na spremu igraca, a nikad nisu bili nespremniji nego sad. U Mirzino vrijeme napadali smo na Kosevu ovo jednostavno ne zelim da gledam. Molim unaprijed na bude grubih replika jer nikom ne priznajem da voli Sarajevo vise od mene ali sam razocaran. Vise bih volio da smo igrali hrabro, napadacki pa makar upisali i poraz a ne ovako. Svjestan sam da nemamo igrace. Bekovi ne zna se koji je gori ako cemo iskreno Comor bar trci, vezni red ne moze organizovati rodjendan, a ne neku priliku samo idemo preko krila gdje smo pa hajmo reci solidni. Napad odsjecen, bez lopti i potpuno bezopasan. Da skratim katastrofa. Od pocetka nisam euforican i ne ocekujem mnogo ali ako ne mozemo na Kosevu protiv Veleza napadati onda...
Mi nikada odustati necemo...

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 21 avg 2011, 09:30

HZ_ilidzaa je napisao/la:Prolazim kraj vatre sa rodjacima iz Bg-a gledam na TV vidim 87 min 1-0 reko ovo dobro je pobijedili smo... Kad vracaju se neki momci sa tekme pitam jel zavrsili 1-0 kaze 1-1 ... Bilo mi krivo samo tako :evil: :evil: ...sad kuci dosao kad sam vidio gol doslo mi da se ubijem :twisted: :twisted: Nesto dobro vidim u onoj svako zlo za nesto dobro...
pa jel te bolan stid ovo napisati, bolje da nista nisi ni napisao, zar je vazniji izlazak subotom od voljenog nam kluba

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 21 avg 2011, 09:32

Ali on prolazi pored vatre, šminka kralju a uz to mu još krivo hahahahahaha

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 avg 2011, 09:51

Vidim neki pričaju da je Velež imao posjed lopte. Nije. Bilo je 50-50 od prilike. Da je Velež mogao uzet 3 boda - jeste, ali moglo je i Sarajevo. Velež nije nadigrao Sarajevo nikako. Ekipe su bile bare-bare i nerješen rezultat je realan. Nije tu niko nikog razvalio.

PS. Ako su vaši igrači spori ne znam šta bi za naše tek trebalo reći.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 avg 2011, 09:59

MostaracVelezovac je napisao/la:Vidim neki pričaju da je Velež imao posjed lopte. Nije. Bilo je 50-50 od prilike. Da je Velež mogao uzet 3 boda - jeste, ali moglo je i Sarajevo. Velež nije nadigrao Sarajevo nikako. Ekipe su bile bare-bare i nerješen rezultat je realan. Nije tu niko nikog razvalio.

PS. Ako su vaši igrači spori ne znam šta bi za naše tek trebalo reći.
vidi neču ti umanjivati slavlje i ja bi slavio da je obrnuto bilo imao je Velež više loptu u nogama ali iskreno koliko ste puta na gool opalili ptvi put ćini mi se u 37 minuti koliko ste šansi imali najbolja u sudijskom kad smo svi naprijed otišli i gool ste-smo mi dali ni iz čega zato nemoj komentarosati sretno i čestitke za bod naše šanse neču da govorim pravi tim bi ono iskoristio kraj priče i nismo bili bara-bare **** ga tako je.Samo da dodam sretno Veležu u nastavku sezone a onom retardiranom šminkeru se sjetim žene djece i od -do on je 0 karakter on ujeda preko portala nek se stidi svojih riječi gnjida .
Sarajevo ljubavi moja!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 avg 2011, 10:06

Gledo sam preko interneta prenos i ponavljali su usporene snimke. Imao je Velež 3 100% šanse i sve u 2. poluvremenu. U prvom, realno, osim onog gola koji je čista greška Veležove odbrane i samo taka nabaca za gol, nije ni Sarajevo ništa pokazalo. U 2. poluvremenu je i Sarajevo imalo 3 % šanse. Velež jeste imo posjed u 2. malo više, al su šanse Sarajeva bile konkretnije dosta. Na kraju gol - poklon.

Ja lično nisam toliko zadovoljan igrom Veleža. Tekme iz Francuske protiv Sochauxa i Bresta su pokazivali neki strašni Velež. Ovo sinoć nije bilo ni sjena od tog Veleža. Na sreću uzeli bod. Nema se tu puno šta slavit. Ta neće vazda naši protivnici sebi sami golove davat. Velež je bolji nego prošle godine ali nije pokazao dovoljno.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 21 avg 2011, 10:16

A care, zar je toliko teško reči da je Plišek izgubio tekmu zato što je prepustio sredinu terena, relativno, lošijoj ekipi na domačem terenu? Zar toliko mrzite Mirzu, da to ne želite izvaliti preko usta? Ne razumijem :? Mi smo samo zbog jedne ovakve tekme, odnosno povlačenja na domačem terenu, Ibrakovića zamrzili i više ga nije moglo oprati sto dobrih tekmi. Na kraju krajeva niko nije dao nijedan go, oba su bila katastrofalne greške.
Ruku na srce, i realno trebalo je završiti 0:0, i navijači i jednih i drugih, bi trebali plakati kakvu igru im ekipe igraju.
Bezidejnu, nikakvu. A vi se raspravljate ko je bio bolji? Nevjerovatno :cry: Sarajevo je imalo bolje šanse, to priznajem. Ali šanse niko nigdje ne računa.
Boljeg nema, obe ekipu su mrtva talašika, samo Velež fizički jači i trenutno spremniji i to je to. Djaba ti sto onakvih šansi iz kontri, za takve šanse treba imati snage, a Kojašević i onaj drugi sa snagom nemaju ništa zajedničko. Deset bi onakvih promašili, eto kako su spremni. Isto je bilo i sa Okičem kad je pokušavo da istrči onu kontru u zadnjoj minuti. Ne bi je zabio iz osamnaest puta.
Sretno u nastavku, a ovakvom igrom ni sreča vam neće puno pomoći. Bez ironije, nisam nikakav provokator, samo realan komentar.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 21 avg 2011, 10:48

svake sezone nam se ovo ponavlja, sad nam ni bod u lukavici ne odgovara, moramo ici na pobjedu...

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 21 avg 2011, 10:53

burek pita je napisao/la:svake sezone nam se ovo ponavlja, sad nam ni bod u lukavici ne odgovara, moramo ici na pobjedu...
Ako ne mozemo pobjediti onakvu slaviju onda nam i ne treba titula .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 avg 2011, 10:54

MostaracVelezovac je napisao/la:Gledo sam preko interneta prenos i ponavljali su usporene snimke. Imao je Velež 3 100% šanse i sve u 2. poluvremenu. U prvom, realno, osim onog gola koji je čista greška Veležove odbrane i samo taka nabaca za gol, nije ni Sarajevo ništa pokazalo. U 2. poluvremenu je i Sarajevo imalo 3 % šanse. Velež jeste imo posjed u 2. malo više, al su šanse Sarajeva bile konkretnije dosta. Na kraju gol - poklon.

Ja lično nisam toliko zadovoljan igrom Veleža. Tekme iz Francuske protiv Sochauxa i Bresta su pokazivali neki strašni Velež. Ovo sinoć nije bilo ni sjena od tog Veleža. Na sreću uzeli bod. Nema se tu puno šta slavit. Ta neće vazda naši protivnici sebi sami golove davat. Velež je bolji nego prošle godine ali nije pokazao dovoljno.
poštujem i to je već pravi komentar idemo dalje Velež je pošpteno uzeo bod nijer on kriv što smo mi tanko igrali idemo dalje sretno!
Sarajevo ljubavi moja!

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 21 avg 2011, 11:04

lottdogg je napisao/la:
sreca nisi se prevario pa otisao na kosevo da pogledas utakmicu :mrgreen:
On je tek skontao kada je prosao pored vatre da i igra sarajevo.... sila od navijaca :lol: Al bitna je sminka, glamur... :D
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 21 avg 2011, 11:20

sekac je napisao/la:Samo da dodam sretno Veležu u nastavku sezone a onom retardiranom šminkeru se sjetim žene djece i od -do on je 0 karakter on ujeda preko portala nek se stidi svojih riječi gnjida .
E taj reterdirani treba da se zahvali dupovcu sto mu je omogucio da bude 'heroj dana', Don Kihot u borbi protiv zlih bordo prijatelja koje njegova familija treba opet naslijediti.

Ali, ne nisu kriva djeca sarajeva, mladi supertalenti. Mi cemo na njima uzeti milione....nekad.... :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”