Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
U srijedu protv italjancica na sredinu stavit Pingponga i Songa i prolaz nije upitan. Jer Ramsey, Rosicky, Arsha ne vode nikuda osim u propast.
Ma suplje price bolan. Wenger se nemice nigdje. Samo da covjeku neko pokaze kako se kupuju provjereni igraci, da ga malo upute, nebi bilo jaceg trenera na planeti. Sigurno je imao tesko djetinstvo kad je ovakav cicija.VanTheMan je napisao/la:Pokajacete se ako otpustite Wengera, siguran sam u to
Jao kako loša utakmica.
U prvom poluvremenu samo šut Carrolla glavom , prava uspavanka.
A što se tiče drugog poluvremenu , tu se može biti iole zadovoljniji.
Što se tiče vaše igre , ništa posebno , najveću šansu nije iskoristio RvP , Nasri se trudio i pokušavao , ali nije išlo.
Vermaelen je bio sjajan.
Što se tiče Liverpoola , ni oni nisu nešto pokazali , dali su sretno prvi gol , a mišljenja sam da drugog gola nebi ni bilo jer sve vi krenuli u napad i ostavili njima puno prostora.
Biće ovo jako teška sezona za vas , ali nadam se da će Wenger na kraju uspjeti izboriti LP , ali bgm teško.
U prvom poluvremenu samo šut Carrolla glavom , prava uspavanka.
A što se tiče drugog poluvremenu , tu se može biti iole zadovoljniji.
Što se tiče vaše igre , ništa posebno , najveću šansu nije iskoristio RvP , Nasri se trudio i pokušavao , ali nije išlo.
Vermaelen je bio sjajan.
Što se tiče Liverpoola , ni oni nisu nešto pokazali , dali su sretno prvi gol , a mišljenja sam da drugog gola nebi ni bilo jer sve vi krenuli u napad i ostavili njima puno prostora.
Biće ovo jako teška sezona za vas , ali nadam se da će Wenger na kraju uspjeti izboriti LP , ali bgm teško.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
O tekmi, možda sutra ( da se ne dogodi isto što i sa @pajom, da me pitate gdje sam nakon poraza).
Za sada sam se logov'o, da napišem par fantastičnih vjesti, pa da svim Topnicima uljepšam dan.
Prva je ta, da je Arsenal (haman) ozbiljn'o zagriz'o za Kaku iz Real Madrida.Naravno, došao bi na posudbu za godinu dana (taman dok Wilshire očvrsne).Vjerovatno b to značilo "sa mogućnošću otkupa naredne godine".
Iskreno, vjerujem da u ovome ima istine.
Druga vijest je Eden Hazard, kako ste i sami spomenuli-doće, ako u srijedu Arsenal odigra makar 0-0 sa Udinama.
Takodje, Juventus je zagrijan za Arshavina, al' sumnjam da će ići, s obzirom da je najavio da ostaje, al' ako dodju Hazard i Kaka, ja bih ga itekako pustio.
Predzadnja vijest je da će Vermaelen dobiti novi ugovor, time će se spriječiti novi slučaj Nasri ili Flamini, kako vam je volja.
Takodje, kako nam piše Mirror Arsenal će ponuditi 10 mio funti za Yann-a M'VIlu, za nadati se da će pristati.
Predvidjam ,da će se naći na nekih 12/13 miliona funti. Ako taj posao propadne, tu je Parker iz W. Hama, na čijoj su zadnjoj tekmi boravili skauti Arsenala.

Za sada sam se logov'o, da napišem par fantastičnih vjesti, pa da svim Topnicima uljepšam dan.

Prva je ta, da je Arsenal (haman) ozbiljn'o zagriz'o za Kaku iz Real Madrida.Naravno, došao bi na posudbu za godinu dana (taman dok Wilshire očvrsne).Vjerovatno b to značilo "sa mogućnošću otkupa naredne godine".

Iskreno, vjerujem da u ovome ima istine.
Druga vijest je Eden Hazard, kako ste i sami spomenuli-doće, ako u srijedu Arsenal odigra makar 0-0 sa Udinama.
Takodje, Juventus je zagrijan za Arshavina, al' sumnjam da će ići, s obzirom da je najavio da ostaje, al' ako dodju Hazard i Kaka, ja bih ga itekako pustio.

Predzadnja vijest je da će Vermaelen dobiti novi ugovor, time će se spriječiti novi slučaj Nasri ili Flamini, kako vam je volja.
Takodje, kako nam piše Mirror Arsenal će ponuditi 10 mio funti za Yann-a M'VIlu, za nadati se da će pristati.

Predvidjam ,da će se naći na nekih 12/13 miliona funti. Ako taj posao propadne, tu je Parker iz W. Hama, na čijoj su zadnjoj tekmi boravili skauti Arsenala.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
venger nije glup,skonto je i on kroz ove utakmice da ovako ne moze,polahko ljudi,ne kasnimo puno,tek je pocetak sezone,trebo je ranije razmisljat,nimalo ga ne opravdavam,al covjek jednostavno hoce kad dovede igraca da on bude dostojan arsenala i da bude kvalitet,kolko od vas zna da je luco gonzalez iz marseja trebo doc,i kolko je jos luca,medjutim sve se izjalovi na nekim glupostima,il oni traze previse,il igrac nece a niko od nas nebi dopustio da nas se ucjenjuje,to je sigurno,ima jos 8-9 dana do kraja prelaznog roka,sve ce doc na svoje mjesto,samo moramo bit malo strpljivi i opet cemo gledat arsenal u najboljim izdanjima,nadam se vec boljem izdanju protiv udinama
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Daj Bože da pređe na posudbu u Arsenal. Sigurno bi odigrao na vrhunskom nivou, napokon je odradio pripreme i mišljenja sam da ne bi imao previše problema s ozljedama što je najvažnije za ArsenalArnelinho je napisao/la:
Prva je ta, da je Arsenal (haman) ozbiljn'o zagriz'o za Kaku iz Real Madrida.Naravno, došao bi na posudbu za godinu dana (taman dok Wilshire očvrsne).Vjerovatno b to značilo "sa mogućnošću otkupa naredne godine".![]()

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- thenaturalone
- Kontakt:
Evo izgleda propao transfer Nasria u City.
Bit ce zanimljivo pratiti sta ce se dalje desavati ako ga neko ne kupi s obzirom da Nasri ne zeli produziti ugovor sa Arsenalom koji vazi jos godinu.
Ode li dzabalesku onda se za Arsena ne moze vise tvrditi ni da pozitivno posluje.
I kao sto neko gore rece, zao mi je Wengera, iskreno meni je taj covjek jedno vrijeme bio pravo drag, dok mi ga nije ogadio "jedan vamo"
Ali istina je i da je Wenger kriv za trenutnu situaciju u klubu, prije godinu dvije je imao strasno perspektivan tim, ako je iko bio blizu Barceloninoj igri onda je to svojevremeno bio Arsenal, po meni im je falio dobar golman i mozda 2 dobra igraca u odbrani koji bi ulijevali sigurnost citavom timu, medjutim skrtario je sa parama i tako je dosao u situaciju da igraci postaju frustrirani jer nista ne osvjajau i zele mijenjati sredinu.
Da su osvajali trofeje, pa smijem se usuditi reci da ni Cesc ni Nasri ne bi zurili da se vrate/idu, a ima tu jos igraca sem njih dvojice...
Bit ce zanimljivo pratiti sta ce se dalje desavati ako ga neko ne kupi s obzirom da Nasri ne zeli produziti ugovor sa Arsenalom koji vazi jos godinu.
Ode li dzabalesku onda se za Arsena ne moze vise tvrditi ni da pozitivno posluje.
I kao sto neko gore rece, zao mi je Wengera, iskreno meni je taj covjek jedno vrijeme bio pravo drag, dok mi ga nije ogadio "jedan vamo"
Ali istina je i da je Wenger kriv za trenutnu situaciju u klubu, prije godinu dvije je imao strasno perspektivan tim, ako je iko bio blizu Barceloninoj igri onda je to svojevremeno bio Arsenal, po meni im je falio dobar golman i mozda 2 dobra igraca u odbrani koji bi ulijevali sigurnost citavom timu, medjutim skrtario je sa parama i tako je dosao u situaciju da igraci postaju frustrirani jer nista ne osvjajau i zele mijenjati sredinu.
Da su osvajali trofeje, pa smijem se usuditi reci da ni Cesc ni Nasri ne bi zurili da se vrate/idu, a ima tu jos igraca sem njih dvojice...
- Arsenalisation
- Kontakt:
Samo mi recite koliku Kaka ima platu?
sigurno ne ispod 150 000 jos kad se uzme da je u Engleskoj porez za fudbalere 43% on sigurno nece pristat na platu,na ruke sto se kaze,manju od 120 000 a svi znamo da Wenger ne da vise od 100 000 kad bi Messi dos'o...
Manite se corava posla kakav vas Kaka snadje.Nek je on ziv i zdrav al jos kad se ovome gore,finansijskom,doda i njegovo fizicko stanje koje je malo reci krhko,a tu smo najtanji,zar stvarno mislite da ce Wenger kupiti nekog igraca koji ce prelezat 2-3 mjeseca minimum i koji ima hronicnu povredu prepona...
Da nama bi "ćapit" Hazarda dat im 20 miliona i Banderu i nek se puse...vise od 20,trenutno,ne vrijedi...A Wenger da je bio normalan,ako vec hoce francuske igrace, doveo bi onog Toulalan-a,pa lik ode u Malagu za 10-ak miliona a extra igrac lez'o bi nam ko budali samar,ali eto Arsene knows !

Manite se corava posla kakav vas Kaka snadje.Nek je on ziv i zdrav al jos kad se ovome gore,finansijskom,doda i njegovo fizicko stanje koje je malo reci krhko,a tu smo najtanji,zar stvarno mislite da ce Wenger kupiti nekog igraca koji ce prelezat 2-3 mjeseca minimum i koji ima hronicnu povredu prepona...

Da nama bi "ćapit" Hazarda dat im 20 miliona i Banderu i nek se puse...vise od 20,trenutno,ne vrijedi...A Wenger da je bio normalan,ako vec hoce francuske igrace, doveo bi onog Toulalan-a,pa lik ode u Malagu za 10-ak miliona a extra igrac lez'o bi nam ko budali samar,ali eto Arsene knows !

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
zasto bi kaka,jedan od najboljih svjetskih fudbalera presao u prosjecan engleski klub koji ce ove sezone igrat u drugorazrednom evropskom takmicenju?
sta se ono mr burns opet zali na suce,kao oba gola iz ofsajda? oba cista kao suza,uvijek njemu neko smeta,nikad on nije kriv. e zato ce sunderland i stoke ove sezone bit iznad arsenala, zivi bili pa vidli

sta se ono mr burns opet zali na suce,kao oba gola iz ofsajda? oba cista kao suza,uvijek njemu neko smeta,nikad on nije kriv. e zato ce sunderland i stoke ove sezone bit iznad arsenala, zivi bili pa vidli

-
- Kontakt:
ako wenger ode to je jos veca propast arsenala jer celnici kluba nedaju pare za poacanja a navijaci ocekuju puno dovodit ce se neki napola potroseni igraci skloni ozljedama za male pare po meni wenger tu nije nimalo kriv al et zivi bili pa vidjeli 

- armin arsenalovac
- Kontakt:
Jel to za Kaku' negdje pise ili je to samo vasa zelja,ako ima negdje send link !!
hahahaha cuj jedan najboljih svjetskih igracaGoldstein je napisao/la:zasto bi kaka,jedan od najboljih svjetskih fudbalera presao u prosjecan engleski klub koji ce ove sezone igrat u drugorazrednom evropskom takmicenju?![]()

Mourinho je više puta govorio da Kaka ostaje i da ozbiljno računa na njega to je bilo kad se spominjao Milan,tako da čisto sumnjam.
A i Kaka ima 150k sedmično,jedno 100k previše za Wengerov ukus
A i Kaka ima 150k sedmično,jedno 100k previše za Wengerov ukus

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
http://www.football-italia.net/aug21k.html" onclick="window.open(this.href);return false;
WTF? ko je taj lik?
WTF? ko je taj lik?

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
moj profesore jel ti OZBILJNO pitaš ko je montolivo, a u sastavu arsenala u premier ligi igraju đenkisoni, pingponzi, mikeli, gibsi, lansburiji i sl. fudbalski analfabeti

taman da nikad ništa prije nije uradio, samo ovaj gol skoro protiv evropskih i svjetskih prvka španije ga čini boljim i poznatijim igračem od ovih nabrojanih(ne pojedinačno to se podrazumjeva, već kumulativno;))
kako precjenjujete tu djecu to je nešto neviđeno, a druge vidim uredno omalovažavate, isto da je arsenal barselona, pa rezultati vam to daju za pravo

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cekaj malo, pitas ko je Montolivo?
Nema, pravi profesor 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
nemoj tako,zbunio se malo,ovo bi bilo odlicno za arsenal,ovaj momak je predobar igrac,uz hazarda jos,ne treba nam vise niko u sredinitony-mortale je napisao/la:moj profesore jel ti OZBILJNO pitaš ko je montolivo, a u sastavu arsenala u premier ligi igraju đenkisoni, pingponzi, mikeli, gibsi, lansburiji i sl. fudbalski analfabeti![]()
taman da nikad ništa prije nije uradio, samo ovaj gol skoro protiv evropskih i svjetskih prvka španije ga čini boljim i poznatijim igračem od ovih nabrojanih(ne pojedinačno to se podrazumjeva, već kumulativno;))
kako precjenjujete tu djecu to je nešto neviđeno, a druge vidim uredno omalovažavate, isto da je arsenal barselona, pa rezultati vam to daju za pravo
#Voajeroljupci na respiratorima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Neka on ostane u svojoj Fiorentini, Arsenalu sigurno ne moze pomoci.. Nije ni blizu klase igraca koji je otisao, tako da..
Celik!3,2,2.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije valjda da vjeruješ u Ramseya kao jednog od glavnih oslonaca na sredini terena? Ili misliš da će Nasri biti dobar na Cescovoj poziciji (kao centralni vezni)? Montolivo je na toj poziciji bolji od Samira, a da ne govorim o Ramseyu. Mišljenja sam da Montolivo neće doći u Arsenal, no evidentno je da bi on dobrano popravio igru ovog tima. To što pojedini misle drugačije, to je drugi par cipela.AllGunsBlazing je napisao/la:Neka on ostane u svojoj Fiorentini, Arsenalu sigurno ne moze pomoci.. Nije ni blizu klase igraca koji je otisao, tako da..
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.