FK Krajina Cazin
- bosnacazin
- Kontakt:
Re: FK Krajina Cazin
A evo i uprave:
http://www.cazin.net/cazin/upravni-odbo ... a-javnost/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cazin.net/cazin/upravni-odbo ... a-javnost/" onclick="window.open(this.href);return false;
Očekivao sam više od Uprave, izgleda da su se odlučili distancirati od nekog medijskog rata sa bivšim uposlenikom. Ima par zanimljivih podataka još vezano za sve.
Kako sad stvari stoje, izgleda da će oni navodi Cazin.neta o odlasku trenera i igrača skoro potpuno biti istiniti. Od svih će izgleda ostati samo Kauković i Mirvić
Kako sad stvari stoje, izgleda da će oni navodi Cazin.neta o odlasku trenera i igrača skoro potpuno biti istiniti. Od svih će izgleda ostati samo Kauković i Mirvić
- bavarac_33
- Kontakt:
pa meni ovi ljudi iz uprave stvarno ne idu u glavu nikako...:O..pa dobro je Izo i reko,da Irfo nije prodavo lubenice ne bi znao kakvog je oblika lopta...kod nas svakakve sorte u upravi ima,a najvise ih je onih sto nemaju dvi ciste...pa to ima samo kod nas ...jedan od najboljih trrenera u ovoj ligi i eto kako se nasa hebena uprava odnosi prema njemu....mislim da ce ovo sad najvise utjecati na nase igrace,opasce moral i samopouzdanje,mislim da ce i ova dvojica njegovih sinova isto napustiti Krajinu...
Zadnja izmjena: bavarac_33, dana/u 20 avg 2011, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Čitam redovno Bihsoccer forum, tamo sam nekad i pisao, i najviše me se dojmio jedan "navijač" Krajine koji kaže kako je Izo otjerao Keranovića. To nije istina, Keran je otišao zbog uprave kluba.
Dalje, kaže da je Izo otjerao "igračine" poput Endija Puškara i Nihada Porčića. Ovaj prvi nikad u svom životu nije znao ništa nego biti prgav i udarati kao budala, a drugi osim jednog gola iz slobodnjaka nije uradio više ništa.
Kakve mi imamo navijače to nije normalno.
Možda ima istine i u riječima Uprave a i bivšeg trenera, ali ja sam na strani Irfe jer je istina da je dosta igrača krenulo u svađu s trenerom zbog čega su otišli. Nema on autoriteta.
Isto tako, nije on zaslužan za sve rezultate, pa igrali smo dosta utakmica 3 za 3. Recimo, Goražde već tri utakmice zaredom igramo 3 za 3, zatim SAŠK, vjerujem da smo 3 za 3 igrali i sa Čapljinom,
Dalje, kaže da je Izo otjerao "igračine" poput Endija Puškara i Nihada Porčića. Ovaj prvi nikad u svom životu nije znao ništa nego biti prgav i udarati kao budala, a drugi osim jednog gola iz slobodnjaka nije uradio više ništa.
Kakve mi imamo navijače to nije normalno.
Možda ima istine i u riječima Uprave a i bivšeg trenera, ali ja sam na strani Irfe jer je istina da je dosta igrača krenulo u svađu s trenerom zbog čega su otišli. Nema on autoriteta.
Isto tako, nije on zaslužan za sve rezultate, pa igrali smo dosta utakmica 3 za 3. Recimo, Goražde već tri utakmice zaredom igramo 3 za 3, zatim SAŠK, vjerujem da smo 3 za 3 igrali i sa Čapljinom,
- bavarac_33
- Kontakt:
zato nikad ne idemo naprijed,zbog ovih ugovorenih utakmica......ne kontam sto se ikako ugovaraju ove utakmice 3 za 3....koji ce nam vrag onda kojekakva pojacanja,ako je dogovoreno,mozes igrati i sa juniorima....dovoditi `pojacanja` i igrati dogovorene utakmice..nema smisla....sjajni potezi uprave
Pa i ja sam se pitao dok nisam pročitao rečenicu na jednom forumu "mi se samo prilagođavamo". 90% ekipa u ovoj ligi igra na takav način, tako da meni nimalo ne smeta jer znam da je to jedina šansa za opstanak.
Samo me zanima što ne igramo sa Jedinstvom i Krajišnikom a ne Goraždom i SAŠK-om, jer primjerice Jedinstvo je izvuklo remi u Cazinu, mi u Bihaću što znači da smo na gubitku po jedan bod bili u prošloj sezoni.
Samo me zanima što ne igramo sa Jedinstvom i Krajišnikom a ne Goraždom i SAŠK-om, jer primjerice Jedinstvo je izvuklo remi u Cazinu, mi u Bihaću što znači da smo na gubitku po jedan bod bili u prošloj sezoni.
Zato što Jedistvo ,Iskra jurišaju na Pl a igranjem tri za tri nikad neće uspijeti . SAŠK je prošle sezone pola utakmica odigrao tri za tri.FKKC je napisao/la:Pa i ja sam se pitao dok nisam pročitao rečenicu na jednom forumu "mi se samo prilagođavamo". 90% ekipa u ovoj ligi igra na takav način, tako da meni nimalo ne smeta jer znam da je to jedina šansa za opstanak.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ma Jedinstvo svake sezone juriša na PL, a nikad nemaju ni igrački kadar ni dobro vodstvo.
Oni ionako ne trebaju igrati 3 za 3, oni kupe utakmice.
- Giallorossi
- Kontakt:
Vitez -Krajina 1:1 ,mogli su do tri boda al dobar je i bod 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- bosnacazin
- Kontakt:
Dobar je i bod,šta jesmoli mi to vodili?Giallorossi je napisao/la:Vitez -Krajina 1:1 ,mogli su do tri boda al dobar je i bod
- Giallorossi
- Kontakt:
Bilo je 0:1 za Krajinu,strijelac je bio Mirvic..inace Vitez bio bolji na terenubosnacazin je napisao/la:Dobar je i bod,šta jesmoli mi to vodili?Giallorossi je napisao/la:Vitez -Krajina 1:1 ,mogli su do tri boda al dobar je i bod
..svaki bod sa strane je dobrodosao za Krajinu pa i ovaj protiv po mom misljenju jedne solidne ekipe Viteza..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Jest ti glup komentar! A kukas kad te neko prozove. Ko vam je prodao prije dvije godine u Bihacu (2:4), pa opet niste bili u stanju ostati u ligi.FKKC je napisao/la:Ma Jedinstvo svake sezone juriša na PL, a nikad nemaju ni igrački kadar ni dobro vodstvo.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Čestitam igračima Krajine na sjajnoj partiji. Čestitam naravno i Mirviću jer je opet pokazao da je vrstan strijelac koji može i hoće.
Odlično, bod imamo a naredno kolo je domaćinsko, zamislite uvod u novu sezonu sa 7 bodova u prve tri odigrane utakmice!
Harmani ti to ne možeš osporiti da kupujete utakmice, i to od pamtivijeka. Kupovali smo i mi, samo mi nemamo para kao i vi pa onda se bočimo sa ovim 3 za 3
Odlično, bod imamo a naredno kolo je domaćinsko, zamislite uvod u novu sezonu sa 7 bodova u prve tri odigrane utakmice!
Harmani ti to ne možeš osporiti da kupujete utakmice, i to od pamtivijeka. Kupovali smo i mi, samo mi nemamo para kao i vi pa onda se bočimo sa ovim 3 za 3
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
FKKC je napisao/la:Čestitam igračima Krajine na sjajnoj partiji. Čestitam naravno i Mirviću jer je opet pokazao da je vrstan strijelac koji može i hoće.
Koje utakmice? Dokaz? Za koji cilj? Inace se ne bi gubali po ovoj kaubojskoj ligi.... Haj se pokrij po glavi i suti. Ne valjaj gluposti.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Pa i vi jeste za ove gubave lige, niste za Premijer ligu.
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
FKKC je napisao/la:Pa i vi jeste za ove gubave lige, niste za Premijer ligu.
HITNO lijeciti komplekse !
MENI MOJE, A VAMA VASE
Pa pobij onda to moje što sam rekao jeste li za ovu ili Premijer ligu. Ja primjerice kažem da nije ni Krajina nego za ovu gubavu ligu, zar opet moram liječiti komplekse. Vi Bišćani mislite kako je cijeli svijet protiv vas. Djelima se dokazuje gdje je klubu mjesto, a Jedinstvo je djelima pokazalo da je za ove lige.
Da se okrenem temi pa da kažem kako je Izet Račić na treningu govorio pojedincima kako se nada da neće primiti tri komada od Viteza. Ne znam jesu li čaršijske priče, ali sam tako čuo.
Na kraju 1:1, s tim da smo i prečku pogodili
Da se okrenem temi pa da kažem kako je Izet Račić na treningu govorio pojedincima kako se nada da neće primiti tri komada od Viteza. Ne znam jesu li čaršijske priče, ali sam tako čuo.
Na kraju 1:1, s tim da smo i prečku pogodili
- bavarac_33
- Kontakt:
ajd jel moze ikako bez te rasprave Jedinstvo - Krajina,,to ovdje nije tema il ja ne znam citati...
nego da nema kakvih vijesti ko ce sad preuzeti struku,ili ce Maca nastaviti..
..?...da li nasa genijalna uprava ima neko genijalno rjesenje nakon genijalnog poteza otpustanja Ize..?
nego da nema kakvih vijesti ko ce sad preuzeti struku,ili ce Maca nastaviti..
Kako cujem legenda Jedinstva Halim Stupac bi mogao preuzeti Krajinu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Čuo sam i ja još čaršijskih priča, i više vjerujem Bišćanima nego našim, čak mislim da je Neri došao ovdje i rekao o otpuštanju Ize, i odmah se ispostavilo da jest.
Moguće je da će Stupac preuzeti, jer čisto sumnjam da će Ključanin iz Podgrmeča doći u Krajinu, ili da će Krajina staviti Fadila ili Mehu na klupu... dolazi u obzir i Hakija Beganović koji nas je već ranije vodio i uvodio u viši rang natjecanja.
Koliko sam čuo, ni ove sedmice nećemo saznati ime novog trenera. Ko će ga znati s kim pregovaraju.
Moguće je da će Stupac preuzeti, jer čisto sumnjam da će Ključanin iz Podgrmeča doći u Krajinu, ili da će Krajina staviti Fadila ili Mehu na klupu... dolazi u obzir i Hakija Beganović koji nas je već ranije vodio i uvodio u viši rang natjecanja.
Koliko sam čuo, ni ove sedmice nećemo saznati ime novog trenera. Ko će ga znati s kim pregovaraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.