RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crni gavran
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Crni gavran » 21 avg 2011, 11:17

Napravili ste pun pogodak dovodjenjem Varesanovica za trenera, fakat ne kontam ove navijace Sarajeva sto su bili protiv njega. Mozda ce me moji iz Celika napasti, ali recu da bih volio da je dosao nama za trenera.

Sretno vam u nastavku sezone, ipak imate dobru ekipu i moglo bi biti od vas nesto ovesezone, mada ste tanki u realizaciji, Sefko Okic nije gol igrac(kao sto vam je bio npr. Aco Obad, mislim da zadugo ne smao vi, nego PL nece imati takvog napadaca), vise je vezni.

Srdacan pozdrav iz Zenice, ne znam koliko ste vi sada zadovoljni sa vasom upravom :?:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 21 avg 2011, 11:25

jug-onostalgicar je napisao/la:kako nije stid pitarcice dolazit na topic veleža i pricat eto kako je velež zasluzeno uzeo bodove al samo radi borbenosti
pa bolan velež je dominirao u 2 poluvremenu a igraci sarajeva su jedine 2 sanse imali iz 2 kontre jer kao sto sam rekao veležu fali brzine...
mogao je velež i do 3 boda i to bi bilo zasluzeno
jer kakva je to ekipa koja da go vrlo rano u utakmici i onda se zatvori kao da je na gostovanju...

slazem se sa nekim ko je rekao da velež me treba ganjat evropu nego se stabilizovati, ali to znaci samo da imperativ ne treba bit evropa ali ja sam poprilicno siguran da se i to moze izganjat...

a za ovog d..ila koji je rekao da manijaci zakamenjaju... pa sto svaki put ja moram na ciglanama izbjegavat kamenje kad idem na derbi i gledat tarpi ckapi kako bjeze poslije bacenog kamena...
i jos samo da odradim repliku ovom fcs koji je inace redovan na nasem topicu(željezničar) ti si stvarno lud ako mislis da bordo prijatelji rade za dobrobit
ljubili ste zijada blekica i opet poslije toga se niste opametili... jednom mladji klub u sarajevu uvijek mladji klub u sarajevu
Kakva pamet. Dobro svi pročitajte ovaj post. Šta drugo reći osim briljantno, kakav blistavi um. Otvorio nam je svima nove vidike. Fantastično sročene rečenice, smislen post od početka do kraja. Kakva kompozicija teksta. Šta drugo reći osim bravo majstore. Naklon do poda.
P.S. Nismo sinoć zaslužili pobjedu tako da je ovaj remi najrealniji. Sretno vam rođeni u nastavku.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 avg 2011, 11:39

Kakva pamet. Dobro svi pročitajte ovaj post. Šta drugo reći osim briljantno, kakav blistavi um. Otvorio nam je svima nove vidike. Fantastično sročene rečenice, smislen post od početka do kraja. Kakva kompozicija teksta. Šta drugo reći osim bravo majstore. Naklon do poda.
P.S. Nismo sinoć zaslužili pobjedu tako da je ovaj remi najrealniji. Sretno vam rođeni u nastavku.[/quote]

ironijom neces nista postici

ko god pogleda tvoj potpis jadno mu je koliki si kompleksas :)
pa bolan jedan je željo :), to je klub nastao iz ljubavi prema fudbalu a ne od strane komunisticke stranke i policijskog kluba fk torpedo :)

forza velež
željo titulu velež kup!!!!!

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 21 avg 2011, 11:40

Bola` nije tema Željo i Sarajevo :?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 avg 2011, 11:42

Ma borbenost je samo jedan dio svega zbog cega smo uzeli bod.
Pritisli smo ih nenormalno u II pol za sto svakako treba pohvaliti i fizicku spremu igraca.
Ako igrali na ovaj nacin svaku utakmicu u gostima, ne vidim kako ne bih mogli zavrsiti u gornjem djelu tabele, ali imperativ je stabilizacija sto opet znaci da necemo reci NE Europi ako bude prilika.

FORZA DO GROBA !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 21 avg 2011, 11:47

Moram da cestitam na dosadasnjim rezultatima, al nemoj da se puno dizete niste toliko jaki kako vam se cini za par kola ce ponovo da bude 3 kuci 0 na strani.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 avg 2011, 11:47

LAW je napisao/la:Moram da cestitam na dosadasnjim rezultatima, al nemoj da se puno dizete niste toliko jaki kako vam se cini za par kola ce ponovo da bude 3 kuci 0 na strani.

Mozemo li molim te ostati u ligi i ove godine Dzemila ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 21 avg 2011, 13:32

Pozdrav iz Tuzle.Ovo sinoć što ste pokazali je po meni ono što treba BiH fudbalu,a to je borba do kraja.Lijepo ste brate ugošćeni, kako kažu što me posebno raduje.U drugom poluvremenu ste svojom igrom pokazali da imate sve i glavu,i sredinu i rep.nadam se da ćete tako i nastaviti,sem ako Mirza ne podlegne menadžerskim pritiscima.

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 21 avg 2011, 14:33

Titova-Juga je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:E cuj ovih manijaka,ccc :D
Navijali ste bolje par minuta u prvom poluvremenu i zadnjih 15 drugog, to je 20/90.
Iako smo mi drzali stvari u svojim rukama na terenu (ODLICNO se branili,imali dobre kontre,jos par sansi iz slobodnog i glavom) vi ste drzali loptu a POSJED LOPTE NAJVISE UTICE NA NAVIJANJE. Kad je sansa bude spica minut a kad imas loptu u posjedu spica traje duze.
Sve u svemu kompletan dekor na tribinama,zastave,koreografija,baklje i vatrometi,na kraju podrska igracima je nama odnjela pobjedu u navijackom derbiju. :mrgreen: Vi ste takodjer bili odlicni, dobar broj i navijanje.
Pa covjece, nas je bilo 400 u vrh glave, vas oko 2, 2 ipo milje pa sad ti skontaj kako smo to mi vas trebali nadglasat vecinu tekme ?
:shock:
Na takav odnos brojki na tribinama i vise nego dobro je na 25-30 minuta u cijeloj tekmi navijati bolje!
Drugo pol. pogotovo smo dominirali na tribinama, a gubili smo.
Some things you can't buy, for everything else there is Velež!
ma haj sutite molim vas mi smo sinoc vise htjeli da pokazemo kreativnost i vizuelni izgled tribine nego nadjacavanje sa vama !!! kao npr. (zastave cijelu utakmicu,vatromet,trake itd.) ;) ;) ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 avg 2011, 14:52

hordas1987 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:E cuj ovih manijaka,ccc :D
Navijali ste bolje par minuta u prvom poluvremenu i zadnjih 15 drugog, to je 20/90.
Iako smo mi drzali stvari u svojim rukama na terenu (ODLICNO se branili,imali dobre kontre,jos par sansi iz slobodnog i glavom) vi ste drzali loptu a POSJED LOPTE NAJVISE UTICE NA NAVIJANJE. Kad je sansa bude spica minut a kad imas loptu u posjedu spica traje duze.
Sve u svemu kompletan dekor na tribinama,zastave,koreografija,baklje i vatrometi,na kraju podrska igracima je nama odnjela pobjedu u navijackom derbiju. :mrgreen: Vi ste takodjer bili odlicni, dobar broj i navijanje.
Pa covjece, nas je bilo 400 u vrh glave, vas oko 2, 2 ipo milje pa sad ti skontaj kako smo to mi vas trebali nadglasat vecinu tekme ?
:shock:
Na takav odnos brojki na tribinama i vise nego dobro je na 25-30 minuta u cijeloj tekmi navijati bolje!
Drugo pol. pogotovo smo dominirali na tribinama, a gubili smo.
Some things you can't buy, for everything else there is Velež!
ma haj sutite molim vas mi smo sinoc vise htjeli da pokazemo kreativnost i vizuelni izgled tribine nego nadjacavanje sa vama !!! kao npr. (zastave cijelu utakmicu,vatromet,trake itd.) ;) ;) ;)

Vasa stvar sta ste htjeli pokazat, ja samo realno kazem kako je bilo. Za onu brojku sto nas je bilo i vise nego dobro !

Smrt nacionalizmu !!

F.G.R
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R » 21 avg 2011, 15:00

Velež je zasluzio bod, pored nase 2 mrtve sanse.

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 21 avg 2011, 15:04

F.G.R je napisao/la:Velež je zasluzio bod, pored nase 2 mrtve sanse.
naravno u potpunosti se slazem, s onakvom nasom igrom nismo ni bod zasluzili ali eto !!! ;)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 21 avg 2011, 15:07

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 avg 2011, 15:27

hordas1987 je napisao/la:
F.G.R je napisao/la:Velež je zasluzio bod, pored nase 2 mrtve sanse.
naravno u potpunosti se slazem, s onakvom nasom igrom nismo ni bod zasluzili ali eto !!! ;)
Svaka cast pa ima uvijek realni ljudi ;)
Samo jedan klub Velež Mostar

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 avg 2011, 15:35

Sinoć su navijači bili za čistu desetku i Horde Zla i Red Army, što jest jest, a igrači, kao da su se prepali igre, ne znam šta je bio razlog, što su igrali onako pod ručnom, mislim na oba tima. Dalje, o sudiji tj. o onom ćeli Dominkoviću, je sve rečeno, ono je obični kloc od čovjeka, nemam ništa više reći. :evil:

samo želim reći, da nakon ovoga boda, nam ne treba EUFORIJA, kako u klubu, tako i u gradu, nek ide sve svojim tokom, mi smo realno, još daleko, od nekog predratnog Veleža, to nek nam je jasno svima,trebamo gledati malo dalje od nosa. Ipak je ovo sezona STABILIZACIJE kluba, i vjerujem, da Tana zna šta radi. :D

sinoć sam upratio Tanu među navijačima, kao se raduje s njima, a navodo je bio i Nikšić na jugu, ja ga nisam uspio vidjeti, možda neko od vas jest. ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 avg 2011, 15:41

Eh ako vec moramo gubit bodove na Kosevu neka je to bilo od vas.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 avg 2011, 15:42

Nadam se da ce nam velez dati 3 bobe kad nam bude trebalo ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 avg 2011, 15:50

sinoc sam bio na kosevu i ona atmosfera je za pozelit.
auto sam parkirao kod sjeevrne tribine i u velezovom dresu sam prolazio pored hordi koji su me sa odusevljenjem pozdravljali i zaustavljali za slikanje.
ko kaze da navijaci ne mogu skupa,lazu!!!!
dolazak na stadion sam docekao s vatrometom na sjevernoj tribini.
svaka cast.

nase navijanje u drugom polivremenu je nesto cega se ne sjecam vec duze vrijeme.
drago mi je da su se vratili na tribinu stariji momci ,odmah sve izgleda bolje ozbiljnije.

sudjenje katastrofa to niko do sad nije napisao koliko viidim....

a onda gol u 90 min i erupcija odusevljenja!
jos kontra okica da je usla gorilo bi
sve u svemu u srijedu napunit vrapcicie u dobit kozaru pa da u trebinje idemo kao prvi na tabeli uz podrsku 1000 RA

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 avg 2011, 15:53

Ovaj bod smo zasluzili hrabrom igrom, narocito u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme, osim gola Sarajeva, nije nista ponudilo, a onda u drugom potpuno druga prica. Nasi momci su stajali puno bolje na terenu i igrali su veoma dobro. Sarajevo je pokusavalo iz kontri i imali su dobre prilike da rijese pitanje pobjednika, ali to nisu uradili. Mi smo nastavili igrati ofanzivno i na kraju nam se to i isplatilo. Imali smo poslije gola priliku i da uzmemo 3 boda, ali se Spahic nije najbolje snasao. No, ne zalim zbog toga. Bod iz Sarajeva je veliki kao pobjeda. Sto se tice navijanja, sve je bilo korektno sa obje strane, sto me posebno raduje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 avg 2011, 15:56

sudjenje katastrofa to niko do sad nije napisao koliko viidim....
u ranijim postovima, možeš naći mišljenja o suđenju, koje je bilo KATASTROFA- :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.